معرفی عنوان Game Of Thrones توسط Telltale Games

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Telltale Games در حال کار روی عنوان جدیدی بر اساس سریال محبوب شبکه HBO یعنی Game Of Thrones است. طبق گفته Telltale این عنوان همانند دیگر بازی های این استدیو است اما این بار نبردهای بزرگتری را شامل می شود و داستان نیز به همان روش Telltale Games روایت می شود.
این بازی برای سال 2014 آماده می شود.

منبع

مگه به غیر از این هم بلدن بازی بسازن؟ :-/ بدجوری جو گرفته اینارو از خدامه با کله بخورن زمین :دی (Telltale Hater :دی )
دقیقا چون بازیشون پارسال goty هم شد ، دیگه 3/4 تا پروژه برداشتن منم با سبک بازی های اینجوری حال نمیکنم ، بازی باید گیم پلی داشته باشه .:d

اوه اوه فرض کن بازی رو جوری در بیارن که با تکیه بر سیاست ـه خودت بتونی سرنوشت Iron Throne رو مشخص کنی !!! مثلا یکی از شخصیتای کتاب رو انتخاب کنی و به بازی پادشاهی وارد بشی :دی یه همچین چیزی سوت زنون تا پای Goty میره :دی

اگه هم یه کاری کنن که همون اول جافری و ملکه بمیرن عالی می‌شه :دی

من خودم عاشق Telltale Games هستم و با عناوینی که می‌سازه بدجوری حال می‌کنم به خصوص The Wolf Among Us. ولی احساس می‌کنم که بازی‌هایی که Telltale Games می‌سازه، زیاد با سریال GoT همخونی نداره؟:-/

چقدر هیتر پیدا کرده این ttg :| کاشکی پارسال TWD گوتی نمیشد، اینطوری حداقل تاپیکای ttg قابل تحمل تر بود. 8-|

GoT بهترین گزینه برای TellTales ـه. دنیایی تاریک و غنی با داستانی پر از خیانت و کشت و کشتار! تصورش رو بکنید چه کارا که TellTales نمیتونه با دنیای GoT انجام بده :bighug:

آقا من Game of Thrones نمی خوام :دی همین اپیزود بعدی The Wolf Among Us رو بده بسمونه:دی
ویرایش:پروژه ی بعدی هم مشخص شد!:دی سریال ?How I Met Your Mother:>

آخرین ویرایش:
مگه به غیر از این هم بلدن بازی بسازن؟ :-/ بدجوری جو گرفته اینارو از خدامه با کله بخورن زمین :دی (Telltale Hater :دی )
چرا نمی تونم بذارمت تو بلک لیست
gaah.gif

مگه نساخته بودن؟ :-/ :d

اون Game of Thronesـی که می‌گی پارسال توسط Cyanide Studios ساخته شد که دست کمی از آشغال نداشت.

ولی اینی که Telltale Games می‌سازه، مطمئنم از نظر داستانی، بازیکن رو غرق خودش می‌کنه. گیم‌پلی رو نمی‌دونم، باید ببینم بعد نظر بدم:دی

چون منو خیلی دوست داری :x

تقدیم با عجق!@};-
:دی
یه سوال : سبک بازی هنوز مشخص نشده؟:-/
یا مثل همه بازی های telltale ادونچر ـه؟:-/
---
خاک تو سرم!:| عین آدم نمی تونم خبر را بخونم:|
داشتم فک می کردم علاقه ام به فردین را چه جوری نشون بدم، خبر را درست نخوندم!:-" :دی

آخرین ویرایش:
یه سوال : سبک بازی هنوز مشخص نشده؟:-/
یا مثل همه بازی های telltale ادونچر ـه؟:-/
طبق گفته Telltale این عنوان همانند دیگر بازی های این استدیو است اما این بار نبردهای بزرگتری را شامل می شود و داستان نیز به همان روش Telltale Games روایت می شود.

:|:dا

اگه هم یه کاری کنن که همون اول جافری و ملکه بمیرن عالی می‌شه :دی

من خودم عاشق Telltale Games هستم و با عناوینی که می‌سازه بدجوری حال می‌کنم به خصوص The Wolf Among Us. ولی احساس می‌کنم که بازی‌هایی که Telltale Games می‌سازه، زیاد با سریال GoT همخونی نداره؟:-/

اقا ملکه خعلی خوبه که ..... :d

پاک عقلشونو از دست دادن ! امیدوارم با مغز بخورن زمین و این دو تا پروژه GOT و Borderlands ـشون به سرنوشت Jurassic Park ـی که گند زدن بهش دچار بشه تا بلکه سر عقل بیان یه سیزن کامل از Sam & Max بدن بیرون ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or