شایعه معرفی ریمستر Metal Gear Solid 1-3 در Tokyo Game Show 2022

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت
MGS-HD-Collection-1024x640.jpg

هفت سال از عرضه آخرین نسخه شماره دار سری متال گیر، یعنی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain می‌گذرد؛ حال به ادعای داسک گالم، اینسایدر مطرح ویدیو گیم، کونامی برنامه دارد تا ریمستر سه نسخه‌ اول را برای پلتفرم‌های روز منتشر کند.

این کالکشن برای تمام پلتفرم‌ها از جمله استیم نیز عرضه خواهد شد. علاوه بر آن، می‌توان این سه نسخه را به صورت جداگانه نیز خریداری کرد، اما با خریدن کالکشن آن‌ها شما به دو نسخه MSX متال گیر نیز دسترسی خواهید داشت.

هنوز مشخص نیست که آیا این ریمستر شامل نسخه Peace Walker نیز خواهد بود یا خیر.

سرنوشت این فرانچایز محبوب پس از جدایی خالق آن یعنی هیدئو کوجیما و عرضه نسخه ناموفق Metal Gear Survive در هاله‌ای از ابهام فرو رفته است و عرضه ریمستر این سه نسخه می‌تواند برای طرفداران امیدبخش باشد.

توکیو گیم شو 2022 در تاریخ 24 شهریور ماه به مدت سه روز برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ریمستر سالید 1 تا 3 رو که میاد بیخیال ( خودم منتظر سالید 3 هستم که بلخره ممکنه واسه پی سی ریلیز بشه) ولی بحث ریمیک هم دوستان مطرح کردن ولی خودم بشخصه فکر کنم بهتر باشه قبل ریمیک شدن سالید 1 تا 3 متال گیر 1 و 2) ( 87 و 90) اول ریمیک بشن اونا واجب ترن تا سالید ها

من نظرات این تایپیک رو خیلی نخوندم و بنظرم بازی های قدیدمی ریمستر اصلا بدردش نمیخوره و فقط ریمیک براش خوبه . قسمت ۳ خیلی خوب بود بنظرم ریمیکش یه چیزی در حد بهتریهای سال میشه .

• Like
Reactions: Tatsumaru
اقا من رفتم تو استور کالکشن شماره 2 و 3 بازی هنوز تو بکوارد غیر قابله دسترسه رو چه حساب میگید برگشته؟؟؟
اره الان چک کردم برای منم نیستن، یادمه یه خبری خونده بودم راجع بهش که خب خبرش این بود که قراره تازه برگردونن. گویا فعلا کاری نکردن.

• Like
Reactions: Arima Kishou
الان اینا میخوان ریمستر بلوپوینت رو ریمستر کنند یا ریمستر بلوپوینت رو ریریلیز کنند؟ جای سواله واقعا
ولی هر کدوم رو انجام بدند کار مسخره ایه کونامی این آی پی رو فقط دوشیده بهش خدمت نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or