معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

با سلام به دوستان یک سوال فنی برام پیش اومد:biggrin1:
توی این فیلمی که من توی youtube دیدم 8 تا واشر فلزی و4 تا نایلونی داره واسه x-clamp بعد دقت کردم که واشر فلزی 4 تا زیر برد وصل میشه و 4تا فلزی و4 تا پلاستیکی روی بری زیره سینک بعد که رفتم جزوه استاد خلیل رو خوندم دیدم که 4 تا پلاستیکیها زیره برد گفته شده که نصب شه نمیدونم بالاخره پلاستیکیها روی برد یا زیر برد باید بره؟
با تشکر:love:

علی جان فکر کنم اون واشر پلاستیکیا واسه اینه که به برد آسیب نرسه و از طرفی باعث میشن هتسینک در جای خودشون محکمتر بشن و به مرور شل نشن .فکر نکنم تفاوت زیادی در کل کار داشته باشه .

با سلام
من زنگ زدم نکست یه قیمت هایی بگیرم.گفت 12 ولت کردن 15 تومن خرج داره و بعد این رو گفت:جدیدا یه فن هایی برای 360 اومده که ما اون رو به مشتری ها پیشنهاد میکنیم؟؟؟):confused:
حالا قضیه این فن های جدید چیه؟

با سلام
من زنگ زدم نکست یه قیمت هایی بگیرم.گفت 12 ولت کردن 15 تومن خرج داره و بعد این رو گفت:جدیدا یه فن هایی برای 360 اومده که ما اون رو به مشتری ها پیشنهاد میکنیم؟؟؟):confused:
حالا قضیه این فن های جدید چیه؟

خوب این همون فن های اب سرد کن داره:cheesygri
همون های که درجه داره و غیره که باز چیه ..چیه بگید اهان Inter Koller
پس اثر 12 ولت نداره
یک پیشنهاد: همین الان برید توی فرومهای خارجی ببینید کدوم بیشتر توصیه شده
12ولت
اینترکولر!

من اومدم زیر پایه لاستیک گذاشتم و درست شد (من این روش رو توی تاپیک های خارجی خوندم) لطفا کسانی که امتحان نکردن نگن روش خوبی نیست!
از نظر من همه کسانی که کنسوله قدیمی دارن از این روش برای جلو گیری استفاده کنن!(البته پالش هم نو کنید)

من اومدم زیر پایه لاستیک گذاشتم و درست شد (من این روش رو توی تاپیک های خارجی خوندم) لطفا کسانی که امتحان نکردن نگن روش خوبی نیست!
از نظر من همه کسانی که کنسوله قدیمی دارن از این روش برای جلو گیری استفاده کنن!(البته پالش هم نو کنید)

کجا لاستیک گذاشتی؟ یک عکس بزار یا لینک اون فروم رو بده;)

اقایون اون فنی که nextgen گفته اصلا بدرد نمیخوره پسر عمه ی من رفت خرید اشغاله فقط یه دما سنج داره و یکم خوشگله چون برای nextgen بیشتر سود داره میگه اینا خوبه:mad:

منم تا قبل از اینکه خودم برم نکست جن و باهاشون صحبت کنم فکر میکردم خیلی متخصصن و همچنین آدمای هستن که صلاح مشتری رو میخوان ولی وقتی باهاشون صحبت کردم متوجه شدم که تخصص خاصی ندارن و فقط چند تا روش رو روی کنسولهای سه چراغ انجام میدن که خیلی فرمالیته و از نظر الکترونیکی هیچ بار علمی خاصی نداره . البته با خود طاهر صحبت نکردم ولی همکارش نمیتونست سوالهای منو خوب جواب بده در حالی که کسی که جواب مشتری رو در جایی مثل نکست جن که ادعای تعمیر 360 رو داره میده باید بار فنی خوبی داشته باشه . در مورد اینتر کولرهایی هم که جدیدا آورده به من هم گفت که خیلی خوبه حتی از 12 ولت کردن بهتره :-" که حداقل برای من ثابت شد که اونها هم فقط بدنبال سود هستند چون همه جا ثابت شده که 12 ولت بهترین روش کولینگه و اینتر کولر کاملا بیخاصیت .
در کل نمیخوام باعث تبلیغات منفی واسه کسی باشم ولی جایی مثل نکست جن که سابقه خوبی پیش بچه ها داره نباید به این شکل باعث برگشتن عقیده بچه ها نسبت به خودش بشه .

بچه ها من از اینتر کولر ها که می گین خریدم از نکست جن اما این قظیه 12 ولت که میگین می گن صدای دستگاه رو افتضاخ بالا می بره این 360 همینجوری صداش اذیت می کنه چه برسه 12 ولت هم بکنی یه سوال دیگه داشتم کسی نمی دونه دمای دستگاه باید در چه هدی باشه ؟ از من تا 40 هم یه بار رفت!!! البته مادربورد فالکون هم هست!! حالا به نظر شما فالکون هم نیازی به کولینگ و 12 ولت داره ؟

سلام
امروز دل و روده كنسولو باز كردم تا كم كم روش تغييراتي بدم . چندتا سوال پيش اومد كه مي خوام بپرسم :
1- براي 12 ولت كردن چه آداپتوري بخرم ( چند آمپر باشه و چه قابليتي داشته باشه ؟)
2- از كجا بفهمم كه سيم آداپتور + يا -
3- از اون سيم هاي فن ( قرمز ,سياه ,آبي و قهوه اي) كدوما + و - هستن ؟
4-بايد ببرمش ديگه ؟ ( اون سوكتو كلا در بيارم ؟)
5-سيمو از كجا بيارم بيرون ؟
6-آلو منيومو با چي رو هتسينك بچسبونم ؟
7-ببخشيد زياد شد .

robofal
عزیزم، قرار دادن واشر لاستیکی و یا هر چیز دیگه ای در زیر پایه ها باعث استحکام بیشتر در قطعه و قطعات میشه
و با فشاری که بر سطح برد وارد می شود مشکل Ball ها با توجه به نوع و مقدار صدمه احتمال برطرف شدن مشکل در
درجات مختلف کار امکان پذیر است.

شیوه ای که بهش اشاره کردید نمونه ای از این شیوه تعمیر و یا پیشگیری در این آموزش ذکر شده است.
آموزش کامل X-Clamp Replacement

ali954
جوابی که مهدی جان رو دادند کمی باز تر کنم

با توجه به موقعیت رخ داده و مشکل کنسول
ممکن است که برای بالا بردن کیفیت کار و ضریب اطمینان بیشتر در تعمیر و برطرف نمودن بهتر مشکل
تعداد واشر های فلزی و پلاستیکی را با توجه به یک اصول خاص در زیر و بالای برد کم و زیاد می کنند.
و در چند سطح مختلف صورت می گیرد.

silent_hill54
دوستان کیا 12 ولت کردن ولی بازم 3چراغه شدن؟

این سوال شما برای گرفتن امار هستش.؟
اگر برای گرفتن امار باشد کاملاً شیوه نادرستی هستش
زیرا با وجود 12 ولت کردن چنیدن عامل دیگر وجود دارد که 12 ولت کردن قادر به برطرف نمودن انها نیست.
و کسانی هستند که فقط با 12 ولت کردن مشکلی پیش نمایده ( سه چراغه ) و به همین طور برعکس

KhashiMetal
نظرم در باره اون دستگاهی که گفتید
تا الان شیوه های کم ارزش و ساده ای ابداع شدند که کاربران توانستند با اجرای این کارها مشکل گرمایی
کنسول را تا حد زیادی برطرف کنند و به راحتی به صورت مداوم بیش از 3 ساعت در یک وضعیت مناسب بازی کنند
و در روز بتوانند بیش از 8 ساعت بازی کنند. ( دیگر بیش از این بازی کردن برای خودم Gamer هم ضرر داره )

دیگر استفاده از وسایل جانبی و هزینه کردن برای اون دستگاها کاری اضاف بر روی کارهای دیگر هستش.
و می شود با یک صرفه جویی ساده همان کارایی یا بلکه بیشتر از آن را گرفت.

هر چند من همیشه طرفدار شیو های نو و باکلاس هستم.
شما هم گار اماکنش است چند تصویر از نحوه قرار گیره قطعه و یا قطعات روی پردازنده قرار بدید.

godfather
نمیشه گفت که این کارها بی تاثیر بی تاثیر نیست ( قرار دادن پنکه )
ولی تاثیری که بر دل شما داره خیلی بیشتر از تاثیر اون روی کنسول است.

K.S trooper
یک جورایی قیمت هایی که گفته درست است
اول باید کنسول رو باز کنه و بعد سیم بزنه و لحیم کنه و کنسول رو ببنده.
همه این پروسه رو که حساب کنید به همچین قیمتی میرسد.
در نگاه اول به ظاهر قیمت بالا هستش ولی ( دو خط بالا )

هیچ کس نمیگه که ماست من ترشه
اونها هم باید بلاخره نون بخرند و جنس خودشون رو بفروشند.

همین طور که گفتم این کارها بیشتر برای دل مشتری هست تا خود کنسول
حالا هر چی بیشتر امکانات داشته باشه بیشتر اطمینان می کنند.

بنده در کل میگم من اصلا اون فن ها رو ندیدم که بخوام در موردشون نظر بدم.

XCM%20core%20cooler%20v.2%20Green%20LED_2.jpg

SkyWalker1726
به این تصویری که قرار دادید کمی دقت کن
به جهت قرار گیری فن و زاویه خروجی باد اون

من که کانال شیشه ای هوا برای اون نمیبینم
فنی که جلوی سینک CPU است هوای لازمه را از کجا میکشه.؟ بالای کیس بسته هستش.
تنها راه مکش هوا، هوای داخل کیس است که از سوراخ های زیر کیس و پایین سمت راست کنسول است تامین
میشه.

وظیفه فن دوم که سمت راست سینک CPU هستش اصلا چیز مهمی نیستش و فقط داره یک طرف
که از احمیت کمتری نسبت به سایر بخش ها دارد را خنک می کنه و هوای لازمه برای فن اول رو تامین می کنه.

در صورتی که مشکل اصلی گرمایی کنسول از بخش و نقطه دیگری هستش.
بیشتر روی جنبه زینتی کار شده تا جنبه Cooling وگرنه بهتر و دقیقتر از این می شد جمش کرد.

mgs3
یک بخشی از جواب سوالات در خود تاپیک است کمی صفحات قبل را بخوانید.
در مورد درجه حرارات ممکن است این مطلب به شما کمک کند.Temperature

در پایان آموزشی که برخی از دوستان خواسته بودند رو قرار دادم.

01.jpg

آموزش کامل باز کردن کنسول Xbox 360

برای انجام هر گونه کاری بروی کنسول Xbox 360 لازم است ابتدا کنسول را باز نماییم.
با توجه به اینکه بروی قاب پلاستیکی کنسول پیچی برای پیچاندن و بازکردن کنسول تعبیه نشده است، لذا تمام اتصالات کنسول به صورت گیره های چفت مانندی می باشند
که در نگاه اول قابل مشاهده نیستند و به صورت مخفی در پشت و درزهای قاب کنسول قرار گرفته اند.

در این آموزش سعی شده است که بتوانید به راحتی این نقاط را پیدا کرده و در نهایت کنسول خود را باز کنید.

فهرست آموزش ها
1. باز کردن Case کنسول
2. خارج کردن فن های کنسول
3. باز کردن برد کلید پاور کنسول
4. خارج کردن برد از Case
5. باز کردن درایور کنسول
6. باز کردن سینک های برد
7. باز کردن هارد کنسول
8. ابزار شناسی
9. ساختن XCM Case Unlocking Kit

لینک مستقیم تاپیک

در مورد واشر های مورد استفاده در X-clamp باید بگم که بهرین حالت اینه که مجموع ضخامت واشر های زیر برد 4mm و روی برد (زیر هیت سینک) 2mm باشه .

سلام
امروز دل و روده كنسولو باز كردم تا كم كم روش تغييراتي بدم . چندتا سوال پيش اومد كه مي خوام بپرسم :
1- براي 12 ولت كردن چه آداپتوري بخرم ( چند آمپر باشه و چه قابليتي داشته باشه ؟)
2- از كجا بفهمم كه سيم آداپتور + يا -
3- از اون سيم هاي فن ( قرمز ,سياه ,آبي و قهوه اي) كدوما + و - هستن ؟
4-بايد ببرمش ديگه ؟ ( اون سوكتو كلا در بيارم ؟)
5-سيمو از كجا بيارم بيرون ؟
6-آلو منيومو با چي رو هتسينك بچسبونم ؟
7-ببخشيد زياد شد .

علیک سلام;)
1- یه دونه آداپتور 12 ولت متغیر ، 1 آمپر
2- موقع تست فنها متوجه میشی ، مهم نیست .
3- هر جفت از سیمها رو امتحان کن قرمز ,سياه مال یه فن و اون دو تا هم مال یه فنه دیگس . دونستن مثبت منفی مهم نیست بلکه باید امتحانشون کنی تا دستت بیاد.
4- سوکت رو از روی برد در بیار اگه بتونی به یه شکلی سیم رو داخل سوکت جاسازی کنی تا مجبور نباشی ببریش بهتره .بعدن اگه خاستی میتونی به حالت اولیه برگردونی .
5-از کنار ورودی کابل شبکه
6- با چسب برق کناره هاشو روی به هتسینک بچسبون .
7- خواهش میکنم

علیک سلام;)
1- یه دونه آداپتور 12 ولت متغیر ، 1 آمپر
2- موقع تست فنها متوجه میشی ، مهم نیست .
3- هر جفت از سیمها رو امتحان کن قرمز ,سياه مال یه فن و اون دو تا هم مال یه فنه دیگس . دونستن مثبت منفی مهم نیست بلکه باید امتحانشون کنی تا دستت بیاد.
4- سوکت رو از روی برد در بیار اگه بتونی به یه شکلی سیم رو داخل سوکت جاسازی کنی تا مجبور نباشی ببریش بهتره .بعدن اگه خاستی میتونی به حالت اولیه برگردونی .
5-از کنار ورودی کابل شبکه
6- با چسب برق کناره هاشو روی به هتسینک بچسبون .
7- خواهش میکنم
يعني اگه + و - اشتباه به آداپتور وصل كنم , فن نمي سوزه .يا اينكه دورش بر عكس نميشه ؟
راستي چسب برق همون لنت ؟:cheesygri

يعني اگه + و - اشتباه به آداپتور وصل كنم , فن نمي سوزه .يا اينكه دورش بر عكس نميشه ؟
راستي چسب برق همون لنت ؟:cheesygri

نه نمیسوزه فقط باید مواظب باشی که مثبت و منفی با هم اتصال نکنن . نه داداش من برعکس نمیشه مگه سه فازه !!!
چسب لنت چیه ؟ همون چسب برق معمولی رو میگم (نواری) که با هاش سیمها رو عایق میکنن.
بچه ها من از اینتر کولر ها که می گین خریدم از نکست جن اما این قظیه 12 ولت که میگین می گن صدای دستگاه رو افتضاخ بالا می بره این 360 همینجوری صداش اذیت می کنه چه برسه 12 ولت هم بکنی یه سوال دیگه داشتم کسی نمی دونه دمای دستگاه باید در چه هدی باشه ؟ از من تا 40 هم یه بار رفت!!! البته مادربورد فالکون هم هست!! حالا به نظر شما فالکون هم نیازی به کولینگ و 12 ولت داره ؟

صدر درصد صداش خیلی بالا میره واسه کسایی که ps3 دارن غیر قابل تحمله . البته اینتر کولری هم که گرفتی صداش یکم زیاده ولی شما میتونی روی 12 ولت نذاری و روی9 ولت بذاریش که صداش خیلی کمتره .دمای دستگاه حد خاصی نداره در واقع دمای هتسینکها مهمه نه داخل کیس البته دمای محیط که شامل کیس هم میشه در دمای هتسینکها صدر در صد تاثیر داره ولی این هتسینکها هستند که خیلی داغ میشن . اگه من بودم حتما واسش روشهای کولینگ رو انجام میدادم چون تهویه 360 فوق العاده ضعیفه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or