معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

محمد درسته
ماله منم همینطوریه ولی فن سمت gpu سرعت بیشتری نداره و هردو با یک سرعت می چرخن
ولی باد سمت gpu گرم تره
موفق باشید
دوستانی زيره تونل فنهارو ديده باشن حتماً متوجه شدن که محفظه ای که برای gpu هست در سمت چپ تونل, کوچيکتر از سمت cpu هست.
شايد يکی از علتهای مهم بيشتر گرمتر شدن gpu نسبت به cpu همين عامل باشه.

درسته دوست عزیز یکی از دلایلش اینه دلیل دیگشم جایگاه بد gpu و کوچکتر و ضعیف بودن سینک اون نسبت به cpu هستش
دوستان من الان برق فن هارو ارز کابل dvd drive گرفتم ولی انگار دور فن ها نسبت به موقعی که برق رو از آداپتور می گرفتم کمتر
فکر می کنم آمپر کابل Dvd drive خیلی پایین باشه
موفق باشید

درسته دوست عزیز یکی از دلایلش اینه دلیل دیگشم جایگاه بد gpu و کوچکتر و ضعیف بودن سینک اون نسبت به cpu هستش
دوستان من الان برق فن هارو ارز کابل dvd drive گرفتم ولی انگار دور فن ها نسبت به موقعی که برق رو از آداپتور می گرفتم کمتر
فکر می کنم آمپر کابل Dvd drive خیلی پایین باشه
موفق باشید
منم اتفاقا از همونجا (کانکتور DVD) گرفتم هم GND و هم 12Vرو. من البته با آمپرمتر جریانشو نگرفتم که ببینم چنده، ولی مطمئنم از آداپتور باید بالاتر باشه. چون ورودی خود ترانس کنسول 16.5A هست و اینهم نباید خیلی کم مثلا زیر 1.5A باشه .
پ.ن: اگه شما با آداپتور تست کردی و دیدی سرعتش بیشتر احتمالا بدلیل استاندارد نبودن آداپتور ولتاژ بیشتر از 12 بوده و همین عامل باعث چرخش فن با سرعت بالاتر میشده که اتفاقا به مرور زمان باعث داغ شدن سیم پیچ فن شده و در نهایت آب کردن لاک اون و اتصالی و سوختن فن. (با فرض اینکه نظر شما 100% درست باشه و خطای دید نباشه).

اقا من می خوام کونسولم رو خنک خنک خنک خنک خنک خنک کنم میشه یک راهی رو برام بگید چون کوسولم 2 بار روشنش میکنم 1 بارش 3 چراغ میده 10 بار روشنش میکنم 9 بارش سه جراغ میده.

آخرین ویرایش:
اقا من می خوام کونسولم رو خنک خنک خنک خنک خنک خنک کنم میشه یک راهی رو برام بگید چون کوسولم 2 بار روشنش میکنم 1 بارش 3 چراغ میده 10 بار روشنش میکنم 9 بارش سه جراغ میده.
یعنی کلا کنسولت 3 چراغه !؟ ;)
x-clamp کردی ؟
12w با s.d رو انجام بده و اگه تونستی بدنه رو هم ببر و فن بزار ( همونکاری که آقا مهدی کرده )، اگه x-clamp نکردی اینکارو بکن .دمای اتاقتم کاهش بده ، اینطوری کنسولت تقریبا خنک میمونه .

این هم یه راهیه برای تعمیر ROD

لینک

فکر کنم کنسولهایی رو که میفرستن مایکروسافت، همینطوری تعمیر میشن.
فکر نکنم ! اونا برد رو عوض میکنن یا یک 360 جدید میدن . کاری که این آقا میکنه x-clamp گاراژی از روی caseه!
فکر کنم سرکاری هست ، این کنسول باز هم 3 چراغ میشه .

آخرین ویرایش:
سلام :
حقیقتش من امروز بعد از مدتها چند صفحه از این تاپیک رو خوندم. از اینکه میون بحثتون وارد میشم عذر میخوام ولی بد ندیدم به چند نکته اشاره کنم. لازم به ذکر هست که به هر حال اینها برداشتهای من هست و اگه توش ایرادی دیدن خوشحال میشم بیان کنید.

در صفحات قبل تحلیلی در مورد اثر افزایش ولتاژ بر روی فن و دمای ایجاد شده در اون و ... وجود داشت.
متاسفانه در این تحلیلها یک نکته بطور کلی از قلم افتاده که میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه اونهم اینه که شما در یک موتور با یک مدار الکتریکی روبرو نیستید بلکه با یک مدار الکتریکی-مغناطیسی روبرو هستید و در صورتیکه مسئله مدار مغناطیسی و اثر هسته رو لحاظ نکنید کلا نتیجه عوض میشه.
توضیح اثر این مسئله چندان در حوصله این تاپیک نیست ولی به هر حال من یه پیشنهاد دارم:

پیشنهاد من اینه که بجای توجه به ولتاژ به توان مصرف شده در فن توجه کنید. توان نوشته شده بر روی فنها پارامتری قابل اتکا تر برای تعیین ولتاژ فن و استفاده بهینه از اون هست. پیشنهاد من اینه که شما ولتاژ رو کمی از 12 ولت هم بالا ببرید ولی در عین حال مقدار جریان رو هم اندازه بگیرید و از روی اون ببینید توان در محدوده توان مجاز هست یا نه؟ در صورتیکه توان در بازه مجاز باقی موند و در عین حال سرعت فنها افزایش محسوسی داشت میتونید از اون ولتاژ استفاده کنید.

تجربه خود من اینه که برای فنها یه آداپتور 12V 1A خریدم. در حین تست متوجه شدم که ولتاژ واقعی نزدیک به 15 ولت هست اما با اندازه گیری جریان دیدم که توان در محدوده مجاز قرار داره. نتیجه این بود که سرعت ( و همینطور صدای فنها) بیشتر شد و در عین حال دمای هوای خروجی بطور محسوسی تغییر کرد و باید بگم بقدری این دما کم بود که اولش کمی شک کردم. الان هم مدتیه که با این وضع فنهای من کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداشتم.

پ ن: البته اینکار یه مشکل اساسی داره اونهم اینه که شما مجبور میشید با هدست بازی کنید چون صدای فنها در هنگام بازی کردن واقعا غیر قابل تحمله.

منم اتفاقا از همونجا (کانکتور DVD) گرفتم هم GND و هم 12Vرو. من البته با آمپرمتر جریانشو نگرفتم که ببینم چنده، ولی مطمئنم از آداپتور باید بالاتر باشه. چون ورودی خود ترانس کنسول 16.5A هست و اینهم نباید خیلی کم مثلا زیر 1.5A باشه .
پ.ن: اگه شما با آداپتور تست کردی و دیدی سرعتش بیشتر احتمالا بدلیل استاندارد نبودن آداپتور ولتاژ بیشتر از 12 بوده و همین عامل باعث چرخش فن با سرعت بالاتر میشده که اتفاقا به مرور زمان باعث داغ شدن سیم پیچ فن شده و در نهایت آب کردن لاک اون و اتصالی و سوختن فن. (با فرض اینکه نظر شما 100% درست باشه و خطای دید نباشه).
دوست عزیز من از صدای فن ها و مقدار باد خروجی این مسئله رو متوجه شدم
و توصیه می کنم که برق رو از آداپتور بگیرید چون واقعا قدرت مکش فرق می کنه
همونطور هم که 007 عزیز گفت مشکلی برای فن ها پیش نمی یاد
در مورد آداپتور هم باید بگم که من این آداپتور رو 5000 هزار تومان گرفتم و بعد از کلی تحقیق اینو پیدا کردم
موفق باشید

محمد درسته
ماله منم همینطوریه ولی فن سمت gpu سرعت بیشتری نداره و هردو با یک سرعت می چرخن
ولی باد سمت gpu گرم تره
موفق باشید

من هم تو همین شک داشتم که چرا سرعت فن سمت CPU کمتر از سمت GPU هست . فک کنم فن سمت CPU ضعیف شده یا اواخر عمرشه. نظر شما چیه؟

من هم تو همین شک داشتم که چرا سرعت فن سمت CPU کمتر از سمت GPU هست . فک کنم فن سمت CPU ضعیف شده یا اواخر عمرشه. نظر شما چیه؟
دوست عزیز اگه خیلی سرعتشون با هم فرق می کنه ممکنه اینطورری شده باشه
شما چند وقته xbox360 دارین؟
چند وقته 12vکردین؟
موفق باشید

سلام دوستان
یه کمک می خواستم مخصوصا از شما آقا خلیل
ببینید دیروز Xbox رو باز کردم
بعد وقتی که قاب جلویی رو باز کردم یه دفعه این دره USB هاش در رفت هر کارش می کنم وصل نمی شه
تورو خدا کمک کنید چیکارش کنم
دقیقا اون قطعه ی فلزیش از جاش در اومده
آخه من خیلی به قیافه ی کنسولم اهمیت می دم
می گن مار از پونه بدش می آد در خونش سبز میشه
حکایت مایه
اگه می تونید یه راهی پیشنهاد کنید
مرسی
موفق باشید

دوست عزیز من از صدای فن ها و مقدار باد خروجی این مسئله رو متوجه شدم
و توصیه می کنم که برق رو از آداپتور بگیرید چون واقعا قدرت مکش فرق می کنه
همونطور هم که 007 عزیز گفت مشکلی برای فن ها پیش نمی یاد
در مورد آداپتور هم باید بگم که من این آداپتور رو 5000 هزار تومان گرفتم و بعد از کلی تحقیق اینو پیدا کردم
موفق باشید
همون که گفتم دلیلش ولتاژ شما بالاتر از 12V و باعث چرخش با سرعت بالاتر میشه. استفاده از آداپتور یه حسن داره و یه عیب، حسنش اینکه بعد از خاموش کردن کنسول هوای محبوس شده بین هیت سینک و مقوا مکیده شده و زودتر بیرون میره(البته مال من فالکون و تستی که من کردم بعد از خاموش کردن گرما خیلی سریعتر و بهتر توسط اون لوله که توش مایع خنک کننده داره به رادیات انتقال پیدا کرده و خنک میشه)و عیبش هم اینکه همیشه باید از وصل بودن آداپتور مطمئن بود .
پ.ن: آداپتور شما با قیمت 5 تومن باید چیز خوبی باشه .

اگه سرعتش بنظر تابلو میزنه که فنت سوخته(نیم سوزه)، اگه کنسولت تقریبا نو تنها دلیل سوختنش اتصال برعکس سیمهات بوده حتی برای یه لحظه کوتاه که سبب نیم سوزشدن فنت شده .

یه کمک می خواستم مخصوصا از شما آقا خلیل
ببینید دیروز Xbox رو باز کردم
بعد وقتی که قاب جلویی رو باز کردم یه دفعه این دره USB هاش در رفت هر کارش می کنم وصل نمی شه
تورو خدا کمک کنید چیکارش کنم
کاری نداره از رو درپوش MemoryUnit(پشتش)، تقلب کن چون فنر اینم من دیدم عین همون .البته اگه فنرش رو گم نکردی !
بابا این بنده خدا خلیل که 360 نداره، چطوری میتونه از عالم غیب ندید بهت بگه. تازه اونم پشت Faceplate رو !

دوست عزیز اگه خیلی سرعتشون با هم فرق می کنه ممکنه اینطورری شده باشه
شما چند وقته xbox360 دارین؟
چند وقته 12vکردین؟
موفق باشید

360 رو دو ماه هست که دوباره گرفتم.12 ولت رو هم از همون هفته اول انجام دادم. از قول دوست عزیزمون که اسمشون رو نمیدونم fade2black شاید یه اتصال کوتاه بین سیم فنها ایجاد شده و فن نیمسوز شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or