معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

شما دستگاهت Xenon هستش. غیرممکنه کد نشون نده. دستگاه رو روشن کن و وقتی که سه تا چراغ قرمز رو دیدی دکمه Sync (همونی که برای پیدا کردن دسته بازی میزنی) رو فشار بده و همونطوری که نگه داشتی دکمه Eject درایو رو 4 دفعه بزن.
داداش گفتم که میدونم ولی هیچی نشون نمیده!!!

راستش من تا حالا ندیدم دستگاه چراغ نده، احتمالا پس دکمه Sync شما خراب شده و باید تعویض بشه.

چیزی که من منظورمه اینه که آدم همیشه باید ببینه اشکال از کجا هستش و اینکه CPU و GPU رو حرارت بدی و بعدش XClamp کنی، نسخه های کلی هستند که برای خیلی از مشکلات جواب میدن ولی نه برای همه اونها.

مثلا اشکال 0110 از رم های زیر مادربرد هست، حالا شما هرچقدر که میخوای CPU و GPU رو حرارت بده، تا وقتی مادربرد رو درنیاری و اون چهارتا رم رو حرارت ندی، دستگاهت درست نمیشه.

من خودم دیروز یه دستگاه داشتم که 0022 میداد که میگن اشکال از GPU هستش، من حتی GPU رو Reball کردم و مشکل هنوز سرجای خودش بود. دیگه داشتم ازش ناامید میشدم که دیگه به عنوان آخرین راه یه ذره بین برداشتم و قطعه به قطعه همه جای مادربرد رو نگاه کردم که یه دفعه یه مقاومت خیلی خیلی ریز دیدم که از جای خودش برگشته بود. اون رو دوباره سرجای خودش لحیم کردم و الان دستگاه مثل ساعت داره کار میکنه. مقاومته اینقدر ریز بود که باید ذره بین رو نگه میداشتم که بتونم لحیمش کنم.

اینم عکسش:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GPSY
سلام من بادستگاه بلوئر GPU\CPU رو حرارت دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست توشهرمون بیچاره ها نمیدونن Xbox 360 چیه باید بهشون بگی که من PS 3 دارم وفقط PS 3 میشناسن و اونا هم نمیدونن که چطور یه X360 رو باز کنن چه برسه به اینکه بخوان تعمیر کنن مثل اینکه باید از دستگاه نا امید بشم چون خودم هم در حد آماتور بلدم با این مشکل باید بسازم خیلی ممنون از دوستان که راهنماییم کردن

آخرین ویرایش:
شما از این دستگاه عکسی چیزی داری؟

نه عکسی ندارم.
فقط ظاهرش رو بخوای توصیف کنی یه باکس مکعب شکله که لوله پلاستیکی به یه دسته که شکل هویه داره وصل شده وهوای بسیار گرم از سر هویه مانند خارج میشه.

اکثر تعمیر کارهای لوازم الکترونیکی مثل موبایل یا لوازم الکترونیکی پیچیده این دستگاه رو دارن وبرای اسمبل ودی اسمبل انواع ای سی های خرچنگی و چیپهای چسبیده به برد استفاده میشه.

سلام من بادستگاه بلوئر GPU\CPU رو حرارت دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست توشهرمون بیچاره ها نمیدونن Xbox 360 چیه باید بهشون بگی که من PS 3 دارم وفقط PS 3 میشناسن و اونا هم نمیدونن که چطور یه X360 رو باز کنن چه برسه به اینکه بخوان تعمیر کنن مثل اینکه باید از دستگاه نا امید بشم چون خودم هم در حد آماتور بلدم با این مشکل باید بسازم خیلی ممنون از دوستان که راهنماییم کردن
دوست عزیز بهتره نا امید نشی چون برد شما سالم بوده و موقعی که خواستی هیتسینکها رو باز کنی این ارور رو داده درست میگم؟
شما احتمالا موقعیی که داشتی هیتسینکها رو باز میکردی چون خمیر سلیکون خشک میشه وبه چیپ میچسبه احتمالا حواست نبوده وگرفتی هیتسینک رو کشیدی وباعث شده بعضی از اتصالات چیپها اسیب ببینه .
تنها یک راه حل میمونه اگه حدسم درست باشه اونم xclampکردن هستش این راه رو هم برو اگر دیدی یه وقت این ارور رو داد اونوقت اسیبی که چیپها رسیده باید جدی بوده باشه که با این همه کار درست نشده.
ولی با توجه به اینکه فن دستگاه شما روشن میشه معلومه اسیب وارده حاد نیست ومیشه تعمیرش کرد.

سلام

من يه دوست دارم كه 3 تا دستگاه داره كه هر سه دستگاهش 3 چراغه شده
يكي از دستگاههاش مال 4و3 سال پيش هست كه اون موقع 3 چراغه رواج داشت و زياد 3 چراغه ميشد
يكي از دستگاهش كه مال 2 سال پيش هست مدل elit اونم 3 چراغه شد
مجبور شد كه يه دستگاه ديگه super elit بگيره كه 9 ماه پيش دستگاه را گرفته بود كه اونم ديروز 3 چراغه شد

اصلا چطو ميشه كه 3 چراغه ميشند
مگه مدلهاي جديد هم 3 چراغه ميشند
يه بازي را ميخواست بازي كنه fifa 11 را
كه دستگاه هنگ كرد كه ما هم دستگاه را از برق كشيديم بعد كه به برق زديم 3 چراغه شد

يه سوال داشتم نميشه دستگاه ها را درست كرد
ايا سخت افزار ميخواد
بايد چكار كنم تا دستگاهها درست بشه ؟؟؟

سلام

من يه دوست دارم كه 3 تا دستگاه داره كه هر سه دستگاهش 3 چراغه شده
يكي از دستگاههاش مال 4و3 سال پيش هست كه اون موقع 3 چراغه رواج داشت و زياد 3 چراغه ميشد
يكي از دستگاهش كه مال 2 سال پيش هست مدل elit اونم 3 چراغه شد
مجبور شد كه يه دستگاه ديگه super elit بگيره كه 9 ماه پيش دستگاه را گرفته بود كه اونم ديروز 3 چراغه شد

اصلا چطو ميشه كه 3 چراغه ميشند
مگه مدلهاي جديد هم 3 چراغه ميشند
يه بازي را ميخواست بازي كنه fifa 11 را
كه دستگاه هنگ كرد كه ما هم دستگاه را از برق كشيديم بعد كه به برق زديم 3 چراغه شد

يه سوال داشتم نميشه دستگاه ها را درست كرد
ايا سخت افزار ميخواد
بايد چكار كنم تا دستگاهها درست بشه ؟؟؟

آموزش کامل X-Clamp Replacement

سلام دوستان تونستم دستگاهم رو درست کنم حالا میترسم دوباره سه چراغه بشه روشی هست که بتونم انجام بدم وهیچ وقت دستگاه سه چراغه نشه؟

سلام 360 زفیر هست تصویر نمیده و اگه کابل تصویر بهش وصل باشه 3 چراغ نمیده دنبال دسته هم میگرده
اگه کابل تصویر وصل نباشه 0022 میده
نظرتون چیه؟

سلام 360 زفیر هست تصویر نمیده و اگه کابل تصویر بهش وصل باشه 3 چراغ نمیده دنبال دسته هم میگرده
اگه کابل تصویر وصل نباشه 0022 میده
نظرتون چیه؟
متوجه نشدم چی نوشتین، میشه یه بار دیگه با جزئیات بیشتر بگین؟ که بتونیم کمکتون کنیم.ممنون
0022 خطایی هست که
0022 خطای CPU, که معمولا بدلیل اتصال ضعیف با مادربورد است.(اتصال لیحم سرد/اتصالات لیحم).همچنین می تواند به وسیله یک خطا با TSOP باشد.

متوجه نشدم چی نوشتین، میشه یه بار دیگه با جزئیات بیشتر بگین؟ که بتونیم کمکتون کنیم.ممنون
0022 خطایی هست که

یه 360 با مادربرد زفیر هست که وقتی روشنش میکنی تصویر نمیده و اگه کابل تصویر بهش وصل باشه 3 چراغ نمیده
ولی اگه کابل تصویر بهش وصل نکنی و روشنش کنی ارور 0022 میده
میدونم دوست عزیز که 0022 چی هست
این مشکلش بران جالبه که وقطی کابل تصویر بهش وصل باشه اصلا چراغ قرمز نمیده دکمیه سینکم که بزنی دنبال دسته میگرده ولی پیدا نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or