معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

محمد جان اگه بتونی هتسینکهایی پیدا کنی که از نظر پره ها شبیه هتسینک خود کنسول باشه بهتره (به هتسینکی که من گذاشتم توجه کن ، البته سری دوم رو میگم) .

مهدی جان من خیلی دنبال همچین هیتسینکی که شما میگی گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم . حالا چن جایی هم هست که سر نزدم ببینم اونا ندارن.
راستی اقا مهدی در رابطه با رنگ زدن دسته 360 چیزی نگفتی .(شما دسته رو هم رنگ کردی ؟
چجوری ؟)

بگردی حتما پیدا میکنی ، من از مجتمع ایرانیان توی ولیعصر گرفتم ولی جاهای دیگه هم حتما هست . هتسینکای که شما گذاشتی بعلت شکل ظاهری هم خودش کارایی خوبی نداره و هم برای هتسینک کنسول اختلال ایجاد میکنه.
دسته رونمیشه رنگ کرد .

سلام به همه دوستان

دم عید هستش توی خونه درده سر برای پسر ها :laughing:

مهدی جان در مورد اون سینک ها دوست دارم بیشتر صحبت کنیم چون
در جایی این طوری که شما گفتی چیزی ندیدم .

اقا مهدی و اقا خلیل از زحمات شما برای ارائه راهکارهایه جدید تشکر میکنم.:love:

ممنون دعا کنید که ما هم کنسول بخریم

در مورد اون سینک هایی که نصب کردی همون طور که مهدی جان گفتند
چیز زیاد خوبی نیستش ، نمیگم که بدرد نمی خوره از هیچی که قبل بوده بهتره .
ولی اگه جنس بهتری بخری کارایی بهتری داره .

در مورد رنگ کردن دسته کنسول چرا اون رو هم میشه رنگ کرد
ولی باید دسته رو باز کنید و کاملا برد اون رو خارج کنید و شبیه به همون
روشی که گفتم دسته کنسول رو رنگ بزنید .

اگه وقت کردم و عنوان تاپیک تغییر کرد حتماً یک پست مفصل میزنم در موردش .

دو روز پیش یک آموزش ساده برای بریدن قاب کنسول اماده کردم که توی پست بعدی
قرار میدم .

به دوستان حتما توصیه میکنم که شیوه بریدن قاب فلزی و قاب پلاستیکی رو برای قرار
دادن فن پشت کنسول رو انجام بدند که خیلی تاثیر مثبت داره

بگذارید کمی در مودش صحبت کنم :
این مورد رو خودم تست کردم یک سطح رو شروع به داغ کردن کردم
بعد از داغ شدن امدم سطح رو به سینک و فن خنک کردم
نتیجه کار اینکه سطح خنک شده بود ولی سطح زیرین کار گرمایی خیلی شدیدی داشت
که وقتی شروع به خنک کردن سطح زیر کردم کل دمای قطعه به یک باره پایین امدم .

حال چیزی که دیدم که خیلی از دوستان به اون توجه میکنم خنک کردن سطح بالایی کنسول
هستش که البته این کار درست هستش ولی نباید از سطح زیرن کار رو فراموش کرد .

یکی از عوامل سه چراغه شدن همون X های پشت برد هستش که در اثر گرمایی
که زیر برد حبث شده ، تحت فشار قرار میگره و فشاری که برد روی X ها وارد میکنه
باعث شل شدن و تاب برداشتن اونها میشه و در نتیجه فشاری رو که باید روی برد داشته باشه
رو از دست میده و همین امر در زمان طولانی باعث سه چراغه شدن ناگهانی کنسول میشه .

حال با نصب یک فن 80mm و یا 120mm به راحتی میشه از 3 چراغه شدن ناگهانی کنسول
در اثر گرمایی حبث شده در پشت برد جلو گیری کرد .

نتیجه گیری ارزش داره که قاب سوراخ شه و از حالت طبیعی خارج بشه ولی کنسول
به طور ناراحت کننده ای سه چراغه نشه .

این تصمیم با خودتون هستش که از کدوم نوع سوراخ برای قاب فلزی استفاده کنید .

xbox_20135304.jpg

xbox_20135333333333333988.jpg

xbox_2013511111111111876.jpg

تا بعد

خلیل جان اسپری های موجود مخصوصا ایرانی کیفیت خوبی ندارن و با تماس دست هم تغییر رنگ میدن و هم پاک میشن و به صورت خیلی بدی درمیان و چون دسته بصورت مداوم تو دست قرار داره و در معرض عرق دست قرار میگیره رنگ کردنش کار درستی نیست . مگر اینکه رنگ مخصوصی که مقاومت خیلی زیادی داشته باشه استفاده کنیم .
منظورت رو از این جمله نفهمیدم :
مهدی جان در مورد اون سینک ها دوست دارم بیشتر صحبت کنیم چون
در جایی این طوری که شما گفتی چیزی ندیدم

اگه منظورت عکس هتسینک رمهای کنسولم هستش که دوباره میذارم ، محمد جان و دوستانی که میخوان هتسینک بذارن به پره های هتسینک رمها که در راستای پره های هتسینک کنسول قرار گرفتن دقت کنن .

آخرین ویرایش:
سلام
اقا مهدي من يه سوال دارم
به نظرتون اگه در كنسولو هنگام بازي باز بذاريم مشكلي در تهويه كنسول به وجود مياد يا نه؟
كلا اين كار درسته يا نه؟

دوستان بنظر شما اگر یه المینیوم با یک فن "بدون اینکه دستگاه رو باز کنیم یکی پشت دستگاه یکی دیگه از بیرون سمت gpu بزارم در سرد شدن دستگاه تاثیری داره؟

سلام
اقا مهدي من يه سوال دارم
به نظرتون اگه در كنسولو هنگام بازي باز بذاريم مشكلي در تهويه كنسول به وجود مياد يا نه؟
كلا اين كار درسته يا نه؟

این کار نه تنها فایده ای نداره بلکه باعث داغ تر شدن هتسینکها میشه ، این کار رو خودم تجربه کردم و باید بگم نتیجه خوبی نداره .

saeedrah
عزیز به جای اینکه سوال تکراری کنی
کمی صفحات تاپیک رو بخون قطعاً نتیجه ای سریعتری میگیری
چون کسایی که توی این تاپیک جواب سوالات رو میدند خسته شدن
به این سوال تکراری جواب بدند .

silent_hill54

یعنی شما میخوای بدون اینکه کنسول رو باز کنی
یک ورق المنیوم قرار بدی روی قاب پلاستیکی
و روی اون یک فن قرار بدید .؟ :eek:
اگه منظور شما این باشه که این کار فقط آب در هاونگ کوبیدن است

مهدی جان در مورد رنگ کردن فعلا بحث اون رو زیاد باز نمیکنم و پست رو طولانی
نمیکنم ولی در آینده قول میدم که حتما کامل در موردش صحبت کنم

ولی تا همین حد بگم که شما چون مراحل کار رو سانسور کردید نتیجه خوبی
از رنگ کردن نگرفتید اگه مراحل رو کامل و دقیق همون طوری که توی اون آموزش
بودش انجام میداد نتیجه رضایت بخشی میگریفت

چون خودم همین کار رو تست کردم و رنگ به خوبی خشک و سخت شده
و لایه ای ضخیم و صاف از براق کننده روش قرار داره و زیبایی کار رو دو چندان کرده

باید بگم که اصل کار رنگ زدن ، صحیح سمباده زدن با آب هستش
و خوب اسپری کردن و در آخر براق کننده کار هستش که نتیجه نهایی کار رو مشخص میکنه

من کاری که شما کردی رو هم تست کردم باید بگم که اصلا نتیجه خوبی نداشت
به نسبت اون کار اولی رنگ به شدت نرم و چسبنده هستش و وقتی دست بهش میزنم
اثر انگوشت ، همون طوری که خودتون قبلاً گفتید میمونه رو قاب .

در مورد اون سینک ها منظورم خارج کردن برد از کنسول هستش
تا اونجایی که بازم هم چک کردن اصلا چیزی رو پیدا نکردم که برای در اوردن
برد باید سینک های رو جدا کرد با اون 8 پیچ پشت قاب .

منظور شما اون 8 پیچ زرد هستش دیگه

bottom-screws-th574.jpg

سینک ها در اصل با 8 پیچ که از یک سر حدیده شدند و از سر دیگه ، گیره شکل دایره ای
داره وصل شده .

که اون بخش گیره ای پیچ باید تو خالی باشه که اون 8 پیچ به داخل اونها پیچ میخورند .
همین نقش دیگه ای نباید به غیر از این داشته باشه .

من پیشنهاد میکنم مهدی جان دوباره کمی این موضوع رو بررسی کن .

یه چند روزی نمیتونم به سایت سربزنم Sorry

تا بعد حق نگهدار

با سلام خدمت همه دوستان عزیز. آقا من کنسولم چند ماه پیش سه چراغه شد. و دادمش به نکس جن و خداروشکر طاهر جان با روش x درستش کرد. کلا من خیلی کم بازی می کنم (شاید 1 ساعت در روز) . الان فن های دستگاه 12 ولتی هست.

یک سئوال دارم اگه امکان داره با ذکر علت برام توضیح بدید؟! می خواستم بدونم با توجه به اینکه دستگاه من قبلا سه چراغه شده و الان هم فنش 12 ولتی هست نیازی به استفاده از اینترکولر هست یا خیر؟ (الان یک اینترکولر دارم) می خواستم بدونم اینتر کولر تاثیری توی خنک شدن داخل دستگاه داره یا خیر؟ مممنون از راهنماییتون

با سلام خدمت همه دوستان عزیز. آقا من کنسولم چند ماه پیش سه چراغه شد. و دادمش به نکس جن و خداروشکر طاهر جان با روش x درستش کرد. کلا من خیلی کم بازی می کنم (شاید 1 ساعت در روز) . الان فن های دستگاه 12 ولتی هست.

یک سئوال دارم اگه امکان داره با ذکر علت برام توضیح بدید؟! می خواستم بدونم با توجه به اینکه دستگاه من قبلا سه چراغه شده و الان هم فنش 12 ولتی هست نیازی به استفاده از اینترکولر هست یا خیر؟ (الان یک اینترکولر دارم) می خواستم بدونم اینتر کولر تاثیری توی خنک شدن داخل دستگاه داره یا خیر؟ مممنون از راهنماییتون

ببین دوست عزیز صدها بار گفته شد که اینتر کولر هیچ تاثیری در خنک کردن فضای داخل کنسول نداره چون تنها فنهای خود کنسول به داخل جعبه مادربورد ره داره و گذاشتن اینتر کولر و فنهای دیگه پشت فنهای کنسول جز اختلال در خروج هوا از کنسول هیچ تاثیر دیگه ای نداره ، تنها تاثیر اینتر کولر ایجاد جریان هوا در فضای بین جعبه فلزی مادربورد و بدنه پلاستیکی کنسوله ، در مورد کمتر شدن گرمای بدنه کنسول همین جریان باعث خنکتر شدن بدنه پلاستیکی میشه واینکه بعضیها احساس میکنن که باد خروجی از اینتر کولر از قبل خنکتر شده همینه که هوای سرد هم با هوای گرم خارج شده از کنسول قاطی میشه و به اشتباه فکر میکنن که کنسول خنکتر کار میکنه .

ببین دوست عزیز صدها بار گفته شد که اینتر کولر هیچ تاثیری در خنک کردن فضای داخل کنسول نداره چون تنها فنهای خود کنسول به داخل جعبه مادربورد ره داره و گذاشتن اینتر کولر و فنهای دیگه پشت فنهای کنسول جز اختلال در خروج هوا از کنسول هیچ تاثیر دیگه ای نداره ، تنها تاثیر اینتر کولر ایجاد جریان هوا در فضای بین جعبه فلزی مادربورد و بدنه پلاستیکی کنسوله ، در مورد کمتر شدن گرمای بدنه کنسول همین جریان باعث خنکتر شدن بدنه پلاستیکی میشه واینکه بعضیها احساس میکنن که باد خروجی از اینتر کولر از قبل خنکتر شده همینه که هوای سرد هم با هوای گرم خارج شده از کنسول قاطی میشه و به اشتباه فکر میکنن که کنسول خنکتر کار میکنه .
سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت. فقط من یک چیز رو متوجه نشدم! شما می گید اینترکولر برای خنک کردن داخل محفظه کنسول ضرر داره؟ یعنی نه تنها خنک نمی کنه بیکع بعث گرم شدن داخل کنسول می شه؟

راستی نظرت درباره این عکس چیه؟
2val1rn.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز ممنون از پاسخت. فقط من یک چیز رو متوجه نشدم! شما می گید اینترکولر برای خنک کردن داخل محفظه کنسول ضرر داره؟ یعنی نه تنها خنک نمی کنه بیکع بعث گرم شدن داخل کنسول می شه؟

دوست عزیز در حالت 12 ولت کاملا ضرر داره چون قدرت خارج کردن بادی که از فنهای کنسول درمیاد رو نداره بدلیل سایز کوچکتر فنهاش .در حالت معمولی( 5 ولت) اگه ضرری نداشته باشه مطمئن باش که کوچکترین سودی نداره .

دوست عزیز در حالت 12 ولت کاملا ضرر داره چون قدرت خارج کردن بادی که از فنهای کنسول درمیاد رو نداره بدلیل سایز کوچکتر فنهاش .در حالت معمولی( 5 ولت) اگه ضرری نداشته باشه مطمئن باش که کوچکترین سودی نداره .
ممنون دوست عزیز. پس من برش می دارم. والا چون قبلا یکبار سه چراغ داده به خاطر همین یکخورده می ترسم که دوباره سه چراغه بشه. :eek: قبلا 35 تومن پول این سوپر کولر رو داده بودم برای همین می خواستم ببینیم حالا که دارمش قابل استفادس یا نه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or