نمیدونم کجا هستش اگه میشه لینکش رو بزارید ممنون میشم
داداش من کنسول رو بازکردم ولی بردش اینطوری نبود!این برد فک کنم واسه فالکون باشهاین عکسی که داری میبینی رادیاتور یا هیتسینک کنسولهای ما قبل 2008هست که کنسول شما رو هم شامل میشه همینطور که میبینی هیتسینک cpuکه در سمت راست هست بسیار نحیف وباریکه وزیاد در عمل دفع حرارت مثل این یکی که جدید:
![]()
هست همینطور که میبینی در سمت راست هیتسینک بزرگتره وعمل دفع حرارت بهتره و کنسول نه دو چراغه میده ونه دیگه به مرض سه چراغه دچار میشه البته تا حدود زیادی
شما تا اونجایی که امکان داره باید سعی کنی هیتسینک جدید رو تهیه کنی وکنسولت رو نجات بدی و گرنه کنسول شما حتما به مرض سه چراغه دچار خواهد شد.
داداش من کنسول رو بازکردم ولی بردش اینطوری نبود!این برد فک کنم واسه فالکون باشه
سلامسلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون
سلام داداش من خمیر سیلکون خریدم و زدم بهCPU/GPU کابل اتصال به TV ومونیتور روهم ندارم ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنم واسه 3ثانیه ارور 4 چراغ قرمز رومیده(یعنی به TV وصل نیست )ولی بعد از این 3 ثانیه خودش بدون اینکه من کاری کنم ارور 3 چراغ قرمز رومیده میدونی اینبار اشکال از چیه؟(تو شهرمون هم گشتم بهترین مارک خمیر سیلکون رو گرفتم)من گفتم این عکس کنسول نه اونی که الان نشون دادی مال فالکونه مال شما سری لانچه که هیتسینک cpuفرق میکنه با فالکون
فکر کنم ایراد از سایت باشه که عکسها رو دور لود میکنه وگرنه من همون جا دوتا عکس گذاشته بودم
سلام داداش من خمیر سیلکون خریدم و زدم بهCPU/GPU کابل اتصال به TV ومونیتور روهم ندارم ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنم واسه 3ثانیه ارور 4 چراغ قرمز رومیده(یعنی به TV وصل نیست )ولی بعد از این 3 ثانیه خودش بدون اینکه من کاری کنم ارور 3 چراغ قرمز رومیده میدونی اینبار اشکال از چیه؟(تو شهرمون هم گشتم بهترین مارک خمیر سیلکون رو گرفتم)
من گفتم این عکس کنسول نه اونی که الان نشون دادی مال فالکونه مال شما سری لانچه که هیتسینک cpuفرق میکنه با فالکون
![]()
فکر کنم ایراد از سایت باشه که عکسها رو دور لود میکنه وگرنه من همون جا دوتا عکس گذاشته بودم

داداش این روشی هم که گفتی انجام دادم سیم فن رو کشیدم دستگاه رو روشن کردم وصبر کردم که ارور 2 چراغه نشون بده ونشون داد زود کنسول روخاموش کردم وصبر کردم تا کنسول خوب سرد بشه وسیم فن رو دوباره وصل کردم کنسول رو روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد وبه مونیتور هم وصل کردم ولی هیچ اروری تو مونیتورنشون نداد میگم میشه از این سشوارهای معمولی استفاده کرد 30 , 40دقیقه رو برد بگیرم درست میشه؟(باید هیتسینک هارو هم ازبرد جدا کنم؟)موقعی که داشتی هیتسینک cpuرو در میاوردی فشاری یا ضربهای به هیتسینک وارد نکردهای که باعث بشه روی cpuفشاری بیاد؟
این سه چراغ قرمز بخاطر اینه که اتصالات cpuبا مادربرد دچار مشکل شده واحتمالن کدش هم 0102هست بلدی کدها رو بدست بیاری؟
اگر این مشکلت هست اول از همه کابل tvرو وصل کن تا ارور 4چراغه قرمز نده بعد از اون سوکت فنها تو هم از روی مادر برد جدا کن بعدش بزار ارور سه چراغه بده وهیتسینکها خوب داغ بشن همینطوری دستگاه رو به حال خودش رها کن تا ارور 2چراغ قرمز بده .بعد بزار دستگاه خنک بشه وسوکت فنها رو دوباره وصل کن ودو باره دستگاه رو روشن کن ببین درست شده یا نه ؟
اگر درست شده که هیچی وگرنه دستگاهت رو ببر پیش یه نفر که دستگاه بلوئر داره باید هوای گرم روی cpuوgpuبگیری.
مشکل شما هم مثل مشکل کابر driverبوده که اینجا بهش پاسخ دادم.:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734&page=33
در مورد هیتسینکهای جدید هم بهتره بعد از درست شدن دستگاهتون گیرش بیارید.
داداش این روشی هم که گفتی انجام دادم سیم فن رو کشیدم دستگاه رو روشن کردم وصبر کردم که ارور 2 چراغه نشون بده ونشون داد زود کنسول روخاموش کردم وصبر کردم تا کنسول خوب سرد بشه وسیم فن رو دوباره وصل کردم کنسول رو روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد وبه مونیتور هم وصل کردم ولی هیچ اروری تو مونیتورنشون نداد میگم میشه از این سشوارهای معمولی استفاده کرد 30 , 40دقیقه رو برد بگیرم درست میشه؟(باید هیتسینک هارو هم ازبرد جدا کنم؟)
داداش این روشی هم که گفتی انجام دادم سیم فن رو کشیدم دستگاه رو روشن کردم وصبر کردم که ارور 2 چراغه نشون بده ونشون داد زود کنسول روخاموش کردم وصبر کردم تا کنسول خوب سرد بشه وسیم فن رو دوباره وصل کردم کنسول رو روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد وبه مونیتور هم وصل کردم ولی هیچ اروری تو مونیتورنشون نداد میگم میشه از این سشوارهای معمولی استفاده کرد 30 , 40دقیقه رو برد بگیرم درست میشه؟(باید هیتسینک هارو هم ازبرد جدا کنم؟)
اول از همه هیتسینکها رو از مادربرد جدا کن.
بعد اگر اشنایی دوستی کسی داری که تعمیر کار موبایل یا دستگاهای الکترونیکی هست ودستگاه بلوئر داره یا اینکه یه تعمیر کار غریبه که دستگاه رو داشته باشه بهش بگو پول کار رو هم بهش میدی
سلام اینم عکس:
وقتی دستگاه 3 چراغه میشه فن ها هم کارمیکنن بدبختی من اینه که هیچ کدی رونشون نمیده(روش درآوردن کدهم میدونم) من به LCD کامپیوتر وصل میکنم امروز هم میرم پیش دوستم اون دستگاه بلوئر داره میگم که دورور CPU/GPU رو به مدت 10 دقیقه گرم کنه