شایعه معرفی ریمستر بازی Alan Wake در روزهای آینده

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، بازی Alan Wake به‌زودی در قالب یک ریمستر باز می‌گردد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Alan Wake

از زمان دیده شدن نام Alan Wake Remastered در دیتابیس فروشگاه اپیک گیمز، طرفداران زیادی در انتظار معرفی رسمی این عنوان از سوی رمدی هستند. در حالی که استودیوی Remedy Entertainment تاکنون چیزی را تأیید نکرده، اما باری دیگر شایعاتی در خصوص عرضه این ریمستر منتشر شده.

خرده‌فروش راکوتن تایوان، بازی را برای کنسول‌های ایکس باکس وان، ایکس باکس سری ایکس|اس، پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 لیست کرده و تاریخ عرضه آن را نیز لو داده است. طبق اطلاعات درج شده در صفحه پیش‌خرید این سایت، ریمستر Alan Wake در تاریخ 5 اکتبر (13 مهر) منتشر می‌شود.

در همین حال دنیل احمد، آنالیزور وب‌سایت نیکو پارترنز و یکی از اینسایدرهای شناخته‌شده صعنت بازی، در توئیتی عنوان کرده که طی روزهای آینده شاهد معرفی بازی خواهیم بود. منابع رسانه ویندوز سنترال نیز شایعه ریمستر شدن این عنوان را تأیید کرده‌اند و بدین ترتیب به‌نظر می‌رسد باید منتظر معرفی رسمی از سوی رمدی باشیم.

سونی مدتی پیش رویدادی را برای روز جمعه پیش‌رو معرفی کرده بود و این احتمال وجود دارد که Alan Wake Remastered در همین رویداد رونمایی شود. همچنین شایان ذکر است که طبق برخی شایعات، رمدی در حال حاضر دنباله آلن ویک را نیز با همکاری اپیک گیمز توسعه می‌دهد.

اگر این تاریخی که گفته درست باشه، یعنی فقط یک ماه دیگه تا تجدید خاطره با یکی از بهترین بازی های عمرم مونده! بعد از این ریمستر، پیگیری اخبار AW 2 چه کیفی داره! به شدت منتظرم ببینم سم لیک چه خوابی واسه ادامه بازی دیده!

نورپردازی بازی که هنوزم عالیه فقط کیفیت تکسچر ها یکم پایینه که میتونن بهبود پیدا بدن
امیدوارم انیمیشن های داغون بازی رو کلا عوض کنن و در حد بازی های امروزی باشه
همین یه کار میتونه تاثیر زیادی رو کیفیت بازی بزاره

Alan Wake Remastered will run on a new engine and supports ray-tracing

• The remastered will use the Northlight Engine previously used in Control.

• The game supports ray-tracing for reflections on Xbox Series, PS5 and PC, but not on last-generation.

• There is no Switch version. While we haven’t heard from our source about it, maybe a Cloud version can happen like Control.

• Last-generation consoles will benefit from higher resolution and QoL changes but no ray-tracing.
The remaster will support 60 FPS.

بنظر این ریمستر روی انجین نورث لایت ساخته شده (انجین کوانتوم بریک و کنترول)

روی کنسول های نسل بعدی و pc از ریتریسینگ پشتیبانی میکنه.

بنظر نسخه نیتیو سوییچ در کار نیست ولی ممکنه مثل control نسخه کلاود داشته باشه برای سوییچ.

کنسول های نسل قبلی از افزایش رزولوشن و نورپردازی بهره مند خواهند شد ولی ریتریسینگ ندارند. و این ریمستر تا 60 fps رو ساپورت میکنه

من رمدی رو دوست دارم ولی ایکاش خودش رو تکرار نکنه اینقدر - کنترل عالی بود یکی از بهترین علمی تخیلی های نسل ها بود .منتهی وقتشه ایده های جدید رو هم امتحان کنند . الن ویک بازی خیلی خوبی بود منتهی لوپ گیم پلیش بعد از مدتی به شدت به ورطه تکرار می افتاد با همین حال بشدت دوستش دارم منتهی برای الن باید یک ریمیک باشه و دوباره از لنز جدید بسازنش بیان عناصر و مکانیزم های گیم پلی رو هم بسط بدند اگر همون قدیم باشه که هیچ-من اخیرا روی گیم پس بازی کردم اتفاقا فقط یک رزلوشن پایین داشت ولی عالی بود .نیاز خاصی نیست-این اپگرید ها میتونه شامل سلاح ها یا توانایی بدنی خود الن یا لباس های مختلف یا یک سری دیگه ویژگی ها باشه ..

من رمدی رو دوست دارم ولی ایکاش خودش رو تکرار نکنه اینقدر - کنترل عالی بود یکی از بهترین علمی تخیلی های نسل ها بود .منتهی وقتشه ایده های جدید رو هم امتحان کنند . الن ویک بازی خیلی خوبی بود منتهی لوپ گیم پلیش بعد از مدتی به شدت به ورطه تکرار می افتاد با همین حال بشدت دوستش دارم منتهی برای الن باید یک ریمیک باشه و دوباره از لنز جدید بسازنش بیان عناصر و مکانیزم های گیم پلی رو هم بسط بدند اگر همون قدیم باشه که هیچ-من اخیرا روی گیم پس بازی کردم اتفاقا فقط یک رزلوشن پایین داشت ولی عالی بود .نیاز خاصی نیست-این اپگرید ها میتونه شامل سلاح ها یا توانایی بدنی خود الن یا لباس های مختلف یا یک سری دیگه ویژگی ها باشه ..
این بازی اول قرار بوده open world باشه
ولی بعدا توی مراحل ساخت بازی خطی میشه و یکی از دلایل تکراری بودن مراحل بازی همین قضیس

این بازی اول قرار بوده open world باشه
ولی بعدا توی مراحل ساخت بازی خطی میشه و یکی از دلایل تکراری بودن مراحل بازی همین قضیس
متاسفانه رمدی افتاده در یک چرخه البته اصلا چرخه طراحی بازی هاشون بد هم نیست همین الن یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت - کوانتوم بریک رو من از تم علمی تخیلی ایش و شوترش بسیار لذت بردم - کنترل رو بهترین کارشون تا به امروز میدونم یکجورایی تکامل REMEDY رو میشه در کنترل دید. از بعد داستان سرایی طراحی ستینگ شخصیت ها دیالوگ نویسی روان بودن بینهایت گیم پلی تعامل و تخریب محیط بسیار خوب کار شده .منتهی دیگه الان وقتشه برن به سراغ بررسی سبک های متفاوت- من دوست دارم یک سوروایل هورور در حد سایلنت یا Dead space یا اویل ویدین از شون ببینم . توانایی خلق اتمسفر رو براحتی دارند هراس رو میتونن براحتی خلق کنن . چون الن ویک ریمستر نیاز نداره گفتم چرخه گیم پلیش تکراری میشه منتهی نویسندگی بسیار قوی داره (بازی که دیالوگ اولش با اشاره به اسم استفین کینگ شروع میشه )باید هم رایتینگ قوی داشته باش منتهی الن ویک خودش خوب بود یک افزایش رزلوشن براش کفایت میکرد . من بازی کردم اخیرا 720 کامل هم نیست -چشم هامون بشدت عادت کرده به تصاویر های رز یک افزایش رزلشون براش بسیار کافی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or