معرفی بازی Grand Theft Auto V در تابستان امسال

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
17770IMMires.jpg

بعضی وقتها برای رسیدن به چیزی باید صبر کرد .

شایعات و حرف و حدیث ها زیادی پیرامون بازی جدید Grand Theft Auto V میباشد ، و لی هیچ یک به واقعیت نزدیک نبودند . تنها چیزی که از بازی Grand Theft Auto V میدانیم ان است که استودیو Rockstar Games در حال ساخت این بازی زیبا میباشد از اخرین سری این بازی یعنی Grand Theft Auto IV که در سال 2008 منتشر شد 2 سال میگذرد . حال سوال این است که این بازی کی به طور رسمی معرفی میشود ، هفته پیش Game Informer در طی خبری اذعان کرده بود که به زودی این امر میسر میشود ، و دیری نگزشت که دیروز مجله معروف Official Xbox Magazin ( مجله اختصاصی Xbox ) در طی خبری عنوان کرد که استودیو Rockstar به زودی این بازی معرفی میکند و این معرفی نیز در پایان تابستان امسال میسر میشود . اگر این سخن حقیقت داشته باشد تا چندی دیگر همایش Gamescom در کلن المان برگزار میشود و این امکان وجود دارد که سازندگان بازی این عنوان در انجا معرفی کنند .
اخرین خبری که از این بازی به گوش رسید این بود که بازی در شهر هالیوود خواهد بود .

gematsu.

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر
تایید شدنش که زیاد مهم نیست چون دیگه اینو همه میدونن که یه جی تی ای میاد
مهم زمان انتشارش هست که امیدوارم سنت تازه باب شده ی :d راکستار ادامه پیدا کنه و
بهار سال اینده شاهد عرضش باشیم>:d<

• Like
Reactions: kasra_s_741
به نظر من امکان نداره معرفی بشه حالا هرچقدر که سایت ها بالا پایین بپرن و خبر .... بدن تا وقتی خود راکستار نگه من یک نفر باورم نمیشه به خاطر این که راکستار شمالی هیچ وقت دو بازی رو با هم نمیسازه از یک طرف بخواد AGENT رو بسازه از یک طرف دیگه بخواد GTA V بسازه یکم به نظر من با کار های راکستار شمالی جور در نمیاد هرچند منم بدم خوشحال میشم معرفی بشه و یک GTA جدید بزنیم اما این که دو بازی با هم راکستار شمالی بسازه به نظر من امکانش کم هستش مگه این که تغییر رویه داده باشه.

بلاخره.... >:d<.
شاید این اکتبر بیاید، شاید :دی.
اونی که قرار بوده جمعه بیاد ،1000 ساله سرکارمون گذاشته این یکی رو اگه اکتبر 12 ماه یکبار باشه 12000 سال دیگه هم نمیبینیم:دی از این دعاها نکن:دی

• Like
Reactions: Francis Drake
یادمه این 2 ساله هر نمایشگاهی میخواد بر گزار بشه میگن GTA V هم قراره معرفی بشه به قول vivanred عزیز تا وقتی خود Rock star چیزی نگفته باور نکنید ولی یه چیزو مطمئنم که بازی حدود 2 یا 3 سال در دست ساخت داره به سر میبره >:d< اما تا همین لحظه :|

این GTA V هم داستانی شده برای خودش !
ما که به شدت استقبال میکنیم از معرفیش >:d<
تصور خودم هم اینه که تا آخر امسال یا نهایتا اوایل سال دیگه خبره رسمی ازش بشنویم اما تاریخ عرضش قطعا طولانی خواهد بود ، یعنی فکر کنم یک سال طول بکشه تا بعد معرفی بازی رو ارائه بدن.

به نظر من امکان نداره معرفی بشه حالا هرچقدر که سایت ها بالا پایین بپرن و خبر .... بدن تا وقتی خود راکستار نگه من یک نفر باورم نمیشه به خاطر این که راکستار شمالی هیچ وقت دو بازی رو با هم نمیسازه از یک طرف بخواد AGENT رو بسازه از یک طرف دیگه بخواد GTA V بسازه یکم به نظر من با کار های راکستار شمالی جور در نمیاد هرچند منم بدم خوشحال میشم معرفی بشه و یک GTA جدید بزنیم اما این که دو بازی با هم راکستار شمالی بسازه به نظر من امکانش کم هستش مگه این که تغییر رویه داده باشه.
خدا رو چه دیدی یه دفعه agent کنسل میشه بعیدم نیست با این وضعیتش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or