معرفی عنوان Game Of Thrones توسط Telltale Games

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Telltale Games در حال کار روی عنوان جدیدی بر اساس سریال محبوب شبکه HBO یعنی Game Of Thrones است. طبق گفته Telltale این عنوان همانند دیگر بازی های این استدیو است اما این بار نبردهای بزرگتری را شامل می شود و داستان نیز به همان روش Telltale Games روایت می شود.
این بازی برای سال 2014 آماده می شود.

منبع

امیدوارم مثه TWD داستانش سوای سریال باشه چون خیلیا مثه من سریالشو دنبال نمیکنن.
کاش رو همون TWD 2 و TWAU تمرکز میکردن رو اونها بیشتر مانور میدادن.

دیگه Telltale Games داره زیادی پر کار میشه الان دارن همزمان رو 4 تا بازی کار میکنن درسته که بازیاشون کوچیکن و وقت کمتری نسبت به بازیای دیگه میگیره اما بازم این تعداد زیاد رو کیفیت کارشون تاثیر منفی میذاره

عالیه . ینی اگه یه بازی دیالوگ محور ـه خفن که تخصص TT هم هست بتونن بسازن راحت جلوتر از سریالش میتونه قرار بگیره واسم :دی

همزمان رو 4 بازی دارن کار می کنن؟استدیو به این کوچیکی؟:-/
فکر کنم چند وقت بعد از روی سریال دلنوازان هم بازی بسازه!:d

آخرین ویرایش:
من که بیشتر بازی های این شرکت روبازی کردم.عاشق سبکی هستم که میسازه.روایتگر که بازی کن رو هم توش داخل میکنه...
امیدوارم جالب بشه...

GOT اگر قراره بازی خوبی بشه باید یه استراتژی خوب بشه. بخاطر اینکه اقوام و محل های زیادی تو بازی وجود داره اون جغرافیای غنی که داره رو با اینجور بازیا نمیشه پیاده کرد، یه استراتژی خیلی قوی لازمه.

GOT اگر قراره بازی خوبی بشه باید یه استراتژی خوب بشه. بخاطر اینکه اقوام و محل های زیادی تو بازی وجود داره اون جغرافیای غنی که داره رو با اینجور بازیا نمیشه پیاده کرد، یه استراتژی خیلی قوی لازمه.

نه بابا اصلا به درد نقطه بازی نمیخوره ... نقش آفرینی درست و حسابی و اکشن سوم شخص مثل کسلوینیا برآزنده این عنوانه.

این عنوان همانند دیگر بازی های این استدیو است اما این بار نبردهای بزرگتری را شامل می شود و داستان نیز به همان روش Telltale Games روایت می شود.
مگه به غیر از این هم بلدن بازی بسازن؟ :-/ بدجوری جو گرفته اینارو از خدامه با کله بخورن زمین :دی (Telltale Hater :دی )

دو حالت داره؛
یا نتیجه یه چیز خنده دار و درپیت از آب درمیاد.
یا اینکه نتیجه یه چیز خنده دار و درپیت از آب در میاد و این TT حالیش میشه این امامزاده شفا بده نیست!

اوه اوه فرض کن بازی رو جوری در بیارن که با تکیه بر سیاست ـه خودت بتونی سرنوشت Iron Throne رو مشخص کنی !!! مثلا یکی از شخصیتای کتاب رو انتخاب کنی و به بازی پادشاهی وارد بشی :دی یه همچین چیزی سوت زنون تا پای Goty میره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or