معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

نمیدونم کجا هستش اگه میشه لینکش رو بزارید ممنون میشم

اموزش اگه اشتباه نکنم برای عضوهای پرمیوم هست.
در ثانی دستگاه شما دو چراغ قرمز داده که مربوط میشه به حرارت زیاد cpu یا gpuوربطی به xclampنداره
شما باید کنسول رو اگه میتونی واطلاعات کافی داری باز کنی هیتسینک یا خنک کننده دو تا پردازشگر رو خمیر سلیکونهاشو عوض کنی واز یه مارک خیلی خوب استفاده کنی نه این خمیر سلیکونهای 500تومنی چون اگه از خمیر سلیکون ارزون ونا مرغوب استفاده کنی دستگاهت مطمئن باش یا سه چراغه میشه یا ارور74میده .
در هر صورت خمیر سلیکونهای خشک شده رو تمیز کن و دوباره روی دو هیتسینک بزن ولی یه چیزی بهت میگم چون خودم تعمیر کارم تا اونجایی که میتونی سعی کن هیتسینک cpuرو با هیتسینک cpuکنسولهای که مال 2008به اینور هستن عوض کن تا دستگاهت به مرض سه چراغه دوچار نشه
دو تا عکس اینجا میزارم:
DSC03167.JPG

این عکسی که داری میبینی رادیاتور یا هیتسینک کنسولهای ما قبل 2008هست که کنسول شما رو هم شامل میشه همینطور که میبینی هیتسینک cpuکه در سمت راست هست بسیار نحیف وباریکه وزیاد در عمل دفع حرارت مثل این یکی که جدید:
large_20071003-xbox360heatsink.jpg

هست همینطور که میبینی در سمت راست هیتسینک بزرگتره وعمل دفع حرارت بهتره و کنسول نه دو چراغه میده ونه دیگه به مرض سه چراغه دچار میشه البته تا حدود زیادی
شما تا اونجایی که امکان داره باید سعی کنی هیتسینک جدید رو تهیه کنی وکنسولت رو نجات بدی و گرنه کنسول شما حتما به مرض سه چراغه دچار خواهد شد.
در مورد اینکه چرا من وامثال بنده وکلا کاربرای بدرد بخور سایت دیگه طرف این سایت کمتر میان ویا دیگه حوصله سر زدن به این سایت رو ندارن باید از مدیرای اینجا پرسید چون تو این چند وقت اخیر اینقدر بد عمل کردن تا دیگه عملا سایت فقط بشه حموم عمومی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GPSY
رفیق واقعا ممنون نمیدونم باچه زبونی ازت تشکر کنم راستش آموزش X-clamp رو ازهمین سایت گیر آوردم وسایلشم خریده بودم که شما پیداتون شد وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر دستگاهم میومد این X-clamp هم فروشگاه حقیقت بهم گفته بود انجام بدم(این سایت اگه دونفر مثل شما داشت تا کاربرای تازه کار رو راهنمایی کنن دیگه هیچی کم نداشت)

آخرین ویرایش:
این عکسی که داری میبینی رادیاتور یا هیتسینک کنسولهای ما قبل 2008هست که کنسول شما رو هم شامل میشه همینطور که میبینی هیتسینک cpuکه در سمت راست هست بسیار نحیف وباریکه وزیاد در عمل دفع حرارت مثل این یکی که جدید:

large_20071003-xbox360heatsink.jpg

هست همینطور که میبینی در سمت راست هیتسینک بزرگتره وعمل دفع حرارت بهتره و کنسول نه دو چراغه میده ونه دیگه به مرض سه چراغه دچار میشه البته تا حدود زیادی
شما تا اونجایی که امکان داره باید سعی کنی هیتسینک جدید رو تهیه کنی وکنسولت رو نجات بدی و گرنه کنسول شما حتما به مرض سه چراغه دچار خواهد شد.
داداش من کنسول رو بازکردم ولی بردش اینطوری نبود!این برد فک کنم واسه فالکون باشه

داداش من کنسول رو بازکردم ولی بردش اینطوری نبود!این برد فک کنم واسه فالکون باشه

من گفتم این عکس کنسول نه اونی که الان نشون دادی مال فالکونه مال شما سری لانچه که هیتسینک cpuفرق میکنه با فالکون
DSC03167.JPG

فکر کنم ایراد از سایت باشه که عکسها رو دور لود میکنه وگرنه من همون جا دوتا عکس گذاشته بودم

سلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون
سلام
اگه امکانش هست به ماهم کمک کنید

من گفتم این عکس کنسول نه اونی که الان نشون دادی مال فالکونه مال شما سری لانچه که هیتسینک cpuفرق میکنه با فالکون
فکر کنم ایراد از سایت باشه که عکسها رو دور لود میکنه وگرنه من همون جا دوتا عکس گذاشته بودم
سلام داداش من خمیر سیلکون خریدم و زدم بهCPU/GPU کابل اتصال به TV ومونیتور روهم ندارم ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنم واسه 3ثانیه ارور 4 چراغ قرمز رومیده(یعنی به TV وصل نیست )ولی بعد از این 3 ثانیه خودش بدون اینکه من کاری کنم ارور 3 چراغ قرمز رومیده میدونی اینبار اشکال از چیه؟(تو شهرمون هم گشتم بهترین مارک خمیر سیلکون رو گرفتم)

سلام داداش من خمیر سیلکون خریدم و زدم بهCPU/GPU کابل اتصال به TV ومونیتور روهم ندارم ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنم واسه 3ثانیه ارور 4 چراغ قرمز رومیده(یعنی به TV وصل نیست )ولی بعد از این 3 ثانیه خودش بدون اینکه من کاری کنم ارور 3 چراغ قرمز رومیده میدونی اینبار اشکال از چیه؟(تو شهرمون هم گشتم بهترین مارک خمیر سیلکون رو گرفتم)

موقعی که داشتی هیتسینک cpuرو در میاوردی فشاری یا ضربهای به هیتسینک وارد نکردهای که باعث بشه روی cpuفشاری بیاد؟
این سه چراغ قرمز بخاطر اینه که اتصالات cpuبا مادربرد دچار مشکل شده واحتمالن کدش هم 0102هست بلدی کدها رو بدست بیاری؟
اگر این مشکلت هست اول از همه کابل tvرو وصل کن تا ارور 4چراغه قرمز نده بعد از اون سوکت فنها تو هم از روی مادر برد جدا کن بعدش بزار ارور سه چراغه بده وهیتسینکها خوب داغ بشن همینطوری دستگاه رو به حال خودش رها کن تا ارور 2چراغ قرمز بده .بعد بزار دستگاه خنک بشه وسوکت فنها رو دوباره وصل کن ودو باره دستگاه رو روشن کن ببین درست شده یا نه ؟
اگر درست شده که هیچی وگرنه دستگاهت رو ببر پیش یه نفر که دستگاه بلوئر داره باید هوای گرم روی cpuوgpuبگیری.
مشکل شما هم مثل مشکل کابر driverبوده که اینجا بهش پاسخ دادم.:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734&page=33
در مورد هیتسینکهای جدید هم بهتره بعد از درست شدن دستگاهتون گیرش بیارید.

DSC03167.JPG

این مادربرد zefir هست نه لانچ نه فالکون;)

موقعی که داشتی هیتسینک cpuرو در میاوردی فشاری یا ضربهای به هیتسینک وارد نکردهای که باعث بشه روی cpuفشاری بیاد؟
این سه چراغ قرمز بخاطر اینه که اتصالات cpuبا مادربرد دچار مشکل شده واحتمالن کدش هم 0102هست بلدی کدها رو بدست بیاری؟
اگر این مشکلت هست اول از همه کابل tvرو وصل کن تا ارور 4چراغه قرمز نده بعد از اون سوکت فنها تو هم از روی مادر برد جدا کن بعدش بزار ارور سه چراغه بده وهیتسینکها خوب داغ بشن همینطوری دستگاه رو به حال خودش رها کن تا ارور 2چراغ قرمز بده .بعد بزار دستگاه خنک بشه وسوکت فنها رو دوباره وصل کن ودو باره دستگاه رو روشن کن ببین درست شده یا نه ؟
اگر درست شده که هیچی وگرنه دستگاهت رو ببر پیش یه نفر که دستگاه بلوئر داره باید هوای گرم روی cpuوgpuبگیری.
مشکل شما هم مثل مشکل کابر driverبوده که اینجا بهش پاسخ دادم.:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734&page=33
در مورد هیتسینکهای جدید هم بهتره بعد از درست شدن دستگاهتون گیرش بیارید.
داداش این روشی هم که گفتی انجام دادم سیم فن رو کشیدم دستگاه رو روشن کردم وصبر کردم که ارور 2 چراغه نشون بده ونشون داد زود کنسول روخاموش کردم وصبر کردم تا کنسول خوب سرد بشه وسیم فن رو دوباره وصل کردم کنسول رو روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد وبه مونیتور هم وصل کردم ولی هیچ اروری تو مونیتورنشون نداد میگم میشه از این سشوارهای معمولی استفاده کرد 30 , 40دقیقه رو برد بگیرم درست میشه؟(باید هیتسینک هارو هم ازبرد جدا کنم؟)

داداش این روشی هم که گفتی انجام دادم سیم فن رو کشیدم دستگاه رو روشن کردم وصبر کردم که ارور 2 چراغه نشون بده ونشون داد زود کنسول روخاموش کردم وصبر کردم تا کنسول خوب سرد بشه وسیم فن رو دوباره وصل کردم کنسول رو روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد وبه مونیتور هم وصل کردم ولی هیچ اروری تو مونیتورنشون نداد میگم میشه از این سشوارهای معمولی استفاده کرد 30 , 40دقیقه رو برد بگیرم درست میشه؟(باید هیتسینک هارو هم ازبرد جدا کنم؟)

اول از همه هیتسینکها رو از مادربرد جدا کن.
بعد اگر اشنایی دوستی کسی داری که تعمیر کار موبایل یا دستگاهای الکترونیکی هست ودستگاه بلوئر داره یا اینکه یه تعمیر کار غریبه که دستگاه رو داشته باشه بهش بگو پول کار رو هم بهش میدی
برد رو ببر اونجا بگو بزاره رو درجه حرارت بالا دستگاه بلوئر رو بعد هوای بسیار گرم میگیری رو سوکت دور تا دور cpuوgpuوخود چیپها فقط حواست باشه دسته بلوئر رو خیلی نزدیک چیپها نبری که احتمال داره خازنهای دور چیپ بپرهبعد از حدود 7الی10دقیقه بستشه بزار خوب برد خنک بشه بعد دوباره هیتسینکها رو بزار سر جاشون ودوباره دستگاه رو روشن کن ببین درست شده یا نه؟
قبل از اینکه این کارای بالا رو انجام بدی اگه همراه سه چراغه فن کنسولت کار میکنه این کارای بالا رو بکن وگرنه اگه فن کنسول کار نمیکنه وسه چراغ چشمک میزنه به احتمال زیاد به چیپها اسیب رسیده.وکارایی که گفتم فایده ایی نداره.
با سشوار خونگیم نمیشه این کار رو کرد چون درجه حرارتش خیلی کمتر از بلوئر هست حتی با سشوارهای صنعتیم کار درست از اب در نمیاد

لطفا کد خطای دستگاهت رو دربیار و بذار اینجا که بشه دقیقتر گفت چه قسمتی رو باید درست کنی.
همیشه باید با شماره خطا جلو بری وگرنه امکان داره کارهای بدون نتیجه بکنی و حتی بزنی به خاطر اینکه کابل تلویزیونت خرابه، دستگاهت رو خراب کنی.

اول از همه هیتسینکها رو از مادربرد جدا کن.
بعد اگر اشنایی دوستی کسی داری که تعمیر کار موبایل یا دستگاهای الکترونیکی هست ودستگاه بلوئر داره یا اینکه یه تعمیر کار غریبه که دستگاه رو داشته باشه بهش بگو پول کار رو هم بهش میدی

شما از این دستگاه عکسی چیزی داری؟

سلام اینم عکس:
ape9cb3y11rieekrcer6.jpg

وقتی دستگاه 3 چراغه میشه فن ها هم کارمیکنن بدبختی من اینه که هیچ کدی رونشون نمیده(روش درآوردن کدهم میدونم) من به LCD کامپیوتر وصل میکنم امروز هم میرم پیش دوستم اون دستگاه بلوئر داره میگم که دورور CPU/GPU رو به مدت 10 دقیقه گرم کنه

سلام اینم عکس:
وقتی دستگاه 3 چراغه میشه فن ها هم کارمیکنن بدبختی من اینه که هیچ کدی رونشون نمیده(روش درآوردن کدهم میدونم) من به LCD کامپیوتر وصل میکنم امروز هم میرم پیش دوستم اون دستگاه بلوئر داره میگم که دورور CPU/GPU رو به مدت 10 دقیقه گرم کنه

شما دستگاهت Xenon هستش. غیرممکنه کد نشون نده. دستگاه رو روشن کن و وقتی که سه تا چراغ قرمز رو دیدی دکمه Sync (همونی که برای پیدا کردن دسته بازی میزنی) رو فشار بده و همونطوری که نگه داشتی دکمه Eject درایو رو 4 دفعه بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or