معرفی جدیدی از Square Enix

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

شرکت Square Enix در Twitter اعلام کرد فردا رونمایی جدیدی در سایت Youtube انجام خواهد داد.
" اگر شما به چیزی خارق العاده علاقه دارید فردا چشم انتظار آن در کانال Square Enix Presents باشد."
مسلما این رونمایی هرچه که باشد از طریق کانال Square Enix Presents در Youtube مشخص خواهد شد بنابراین فردا بسیاری به این کانال چشم خواهند دوخت.

ظاهرا معرفیشون این تریلر بوده:
LIGHTNING_RETURNS_FINAL_FANTASY_XIII_--_Retro-spective_Trailer.mp4

منبع

آخرین ویرایش:
بیایین یه ذره واقع بین باشیم. اگه قرار بود از عنوان بزرگی پرده برداری کنند اینکار رو توی نمایشگاه های بزرگ انجام میدادن یا حداقل از چند هفته قبول شروع میکردن به هایپ و خبر از معرفی باور نکردنی و اینجور چیزا میدادن، نه اینکه بگن "هی فردا کانال یوتیوبمون رو دنبال کنید چون میخواییم یه چیزی رو معرفی کنیم."

اینجوری معرفی ها بیشتر به بازی های iOS میخورن، دیگه خیلی شانس بیاریم یه HD Collection از عناوین قدیمیشون باشه.

با این وجود، خیلی خوشحال میشم اگه حدسم اشتباه از آب در بیاد و Square فردا بازی بزرگی مثل Sleeping Dogs 2 رو معرفی کنه. هرچند احتمالش خیلی کمه.
Sleeping Dogs 2 اونم تو یوتیوب؟ جان من از این آرزوها نکن:دی
یا یه بازی پورت هست یا یه hd collection
البته با توجه به حرف قبل square enix که رو بازیهای موبایل میخوان بیشتر توجه کنن احتمال عرضه بازی موبایل هم خیلی زیاده. من دوست دارم Tomb Raider واسه اندروید و iOS تایید بشه:|

تامب رایدر جدید با نقش اصلی لایتینگ ... :d

ولی امیدوارم اون تکنیکال دموی که 1 سال پیش نشون دادن ... به بازی تبدیل شه ... عجیب غنی بود

همیشه طرفدار ژاپنی ها بودم و هستم. این نسل باید جبران کنند. اولین بازگشت شکوهمندانه هم با بازی جدید شینجی میکامی و متال گیر کوجیما.اسکوئر انیکس هم میتونه یک نسخه از سری بازی de us ex را معرفی کند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or