معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

Black Roz
بله، من وقتی اون تصویر رو دیدم کلی خندیدم که طرف چقدر در تنگا قرار گرفته بود که این کار رو کرده
اگه همین طور بخواد پیش بره دیگه تا فردا میاند اون رو توی دستگاه پرس قرار میدند .

D/-\NTE
شاید بتونی برد های لانچ قدیمی سه چراغه شده پیدا کنی
البته زیاد هم قدیمی نباشه که درده سازه چون طرف خودش طی این مدت
حتما به فکر تعمیرش بوده .

ولی ارکد و یا هالو ایدیشن این طوری نیستند و سه چراغه شدن اونها احتمالشون خیلی خیلی پایین هستش
چه برسه به اینکه شما کنسول سه چراغه با این ورژن ها رو راحت پیدا کنی توی بازار
در مورد وسایل جانبی کنسول هم توی اینترنت بگردی میتونی دقیق وسایل اون ها رو ببینی .

الان چون با خط ایرانسل وصل هستم نمیتونم خوب بگردم
ایرور ها رو هم بعدا توی یک پست کامل در موردشون صحبت میکنم

ولی در کل به این سادگی که شما فکرش هم رو کردید نیست
کمی تجربه میخواد و اطلاعات کافی در این زمینه
اگه تجربه این جور کارها و اطلاعات کافی رو نداری زیاد توصیه نمیشه که دنبالش بری
در آخر هم بازم میل خودت هستش .

hoom
در مورد مشکل به وجود امده برای شما
از این جا ( خرمشهر ) نمیتونم کمکی کنم
شما هم به اندازه کافی اطلاعات ندادید .
ولی اگه تهران زندگی میکنی حتما بیش طاهر ببرش
که اونها یک چکاوی کنند

در آخر هم حتی اگه تعمیر نشد اون رو دور نداز

007

Thankful

MAH NIK ، mohammad369

اولین کاری که میکنید باید پاور رو توی برق زده و کلید صفر و یک اون رو یک کنید
بعد نیاز دارید به یک تیکه سیم کوچیک و یا یک سنجاق که در سر اون رو بریده باشید
که به راجتی بشه وارد پین های کانتکتور پاور کردش

در این تصویر به رنگ سیم ها اون دقت کنید

8_ATX-Stecker_(20-Pin).gif

یک تک سیم سبز هستش شما باید یک سر سیم رو وارد سوارخ پین اون کنید و سر دیگر
رو وارد یکی از پین های سیاه کناری کنید تا پاور روشن بشه
تا زمانی که ارتباط بین پین سبز و سیاه برقرار هستش پاور روشن هستش .

در مورد 17 ولت کردن در اون نقشه ای که کشیده بودم
چون پس زمینه سفید بودش مجبور شدم سیم 5 ولت مفنی که سفید هستش رو خاکستری بکشم
حتما شما هم از سیم خاکستری استفاده کردید
سیم خاکستری power ok هستش فکر کنم ولتاژ مثبت داشته باشه

بعد از روشن شدن پاور به راحتی میتونید از هر کدوم از پین های اون برقی ورودی خودتون رو بگرید
از به هم خوردن سیم ها هم اصلا نترسید ، چون پاور فیوز داره و خودش پاور رو خاموش میکنه
در صورت خاموش شدن پاور دوباره باید سیم سبز و سیاه رو وصل کنید

این هم جدول رنگی بقیه کانکتور های پاور

atx-psu-pinouts.gif

fade2black امین جان واقعا ، برای اولین بار هستش که این رو میشنوم
خیلی جای امید باز شده

و اینکه کمک که نباید مستقیم باشه حتماً
شما به صورت غیر مستقیم هم میتونید به خیلی ها کمک کنید
منظورم مطلب شما در مورد کپی خورد کردن درایور بینکیو

مهدی جان چند وقتی بودش که کم پیدا شده بودی
از اینکه پست شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم

در مورد چیزی که گفتید من خیلی وقت پیش این موضوع رو دیده بودم

360-128.jpg

توضیحات تصویر : البته ایشون ورقه رو تا نصفه بیشتر نبرده
برای کارش هم دلیل داشته .

ولی ترسیدم که عنوانش کنم ، گفتم شاید با مخالفت ها و تعاریف مختلفی رو به رو بشم
گفتم که فعلا موضوع رو نگه دارم تا وقتی که کنسول بخرم

البته یک برنامه ای هم داشتم که روش فقط فکر کرده بودم ، احتمال انجامش به خیلی چیز ها بستگی داشت
من میخواستم که DVD-rom کنسول رو Exernal کنم
این طوری فضای خالی بیشتری پیدا میشه ...

روی سینکGPu رو به فویل یا همون ورقه های المینویم بپوشونم و روی اون یک سینک
پهن و باریکی که دارم بچسبومنم البته شیوه وصل کردن اون رو هم طرح کردم

گوشه هایی از ورقه فویل رو میبرم که سینک بالایی با سینک پایینی تماس داشته باشه
بعد با چسب دوقولو سینک ها رو به هم وصل میکنم ، چسب دوقولو تا 80 درجه گرما رو به راحتی تحمل
میکنه و مشکلی از بابت جدا شدن ناگهانی سینک بالایی وجود نداره .

این طوری انتقال گرما به سینک بالایی هم بیشتر میشه .
روی اون هم یک فن 12 ولت که ولتاژ 5 بهش بدم قرار میدادم
که زیاد گردش سریعی نداشته باشه و به آرامی بچرخه که اختلال در گردش هوا وجود نیاره
و سینک رو سریع خنک کنه که بتونه راحتر گرما رو جذب خودش کنه .

در مورد استفاده از مس هم ، فکر خیلی خوبیه
روی یک لوله مسی که تست کردم انتقال سرما و گرمای اون خیلی بالا هستش
ولی اینکه بشه ورقه مسی پیدا کرد کمی مشکل هستش .

البته این فقط یک ایده بودش
، همون طور که گفتم به خیلی چیز ها بستگی داره

++++++++++++++++++

حالا که میبینم امکانش هست و تاپیک کشش رو داره، که ایده های نو و جدید رو مطرح کرد
خیلی بی پروا تر میتونم پست بزنم . :cheesygri

++++++++++++++++++

موفق باشید

تا بعد حق نگهدار

با تشکر از مهدی جان بخاطر راهکارهایه جدید .مهدی جان به نظر شما الومنیوم بهتر حرارت رو انتقال میده یا مس ؟
(ولی به نظر من اگه از الومنیوم استفاده بشه بدلیل اینکه بیشتر در دسترس هست و راحت میشه گیر اورد بهتره. البته فقط از این جنبه میگم که بهتره )
صد درصد مس قدرت جذب گرمای بسیار بالا تری داره ولی نکته مهم اینه که در مقابل سرعت بالای جذب ،سرعت پایینی در دفع حرارت داره (به همین علت از دیگهای مسی برای پخت غذا استفاده میکردن)
Black Roz

مهدی جان چند وقتی بودش که کم پیدا شده بودی
از اینکه پست شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم

در مورد چیزی که گفتید من خیلی وقت پیش این موضوع رو دیده بودم

360-128.jpg

توضیحات تصویر : البته ایشون ورقه رو تا نصفه بیشتر نبرده
برای کارش هم دلیل داشته .

ولی ترسیدم که عنوانش کنم ، گفتم شاید با مخالفت ها و تعاریف مختلفی رو به رو بشم
گفتم که فعلا موضوع رو نگه دارم تا وقتی که کنسول بخرم

در مورد استفاده از مس هم ، فکر خیلی خوبیه
روی یک لوله مسی که تست کردم انتقال سرما و گرمای اون خیلی بالا هستش
ولی اینکه بشه ورقه مسی پیدا کرد کمی مشکل هستش .

البته این فقط یک ایده بودش
، همون طور که گفتم به خیلی چیز ها بستگی داره

ر

قربونت برم خلیل جون ، مدتیه کارام زیاد شده و وقت ندارم بیام اینجا .
البته پیدا کردن مس خیلی سخت نیست و از کارگاههای ساخت ظروف مسی میشه گیر اورد ، البته گرونه و یه تیکه رو به اندازه سطح هتسینک 2000 تومنی میدن . من ورق الومنیوم گرفتم . یه دونه از صفحه هایی که پشت در حموم و دستشویی میزنن تا نپوسه خریدم و به انداره هتسینک بریدم البته هنوز نصبش نکردم ولی از نظر جذب گرما امتحانش کردم و خوب بود البته نه به اندازه مس ولی جواب داد . می ترسم ازمس استفاده کنم چون حرارت رو زود جذب میکنه ولی دیر از دست میده . از طرفی ضخامت ورقهای مس یه خورده زیاده و فکر کنم باعث بشه درایو سر جاش فیکس نشه .
در مورد اندازه ورق هم فکر نمیکنم دلیلی باشه که تموم هتسینک رو نپوشونیم ضمن اینکه پوشوندن کلش دو فایده داره اول اینکه سطح جذب کننده گرما زیادتر میشه دوم اینکه جریان هوا بطور یکنواخت و از سر هتسینک صورت میگیره .

مهدی جان شما با چی میخوای قطعه الومنیومی رو به هیت سینک وصل کنی ؟
اگه میخوای از چسب دوقلو استفاده کنی به نظر من خیلی خوب نیست .برایه اینکه اگه شما بین هیت سینک و قطعه الومنیومی رو چسب بزنی دیگه این دو به هم اتصال ندارن و از طرفی چسب دو قلو هم نمیتونه حرارت رو انتقال بده و تنها از طریق هوا هیت سینک به قطعه الومنیومی گرما رو انتقال میده .و کار خیلی خوب از اب در نمیاد.به نظر من از همون چسب برق (مثه کاری که برایه چسبوندن مقوا به هیتسینک انجام دادیم) استفاده بشه بهتره و حداقل هیت سینک و قطعه با هم در تماسن.
البته این نظر منه.

مهدی جان در مورد وصل کردن قطعه به سینک دیشب کمی فکر کردم
راهی خوبی به ذهنم خورده کاره ساده ای است

شما میتونید از همان تیکه های بریده شده ورقه فلزی استفاده خوبی کنید
یک تیکه باریک و کوچیک اون رو خوب آراش بدید و اون رو به صورت یک L در بیارید
و با چسپ دو قولو اون رو گوشه در پهلوی کار نصب کنید طوری که در زاویه کار قرار بگیره درست در وسط سینک از پهلو .

و یک تیکه به همان اندازه برای پهلوی دیگه استفاده کنید .

untitled20.JPG

نمونه چیزی که گفتم رو هم براتون کشیدم

اگه با اضافه کردن اون ورقه فلزی مشکل کمبود جا پیدا کردید میتونید از کاغذ و یا حتی پارچه برای این کار
استفاده کنید، امتحانی که کردم بعد از خشک شدن چسب دوقولو، کاغذ رو مثل سنگ کرده و فقط میشه اون
رو با انبر دست شکوند .

برای از بین بردن اثر چسب هم میتونید به راحتی با حرارت دادن توسط یک شعله کوچیک و یا شعله اجاق گاز
در کمتر از 30 ثانیه چسب را پودر کنید .

در مورد استفاده از چسب برق اصلا توصیه نمیکنم مهدی جان
چون در اثر گرما به سادگی وا میره بخصوص چون هر دو قطعه فلزی هم هستند، شرایط رو سخت تر میکنه برای چسب برق .

silent_hill54
تا اونجا که بنده اطلاع دارم، بله امکانش هست میتونی به فروشگاها و یا محل تعمیرات کنسول بری
و از اونها بخوای.

Aurlito
من تا حالا اینتر کولر ندیدم از نزدیک ولی نباید چیز مشکلی باشه
اگه الان یکی داشتم تا حالا اون رو باز کرده و کابل های اون رو پاره میکردم و میدیم که چطوری هستش
من حتی به کابل مونیتور خودم هم رحم نکردم و اون رو پاره کردم تا ببینم جدول رنگی اون چطور هستش

شما اگه تونستی چندتا عکس خوب از بخش اتصالات اون بزار ببینم چطوری هستش.
البته در سایز پایین در تاپیک قرار بده.

SkyWalker1726
عزیز همون طور که fade2black امین جان گفتند این کار جزء اختلال شدید در کار هیچ فایده ای نداره
و احتمال صدمه زدن به پردازنده رو بالا میبره .

حتی نصب فن روی سینک CPU هم کار توصیه شده ای نیستش
تا الان راه های بسیار خوبی در این تاپیک معرفی توسط دوستان
که میتونه در حل مشکل گرمایی کنسول کمک بزرگی و با آسودگی خیال راحت با ساعت ها بازی کنید

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:
مهدی جان شما با چی میخوای قطعه الومنیومی رو به هیت سینک وصل کنی ؟
اگه میخوای از چسب دوقلو استفاده کنی به نظر من خیلی خوب نیست .برایه اینکه اگه شما بین هیت سینک و قطعه الومنیومی رو چسب بزنی دیگه این دو به هم اتصال ندارن و از طرفی چسب دو قلو هم نمیتونه حرارت رو انتقال بده و تنها از طریق هوا هیت سینک به قطعه الومنیومی گرما رو انتقال میده .و کار خیلی خوب از اب در نمیاد.به نظر من از همون چسب برق (مثه کاری که برایه چسبوندن مقوا به هیتسینک انجام دادیم) استفاده بشه بهتره و حداقل هیت سینک و قطعه با هم در تماسن.
البته این نظر منه.
البته از چسب برق استفاده کردم ولی و چون ورق المینیومی کاملا صافه بطور کامل روی هتسینک قرار گرفته و با اون در تماسه . متاسفانه عکسی که گرفته بودم خراب شد در اینده عکسشو میذارم ، نتیجه هم داد ;)
مهدی جان در مورد وصل کردن قطعه به سینک دیشب کمی فکر کردم
در مورد استفاده از چسب برق اصلا توصیه نمیکنم مهدی جان
چون در اثر گرما به سادگی وا میره بخصوص چون هر دو قطعه فلزی هم هستند، شرایط رو سخت تر میکنه برای چسب برق .

تا بعد حق نگهدار

خلیل جان همونطور که گفتم چون ورق صافه کاملا روی هتسینک نشسته و کاملا با اون در تماسه فقط کناراشو چسب برق زدم که جابجا نشه . تست هم کردم هیچ مشکلی نداشت .

درود برهمه و همشهری عزیز خلیل.اگه ممکنه آدرس محل کار یا محل سکونتت رو بذار.چون من یه 360 سه چراغ شده و یه دونه کرک نشده دارم.آدرستو بذاردی بد نمیشه.

آخرین ویرایش:
یه سوال دارم حالا هی نگید برو 50 صفحه رو بخون و اون هم اینه که بدون لهیم واینجور کثافت کاریها امکان 12 ولت کردن فن هست واگه هست روشش چجوریه و ایا این به اصطلاح مادربوردهای جدید(دیگه روم نمیشه بگم فالکون چون اسمه هواپیمای اف 16 هم هست که فکر نکنم تا حالا هواپیمای اف 16 سه چراغ داده باشه) نیازی به این کار وایکس کلمپ داره

یه سوال دارم حالا هی نگید برو 50 صفحه رو بخون و اون هم اینه که بدون لهیم واینجور کثافت کاریها امکان 12 ولت کردن فن هست واگه هست روشش چجوریه و ایا این به اصطلاح مادربوردهای جدید(دیگه روم نمیشه بگم فالکون چون اسمه هواپیمای اف 16 هم هست که فکر نکنم تا حالا هواپیمای اف 16 سه چراغ داده باشه) نیازی به این کار وایکس کلمپ داره
دوست عزیز کاری نداره فقط شما باید یه آداپتور بخری
بعد فیش برق فن هارو از جاش در بیار
سیم مثبت منفی آداپتور رو در قسمت مثبت منفی فیش جا ساز کن (البته حواست باشه که اونارو خوب باش چسب سیم محکم کنی)
در مورد این بردهای جدیدم(به قول خودتون البته جای شکرش باقیه که اسمشون رو تامکت یا راپتور نذاشتن;))بهتره که این کارارو انجام بدین که دیگه خیالتون راحت بشه
موفق باشید

امروز دقیقا یکساله که کنسولمو خریدم ، البته با دیدن این سایت و مطالعه تاپیکهای اون بود که با این کنسول آشنا شدم چون این کنسول بعد از مگا درایو(سال 73) اولین کنسولی بود که میخریدم ، اون موقع شاید تعدا بچه هایی که 360 داشتن یک دهم الان هم نبود . چون میخواستم بالغ بر 400 هزار تومن خرج کنم و این پولو می بایست از جیب خودم بدم ،لازم بود راجع بهش خیلی تحقیق کنم ، اولش با توجه به اینکه صحبتهای زیادی از مشکلات این کنسول شده بود و راههای کمی واسه تعمیر کنسول بود کمی دو دل بودم و چون عاشق بازی بودم و از ارتقا pc و دنگ و فنگاش خسته شده بودم دلم رو به دریا زدم و jumping کردم ، از همون ابتدا با توجه به گفته و تجربه های بچه های قدیمی تر سایت که همه اینتر کولر رو پیشنهاد میکردن و روش ساختن دستی اون هم وجود داشت ، یه اینتر کولر 4 فنه ساختم و 3 یا 4 ماهی رو به این شکل بازی میکردم (که من به اون زمان میگم دوران جاهلیت:cheesygri) (البته سوء تفاهم نشه)با تحقیقاتی که بچه ها و خودم داشتیم به نتایج خوبی درباره روشهای کولینگ و فیکس کنسول رسیدیم ، و اینطور بود که این تاپیک رو ایجاد کردم .
الان هم که یکسال از خرید کنسولم میگذره خدا رو شکر کنسولم سالمه و شاید این بخاطر روشهایی بوده که روی کنسولم پیاده کردم هر چند که امتحان بعضی روشها بعضی اوقات تا سرحد مرگ کنسولو به خطر مینداخت ولی بخت یارم بود و مشکلی پیش نیومد . این پست رو دادم که اونایی که میخوان 360 بخرن بدونن که این کنسول اونقدرها هم که میگن یک بار مصرف ، شانسی و بد ساخت نیست ، اگه موقع خرید دقت کنید که کنسول تعمیری بهتون نفروشن (دلیل بالا بودن امار سه چراغه ها همینه که کنسول تعمیری رو یک چهارم قیمت میخرن ، تعمیر میکنن و به اسم نو میفروشن و این چرخه ادامه پیدا میکنه) . توجه به شرایط نگهداری کنسول(گذاشتن کنسول در جای خنک ، استفاده از روش 12 ولت و گذاشتن اون در محلی که دمای اون 10 درجه باشه دمای هتسینکها رو تا 15 درجه پایین میاره ، چونه فصل گرما در راه هستش کنسول رو در هوای گرم استفاده نکنید، سعی کنید دمای خونه زیر 20 درجه باشه، اگه کولر گازی دارید سعی کنید کنسول رو در معرض باد اون قرار دهید ، چون باد اون خشکه ضرری برای کنسول نداره ، ) .با استفاده از روشهای کولینگ و فشار نیاوردن به کنسول ، میتونید باهاش کلی حال کنید ، به شخصه میتونم بگم با یه کامپیوتر high end هم نمیتونستم با این اندازه حال کنم ، توی این یکسال حدود 15 بازی رو با بهترین گرافیک ،گیم پلی و کنترلر بسیار عالی 360 تموم کردم که باعث شده از خریدش کاملا راضی باشم .

آخرین ویرایش:
کولر گازی خیلی خوبه.من خودم تا وقتی که با کو لر بازی می کرد سالم بود البته وقتی هم خراب شد با همون روش حوله ای تا دو سه بار درستش کردم ولی آخر سر بر اثر ضربه به بالای کنسول(در حالت افقی) از کار افتاد.به نظر شما درایو دستگاه ضربه دیده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or