معرفی برترین بازی های mmorpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان امروز می خوام دو بازی mmorpg رو براتون معرفی کنم که فکر می کنم همین دو تا بازی برای نابودی بقیه ی بازی های mmorpg بست باشه:d

اولیش بازی بسیار بسیار مهیج و جداب و دیوانه کننده ی BLACK GOLD ONLINE است که یه بازی است با سبک و سیاق جدید این بازی FREE است و تازه هم بیرون اومده و الان می تونید بازی رو دان کنید .حجم کل بازی کلا 14.7 ولی شما فقط باید ده گیگو خورده ای دان کنید .در این بازی 6 فکش (نژاد ) وجود داره که یکیش که من با هاش خیلی حال کردم نژاد خون اشامه:d بله نزاد خون اشام برای اولین بار در بین بازی های MMORPG که شما می تونید اطلاعات مبنی بر این نژاد و بقیه ی نژاد ها رو توی سایتی که اخر نقد این بازی قرار دادم ببینید.
توی این بازی شما می تونید مثل بازی های شوتر سوار دم دستگاه هم بشید .منظورم رباتو ایناست .
دوستان می تونند به لینک زیر مراجعه کرده که همه چیز از بازی رو براتون میگه و حتما ترلیر های بازی رو هم ببینید .
Black Gold Online - Steampunk Fantasy MMORPG coming soon from Snail Games

بازی بعدی که میخوام براتون معرفی کنم شاید یکم شناخته تر باشه ولی از اونجا که که ساخت کره است دیگه می تونید تا اخرشو خودتون بفهمید که چه بازیه.(کره یکی از بهترین کشور ها در زمینه ی بازی های mmorpg است ) .این بازی در سال 2012 در کره منشتر شد و در2013 در ژاپن و وظیفه انتشار بازی رو به خارج یعنی غرب را کمپانی که RIFT رو بیرون داد بر عهده دارد.
راستی نام بازی این است ARCHAGE
توی این بازی مثل بازی بالا که بهتون معرفی کردم یه سری نو اوری هایی واقعا دلچسب و جود دارد که یه کیش اینه که توی بازیش شما می تونید کشتی داشته باشید و به جنگ دریایی بپردازید یا مثلا قابلیت پرواز با یه چیز هایی مثل کایت رو دارید که رو ی این موضوع خیلی کار شده یعنی این چیز های مثل کایت توی جنگ ها مخصوصا جنگ های فتح قلعه نقش بسیار موثری را ایفا می کنند .
این بازی توی کره و زاپن قابل بازیس و لی برای ما و اروپا و امریکا فعلا بتاش است که می تونید براش ثبت نام کنید تا بتا کی رو بگیرید (البته فکر کنم پولیه) اما نگران نباشد چون تنها بتای این بازی پولیه و لی زمان انتشار بازی که فکر کنم اخر 2014 باشه بازی کاملا به صورت f2p خواهد بود و شما خواهید تونست بدون سی دی کی و شارژ ماهیانه به بازی بپردازید .
سایت زیر هم سایت بازی است که می تونید با مراجعه به اون تصاویر و ترلیر ها و اطلاعات مربوط به بازی رو ببینید(حتما تریلاراشو ببینید).
ArcheAge | The ultimate fantasy sandbox MMORPG from Trion and XLGames
امید وارم با این نقد های کوتاهی که از این دو بازی براتون گذاشتم تونسته باشم شما رو شاید به بازی مورد علاقتون رسونده باشم . ;) . خوب این بود از این دو بازی که من به شما معرفی کردم به امید خدا تا چند روز بعد دو بازی حرفیه ی دیگه در زمینه ی mmorpg رو به شما پیشنهاد می دم و یه خبر خوش برای دوستداران به بازی های تاریخی هم خواهم داشت .
:">

قوانین تایپیک'
۱) از این به بعد هر دفعه دو بازی جدید پیشنهاد می کنم که در پست اول قرار خواهد گرفت'
2)بقیه ی دوستان هم می توانند بازی های جدید پیشنهاد کنند که با ذکر نام شخص معرف در پست اول قرار می گیرد '
۳)این پست تنها برای بازی های mmorpg است پس از پیشنهاد و بحث در باره ی بقیه ی بازی ها صرف نظر شود'
۴)در این تایپیک تنها بازی های جدید معرفی می شوند یعنی از سال ۲۰۱۳ به بعد (اینده)

blade and soul کجا بازی می کنی؟

یه سرور روسی و انگلیسی هستش . تقریبا ترجمه کاملی از بازی کردن PlayBNS — free Blade & Soul server

اینم لانچر انگلیسی بازیه Retail unified updater released - PlayBNS — бесплатный сервер Blade & Soul

یادت باشه این نسخه اصلی بازی نیست الان سرور یه جایی بین آپدت های چین و کره هستش ولی اگه منتظر اومدن bns هستی و از اکشن غیرتارگتینگ خوشت میاد شک نکن حتما بگیر

اینکه کدوم بازی از کدوم بازی بهتره خیلی بحث غیر منطقی هستش چون فلان بازی تعداد بازیکن بیشتری داره یا فلان بازی گرافیک و داستان بهتری داره اصلا ملاک برای اینکه همه ازون بازی خوششون بیاد نیست. مثلا به نظر من بازی قارچ خور بهترین بازیه که بشر تا به امروز به خودش دیده حالا تو بیا ثابت کن من دروغ میگم..b-)
مهمترین اصل برای بازی انلاین اینه که ازش طبق گرایش خودت لذت ببری حالا اگه بهترین بازی انلاین اون سبکی که من لذت میبرم نباشه دیگه بازی کردنش برای من جذاب نخواهد بود.... بهترین بازی انلاین برای من اون بازی هست که همین الان دارم بازی میکنم و ازش لذت میبرم ممکنه فردا یه بازی دیگه جای اونو بگیره ولی فعلا بهترین بازیه منه.
درسته برای بازیهای انلاین یک سری شرایط هست و بر اساس اونها بهشون امتیاز میدن ولی باز صلیقه شخصی هست که نتیجه نهایی رو برا بازیکن نشون میده. واسه همه ما پیش اومده که یک بازی یا فیلم و موسیقی رو فاجعه تلقی کنیم ولی کس دیگه ای همونو یه شاهکار بدونه...

آخرین ویرایش:
یه سرور روسی و انگلیسی هستش . تقریبا ترجمه کاملی از بازی کردن PlayBNS — free Blade & Soul server

اینم لانچر انگلیسی بازیه Retail unified updater released - PlayBNS — бесплатный сервер Blade & Soul

یادت باشه این نسخه اصلی بازی نیست الان سرور یه جایی بین آپدت های چین و کره هستش ولی اگه منتظر اومدن bns هستی و از اکشن غیرتارگتینگ خوشت میاد شک نکن حتما بگیر

تا اونجا که میدونم نسخه رسمی به زبان انگیلیسی عرضه نشده گفته بودن 2016 اینا میاد داستان اینا چیه ؟ ولی بازی خیلی خوبیه واقعا ارزش داره.

اینکه کدوم بازی از کدوم بازی بهتره خیلی بحث غیر منطقی هستش چون فلان بازی تعداد بازیکن بیشتری داره یا فلان بازی گرافیک و داستان بهتری داره اصلا ملاک برای اینکه همه ازون بازی خوششون بیاد نیست. مثلا به نظر من بازی قارچ خور بهترین بازیه که بشر تا به امروز به خودش دیده حالا تو بیا ثابت کن من دروغ میگم..b-)
مهمترین اصل برای بازی انلاین اینه که ازش طبق گرایش خودت لذت ببری حالا اگه بهترین بازی انلاین اون سبکی که من لذت میبرم نباشه دیگه بازی کردنش برای من جذاب نخواهد بود.... بهترین بازی انلاین برای من اون بازی هست که همین الان دارم بازی میکنم و ازش لذت میبرم ممکنه فردا یه بازی دیگه جای اونو بگیره ولی فعلا بهترین بازیه منه.
درسته برای بازیهای انلاین یک سری شرایط هست و بر اساس اونها بهشون امتیاز میدن ولی باز صلیقه شخصی هست که نتیجه نهایی رو برا بازیکن نشون میده. واسه همه ما پیش اومده که یک بازی یا فیلم و موسیقی رو فاجعه تلقی کنیم ولی کس دیگه ای همونو یه شاهکار بدونه...

دانلود کامل نداره بشه با idm دانلود کرد حتما باید با لانچرش دانلود کرد؟

بله تنها راه دانلود با لانچره ولی بعضی سایتا بک اپم میفروشن[شاید بک اپ از این بازی هنوز برا فروش نیومده باشه]ولی کلان اگه خود ادم دانلود کنه خیالش راحت تره

باز داستان WoW خوبه یا بده شروع شد :|
خیلی دنبال بازی جدید برای تنوع میگردین ؟
بیاین برین Phantasy Star Online 2 بازی کنین
حداقل یه بازیی هست که سابقه سری بازی های Offline ش رو فکرکنم بدونید
سرور SEA که کامل اومده و Episode 2 ش هم اومده
سرور EU ش هم که در دست ساخته

[h=1][/h]

مردم ما دوست دارن از خودشون یه چیزی در بیارن و یا به رویا هاشون جنبه‌ حیات ببخشن هر بازی که اومد گفتنwow فلان فلان کرد من که فقط خندیدم

واقعیّت امر اینه اکثر این اشخاص تو فان سرور wow بازی کردن و فکر می‌کنن wow یعنی‌ همونwow فان سور در حالی‌ که حتا نمیدونن wow فان سور ۱۰% واو بلیزارد هم نیست

واسه همین نظرات این fan سروریا fan هم می‌شه
توصیه من به این اشخاص اینه که بهتره برن دوتا ۲ بازی کنن بیشتر با روحیات شون جور در میاد ( البته دوتا ۲ هم mobaست نه mmorpg)

.patch of exile بهتر از دیابلو حتمی امتحان کنین
بهتره به آمار فروش دیابلو از اول تا حالا یه نگاهی بندازی یون وقت میبینی‌ بهتره یا نه
(پراید هم تعداد خریداراش بیشتره آیا از سانتافه بهتره ؟ یا فراری؟ )
من خودم 2 سال تو blizz میزدم حالا هرچی دوست دارین بگین برام مهم نیست ولی احترام همدیگرو نگه دارین
جمع هم نبند مردم ما میگی به چه دلیلی همچین چیزی میگی کُله ملتو رویا پرداز کردیا :))
نمیدونم چرا اینقدر این blizzard آدمای تعصبی داره والا ما هم warcraft و starcraft و wow همه ی اینارو رفتیم
اینجوری نشدیم
زمان ما اوایل که اینترنت اومد تو ایران garena میزدیم warcraft نمیدونم والا چرا پلیرای جدید اینقدر تعصب دارن رو گیم
ELDER SCROLL رو توی لیستت گزاشتی معلومه که اصلا از امار بازی ها خبر نداری و داری با امار ذهن خودت نظر میدی:-jدوران WOW تموم نشده که هیچ دوره ای جدید از WOD شروع شده:)) میشه به راحتی گفت تعداد زیادی back دادن.
والا من که گفتم نظر شخضیمه خودم
در هر صورت شمارو نمیدونم ولی خیلیا دیگه سمت targeting و gameplay نوبتی و slow نمیرن
مگر اینکه زمان خیلی زیادی رو wow گزاشته باشن و دارن ازش پول در میارن وگرنه از boring هم یه چیزی اونور تره wow
گیم پلی و گرافیکشو شما با black desert یا blade and soul که قدیمی تره همین 2 تا رو مقایسه کن میفهمی چی میگم ( سیستم trading و pvp و ساختن کاراکترو بقیرو ...هم برتره البته) ولی در کل من هیچ تعصب روی بازی ندارم که بخوام بحث و ادامه بدم اون نظر شخصیه من بود
لذت ببرین از بازی مفت ارزش اعصابو نداره :d
----
league of legends هم mmorpg نیست moba هه همه میدونن دیگه :)) من لیست بازی های آنلاین و دادم نگفتم این چیه اون چیه که !
خلاصه اینقدر رو بازی حساس نباشین که مفت نمیارزه

باز داستان WoW خوبه یا بده شروع شد
yahoo_22.gif

تحریمیم :( با آرمان c9 نمیزنین دیه؟ :))

آخرین ویرایش:
والا من که گفتم نظر شخضیمه خودم
(پراید هم تعداد خریداراش بیشتره آیا از سانتافه بهتره ؟ یا فراری؟ )
در هر صورت شمارو نمیدونم ولی خیلیا دیگه سمت targeting و gameplay نوبتی و slow نمیرن
مگر اینکه زمان خیلی زیادی رو wow گزاشته باشن و دارن ازش پول در میارن وگرنه از boring هم یه چیزی اونور تره wow
گیم پلی و گرافیکشو شما با black desert یا blade and soul که قدیمی تره همین 2 تا رو مقایسه کن میفهمی چی میگم ( سیستم trading و pvp و ساختن کاراکترو بقیرو ...هم برتره البته) ولی در کل من هیچ تعصب روی بازی ندارم که بخوام بحث و ادامه بدم اون نظر شخصیه من بود
لذت ببرین از بازی مفت ارزش اعصابو نداره :d
----
league of legends هم mmorpg نیست moba هه همه میدونن دیگه :)) من لیست بازی های آنلاین و دادم نگفتم این چیه اون چیه که !
خلاصه اینقدر رو بازی حساس نباشین که مفت نمیارزه

تحریمیم :(
با دانلود کلاینت مشکل داری ؟ با تو Forum خود بازی زده ؟
والا من چسبیدم به FFXIV اگر هم میرفتم C9 الان باید با تار عنکبوتای تاپیک C9 بازی میکردم

آخرین ویرایش:
باز داستان WoW خوبه یا بده شروع شد :|

با دانلود کلاینت مشکل داری ؟ با تو Forum خود بازی زده ؟
والا من چسبیدم به FFXIV اگر هم میرفتم C9 الان باید با تار عنکبوتای تاپیک C9 بازی میکردم
sea فقط کسایی که تو همون محدودن philipino چینو اینا خودت بهتر میدونی آره تو forum زده بود
ffxiv نگو :( منم میخوام ولی پولش نیست طرفداره وحشتناکه سریاشم مخصوصن ix اش فعلا فقط منتظرم xv بیاد

سلام دوستان خسته نباشید

نمیدونم تو تایپیک درست دارم سوال میکنم یا نه به هر حال لطفا پاسخ گو باشید

از اونجا که مخابرات گرامی یه تکونی نمیده به خودش که خط تلفن بزاره که اینترنت بزاریم لطف کنید و بگید چه بازی هایی رو میشه با وایمکس ایرانسل بازی کرد مشکل پینگ ندارم فقط تقریبا هر 5-10ثانیه تایم اوت دارم هر بازی انلاین معروف و باحالی که میدونید میشه با این نت ضعیف بازی کرد رو بگید کاری هم به سبک بازی ندارم مثلا میتونم wowبازی کنم تو سرور های ایرانی؟

و اینکه اگه خواستم adslبگیرم به نظرتون چه ispبگیرم (شاتل خوبه؟؟)

تازه ابن بنده خدا که خوبه یارو اومده بود تو یکی از سایت های بازی های اندروید تو بخش نظرات یکی از بازی ها نوشته بود : شما مثل این که wow بازی نکردین که به اینا می گین بازی.:| یعنی کمر من یکی شکست =))

کلاینت بازی از روی تورنت دانلود میشه که حدود 9 گیگ هستش. بعد تو لانچر وقتی تنظیمات رو انگلیسی و بدون سانسور بودن و زبان صحبت کردنو انتخاب میکنی یه مقدار دیگه از خود لانچر دانلود میکنه.

در ضمن اون لانچر انگلیسی مثل کرک میمونه فقط کپی و پست میکنی جای لانچر روسی (کار خاصی نمیکنه فقط لانچر به زبان انگلیسی میشه و ربطی به داخل بازی نداره)

تازه ابن بنده خدا که خوبه یارو اومده بود تو یکی از سایت های بازی های اندروید تو بخش نظرات یکی از بازی ها نوشته بود : شما مثل این که wow بازی نکردین که به اینا می گین بازی.:| یعنی کمر من یکی شکست =))
ممنون از پاسخگویی خیلی کمک کرد

کم مونده شما سوتی های مردم رو بگیری

کلاینت بازی از روی تورنت دانلود میشه که حدود 9 گیگ هستش. بعد تو لانچر وقتی تنظیمات رو انگلیسی و بدون سانسور بودن و زبان صحبت کردنو انتخاب میکنی یه مقدار دیگه از خود لانچر دانلود میکنه.

در ضمن اون لانچر انگلیسی مثل کرک میمونه فقط کپی و پست میکنی جای لانچر روسی (کار خاصی نمیکنه فقط لانچر به زبان انگلیسی میشه و ربطی به داخل بازی نداره)
از لانچر دانلود کنی بهتره تا تورنت دانلود کنی اونم با سرعت پایین

ممنون از پاسخگویی خیلی کمک کرد
داداش من تو دهن اون وایمکس میزنم من به کمک این بازیخورها .... (اوه این ماله یه چی دیگه بود ببخشید :d)

خلاصه اینکه میخوای از هر شکتی بگیری مهم اینه که سرویسش قطع و وصل نشه و ثابت کار کنه که اینم باید ببینه کیا تو شهرتون از چی استفاده میکنن ازشون بپرسی بفهمی کدوم بهتره.

داداش من تو دهن اون وایمکس میزنم من به کمک این بازیخورها .... (اوه این ماله یه چی دیگه بود ببخشید :d)

خلاصه اینکه میخوای از هر شکتی بگیری مهم اینه که سرویسش قطع و وصل نشه و ثابت کار کنه که اینم باید ببینه کیا تو شهرتون از چی استفاده میکنن ازشون بپرسی بفهمی کدوم بهتره.
خب حالا با این تایم اوت بازی های dota-wowیا امثال ایما. و میتونم بازی کنم lol رو که به زور بازی میکنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or