معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

تبدیل 360 به کیس کامپیوتر

سلام!
من برای خنک کردن 360 اونو به کیس کامپیوتر تبدیل کردم و تقریباً گرمای بوجود اومده رویGPU Heat Sink یکمی از گرمای بدن گرمتر!
مدل 360 من پرمیوم هستش و یکبار هم 3 چراغ شده بود . الان براحتی GTA IV رو 12 ساعت بدون کوچکترین گرمایی بازی میکنم و قیافه 360 هم کاملاً به کیس تبدیل شده و کنار کیس کامپیوتر گذاشتمش.:-"
روشن و خاموش کردن با دسته 360 و باز کردن DVD-ROM با دکمه Reset کیس صورت میگیره و از قیافه اصلیش خیلی فاصله گرفته ولی به خنک بودنش کاملاً می ارزه!:love:

سلام!
من برای خنک کردن 360 اونو به کیس کامپیوتر تبدیل کردم و تقریباً گرمای بوجود اومده رویGPU Heat Sink یکمی از گرمای بدن گرمتر!
مدل 360 من پرمیوم هستش و یکبار هم 3 چراغ شده بود . الان براحتی GTA IV رو 12 ساعت بدون کوچکترین گرمایی بازی میکنم و قیافه 360 هم کاملاً به کیس تبدیل شده و کنار کیس کامپیوتر گذاشتمش.:-"
روشن و خاموش کردن با دسته 360 و باز کردن DVD-ROM با دکمه Reset کیس صورت میگیره و از قیافه اصلیش خیلی فاصله گرفته ولی به خنک بودنش کاملاً می ارزه!:love:
یه عکس می گیری از کیست ( درش باز باشه )

سلام!
دوست عزیز یکم براش درکش سخته آخه چجوری در dvd rom رو با کلید reset کیس باز می کنید؟
حتما یه عکس بزارید
من هرچی عکی دیدم که این بلا رو سر xbox360 در آوردن نتونستن به dvd rom دست بزننن و همونجوری جاسازش کردن واقعا جالبه که شما تونستین این کارو بکنین
در ضمن چجوری dvd rom رو جاساز کردین؟
بازم می گیم حتما یه عکسی بزارین حتما!
من تا حالا دو تا 360 رو به کیس تبدیل کردم که یکیش Arcade بود و یه کیس قشنگ داشت.
واقعاً خنک میشه و در حدود 70-80 تومن خرج داره!
اگه امکانش هست یه جا دیگه آپلود کنین مثل 10pix
واقعا کاره بچه ها قابل تحسینه
ما ایرانی ها هم با این امکانات کممون عجب کارایی می کنیم .آفرین به این دوستمون
من خودم اومدم یه کیس مود انجام بدم به علت کیفیت بد رنگ و براق کننده کیس xbox قبلیم داغون شد حالا دنبال یه روشم که رنگهای قبلی رو پاک کنم دوباره رنگ بزنم
واقعا بعضی کارا تو ایران خیلی سخته
مرسی
موفق باشید

آخرین ویرایش:
این دوستمون که کاری نکرده بداشته دره 360 باز کرده ! و 3 تا فن گذاشته ! روی این gpu و cpu که خود اقا مهدی گفتند این کار خیلی بده ! حالا نمیدونم ! نظر دوستان چیه !

این دوستمون که کاری نکرده بداشته دره 360 باز کرده ! و 3 تا فن گذاشته ! روی این gpu و cpu که خود اقا مهدی گفتند این کار خیلی بده ! حالا نمیدونم ! نظر دوستان چیه !

دوست عزیز! من که نگفتم شاهکار کردم!:confused:
شما توقع داشتی با 360 بشه چه جور کاری کرد تا بشه اون رو خنک کرد، تاپیک cooling بود و منهم یه راه حل پیشنهاد دادم.
شاید بهتر باشه برید 50 تومن پول intecooler اصل بدید و پول بدید تا فن هاتون رو 24v کنن یا شایدم بهتر برید Arcade یا Elite بخرید و باز هم با ترس و لرز بازی کنید.;)
بیشترین دلیل تولید گرمای 360 اینه که DVD-ROM روی GPU قرار داره وHeat sinke GPU و CPU بهم چسبیده اند و دست آخر اینکه فن های 360 قدرت کافی برای خنک کردن Heat sink ها رو ندارن. من سعی کردم جلوی این ایراد ها رو بگیرم.
یادت باشه مهم اینه که بشه با 360 با خیال راحت 10-12 ساعت بازی کرد، از نظر ظاهر هم اگر از یک case قشنگ استفاده بشه چیز بدی از آب در نمیاد!
نظر آقا مهدی هم محترمه و اگر ممکن هستش برای منم توضیح بدید که این کاری که من کردم چه ضرری داشته!

شما توقع داشتی با 360 بشه چه جور کاری کرد تا بشه اون رو خنک کرد، تاپیک cooling بود و منهم یه راه حل پیشنهاد دادم.
شاید بهتر باشه برید 50 تومن پول intecooler اصل بدید و پول بدید تا فن هاتون رو 24v کنن یا شایدم بهتر برید Arcade یا Elite بخرید و باز هم با ترس و لرز بازی کنید.;)
بیشترین دلیل تولید گرمای 360 اینه که DVD-ROM روی GPU قرار داره وHeat sinke GPU و CPU بهم چسبیده اند و دست آخر اینکه فن های 360 قدرت کافی برای خنک کردن Heat sink ها رو ندارن. من سعی کردم جلوی این ایراد ها رو بگیرم.
یادت باشه مهم اینه که بشه با 360 با خیال راحت 10-12 ساعت بازی کرد، از نظر ظاهر هم اگر از یک case قشنگ استفاده بشه چیز بدی از آب در نمیاد!
نظر آقا مهدی هم محترمه و اگر ممکن هستش برای منم توضیح بدید که این کاری که من کردم چه ضرری داشته!

من الان عکس شما رو دیدم و فکر نمیکردم اینطوری باشه !
معمولا کلا میان مادر بور رو از قاب 360 در میارن و جا سازی توی کیس میکنن ولی شما در واقع در کنسول رو باز گزاشتی و روی سینک فن گذاشتی که هر دوی اینها ضرر داره چون شما 12 ساعت بازی کردی دلیل بر این نمیشه که خوب کاری بعد از 1 هفته تا 2 ماه نتایج خودش رو نشون میده (منظور 3 چراغ) و کلا کارهایی کردید که همش در صفحات قبل توصیه شده انجام نشه
به نظر من شما همون شیوه 12 ولت + SD رو انجام بدی بهتر نتیجه میگیری تا گذاشتن فن روی هیت سینک و باز گزاشتن در کنسول

آخرین ویرایش:
من الان عکس شما رو دیدم و فکر نمیکردم اینطوری باشه !
معمولا کلا میان مادر بور رو از قاب 360 در میارن و جا سازی توی کیس میکنن ولی شما در واقع در کنسول رو باز گزاشتی و روی سینک فن گذاشتی که هر دوی اینها ضرر داره چون شما 12 ساعت بازی کردی دلیل بر این نمیشه که خوب کاری بعد از 1 هفته تا 2 ماه نتایج خودش رو نشون میده (منظور 3 چراغ) و کلا کارهایی کردید که همش در صفحات قبل توصیه شده انجام نشه
به نظر من شما همون شیوه 12 ولت + SD رو انجام بدی بهتر نتیجه میگیری تا گذاشتن فن روی هیت سینک و باز گزاشتن در کنسول
دقیقا
منم فکر می کرد با توجه به توضیحات ایشون یه جور دیگه باشه!
کلید ریست و .....
خلاصه این کارو قبلا یکی دیگه از بچه ها هم اجام داده بود
خود آقا مهدی هم این کارو انجام داده بود(فن گذاشتن رو هیتسینک) و اگه درست یادم باشه 3چراغ شده بودن
کلا گذاشتن فن توصیه نمیشه چون نتیجه ی عکس داره بازم انتخاب با خودتونه
موفق باشید

دوستان عزیز!
ظاهر قضیه اینطور که شما میگید، ولی من مادربرد 360 رو به مثل مادربرد معمولی PC به کیس پیچ کردم تا کوچکترین لرزشی نداشته باشه و کاملاً محکم هستش و اگر قاب زیرین 360 رو در شکل می بینید بخاطر اینه که بشه پنل پشت 360 رو وصل کرد تا دسترسی به دکمه connect راحت باشه و اگر لازم شد از دکمه Power استفاده کنم و ترجیحاً اتصالی بین مادربرد 360 و کیس فلزی نباشه. و کل فن ها برق خودشون رو از منبع تغذیه خارجی می گیرند و 360 از این جهت فشاری رو تحمل نمیکنه. وقتی Heatsink ها خنک باشن دیگه جایی برای نگرانی وجود نداره و اگر این سیستم ایرادی داره پس میشه بگید که چطور روی CPU و VGA کامپیوتر فن میگذارند؟ من که کار عجیب دیگه ای نکردم!:confused:
در عکس دیده نمیشه ولی من از بجز فن های 360 از 5 فن 24 ولت برای خنک کردن استفاده می کنم که برق اونها هیچ ربطی به 360 نداره و درضمن وقتی کلید reset کیس رو میزنم در DVD-ROM 360 باز میشه و در کیس نیز برای عکس گرفتن باز شده.
و دست آخر اینکه این کار مربوط به 6 ماه پیش میشه:biggrin1: و تا الآن من مشکلی نداشتم و اگر الآن این مطلب رو بازگو کردم فقط بخاطر لذتی بود که از GTA IV میبردم و حیفم اومد بقیه رو هم سهیم نکنم، من مشابه این کار رو روی کارت گرافیک 6800Ultra که خیلی داغ میکرد انجام دادم و تا زمانی که عوضش کردم ( 3 سال ) کار کرد (یادمه دمای کارت تا 25 درجه طبق کنترل پنل nVIDIA پایین اومده بود )
به هر حال دوستان عزیز من به شما توصیه نمیکنم این کار رو بکنید ولی اگر میدونستید که 360 شما اگر درش باز باشه و با فن های 24 ولت شده کار بکنه باز هم به قدری گرم میشه که تا 5 دقیقه حتی به Heatsink GPU نمیشه دست زد شاید دست به هر کاری میزدید!:love:
باور میکنید یا نه با خودتونه 12 ساعت که سهل و من از 9 صبح همین جمعه تا 2 صبح شنبه GTA IV بازی کردم و دمای Heatsink یکمی (در حد 5 تا 10 درجه) از گرمای بدن بالاتر بود! شاید باید این کار توسط یه خارجی صورت میگرفت تا از نظر ما تایید بشه، اتفاقاً اونها هم همین کار رو کردند. لازمه یک سری به youtube بزنید!

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز!
ظاهر قضیه اینطور که شما میگید، ولی من مادربرد 360 رو به مثل مادربرد معمولی PC به کیس پیچ کردم تا کوچکترین لرزشی نداشته باشه و کاملاً محکم هستش و اگر قاب زیرین 360 رو در شکل می بینید بخاطر اینه که بشه پنل پشت 360 رو وصل کرد تا دسترسی به دکمه connect راحت باشه و اگر لازم شد از دکمه Power استفاده کنم و ترجیحاً اتصالی بین مادربرد 360 و کیس فلزی نباشه. و کل فن ها برق خودشون رو از منبع تغذیه خارجی می گیرند و 360 از این جهت فشاری رو تحمل نمیکنه. وقتی Heatsink ها خنک باشن دیگه جایی برای نگرانی وجود نداره و اگر این سیستم ایرادی داره پس میشه بگید که چطور روی CPU و VGA کامپیوتر فن میگذارند؟ من که کار عجیب دیگه ای نکردم!:confused:
در عکس دیده نمیشه ولی من از بجز فن های 360 از 5 فن 24 ولت برای خنک کردن استفاده می کنم که برق اونها هیچ ربطی به 360 نداره و درضمن وقتی کلید reset کیس رو میزنم در DVD-ROM 360 باز میشه و در کیس نیز برای عکس گرفتن باز شده.
و دست آخر اینکه این کار مربوط به 6 ماه پیش میشه:biggrin1: و تا الآن من مشکلی نداشتم و اگر الآن این مطلب رو بازگو کردم فقط بخاطر لذتی بود که از GTA IV میبردم و حیفم اومد بقیه رو هم سهیم نکنم، من مشابه این کار رو روی کارت گرافیک 6800Ultra که خیلی داغ میکرد انجام دادم و تا زمانی که عوضش کردم ( 3 سال ) کار کرد (یادمه دمای کارت تا 25 درجه طبق کنترل پنل nVIDIA پایین اومده بود )
به هر حال دوستان عزیز من به شما توصیه نمیکنم این کار رو بکنید ولی اگر میدونستید که 360 شما اگر درش باز باشه و با فن های 24 ولت شده کار بکنه باز هم به قدری گرم میشه که تا 5 دقیقه حتی به Heatsink GPU نمیشه دست زد شاید دست به هر کاری میزدید!:love:
باور میکنید یا نه با خودتونه 12 ساعت که سهل و من از 9 صبح همین جمعه تا 2 صبح شنبه GTA IV بازی کردم و دمای Heatsink یکمی (در حد 5 تا 10 درجه) از گرمای بدن بالاتر بود! شاید باید این کار توسط یه خارجی صورت میگرفت تا از نظر ما تایید بشه، اتفاقاً اونها هم همین کار رو کردند. لازمه یک سری به youtube بزنید!

خوب این کار که دیگه کیس نمیخواد! قاب کنسول رو بردار فن بزار به نظر من که زیاد فرق نداره اگر مشکلت درایو درایو رو بیرون بزار ولی تاثیرش فکر نکنم خوب باشه :-"

چه طوری تعمیرش کردی ؟
بابا یه مقدارهم در مورد درمان حرف بزنید ناسلامتی این تاپیک در مورد درمان سه چراغ هم هست.:blushing:

آخرین ویرایش:
ببین دوست عزیز 360 کنسولیه که روی هیچ چیز اون نمیشه حساب کرد ، من دوستی دارم که کنسولش رو توی میز تلویزیون میذاشته ، بیش از 7 ساعت باهاش بازی میکرده و هزار بلای دیگه ، ولی بعد از 2 سال خراب شده و جالبه بدونید تاریخ کنسولش مال 2005 هستش . در حالی که یکی از دوستانم که 4 ماه پیش یه الیت با بورد فالکون خریده بود کنسولش سه چراغ شد و از بین رفت . اینکه شما 6 ماه به این شکل بازی میکنید هیچ دلیلی بر اینکه روشتون جواب داده نیست . ممکنه کاری که شما کردید فعلا جواب داده ولی مطمئنا ایرادات زیادی داره که ممکنه به مرور خودشو نشون بده . از اون ایرادات میشه به گذاشتن فن روی هتسینکها اشاره کرد که باعث میشه نوع تهویه از حالت عادی خارج بشه . شما تزریق هوا به صورت عمودی رو به عبور هوا بصورت افقی اضافه کردید ، حالا خودتون قضاوت کنید . اینکه میگید دمای هتسینک 5 درجه بیشتر از دمای بدنه یعنی اینکه 42 درجس؟ اینرو خودتون با دماسنج اندازه گرفتید یا اینکه حدسی میگید ؟ در ضمن مگه فکر میکنید دمای هتسینک کنسول من چند درجه میشه ؟ تا بحال از 45 درجه بیشتر نشده ، تازه در بازیهای سنگین اینقدرمیشه(gow) و توی بازیهایی که انجین بهتر ی داره 40 درجه هم بوده(cod4 ) .
درمورد گرمای درایو هم باید بگم یکی از مزایای sd اینه که عایقی برای جلوگیری از انتقال گرمای زیر درایوه که البته حتما میدونید که درایو به هتسینک نچسبیده و بینشون کمی فاصله هست .
اینکه 12 ساعت با کنسول بازی کنی کار شاقی نیست واصولا 360 کنسولی نیست که که یکدفعه و بدون مقدمه خراب بشه . gpu 360 به مرور زمان دچار اشکال میشه که قبلا راجع بهش توضیح داده شده که دلیلش چیه .
من قبلا این کار شما رو دیده بودم که البته اینکار رو به این دلیل انجام داده بودن که از روشهای کولینگ خاصی مثل واتر کولر و کولرهای گازی مخصوصی استفاده شده بود و بدلیل فضای کم کنسول اونو داخل کیس کامپیوترجا داده بودن .

بهر حال کار شما جالب بوده و همین که دست به اینکار زدید جای تقدیر داره ولی اینرو هم بگم که اگه در کیس رو میبندی حتما باید تهویه بسیار مناسبی واسه کیس داشته باشی و اگه اونرو باز میذاری کار درستی نیست و نه تنها در این مورد بلکه باز گذاشتن در کیس که متاسفانه بعضی ها انجام میدن تا به خیال خودشون خنک بشه نتیجه عکس میده .
من خودم اومدم یه کیس مود انجام بدم به علت کیفیت بد رنگ و براق کننده کیس xbox قبلیم داغون شد حالا دنبال یه روشم که رنگهای قبلی رو پاک کنم دوباره رنگ بزنم
واقعا بعضی کارا تو ایران خیلی سخته
مرسی
موفق باشید

پوریا جان این که کاری نداره شما میتونی با تینر و یا نفت و بنزین رنگ قبلی رو پاک کنی .در ضمن برای رنگ کردن کنسول حتما اسپری با کیفیت خوب بگیر ، من نوع اسپری رو عوض کردم و کنسولو مشکی کردم و عالی شد ، و برعکس اسپری قبل کیفیت این یکی فوق العاده بود .

آخرین ویرایش:
سلام
من كنسولمو خوابيده گذاشتم , زيرش هم تو عكس مشخصه . اينطوري موردي نداره ؟
31052008010.jpg

پوریا جان این که کاری نداره شما میتونی با تینر و یا نفت و بنزین رنگ قبلی رو پاک کنی .در ضمن برای رنگ کردن کنسول حتما اسپری با کیفیت خوب بگیر ، من نوع اسپری رو عوض کردم و کنسولو مشکی کردم و عالی شد ، و برعکس اسپری قبل کیفیت این یکی فوق العاده بود .
سلام آقا مهدی
یه بار اومدم با تینر فوری پاکش کنم فقط کلی رنگی شدم بعدشم دیگه تلاش نکردم چون در حال اسباب کشی بودیم انشاا... بزودی کارو دوباره شروع می کنم
(خدا بگم چیکارشون نکنه با این رنگاشون:mad:)
مرسی از پاسختون
(راستی ps3 مبارک باشه انشاا... مثل mega drive براتون کلی سال عمر کنه ببخشید که دیر تبریک گفتم:blushing:)
سلام
من كنسولمو خوابيده گذاشتم , زيرش هم تو عكس مشخصه . اينطوري موردي نداره ؟
علیک سلام خان داداش
یکم دورو برش خلوت تر باشه بهتر که هوا راحت بتونه در اطرافش گردش کنه(منظورم اون پرینتر و بانده است)
اگه این کارو بکنی دیگه فکر نکم جاش مشکلی داشته باشه
(راستی مانیتورت 226bw هستش؟ آخه مال من 226bw ه واقعا کیفیتش خوبه:love:)
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or