معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

دوستان من بلاخره نفهمیدم cooler واسه کنسول بگیرم یا نه آخه خیلیا گذاشتن مشکلی نداشتن.
ولی واقعا شما 7 ساعت رو بدون استراحت دادن به کنسول بازی میکنید؟

دوستان من بلاخره نفهمیدم cooler واسه کنسول بگیرم یا نه آخه خیلیا اصتفاده کردن مشکلی نداشتن.
واقعا شما 7 ساعت یه بند بدونه استراحت بازی میکنید.

بله اقاق این روش اولین روش منم از این روش استفاده کردم ولی یه بدی داره که میگن ماکرو بن میکنه منم موندم چی کارش کنم اداپتورم بدی داره اونم اتصالی یا اگه یادت بره همه اینا هست و شما دوست عزیز شلد درایوم که دوست عزیز مقوا میخای بدی نکست برات انجام بده؟

منم اتفاقا از این روش خوشم اومد، فقط بدیش اینکه با خاموش کردن کنسول فنها دیگه کار نمیکنن تا گرمای محبوس شده زیر مقوا و روی هیت سینکها رو بکشن. ولی خوب در عوض خوبیش اینکه نمیخواد مدام حواست به وصل بودن آداپتور باشه. چون کافیه حواست نباشه و دستگات شیرین 3 چراغ شه !
پ.ن: bigam جان یه عکس ازش بذار، دستمون بیاد .

بله اقاق این روش اولین روش منم از این روش استفاده کردم ولی یه بدی داره که میگن ماکرو بن میکنه منم موندم چی کارش کنم اداپتورم بدی داره اونم اتصالی یا اگه یادت بره همه اینا هست و شما دوست عزیز شلد درایوم که دوست عزیز مقوا میخای بدی نکست برات انجام بده؟

منم اتفاقا از این روشو قبلا دیده بودم و ازش خوشم اومد، فقط بدیش اینکه با خاموش کردن کنسول فنها دیگه کار نمیکنن تا گرمای محبوس شده زیر مقوا و روی هیت سینکها رو بکشن. ولی خوب در عوض خوبیش اینکه نمیخواد مدام حواست به وصل بودن آداپتور باشه. چون کافیه حواست نباشه و دستگات شیرین 3 چراغ شه !
پ.ن: bigam جان یه عکس ازش بذار، دستمون بیاد .

HOMY XBOX عزیز سلام
غیر از این کار دیگه چیکاری روی کنسولت انجام دادی(البته با توجه به اینترکولر فکرنکنم کار دیگه ای کرده باشی)
در ضمن زیر فن رو هم که سوراخ نکردی فکر کنم
اگر اینطور باشه باید بگم تا حالا تقریبا خدا کنسولت رو برات حفظ کرده
چون اینکار فکر نکنم زیاد فایده ای داشته باشه
البته بازم نمی دونم
اگه می تونی یکم بیشتر توضیح بده
موفق باشید

ترس نداره منم روز اول میترسیدم اگرم ترس از بابا داری که بگه چرا دستگاه باز کردی مثل خودم در یک موقعیت مناسب که کسی نیست درش باز کن:cheesygri کلا 1 ساعت وقت گیر نیست انجام دادن این دوروش !;) بازم میل خودت ولی فکر نکنم که نکست شلد درایو انجام بده ;)
ترش از بابا چیه:confused::-"من از باز کردنش میترسم

سلام
میخوام یه روش برای پیشگیری از سه چراغ شدن بهتون بگم و من روی دستگاه خودم 1 ماه با روزی 6-7 ساعت بازی تست کردم جواب داد (تا الان سه تا 360 سه چراغ کردم ولی این اخری رو وقتی اینجوری کردم دیگه امکان سه چراغ شدن نداره);) من از دستگاهم یه عکس انداختم که گویای همه چیز هست
http://s2.supload.com/free/HOMY_XBOX.jpg/view/

این کار رو من هم قبلا انجام دادم ، اما این دوستمون اگه بدنه کنسولو نبریده باشه که هیچ فایده ای نداره ، حتی اگه بریده باشه بازم فایده نداره چون فنش خیلی کوچیکه و قسمت کوچیکی از اون ناحیه رو خنک میکنه و بادش هم بسیار کمه .
این عکس فن کنسول من :

من قصد دارم اون قسمت فلزی رو هم ببرم تا زیر بورد و ایکس کلمپها در معرض باد فن قرار بگیرن ولی چون باید هتسینکها رو جدا کنم فعلا کاری نکردم .
ترش از بابا چیه:confused::-"من از باز کردنش میترسم
مگه میخوای در تابوت دراکولا رو باز کنی . از باز کردنش نترس از سه چراغ شدنش بترس.

آخرین ویرایش:
من دقیقا اون قاب سفید رنگ+اون قاب اهنی زیر قاب سفیده کنسول رو بریدم و دقیقا همون زیر کارت گرافیک فن زدم
البته اینم بگم که من خودم این کارو نکردم و دادم یکی از تعمیر کار های توپخونه این کارو برام انجام داد
ولی انقدر به این روشی که انجام داده اطمینان داره که به من گفته اگه تو بتونی این کنسول رو سه چراغ کنی یه ایکس باکس 360 مجانی بهت میدم:eek:
تا الان هم که خدا رو شکر روزی 6-7 ساعت یه ضرب روشنه و هیچیش نشده
بالاخره اینم یه راهیه برای پیشگیری از سه چراغ:cheesygri

من یک روش میگم شاید به نظرتون خنده دار باشه اما من خودم تستش کردم البته قبلش باید روش تونل کشی انجام داه باشید من تا دیشب دیدم این کنار کنسول رو چی کار کنم که خنک بشه این فکر به ذهنم رسید که یکم دستمال یا پوشال که من پوشال مد نظرم چون اگه توجه کنید وقتی خیس میشه خیلی خنک میشه اما چون فعلا در دسترس نداشتم از دستمال استفاده کردم کار خیلی راحته شما دستمال رو با اب سرد خیس مییکنید کنسول رو در حالت اسناده میزایرید و یک چند سانی با زمین ارتفاع بهش میدید تا دستمال زیر کنسول بره و یک فاصله ای هم با کنسول داشته باشه حالا یک فن سمت راست میزارید که باد بزنه به دستمال خیس و حالا کنسول رو روشن کنید و متوجه اثرش بعد از نیم ساعت بازی بشید میتونید بدون این روش هم تست کنید و فرقش احساس کنید منتظر راه حل های جدید و بی خطر برای دوستانی که میترسند کنسول رو ببرند! نه باز کنند چون باید قبلش 12 و تونل کشی انجام داده با شند
نکته: اگه پوشال باشه خودتونم خنک میشید چه برسه به کنسول :cheesygri

دوست عزیز منم می خواستم این کارو بکنم
دقیقا مثل کولر آبی عمل می کنه
فقط یه مشکلی داره
این بخارای آّب ّبرای خازن ها مشکل ساز می شن
موفق باشید

دوست عزیز فکر نمی کنم اب تبخیر بشه ها چون ما داریم باد سرد میدیم نمیدونم اقا مهدی بیا بگو این روش چه جوریه؟ ;)

فوران کنسول به حالت اول برگردن اخه این چه روشی شما نمیدونید رطوبت هوا برای قطعات حساس الکترونیک بد مثل سم میمونه

دوست عزیز فکر نمی کنم اب تبخیر بشه ها چون ما داریم باد سرد میدیم نمیدونم اقا مهدی بیا بگو این روش چه جوریه؟ ;)

همانطور که دوستمون گفت این کار صدمات جبران ناپذیری به قطعات الکترونیکی میزنه .
---------------------------
بنظر من هم بریدن قاب فلزی زیر هتسینک ها و گذاشتن فن ،روش خیلی خوبیه، بزودی منم اینکار رو میکنم .
این کار بسیار سادس ولی باید در درآوردن و گذاشتن هتسینکها سر جای خود دقت بشه ، وسایل لازم هم یه دریل کافیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or