معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

اصلا 360 رو ps3 مقایسه نکن اگه معماری داخلی ps3 رو ببینی میگورخی ولی 360 شبیه کیس هست تا یه کنسول از نظر معماری داخلی
میدونم عزیزم ! خودم یک زمانی ps3 داشتم ! :( اما مشکل اصلی ps3 نمیزاره که ما ایرانی ها اب خوش از گلومون پایین بره ! :mad:

میدونید فقط مشکل 360 طراحی کیسشه ! و بس ! اگر نه فکر کنم ps3 بیشتر گرم بشه اما روش کولینگ که توش به کار برده شده خیلی مفید تره !
بله . منم موافقم ، اگه طراحی کیس 360 خوب بود ، شاید اصلا آی سی ها داغ نمیکردن که شاهد 3 چراغ باشیم .

اصلا 360 رو ps3 مقایسه نکن اگه معماری داخلی ps3 رو ببینی میگورخی ولی 360 شبیه کیس هست تا یه کنسول از نظر معماری داخلی
توی طراحی عالی PS3 که جای هیچ شکی نیست ، هیت سینک این کنسول رو ببینید ، به قول معرف کرک و پرتون میریزه :cheesygri . عین رادیات میمونه .

خوب خدا رو شکر قبول دارید و داریم که کنسول مشکل طراحی تهویه داره.

پس به راحتی میشه با عوض کردن و اضافه کردن شیو ه های دستی این مشکل رو تا حد بسیار
چشم گیری کاهش داد.

بخصوص در این دو نسل آخر بسیار جای امید واری هستش
( نه تنها این دو نسل آخر بلکه میتوان با اعمال شیوه های اصولی برروی سری نسل اول مشکل توهیه آن را
با توجه به کیفیت ساخت پایین ( نسبت به دو سری نسل آخر ) را برطرف نمود.

در مورد تهویه کنسول PS3 اصلا نمیتونم نظری بدم چون تا الان اون رو ندیدم، فقط یک بار جعبش رو
دیدم. از دور توی یک مغازه توی شهرمون. ( واقعاً متاسفم برای جایی که دارم زندگی میکنم )

اقا شما 2 صفحه پیش رو بخون بعد پست بزن بارها گفته استفاده از هر نوع اینتر کولر چه مدل خوشگل چه زشت چه اب سر کن دار چه چراغ دار چه اژیر زن چه بوق دار همه و همه فایده نداره!! وقتی من میرم مرکز کامپیوتر پایتخت یارو نمیدونه 12 ولت چیه بعد به من میگه بیا این فن های جدید 48 تومان بنداز رو دستگاه 20 ساعت بازی کن در روز دیگه چه انتظاری داری یا مغازه ای دیگه برای یک 12 ولت که در عرض 10 دقیقه انجام میشه 35 تومان میگیره دیگه طبیعی هست که به شما پیشنهاد این فنها بشه :laughing:
لطفا شما چند صفحه قبل رو بخون متوجه میشی که خوب هست یا بد
وقتی با داخل تونل این همه فاصله داره و کلی مانع جلوش مثل توری و فن دستگاه انتظار داری کاملا عمل مکش رو درست انجام بده ؟تا فن خود دستگاه مکش کم داشته باشه هیچ فن اضافه دیگه ای کار ساز نیست

دل خراب

خوشبختانه همین الان به کد 0002 هم مزیین شدند !

دل خراب من دگر خرا ب تر نمی شود
که خنجر غمت از این خراب تر نمی زند

در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند
به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند

درود بر همه دوستان

این هفته بعد از 1سالو چند ماهو اندی ! 1کنسول دیگه : الیت فالکون گرفتم

وقتی باهاش کار میکردم (هنوز هیچ بازیی توش نزاشته بودم فقط تو داشبورد میگشتم و آرکید میزدم !) بعد 2 ساعت دیدم بادی که از کنسول خارج میشه گرمه ... پس تصمیم گرفتم روشهای کولینگ رو زودی روش پیاده کنم ...

فناشو 12v کردم ، SD و روی چیپست هم هیت سینک گزاشتم - میخاستم روی رم بزارم که سینکم بزرگ بود و اون لوله مسیه نزاشت !!

امروز 5 ساعت باهاش بازی کردم ولی بادی که از کنسول خارج میشد خنک بود :love: فقط صداش زیاد شده :cheesygri

شدیدا به دوستان توصیه میشه این روشها رو انجام بدن حتی اگه برد فالکون دارن ... خیلیم انجامش سادست . هنوز بعضی از دوستان رو میبینم که 2دل هستن که 12V بکنن یا نه یا فکر میکنن کاره سختیه...

ممنون از آقا خلیل و آقا مهدی :love:

2wcodar.jpg

دوست من بادی که بیرون میاد که باید گرم باشه چون نشاندهنده خروج گرما از کنسول و تهویه مناسب هست در مورد سینک هم 3 یا 4 صفحه پیش توضیح داده شده;)

دوست من بادی که بیرون میاد که باید گرم باشه چون نشاندهنده خروج گرما از کنسول و تهویه مناسب هست در مورد سینک هم 3 یا 4 صفحه پیش توضیح داده شده;)

علی جان اگه بادی که بیرون میاد خنک تر باشه نشوندهنده اینه که هتسینک کمتر داغ شده و این یعنی حرارت چیپ که به هتسینک منتقل میشه سریعتر خارج میشه و چون هوا به خوبی از روی هتسینک عبور میکنه هتسینک خیلی کمتر داغ میشه یا بهتز بگم عبور هوا اجازه نمیده که حرارت روی هتسینک بالا بره و سریعا حرارت چیپ رو از روی هتسینک برمیداره .

اقا مهدی ! من توی بعضی بازی میبینم که ! اصلا به اونصورت باد گرم بیرونم نمیاد ! اما توی بعضی بازی ها هم گرم میشه ! اما داغ نمیشه ! نمیدونم قضیش چیه ! من هم ! پشت کنسولو بریدم ! هم 12 کردم و تونل کشی و هیت سینک گذاشتم رو چیپ ها ! اون فن ها رو هم میخواستم انجام بدم ! که میزاشتین زیر مادرب.رد اما ترسیدم یک وقت ادم اگه بخود بفروشدش ! نخرن ! برا همین پشیمون شدم ! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or