معرفی فروشگاه های معتبر در زمینه عرضه Xbox 360 و لوازم جانبی

• Thread starter Thread starter Rajer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط باید اشنا باشه یا چک اداره و شرکت اگه غریبه باشه ولی چک یکماه اینا قبول نمیکنن.من خودم پنج سال پیش خریدم دیویست شصت ،صد نقد دادم باقیش چک یک هفته ای، از برج ملت. پشت شهرداری تو کنسول جنس بنجول زیاد داره ..ولی سرت درد نیارم چک طولانی قبول نمیکنن .مگه این که مثل من بگیری

• Like
Reactions: che-jaleb
اقا من از هیرکارن 7 تا بازی گرفتم 4 الش خراب بود تو 3 تا دستگاه تست کردم نیومد . بهش زنگ زدم بر نداشت تو یاهو پیام گذاشتم جواب نداد خیلی عوضیه این بشر کجا کارش درسته
یکی از بازیهای من هم خراب بود. ولی حاضر شدن تعویض بشه. که البته هنوز اقدام نکردم.

• Like
اینم یه سایت با آرشیو کامل

بچه ها لطف كنيد يه فروشگاه خوب بازي كه فول باشه ارشيوش به من معرفي كنيد شمارشو بديد من 1 سال از گيم به دور بودم الان دوباره xbox slim 4 gig خريدم قبلا همه ي بازي هامو از nextgen مي گرفتم خيلي ام خوب بود الان ديگه كار نمي كنه يجا معرفي كنيد راحت با پيك بفرسته برام با تشكر زياد .

donyayehbazi.blogfa.com

• Like
سلام من میخوام یک ایکس باکس 360 اسلیم بخرم 1 سال پیش خریدم ولی شماره سریال با دستگاه نمیخوند فروختم زیر قیمت امسال میخوام از اینترنت انلاین بخرم کاره درستی هست از یک سایت که گارانتی میده؟بخرم؟تو رو خدا ادرس فروشگاه معتبر دارید بدید مــــــــــرسی

• Like
سلام یه ایکس باکس میخواستم بگیرم یه بار از توپ خانه یه دستگاه گرفتم خراب از آب در اومد چشم ترسیده میخوام یه فروشگاهی باشه کارش درست باشه ازش خرید کنم جایی سراغ دارین تهران

• Like
سلام یه ایکس باکس میخواستم بگیرم یه بار از توپ خانه یه دستگاه گرفتم خراب از آب در اومد چشم ترسیده میخوام یه فروشگاهی باشه کارش درست باشه ازش خرید کنم جایی سراغ دارین تهران

فروشگاه NextGen قابل اعتماده.
آدرسش:تقاطع طالقانی با ولی عصر پاساژ تخت جمشید.
من که هر وقت طرفش رفتم راضی بودم چنتا از دوستامم ازش ایکس باکس و PS3 خریدن راضی بودن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta

• Like
بورس کنسول و لوازم جانبیش تو تهران پاساژ پایتحت میرداماد، هرچی میگیری گارانتی دار بگیر

• Like
دیروز رفته بودم تو بازار شهرستانی که در اون اقامت دارم که همش دو تا مغازه داره که تو کار ایکس باکس هستن دنبال XBox 360 wireless Gaming receiver. هیچکو دومشون نداشتن تازه یکی قیمت می داد 180 تومن یکی دیگه 270 تومن. انصافتون رو شکر. من اگه بخوام این رو بخرم که با این پول می تونم سه تا چهار تا دسته wired بخرم. مگه خر مغزمو گاز گرفته.
سایت یا تو تهران مغازه ای را می شناسید که این رو بفروشه.
ممنون

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or