معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

بچه ها من چند روزی هست که کنسولم 3 چراغ داده و ارورش هم 0110 هست و نمیدونم باید چجوری درستش کنم میشه کمک کنید؟
براي اين ارور اينجوري اومده !
0110 Memory Error / Memory Overheating - see solution for error 0102

ميگم دوستان ارور 0001 چيه!؟
براي من دوبار پشت سر هم زد! دستم گذاشتم روي دستگاه بعد دكمه روشن نگه داشتم درست شد!

مرسی از دلسوزی شما دوستان،
همون شبی که پست رو زدم (دیشب ساعت 12) داشتم کنسول رو حوله پیچ می کردم که یهو یاده یه مکان خاص تو اتاقم افتادم (:cheesygri) وقتی رفتم سرش دیدم که یه 300-400 تومنی دارم پس امروز کنسول رو زدم زیر بغل و رفتم خدمت طاهر...
3شنبه حاضر میشه ولی ایندفه راجع به قیمت حرفی نزد...
یه حرف بودار زد که منو واقعا ترسوند : حالا ببینیم که درست میشه یا نه...
این حرف صحت داره ؟ یعنی ممکنه ؟...

بازم مشكل!:-"

يه سوال : ممكنه فن هارو كه 12V كرديم دوباره به حالت 5V برگردند ؟ چون چند روز پيش دستگاه من اصلا داغ نميكرد ، اما 2-3 روزه كه شديد داغ ميكنه مثل روز هاي اولش ، بعدش هم حس ميكنم كه صداي فن ها كم شده ، بخاطر همين ميگم نكنه فن ها از حالت 12V خارج شده باشند.

يه سوال ديگه ممكنه از خمير سيليكون باشه ؟! يعني خميرش از بين رفته باشه!!!

بازم مشكل!:-"

يه سوال : ممكنه فن هارو كه 12V كرديم دوباره به حالت 5V برگردند ؟ چون چند روز پيش دستگاه من اصلا داغ نميكرد ، اما 2-3 روزه كه شديد داغ ميكنه مثل روز هاي اولش ، بعدش هم حس ميكنم كه صداي فن ها كم شده ، بخاطر همين ميگم نكنه فن ها از حالت 12V خارج شده باشند.

يه سوال ديگه ممكنه از خمير سيليكون باشه ؟! يعني خميرش از بين رفته باشه!!!

باید سیمها رو سر جای خودشون برگردونی (جایی که از روی برد درآوردی) .
در مورد دمای دستگاه احتمال اینکه گرم شدن هوا باعث بالا رفتن دمای کنسول شده باشه زیاده کافیه دمای هوا 3 یا 4 درجه گرمتر بشه تا دمای کنسول هم بطور کاملا محسوسی بالا بره . البته ممکنه فنها نیم سوز شده باشه ویا اینکه اداپتورت ایراد پیدا کرده باشه .
خمیر سیلیکون اگه از بین رفته باشه که کنسولت باید خنکتر کار کنه چون گرما از چیپ به هتسینک کمتر منتقل میشه پس قضیه خمیر سیلیکون کاملا منتفیه .

باید سیمها رو سر جای خودشون برگردونی (جایی که از روی برد درآوردی) .
در مورد دمای دستگاه احتمال اینکه گرم شدن هوا باعث بالا رفتن دمای کنسول شده باشه زیاده کافیه دمای هوا 3 یا 4 درجه گرمتر بشه تا دمای کنسول هم بطور کاملا محسوسی بالا بره . البته ممکنه فنها نیم سوز شده باشه ویا اینکه اداپتورت ایراد پیدا کرده باشه .
خمیر سیلیکون اگه از بین رفته باشه که کنسولت باید خنکتر کار کنه چون گرما از چیپ به هتسینک کمتر منتقل میشه پس قضیه خمیر سیلیکون کاملا منتفیه .
ممنون ، منظورم اين بود كه من فن هام رو 12V كردم حالا ممكنه خود به خود ولتاژشون كم بشه يعني به حالت اول كه همون 5V بودن برگردن؟

حالا يه چيز جالب اينه كه وقتي دستمو رو بدنه ي كنسول ميذارم قسمتي بالايي اون فقط داغ هست ( يعني CPU فقط زياد داغ ميكنه )

درود
من یه 360 سه چراغ شده داشتم که ارور 0020 رو می داد.سه چهار بار حوله پیچش کردم درست شد ولی در آخر بر اثر ضربه(دو ماه پیش)سه چراغ شد و حوله جواب نداد.این چند روز که جی تی ای اومد من وسوسه شدم و 360 رو باز کردم.یکم باش ور رفتم و هر کاری کردم نتونستم هیت سینک هاش رو بردارم.بعد بستمش و دوباره حوله پیچش کردم وسه چراغ رفع شد.از خوشحالی یه بازی برداشتم و تو 360 گذاشتم اونم بازیو خوند ولی یکم جلو تر توی دمو گیر کرد وهیچ کاری نمی تونستم انجام بدم حتی اگه دگمه اصلی دسته رو فشار بدم.360 خا موش روشن کردم و وقتی که لوگو 360 اومد دوباره گیر کرد!!!بعد خاموش روشن کردم و بعد دوباره سه چراغ شد.سیماشو جدا کردم که حوله پیچش کنم که درست شد ولی دوباره گیر کرد.دوباره ارور داد و دوباره درست شد ولی این دفه رفت توی داشبورد و من رفتم یه بازی دیگه گذاشتم و بعد از اینکه درایو کنسول اونو خوند دوباره گیر کرد!وبعد سه چراغ داد ولی این بار زود درست نشد.بعد من کد خطا رو از دستگاه گرفتم که 0102 بود حالا نمی دونم چه کار کنم...

الان شما خودت بگو چند بار حوله پیچ کردی ؟! من که نتونستم بشمارم ! حالا اگر یک کاری بار اول جواب نده در صورتی که بدونی اون کار غلطه باز هم باید انجام داد؟ شما باید کنسول رو برای تعمیر ارسال کنی . روشی موثر هست که بار اول یا دوم مشکل رو حل کنه نه اینکه 100 بار انجام بدی واسه 1 ساعت بازی؟! راستی کنسولت 12 ولت بود؟
به هر حال امیدوارم کنسولت درست شه و بتونی gta رو بازی کنی:love:

سلام همشهری

عجب داستانی.!
اگر اون مطلب که در پست بالایی شما هستش رو بخونید کامل متوجه میشوید که وضعیت کنسول شما چطور
هستش و باید چی کار کنید.

نکته بعدی دیگه حوله پیچ نکنید که خیلی ضرر داره
پست صفحه قبل 761 صفحه قبل رو بخون

ویرایش

پیشنهادم

اینه که اول اون مطلب رو بخونه و بدونه که چه مشکلی برای کنسولش پیش امده
همه موارد رو چک کنه و اگه میتونه خودش کاری کنه دست به عمل بشه و خودش کنسول
رو درست کنه در غیر این صورت میتونه بده به این فرد آگاه و وارد توی این زمینه.

همین کاره دیگه ای نمیشه کرد، مگه با کنسول خراب چی کار میکنند میندازنش توی شط :cool:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or