سلام
میخواستم بپرسم که آیا در صورت افقی بودن دستگاه گذاشتن 2 تا فن 8 در سمت راست دستگاه تاثیر مثبتی داره ؟
Thx
جز اختلال در گردش هوای درون کنسول هیچ فایده دیگه ای نداره .
سلام
میخواستم بپرسم که آیا در صورت افقی بودن دستگاه گذاشتن 2 تا فن 8 در سمت راست دستگاه تاثیر مثبتی داره ؟
Thx
پس این کیس هاییم که فن اضافه دارن مشکل ایجاد میکنن ؟ فن اگه ببندم سمته چپ دستگاه همون کاره فن داخلیرو نمیکنه ؟
![]()

آقا مهدی جان من 2 تا 360 دارم که یکیش دیروز 3چراغ شد و توی بخش GTA سوال پرسیدم جواب دادی
1-من دستگاه جدیدم arcade نیازی می بینی 12 V کنم یا نه (بعضی از روزا 5 یا 6 ساعت می شینم)
2-به چه واسایلی نیاز داره منظورم مثل آداپتور و ...
3-یکی از دوستان بهم گفته پایه رو (که نمی دونم کدومه) رو نایلون بزنیم 3چراغ درست میشه
من توی یک فکریم نمی دونم دوستان پرسیدن یا نه(اگه ما بیایم کنسول رو همیشه باز نگه داریم کمکی در خنک نگه داشتنش میشه؟)
من زیاد حرفه ای نیستم اما میگم بهتره از داخل کیس بگیری چون بیشتر آموزشهایی که دیدم همین کار رو کردن.برای 12ولت کردن برق رو از آداپتور خارجی بگیریم بهتره یا از خود کنسول ؟ یا هیچ فرقی نداره؟
با سلام
ديشب برق منزل ما در يك لحظه دچار نوسان شديد شد و لامپهاي خونه يك لحظه ضعيف شدند متاسفانه همون موقع xbox روشن بود و پسرم در حال بازي كه يه دفعه داد زد بابا بابا xbox سوخت رفتم ديدم صفحه رفته و دستگاه چراغ قرمز داده كه منم تنها كاري كه كردم دستگاهو خاموش كردم البته تو همون يه لحظه كه چراغو ديدم فكر كنم 4 تا چراغ قرمز داده بود يعني دور تا دور كليد پاور قرمز بود . بعداز 2 دقيقه دستگاهو با ترس و لرز روشن كردم و بدون هيچ مشكلي تا 1 ساعت هم كار كرد . بنظر شما چه اتفاقي واسه دستگاه افتاده آيا اين مورد واسه همون نوسان برق بوده و يا اين مورد تو نوسان برق عادي هست ؟ ممنون ميشم پاسخ دقيق بديد

با سلام
ديشب برق منزل ما در يك لحظه دچار نوسان شديد شد و لامپهاي خونه يك لحظه ضعيف شدند متاسفانه همون موقع xbox روشن بود و پسرم در حال بازي كه يه دفعه داد زد بابا بابا xbox سوخت رفتم ديدم صفحه رفته و دستگاه چراغ قرمز داده كه منم تنها كاري كه كردم دستگاهو خاموش كردم البته تو همون يه لحظه كه چراغو ديدم فكر كنم 4 تا چراغ قرمز داده بود يعني دور تا دور كليد پاور قرمز بود . بعداز 2 دقيقه دستگاهو با ترس و لرز روشن كردم و بدون هيچ مشكلي تا 1 ساعت هم كار كرد . بنظر شما چه اتفاقي واسه دستگاه افتاده آيا اين مورد واسه همون نوسان برق بوده و يا اين مورد تو نوسان برق عادي هست ؟ ممنون ميشم پاسخ دقيق بديد
محافظ هم داشت ببين اگه نداشت خدا ميدونه چه بلائي سرش ميومد؟