شایعه معرفی ریمستر بازی Alan Wake در روزهای آینده

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، بازی Alan Wake به‌زودی در قالب یک ریمستر باز می‌گردد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Alan Wake

از زمان دیده شدن نام Alan Wake Remastered در دیتابیس فروشگاه اپیک گیمز، طرفداران زیادی در انتظار معرفی رسمی این عنوان از سوی رمدی هستند. در حالی که استودیوی Remedy Entertainment تاکنون چیزی را تأیید نکرده، اما باری دیگر شایعاتی در خصوص عرضه این ریمستر منتشر شده.

خرده‌فروش راکوتن تایوان، بازی را برای کنسول‌های ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس|اس، پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 لیست کرده و تاریخ عرضه آن را نیز لو داده است. طبق اطلاعات درج شده در صفحه پیش‌خرید این سایت، ریمستر Alan Wake در تاریخ 5 اکتبر (13 مهر) منتشر می‌شود.

در همین حال دنیل احمد، آنالیزور وب‌سایت نیکو پارترنز و یکی از اینسایدرهای شناخته‌شده صعنت بازی، در توئیتی عنوان کرده که طی روزهای آینده شاهد معرفی بازی خواهیم بود. منابع رسانه ویندوز سنترال نیز شایعه ریمستر شدن این عنوان را تأیید کرده‌اند و بدین ترتیب به‌نظر می‌رسد باید منتظر معرفی رسمی از سوی رمدی باشیم.

سونی مدتی پیش رویدادی را برای روز جمعه پیش‌رو معرفی کرده بود و این احتمال وجود دارد که Alan Wake Remastered در همین رویداد رونمایی شود. همچنین شایان ذکر است که طبق برخی شایعات، رمدی در حال حاضر دنباله آلن ویک را نیز با همکاری اپیک گیمز توسعه می‌دهد.

این بازی انحصاریه xbox عه چطور قراره برای ps بیاد؟؟
فکر می‌کنم حقوق بازی به خود رمدی منتقل شده. دو سال بعد از انتشار نسخه اصلی، برای PC هم اومد و ناشرش خود رمدی بود.
احتمالاً از این جهت نباید مشکلی باشه. موقعی هم که داستان لایسنس موزیک‌های بازی پیش اومد فکر می‌کنم خود رمدی اوضاع رو پیگیری می‌کرد.

از ماجرای ساخته‌شدن این بازی و اعلامش توی E3 (احتمالا ۲۰۰۵) و عکس‌های با گرافیک تخیلی (برای اون زمان) که اولین بار نشون دادن تا اومدن اولین تریلر و کنسل کردن نسخه PC بعد از ۴ سال اطمینان خاطر دادن به توسعه هم‌زمان نسخه PC و X360 و بعد انتشار و ماجراهای زمان انتشار و بعد داستان انتشار نسخه PC و مشکلات لایسنس موزیک‌های بازی و ... قشنگ میشه یه فیلم سینمایی ساخت.

این بازی انحصاریه xbox عه چطور قراره برای ps بیاد؟؟
چند سال پیش رمدی مالکیت IP بازی Alan Wake رو بطور کامل از مایکروسافت خریداری کرد و سال پیش هم که همکاری Remedy و Epic برای ساخت دو بازی مولتی‌پلتفرم در یک یونیورس که یکیشون در اسکیل کوچیکتر که خب با شایعات و لیک جدید ریمستر Alan Wake در استور اپیک یجورایی دیگه مشخص شد Alan Wake 2 هست.

چ عععععجب بعد خرید ip از ماکروسافت خیلی منتظر نسخه جدید بودم
دمشون گرم اگه با نورث لایت ریمستر کنن ک عملا یچی تو مایه های ریمیک میشه امیدوارم پایان بازی تریلر AW2 رو ببینیم :x

چقد تنبل شدن همش ریمستر خو نسخه جدید بدید
همون الن ویک اولی هم گرافیکش بد نبود
میخوان نسخه دوم رو بدن خو برای اینکه یوزر جدید که تا حالا بازی رو نکرده و شاید هم رو پلی استیشن بوده و سمت نسخه اکس باکس و پی سی نیومده الان بهترین مورد تجربه نسخه ریمستر باشه .... اونوقت میشه رفت سراغ نسخه دو

فکر می‌کنم حقوق بازی به خود رمدی منتقل شده. دو سال بعد از انتشار نسخه اصلی، برای PC هم اومد و ناشرش خود رمدی بود.
احتمالاً از این جهت نباید مشکلی باشه. موقعی هم که داستان لایسنس موزیک‌های بازی پیش اومد فکر می‌کنم خود رمدی اوضاع رو پیگیری می‌کرد.

از ماجرای ساخته‌شدن این بازی و اعلامش توی E3 (احتمالا ۲۰۰۵) و عکس‌های با گرافیک تخیلی (برای اون زمان) که اولین بار نشون دادن تا اومدن اولین تریلر و کنسل کردن نسخه PC بعد از ۴ سال اطمینان خاطر دادن به توسعه هم‌زمان نسخه PC و X360 و بعد انتشار و ماجراهای زمان انتشار و بعد داستان انتشار نسخه PC و مشکلات لایسنس موزیک‌های بازی و ... قشنگ میشه یه فیلم سینمایی ساخت.
اون سال 2005 سال کذاب ها بود کلا : )) حالا البته تریلر الن ویک خیلی چیز شاخی نداشت.
ولی مثلا کیل زون هم بود ...
اون زمان دقیقا خود رمدی هم نمیدونست داره چیکار میکنه

• Smile
  • Like
Reactions: m.d.makan and m.a.t
اون سال 2005 سال کذاب ها بود کلا : )) حالا البته تریلر الن ویک خیلی چیز شاخی نداشت.
ولی مثلا کیل زون هم بود ...
تا جایی که من یادم میاد اون موقع تعاریف زیادی شد از گرافیک Alan Wake. شخصا هم وقتی گرافیکش رو دیدم به نظرم خیلی خفن بود. مخصوصا افکت آب و نورپردازی.
کیلزون هم که بحثش جداست. من جای سونی و گوریلا بودم کیلزون جدید رو با یه تریلر مشابه همون تریلر رونمایی میکردم ولی خب اینبار همه چیز ریل تایم باشه تا دوباره کف و خون قاطی کنیم.
جا داره یه یادی هم بکنیم از بازی 2 Days to Vegas که فکر کنم نزدیک همون سال ها رونمایی شده بود و عکس هاش خیلی خفن بود ولی خب هیچ وقت عرضه نشد.
2-Days-2-Vegas.jpg

آخرین ویرایش:
سم لیک ریمستر رو تو فن پیج بازی تایید کرد ـه دمش گرم

Announcing Alan Wake Remastered: An Open Letter from Sam Lake

بازی توسط اپیک منتشر میشه

Alan Wake Remastered, published by Epic Games Publishing, will be available on PC on the Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4/Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox One S and Xbox One X.

+

Alan Wake Remastered is the original experience you fell in love with all those years ago. We did not want to change that. But the visuals all around, including the character model of Alan Wake himself and the cinematics, have been updated and improved with some choice next-generation upgrades.

1631020343890.png

احتمالا چون بازی لیک شده خود سم لیک بازی رو تو وبسایت کامیونیتی بازی معرفی کرده معرفی کامل هم احتمالا دور روز دیگه شو کیس سونی باید باشه

آخرین ویرایش:
تا جایی که من یادم میاد اون موقع تعاریف زیادی شد از گرافیک Alan Wake. شخصا هم وقتی گرافیکش رو دیدم به نظرم خیلی خفن بود. مخصوصا افکت آب و نورپردازی.
کیلزون هم که بحثش جداست. من جای سونی و گوریلا بودم کیلزون جدید رو با یه تریلر مشابه همون تریلر رونمایی میکردم ولی خب اینبار همه چیز ریل تایم باشه تا دوباره کف و خون قاطی کنیم.
جا داره یه یادی هم بکنیم از بازی 2 Days to Vegas که فکر کنم نزدیک همون سال ها رونمایی شده بود و عکس هاش خیلی خفن بود ولی خب هیچ وقت عرضه نشد.
View attachment 223255
آخ یادش بخیر این بازی، یک مدت فکر میکردن که عکس های gta iv هست ...
یه Eight Days هم بود که چقد سر و صدا کرد و هیچ وقت عرضه نشد!

• Like
Reactions: toomaj
یکی از نمادهای ماندگار از اون روزایی که داشتیم از تشنگی واسه یه Survival Horror درست حسابی میمردیم و اومد نجاتمون داد :D
هنوزم چیزی شبیه‌اش نداریم...حالا دیگه بهونه‌ای واسه بازی نکردنش ندارید!

الن ویک بازی نیست، خود خداست :> چند تا چیز میخوام تو این نسخه ریمستر درست و حسابی روش کار کنن :
1-سینماتیک های بازی واقعا خیلی داغونن
2- کیفیت چهره ها خیلی داغونه
3-سیستم گیم پلی بازی رو یکم تغییر بدن، چند تا سلاح جدید، چند تا دشمن جدید، الن ویک امریکان دقیقا اون گیم پلی نسخه اصلی رو ارتقا داده بود ولی از لحاظ داستانی هیچی نبود .

یکم فکر کردن در مورد این که بافت های بازی فقط کمی شبیه به کنترل یا کوانتوم بریک بشه ادم رو روانی میکنه!:D

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or