معرفی روش های cooling و تعمیر سه چراغ قرمز

چرا به درد نمی خوره؟؟؟
هم سوپر کولره هم کاره کابلvga رو می کنه. به قیمتش نمیارزه؟؟؟35$

چون هزاران بار تاکید شده که اینتر کولر هیچ فایده ای نداره ،فقط خروجی وی جی ای بدرد میخوره که اونم با 20 یا 25 تومن میشه خرید ;)

7xl2fib.jpg

نمیدونم خووبه یا نه:confused:

به نظر من که خوب نیست ... :)
شما کافیه دو تا فن پشت بزاری ...
اون راستی ها هیچ تاثیری نداره ...
اینجوری انقدر سر صدا میکنه که سر ادم درد میگیره :arrowd:

ببخشيد كابل vga اگه 20 تومني ديديد به منم بديد

25 تومن خیرشو ببینی:cheesygri
7xl2fib.jpg

نمیدونم خووبه یا نه:confused:

آقا این چیه دیگه :eek: این کارا مال یک قرن پیشه ، اینهمه تاپیک و پست ، یه زحمتی بکش یه خورده بخونشون ضرر نمیکنی . این کنسول بدبخت زبون بسته رو از این قل و زنجیر آزاد کن داری خفش میکنی :sick:

25 تومن خیرشو ببینی:cheesygri

آقا این چیه دیگه :eek: این کارا مال یک قرن پیشه ، اینهمه تاپیک و پست ، یه زحمتی بکش یه خورده بخونشون ضرر نمیکنی . این کنسول بدبخت زبون بسته رو از این قل و زنجیر آزاد کن داری خفش میکنی :sick:
شايد شما كرمانشاهي انقدر مفت والا تو تهران كمتر از 30-35 پيدا نميشه

چون هزاران بار تاکید شده که اینتر کولر هیچ فایده ای نداره
خيلی جالبه ، من کاری ندارم که فلانی يا يه شخص مهم چه حرفی زده اول هميشه خودم فکرمو به کار میندازم
ببينم فکرم چی میگه نه ان شخص معروف ، البته ببخشيد که اين حرفو میزنم ولی کسی که گفته روشه استفاده از فن اضافی برای xbox360 يه چيزه بی پايه و اساسيه واقعاً بايد حرفش رو ناديده گرفت.
خيلی چيز ها هستند نياز به تحقيق ندارن که فلانی چی میگه !!!
من بايد خدمت شما عرض کنم که بستن fan های pc به پشت و کناره کنسول يه کاره کاملاً اساسی هست و میتونه از صدمات احتمالی 3 چراغ شدن تا حد زيادی جلوگيری کنه ، مثلاً بستن 4 فن pc در عقب که کار مکش هوای داغ داخل کنسول رو انجام بده و بستن 3 فن در کناره کنسول که کار
تزريق هوا به داخل کنسول رو انجام میده... اين کار به نظر من يکی از ايده ال ترين کارهاست و به هيچ وجه من روش 12 ولت کردن رو توصيه نمیکنم..چون ريسک اين کار بالاست ، ولی مطمعناً همين روشی که من گفتم هيچ دسته کمی از 12 ولت کردن نداره.
که البته نهوه بستن فنها و درز گيری فن ها هم خيلی مهمه که اگر عجولانه انجام بشه تأثير به سزايی نخواهد گزاشت

آخرین ویرایش:
خيلی جالبه ، من کاری ندارم که فلانی يا يه شخص مهم چه حرفی زده اول هميشه خودم فکرمو به کار میندازم
ببينم فکرم چی میگه نه ان شخص معروف ، البته ببخشيد که اين حرفو میزنم ولی کسی که گفته روشه استفاده از فن اضافی برای xbox360 يه چيزه بی پايه و اساسيه واقعاً بايد حرفش رو ناديده گرفت.
خيلی چيز ها هستند نياز به تحقيق ندارن که فلانی چی میگه !!!
من بايد خدمت شما عرض کنم که بستن fan های pc به پشت و کناره کنسول يه کاره کاملاً اساسی هست و میتونه از صدمات احتمالی 3 چراغ شدن تا حد زيادی جلوگيری کنه ، مثلاً بستن 4 فن pc در عقب که کار مکش هوای داغ داخل کنسول رو انجام بده و بستن 3 فن در کناره کنسول که کار
تزريق هوا به داخل کنسول رو انجام میده... اين کار به نظر من يکی از ايده ال ترين کارهاست و به هيچ وجه من روش 12 ولت کردن رو توصيه نمیکنم..چون ريسک اين کار بالاست ، ولی مطمعناً همين روشی که من گفتم هيچ دسته کمی از 12 ولت کردن نداره.
که البته نهوه بستن فنها و درز گيری فن ها هم خيلی مهمه که اگر عجولانه انجام بشه تأثير به سزايی نخواهد گزاشت

ببین عزیزم شما بجای اینکه فکر کنی برو کنسولتو باز کن و خوب به محیط داخل کنسول دقت کن اونوقت بیا تا برات توضیح بدم که کاری که شما میگی نه تنها موثر نیست بلکه ضرر هم داره . اوکی؟
پ.ن:بخدا مخ آدم میخواد بترکه وقتی میبینه بعد از 1000 سال که یه چیزی ثابت شده ییهو یکی میاد و حرفهای زمان دقیانوسو تکرار میکنه :sick: من نمیدونم بعضیا نمیخوان تاپیکها رو بخونن یا میخونن ولی نمیتونن درک کنن!!! ترو به خدا یکم زحمت بدین به خودتون :(( دوستان به قسمتهای قرمز جملات ایشون دقت کنید !!! آدم چی میتونه بگه؟؟؟

آخرین ویرایش:
اقا من سرم یک مدت با psp گرم بود از روش های cooling عقب موندم:biggrin1: الان چی کنم با این xbox زندانی:biggrin1: البته 1 قرن دیگه زیاده:D
http://www.youtube.com/watch?v=c3f6HhFeghA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GvHxOOvH99A

علی جون 3 صفحه اول این تاپیک رو بخون همه چی دستت میاد . باشه بخاطر شما 500 سال ، دیگه چونه نزن :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or