معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

پیچ ها رو با احتیاط سفت تر کن و اصلا زور نزن. وقتی که فکر کردی خوب سفت شده و دیگه جا نداره و اگر بیشتر زور بزنی CPU از اون طرف مادربرد درمیاد :d، به اندازه نیم دور هرکدوم رو شل کن و امتحان کن. اگر درست نشد باز دوباره نیم دور باز کن و تست کن.
اگر دیدی بعد از 5 یا 6 دفعه همون هستش، هیت سینکها رو باز کن و خمیرها رو تمیز کن.
یک دفعه GPU و Southbridge رو سشوار بکش (1 دقیقه پشت برد و 4 دقیقه روی برد) سشوار رو روی یک نقطه متمرکز نکن و همیشه باید در حرکت باشه. همچنین همیشه و در تمام مدت روی درجه پایین تر سشوار باشه، درجه بالاتر سشوار حدود 700 درجه هستش که همه چیز رو خراب میکنه.
موقع سشوار کشیدن SouthBridge مواظب باشه که پورت ساتای درایو که کنارش هستش گرما نبینه که خیلی زود آب میشه. حتما با فویل بپوشانش.
برد رو بذار حداقل 1 ساعت خنک بشه، به اندازه یک دانه برنج روی CPU و GPU خمیر سیلیکون بذار و با یک تکه کاغذ پخشش کن، طوری که قشنگ صاف باشه.
بعدش دوباره پیچها رو همونطوری که بالا گفتم ببند.
اگر خواستی چندتا عکس از کارهات بذار که من بهتر بتونم ایرادت رو بگم.
اون موضوع مخلوط کلوفونیوم و الکل سفید رو هم اگر بتونی انجام بدی که خیلی کمک میکنه.

پیچ ها رو با احتیاط سفت تر کن و اصلا زور نزن. وقتی که فکر کردی خوب سفت شده و دیگه جا نداره و اگر بیشتر زور بزنی CPU از اون طرف مادربرد درمیاد :d، به اندازه نیم دور هرکدوم رو شل کن و امتحان کن. اگر درست نشد باز دوباره نیم دور باز کن و تست کن.
اگر دیدی بعد از 5 یا 6 دفعه همون هستش، هیت سینکها رو باز کن و خمیرها رو تمیز کن.
یک دفعه GPU و Southbridge رو سشوار بکش (1 دقیقه پشت برد و 4 دقیقه روی برد) سشوار رو روی یک نقطه متمرکز نکن و همیشه باید در حرکت باشه. همچنین همیشه و در تمام مدت روی درجه پایین تر سشوار باشه، درجه بالاتر سشوار حدود 700 درجه هستش که همه چیز رو خراب میکنه.
موقع سشوار کشیدن SouthBridge مواظب باشه که پورت ساتای درایو که کنارش هستش گرما نبینه که خیلی زود آب میشه. حتما با فویل بپوشانش.
برد رو بذار حداقل 1 ساعت خنک بشه، به اندازه یک دانه برنج روی CPU و GPU خمیر سیلیکون بذار و با یک تکه کاغذ پخشش کن، طوری که قشنگ صاف باشه.
بعدش دوباره پیچها رو همونطوری که بالا گفتم ببند.
اگر خواستی چندتا عکس از کارهات بذار که من بهتر بتونم ایرادت رو بگم.
اون موضوع مخلوط کلوفونیوم و الکل سفید رو هم اگر بتونی انجام بدی که خیلی کمک میکنه.

هومن جان آقا کمک!!!
من هر جا گفتم کلوفونیوم میخوام فکر کردن دارم فحش میدم :))
لطفا یه راهنمایی کن که چی هست و دقیقا واسه چه کاری استفاده میشه و آیا اسم دیگری هم داره یا خیر؟!

اول اون سفت و شل کردن پیچ ها رو انجام بده، اگر نتیجه نداد برو سراغ سشوار کشیدن دوباره.
بهش Rosin هم میگن، معمولا اون مایعی که درست میشه هم آماده اش موجوده و اسمش هم Flux هستش.

این سوال رو تو تاپیک ترحیم هم پرسیدم
کسی آماری از خرابی اسلیمها داره؟
میخوام ببینم تو مدت مشابه اسلیم و جاسپر چجوری بودن از لحاظ 3 چراغ شدن

سلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون

اقا من می خواهم روی رم های xbox سینک نصب کنم
یک سینک گرفتم ارتفاع 4میلیمتر طول6سانتی متر عرض 2/5سانتی متر است
خوبه یا نه
اگه این سینک رو بچسبونم رو دوتا رم اشکالی نداره
تو رو خدا جواب بدین

سلام
دستگاه من چراغ دسته سومش قرمز شده بود و اررور e74 (البته شايد) ميداد
مثل يه پسر عاقل دستگاهم رو به يه تعمير كار دستگاههاي بازي سپردم!
بعد از سه هفته زنگ زدم بهش گفتم درست شد گفت يه قطعه رو پيدا نمي كنم تا درستش كنم منم دستگاه رو اوردم خونه!
وقتي به برق وصلش كردم سه چراغش قرمز شد و اصلا و به هيچ عنوان تصوير نياورد
بارها فيش تصويرش رو عوض كردم ولي بازم درست نشد
كسي نمي دونه مشكل از كجاست؟
احتمال داره مشكل از فيش باشه؟
چرا دستگاه سه چراغه شده؟
ممنون

امان از این تعمیرکارها، اشکال سه چراغ خطای عمومی سخت افزاری هستش. یعنی طرف زده یک چیزی رو توی دستگاه شما خراب کرده.

كد خطاش البته با روشي كه گفتيد 0022 (دوبار 4 چراغ و دو بار دو چراغ) هستش.
كابل AV رو عوض كردم ولي جواب نداد و تصوير نيومد
فردا قراره با كابل ال سي دي امتحانش كنم.
اگه با اون هم تصوير نيومد چيكار كنم؟

سلام..
دوستان تا حالا 360های آرکید با برد جسپر(تولید 2009،یا کلا) سه چراغ شدند؟یا حتی خرابی های دیگه؟؟

سلام بله میشه من الان 1کی خونه دارم جاسپره و لی از ایناس که هدسینک اضافه gpu رو ندارن و 3 چراغ شده 3.4 جا هم بردن برای تعمیر گفتن که تعمیر نمیشه حالا میخوام بازش کنم ببینم چشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or