معرفی سری عنوان های محبوب QUAKE | لرزشی افسانه ای در دنیای گیم

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و درود من با سری quake یا به معنی لرزش تازه اشنا شدم و چند روزی هست با quake enhanced دارم بازی میکنم
سوال داشتم چرا بازی quake یا unreal در یوتیوب فارسی کسی صهبت نمی کونه داستان یا معرفی ؟ یا شاید به چشمم نخورد
ایا کسی هست که بخش انلاین رو بازی میکنه؟ من از سبک گیم پلی شو رو دوست دارم

سلام و درود من با سری quake یا به معنی لرزش تازه اشنا شدم و چند روزی هست با quake enhanced دارم بازی میکنم
سوال داشتم چرا بازی quake یا unreal در یوتیوب فارسی کسی صهبت نمی کونه داستان یا معرفی ؟ یا شاید به چشمم نخورد
ایا کسی هست که بخش انلاین رو بازی میکنه؟ من از سبک گیم پلی شو رو دوست دارم
چون بازیهای قدیمی هستن و خب یوتوب فارسی هم اکثرا از نسلهای جدید ترن و با این بازیها خاطره ای ندارن.
از طرفی هم بیننده های یوتوب فارسی باز هم از نسلهای جدیدن و حتی اگه یوتوبری که گیمر باسابقه تری هم باشه و بخواد همچین محتوایی بسازه خیری درش نمیبینه و بیخیالش میشه.
چون شاید کسی اون ویدئو رو نبینه.

آنلاین این دو بازی فعاله ولی خیلی پلیر زیادی نداره.
اما خب اونهایی که هستن خیلی بهش وفادارن و تقریبا بازی دیگه ای راضیشون نمیکنه.
برای UT این:
https://ut99.org/

برای مولتی پلیر Quake میتونی روی استیم این نسخه رو رایگان بازی کنی.
Quake Champions

ولی خب پوستت رو باید خیلی کلفت کنی تا یاد بگیریش.
چون بعضی از پلیرهاش گاها از نسخه های 25-20 سال پیش دارن تو این بازیها میچرخن و دنبال گوشت تازه میگردن :D

چون بازیهای قدیمی هستن و خب یوتوب فارسی هم اکثرا از نسلهای جدید ترن و با این بازیها خاطره ای ندارن.
از طرفی هم بیننده های یوتوب فارسی باز هم از نسلهای جدیدن و حتی اگه یوتوبری که گیمر باسابقه تری هم باشه و بخواد همچین محتوایی بسازه خیری درش نمیبینه و بیخیالش میشه.
چون شاید کسی اون ویدئو رو نبینه.

آنلاین این دو بازی فعاله ولی خیلی پلیر زیادی نداره.
اما خب اونهایی که هستن خیلی بهش وفادارن و تقریبا بازی دیگه ای راضیشون نمیکنه.
برای UT این:
https://ut99.org/

برای مولتی پلیر Quake میتونی روی استیم این نسخه رو رایگان بازی کنی.
Quake Champions

ولی خب پوستت رو باید خیلی کلفت کنی تا یاد بگیریش.
چون بعضی از پلیرهاش گاها از نسخه های 25-20 سال پیش دارن تو این بازیها میچرخن و دنبال گوشت تازه میگردن :D
سلام ممنونم بابت راهنمای شما مرسی راستی ایرانی های هستن که دارن بازی میکنن یا خیر ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or