معرفی جدیدی در رابطه با Dark Souls در راه است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
320876.png

در صفحه فیس بوک Dark Souls عنوان شده که بزودی معرفی جدیدی در رابطه با Dark Souls در راه است و مجله Australian PC گفته که این معرفی مربوط به نسخه pc این بازی می باشد. این بازی سال پیش برای PS3 و Xbox 360 عرضه شده بود
ایا نسخه pc این بازی تایید خواهد شد یا خیر
http://www.nowgamer.com/news/1291404/dark_souls_headed_to_pc_report.html

بازی 2 تا مشکل عمده داشت. یکیش که افت فریم بود که قطعا حل میشه تو نسخه‌ی PC :دی
دوستان PC باز منتظر یک بازی جدید باشن. مطمئنا توی بازی صحنه‌هایی میبینین که کف میکنید. هنر توی این بازی به شدت موج میزنه.
خلاصه برای یک تجربه ی کاملا متفاوت (از گیم‌پلی گرفته تا طراحی‌ها) آماده باشید. (البته با فرض اینکه خبر مرتبط با نسخه‌ی PC هست.)

بازی 2 تا مشکل عمده داشت. یکیش که افت فریم بود که قطعا حل میشه تو نسخه‌ی PC :دی
دوستان PC باز منتظر یک بازی جدید باشن. مطمئنا توی بازی صحنه‌هایی میبینین که کف میکنید. هنر توی این بازی به شدت موج میزنه.
خلاصه برای یک تجربه ی کاملا متفاوت (از گیم‌پلی گرفته تا طراحی‌ها) آماده باشید. (البته با فرض اینکه خبر مرتبط با نسخه‌ی PC هست.)

دومیش چیه؟

دومین ایرادش رو بهتره خوتون بهش پی ببرین :دی اما از نظر من سختیش نیست قطعا :دی سختیش از دید من ویژگی بازی هست :دی

@ وحید :
بابا به من چه ؟:دی من الان هر کی رو میبینم یکی از دلایلی که خوشحاله واسه عرضه بازی رو رایانه شخصی ، اینه که میتونه از چیت استفاده کنه ...
البته بازی سختی بالانس شده ای داره و مثل دیمن سولز نیست ؛ سختیش ، خودش یکی از المانهای بازیه در واقع . Joyful , you know ؟

@ وحید :
بابا به من چه ؟:دی من الان هر کی رو میبینم یکی از دلایلی که خوشحاله واسه عرضه بازی رو رایانه شخصی ، اینه که میتونه از چیت استفاده کنه ...
البته بازی سختی بالانس شده ای داره و مثل دیمن سولز نیست ؛ سختیش ، خودش یکی از المانهای بازیه در واقع . Joyful , you know ؟
من خیلی مایل شدم ببینم بازی چقد سخت هست.
من خودم موافق سختی هستم ولی نه اون قدر سخت که بره رو مخ آدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or