معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

.
در کل اين فن به نظر من عاليترين انتخاب ممکن برای x360 هست...حتی شما میتونيد پا فراتر بزاريد و فن رو روی heatsink پردازنده نصب کنيد..و من حتماً اين کارو خواهم کرد..البته اگر تو ایران بتونم پيدا کنم.
قيمت اين فن 65$ هست.
L]

هتسینک cpu به انداره کافی مطمئنه و نیاز به فن نداره .من که تجربه بدی داشتم از نصب فن روی هتسینک ، البته روی جی پی یو ،منظورم سه چراغه شدن کنسولمه ، حالا خود دانی !!!

آخرین ویرایش:
من امتحان كردم كه ميگم اين روش بهتره من و دوستم دو كنسول داريم كه هردو رو يك تاريخه گرفتيم دوستم كنسولش 3 چراغ داد و بعد تعمير كنسول رو 12 ولت كرد كنسول من دور فن هاش معمولي بود منم خواستم 12 ولت كنم كه اين اينتر كولر رو ديدم و گرفتمش بعد دنبال كردن تاپيك تصميم گرفتم يك تست بزنم كه 12ولت كردن بهتره يا اين اينتر كولر . اين اينتر كولر خودش يك پاور در عقب داره يعني ميتوني بدون روشن كردنش فقط از فنهاي كنسول استفاده كني ولي وقتي پاور خاموش دماسنجش روشن ميمونه خوب من امتحان كردم :
1-كنسول وقتي بدون روشن بودن اينتر كولر بمدت 2 ساعت كار كرد درجه حرارت 59.6 سانتي گراد بود
2-كنسول وقتي اينتر كولر روشن بود و بمدت 2 ساعت كار ميكرد درجه حرارت 38.7 درجه سانتي گراد بود
3- كنسول دوستم كه 12 ولت بدون اينتر كولر 49.3 بود
4-كنسول دوستم كه 12 ولت بود با اينتر كولر بعد از مدت 2 ساعت كار 65.2 رو نشون ميداد(اين نشون ميده نظريه كه اينتر كولر و12 ولت كردن با هم نميخونن درسته)

نكته: تمام اين كارا در اتاقي انجام شد كه درجه حرارت اينتر كولر 25 درجه سانتي گراد بود البته من نميتونستم اين درجه رو خيلي ثابت نگه دارم براي همين فكر كنم اين ازمايش هاي من چند درجه اي خطا داشته باشه
ضمنن اين اينتر كولر در درجه هاي بالا يكدفعه كنسول رو خاموش نميكنه بلكه LCD اون تغييررنگ ميده و از اون به بعد از 1 دقيقه خاموش ميشه (قابل توجه بعضي ها)

حالا به نظر شما 12 ولت كردن و بن شدن مي ارزه به 38 تومن و يك نوع از اين اينتر كولر ها گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتخاب با شماست.
با تشكر

هتسینک cpu به انداره کافی مطمئنه و نیاز به فن نداره .من که تجربه بدی داشتم از نصب فن روی هتسینک ، البته روی جی پی یو ،منظورم سه چراغه شدن کنسولمه ، حالا خود دانی !!!
من اصلاً دليلی نميبينم که اين کار ضرری داشته باشه..احتمالاً فنی که نصب کرديد مخصوص پردازنده نبوده...وگرنه هيچ علتی وجود نداره که بگيم اين کار ضرر داره؟!؟

من امتحان كردم كه ميگم اين روش بهتره من و دوستم دو كنسول داريم كه هردو رو يك تاريخه گرفتيم دوستم كنسولش 3 چراغ داد و بعد تعمير كنسول رو 12 ولت كرد كنسول من دور فن هاش معمولي بود منم خواستم 12 ولت كنم كه اين اينتر كولر رو ديدم و گرفتمش بعد دنبال كردن تاپيك تصميم گرفتم يك تست بزنم كه 12ولت كردن بهتره يا اين اينتر كولر . اين اينتر كولر خودش يك پاور در عقب داره يعني ميتوني بدون روشن كردنش فقط از فنهاي كنسول استفاده كني ولي وقتي پاور خاموش دماسنجش روشن ميمونه خوب من امتحان كردم :
1-كنسول وقتي بدون روشن بودن اينتر كولر بمدت 2 ساعت كار كرد درجه حرارت 59.6 سانتي گراد بود
2-كنسول وقتي اينتر كولر روشن بود و بمدت 2 ساعت كار ميكرد درجه حرارت 38.7 درجه سانتي گراد بود
4-كنسول دوستم كه 12 ولت بود با اينتر كولر بعد از مدت 2 ساعت كار 65.2 رو نشون ميداد(اين نشون ميده نظريه كه اينتر كولر و12 ولت كردن با هم نميخونن درسته)

نكته: تمام اين كارا در اتاقي انجام شد كه درجه حرارت اينتر كولر 25 درجه سانتي گراد بود البته من نميتونستم اين درجه رو خيلي ثابت نگه دارم براي همين فكر كنم اين ازمايش هاي من چند درجه اي خطا داشته باشه
ضمنن اين اينتر كولر در درجه هاي بالا يكدفعه كنسول رو خاموش نميكنه بلكه LCD اون تغييررنگ ميده و از اون به بعد از 1 دقيقه خاموش ميشه (قابل توجه بعضي ها)

حالا به نظر شما 12 ولت كردن و بن شدن مي ارزه به 38 تومن و يك نوع از اين اينتر كولر ها گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر جان بازی با بازی فرق داره...گرمای کنسول تو بعضی از بازيها بسيار بالا ميره و تو بعضی ها بسيار پايين..حتی مراحل بازی هم تأثير گزاره...
شما اگر ميخوای تست کنی بهتره رو بازی devil may cry انجام بدی و دقيقاً مراحلش مثل هم باشه.

من اصلاً دليلی نميبينم که اين کار ضرری داشته باشه..احتمالاً فنی که نصب کرديد مخصوص پردازنده نبوده...وگرنه هيچ علتی وجود نداره که بگيم اين کار ضرر داره؟!؟

.
بهر حال از من گفتن بود ، نمیتونستم نگم چون این بلا سرم اومده .
---------------------------

آخرین ویرایش:
اتفاقا يادم رفت بگم كه من اين كارارو با باز ي lost planet در مرحله 12 كردم كردم تا اونجا هم كه تونستم شرايط رو براي همه يكسان گرفتم.
اينم بگم كه اين LCD ميافته بالاي كنسول نه پشت كنسول تا چند دقيقه ديگه هم عكسشو ميزارم(اقا zoro)

تو این روش که به جای x-clamp هستش ما باید چجوری gpu رو از رو بورد برداریم؟
راستی اگه کنسولی 3چراغ شده باشه با تعویض بورد میشه درستش کرد اگه میشه رو بوردی که بخوایم جدید بگیریم gpu هست یا باید مال قبلیه رو روش بندازیم؟ممنون:love:
احتیاجی به درآوردن خود GPU نیست ، فقط Heatsink روی اون در میاد . در ضمن اگه بورد کامل بگیری همه قطعات روشه . چون کار گذاری GPU کار دست نیست و دستگاه خاص خودشو میخواد .

ای بابا بازم هم بحث های بی مورد و الکی
babak9 ، mmmeysammm ، mohammad369 ، HOMY XBOX
وقتی چیزی برای گفتن ندارید نیازی نیست باید پست بزنید
واقعا Leecher بودن هم حدی داره ، Swarm رو بیخودی خراب نکنید .

این اینترکلوری که شما میگید میشه ازش یک عکس بزارید
بعد اون LCD که روی اون دستگاه نصب بشه ان چنان هم چیز مهمی نیستش
و اون Temperature که شما از حس گرهای اون دریافت میکنید با دمای اصلی کنسول
خیلی متفاوت هستش ، چون دمای باد خروجی رو سنجش میکنه ، که با دمای خود
هسته و دمای هوای جریان یافته میان سینک تفاوت دمایی داره .

و اینکه اینتر کولر هزینه واقعا زیادی هستش و با شیوه های ساده و ابتدایی میشه
به راحتی عملی که به ظاهر اینترکولر انجام میده رو با اون MOD ها انجام داد و خرج به ظاهر مفید هم نداشته باشیم .

amin_50cent
در مورد شیوه Reball این اصلا به جای X Clamp نیستش این کار برای وقتی هستش که دیگه هیچ
راهی برای تعمیر وجود نداشته باشه ( به نوعی دیگه هسته و اتصالات اون اسیب جدی دیده باشه )

اگه بخوام شیوه حرفه ای کار رو بگم نیاز به همچین دستگاهی دارید .!

6oiqg8.jpg

این دستگاه خودش این کار رو انجام میده این طوری بگم که در سطح های مختلف بالا و پایین برد
و لایه های اتصال هسته به پایه ها حرارتی معادل 185 تا 265 بهش داده میشه .

1zp7fqo.jpg

البته با شیوه های دستی هم میشه اینکار رو انجام داد .
نمیدونم اگه وقت کردم حتما یک توضیحی میزارم اینجا

راستی مهدی جان نظرت چیه اسم تاپیکی رو مقداری تغییر داد و یکی دوتا عنوان بهش اضافه کرد .

تا بعد حق نگهدار
اين کار بعيد میدونم با روش دست انجام بشه ، چون تعداد پايهای پردازنده ( چه cpu و چه gpu ) بسيار زياد هست و اگر بخواهيم با دست اين پايهارو بعد از اين که در اورديم دوباره باز سرجاش قرار بديم يه کار غيره ممکن هست
چون يکی ، دوتا ، ده تا پايه که نيست خيلی زياده پس مطمئناً دست نمیتونه دقت بالايی تو اين کار داشته باشه..ولی اون شکلی که تو صفحه قبل گذاشتيد به راحتی اين کارو انجام میده.

اينم عكس اقا خليل هم استاني عزيز:
8wxnhy.jpg
همينطور كه ميبينيد كنسول خاموشه و اينتر كولر شروع به تحويه هواي داخل كنسول ميكنه و دماسنج بالاي كنسوله و بگفته بهضي ها نياز نيست يكي پشت كنسول رو دائم ببينه
بازم ميگم :

تمام اين مراحل در مرحله 12 lost planet انجام شد

انتخاب با شماست.

اينم يك عكس ديگه
2agls0o.jpg

سلام به همه دوستان

من الان از خونه و با خط ایرانسل وصل شدم به نت ( به خاطر تعطیلی )
اگه مغازه بودم ، حتما اون مطالبی رو که قولش رو داده بود اپلود میکردم

babak9
باز هم بحث و جدل بیخودی

شما حتی قوانین ساده یک انجمن رو هم نمیدونید چرا میاد این طوری پست میزنید .!
تصاویر بی کیفیت و در سایز بالا رو گذاشتید و نظم صفحه رو بهم زدید
و لود اون رو برای دوتا تصویر این قدر بالا برید

لطفا در اولین فرصت ممکنه پست خودتون رو ویرایش کنید و سایز اون ها
رو زیر 750 در 600 بیارید

اول اینکه اون
LCD
چه پشت باشه چه جلو فرقی برای دمای کنسول نداره پس چیز مهمی نیستش
که باید قابل توجه بعضی های که میگید قرار بگیره .

بعد اینکه بعد از خاموش شدن کنسول هم چنان به کار خودش ادامه میده هم بازم
نکته قابل توجه و مهمی نیستش چون :

میشه با 12 ولت کردن از طریق یک منبع خارجی ا تا هر چه قدر که لازم باشه فن های کنسول رو روشن گذاشت

خوب شما چطور تست کردید که کنسول بدون روشن بدون اینتر کولر همچین دمایی داره
اگه درست حدس زده باشه اینترکولر خاموش پشت کنسول وصل بوده به بدنه ، نــه

همین وصل بودن اینترکولر خاموش خودش ایجاد اختلال میکنه در خارج شدن هوا از کنسول
حتی بدنه اصلی کنسول مانع خروج هوا هستش چه برسه که مانع های دیگه ای
هر چند کوچک و باریک در راه اون قرار داشته باشه .

باز هم میگم این اینترکولر شما که هوا رو میسنجه اصلا عمل کردش درست نیستش
چون دمای خروجی فن های خودش و کنسول رو تست میکنه
که بهتر بگم دمای هوای سرد شده خوده فن های کنسول هستش که به شما داده میشه در اون
LCD که مشاهده میکنید .

کنسول دوستتون که بدون اینترکولر تست کردید باز هم اون قطعه پشت کنسول نصب بوده .؟
با وجود 12 ولت کردن فشار هوای خروجی از پشت کنسول به پره های اینترکولر برخود میکنه و به
خوبی خارج نمیشه و همین امر کافیه که دمای کنسول بالا بره

نتیجه آزمایش شما کاملاً اشتباه هستش
شما امدید راه خروج هوایی کنسول رو مسدود کردید و دمای اون رو اندازه میگرید
و دوباره با اینتر کولر هوایی که قبلاً با خاموش بدن در پشت پره ها و منفظ ها محفوظ مانده
بود رو خارج میکنید و میگید که تغییر تاثیر داشته . :confused:

بعد کی گفته که با 12 ولت کردن کنسول بن میشه
این موضوع هنوز کاملاً تایید نشده

من دیگه اصلا مایل نیستم در این بحث کاملا منفتی شده ، چیزی بگم
هر کسی هر کاری که دوست داره انجام بده ونیازی نیستش که خودش رو .... :laughing:

-----------------------

Black Roz
عزیز دل شما فقط به خودت و دور ورت نگاه نکن و نگو که غیر ممکن هستش .
نگاهای به سایت ها و فروم هایی که در زمینه Reball
کردن اطلاعات قرار دادند بکنید ، متوجه میشد که تعداد خیلی زیادی هستند که این شیوه
رو امتحان کردند و به نسبت کارشون هم جواب خودشون رو گرفتند .

بعد نیازی نیست که همه Solder ها تعویض یا تعمییر بشند
فقط اونهایی که اکسید یا دفورمه شدند

----------------------

یک سوال دارم چرا به جای اینکه فن های کنسول رو 12 ولت کنیم و یا پول برای فن های
قوی بدیم ، از یک فن 12 ولت بیشتر استفاده نمیکنید.

یک شیوه رو میگم دوستانی که در کارهای برقی و کامپیوتری دست دارند یک تستی کنند
و نظر خودشون رو بگند ، که آیا این شیوه بهتر از 12 ولت جواب میده یا نه .!

نیاز به یک پاور کیس دارید ( میتونید پاور کیس خودتون رو از کیس خارج کنید .)
نیاز به یک فن کیس یا فن CPU و یا یک فن پاور یا هر فن دیگه ای دارید

خوب اول باید پاور رو روشن کنید
طریقه روشن کردن یک پاور ساده هستش با یک سیم کوچیک بین پین های ATX ،
باید اتصال ایجاد کنید دقیقاً بین پین های 13 و 14 یا 14 و 15
دقیقتر بگم در کانتکتور ATX فقط یک سیم سبز وجود داره اون رو به یکی از سیم های
کناری خودش که به رنگ سیاه هستش که به مشخصه GND شناخته میشند وصل کنید
تا پاور روشن بشه .

مثل تصاویر زیر
http://lib.store.yahoo.net/lib/directron/2psfig7large.jpg
http://us1.webpublications.com.au/static/images/articles/i1031/103140_12lo.jpg

بعد از روشن شدن ، سیم مثبت فن رو به یکی از اتصالات زرد بزنید فرقی نداره
و سیم منفی رو به یکی از اتصالات سیاه وصل کنید .

این همان 12 ولت معمولی هستش که انجام میشه حال بعد از تست سرعت .

سیم ها رو جدا کرده و دوباره سیم مثبت فن رو به یکی از سیم های زرد وصل کنید
و سیم منفی فن رو به تک سیم آبی در کانکتور ATX که پین 12 هستش وصل کنید
حال سرعت اون رو ببنید .

واقعا به طرز عجیبی دور فن ها زیاد میشه .
من این کار رو روی 6 فن CPU و یک فن کیس و یک فن پاور تست کردم
بدون مشکل بهم جواب داد .

فقط چون امکاناتم کم بودش توی خونه نتونستم RPM اون رو بسنجم
ولی رفتم مغازه حتما تست میکنم و RPM دوازه ولت و این شیوه رو قرار میدم .

فقط این رو از دوستان میخوام که تست کنند و سرعت باد خروجی رو با
سرعت باد خروجی فن های 12 ولت کنسول بگند .

تا بعد حق نگهدار

دوست هم استانی عزیز

اینکه اینتر کولر هیچ وقت نمیتونه بهتر از 12 ولت کردن خود دستگاه اون هم بوسیله یک منبع تغذیه خارجی تاثیر داشته باشه چیزی که خیلی وقته واسه همه روشن شده .

اینکه ایا واقعا کنسول هایی که 12 ولت میشن اون هم به وسیله برد دستگاه ( منبع تغذیه داخلی ) بن شدن هم هنوز هیچ کس و هیچ جا من که نشنیدم تائید شده باشه فقط یک سری خبر که هیچ کدوم از اون ها هم تائید نشده.

بعد میتونی مشخصات فنی این اینتر کلر را بذاری منظورم توان و آمپر و RPM هستش .

با سلام خدمت دوستان
لازم دونستم چندتا چیزو بگم
من الان تقریبا 1هفته است فن هامو 12 ولت کردم و تقریبا هر روز وارد xbox live شدم ولی هنوز بن نشدم!بنظر من این فقط یه شایعه است که xbox هایی که 12v شدن بن می شن
در مورد 12 ولت هم واقعا عالیه مخصوصا اگه بتونید یکم دمای محیط رو پایین بیارین تقریبا می تونم بگم درصد زیادی از مشکلات گرمایی کنسول حل می شه(می تونین با باز کردن پنجره دما رو کاهش بدن)من دیروز با کنسولم یک نفس 5 ساعت burnout paradise بازی کردم شاید باورتون نشه ولی قسمت بالایی کنسول و قسمت پایین کنسول(در حالت افقی)نسبت به قبلا اصلا گرم نبودن!
اگر در سایت های خارجی در مورد cooling ایکس باکس یه تحقیقی بکنین می بینین که اصلا intercooler هارو به حساب نمی آرن!
ولی انتخاب با خودتونه این نظر منه
موفق باشید.

بنظر من این موضوع میتونه قرار گرفتن یه خازن با ظرفیت بالا در مسیر 12 ولت ATX باشه. من خودم قبلا با آداپتور یه همچین آزمایشی رو کرده بودم و همین نتیجه ای که شما گرفته بودی رو گرفتم. من خازنی که ازش استفاده میکنم 25 ولت و 2500 میکروفاراد و خیلی تو افزایش سرعت فن موثر. اتفاقا خیلی وقت بود که میخواستم به دوستان پیشنهاد بدم که حالا شما باعثش شدی.

پ.ن: البته اینی که گفتم فقط نظر من بود و شرایط دیگه ای مثل جریان هم میتونه دخیل باشه( ولی قاعدتا نباید چیز دیگه باشه ).

-

یک سوال دارم چرا به جای اینکه فن های کنسول رو 12 ولت کنیم و یا پول برای فن های
قوی بدیم ، از یک فن 12 ولت بیشتر استفاده نمیکنید.

یک شیوه رو میگم دوستانی که در کارهای برقی و کامپیوتری دست دارند یک تستی کنند
و نظر خودشون رو بگند ، که آیا این شیوه بهتر از 12 ولت جواب میده یا نه .!
.
.
.

تا بعد حق نگهدار

خلیل جان من نفهمیدم منظورت از این روشی که گفتی چیه ؟
منظورت بالا بردن دور فنهای کنسول با پاوره و یا اضافه کردن فن جدید؟

آخرین ویرایش:
خلیل جان من نفهمیدم منظورت از این روشی که گفتی چیه ؟
منظورت بالا بردن دور فنهای کنسول با پاوره و یا اضافه کردن فن جدید؟
ایشون منظورشون فک کنم اینجوریه که سیم + با رنگ آبی( همون فیش 4تایی مربوط به Power مین برد احتمالا منظورشون) قابلیت چرخش فن با دور بالاتری رو نسبت به سایر سیمهای + ایجاد میکنه. که البته من در بالا نظرمو گفتم و فک کنک تقریبا همین میتونه دلیلش باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or