معرفی بازی های آینده همراه با عکس و تریلر

نظر شما در مورد تاپیک

• مجموع رای دهنده‌ها
    106
این بازی رو حتما میشناسید
Far cry 2

thumb.php

thumb.php

thumb.php

thumb.php

thumb.php

من یک درخواست داشتم لطفا یکی یاد بده چه جوری میشه عکسو رو در بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد به صورت لینک مثل پست 680 گذاشت خیلی ممنون میشم:confused:

با این اکس های بــــــــــــــــزرگـــــــــــــــــــــــــــــ اندازه ی صفحه ی رو به هم ریختی ... تو رو خدا مدیران این اکس ها رو حذف کنند ..:mad::mad:

من یک درخواست داشتم لطفا یکی یاد بده چه جوری میشه عکسو رو در بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد به صورت لینک مثل پست 680 گذاشت خیلی ممنون میشم:confused:

با ie و firefox میشه عکس ها رو سلکت کرد و کپی و پست کرد;)

این رو قبلا واسه رضا نوشته بودم:

1)

508e3c2.jpg

2)

5z5wnky.jpg

3)

62h72hd.jpg

4)

برای اینکه این قابلیت رو توفایرفاکس و سایت با هم مچ بشن باید روی دکمه ی A/A که تو عکسه کلیک کنی تا فعال بشه اگه فعال نشه عکسها پیست نمیشه و مثل قبل به صورت کد گزاشته میشه که باعث مشکل میشه!!

4tz2cgo.jpg

موفق باشی

salam bacheha agha mishe az bazi Brothers In Arms Hell's Highway ye khabari bedin gharar bood 2 june beyad vali khabari azash nashod yani man nashnidam shoma khabar darid va raste ke ace combat 6 ta ye hafte dige miad va ekhtesasi baraye 360 ba tashakor

ترجمه

salam bacheha agha mishe az bazi Brothers In Arms Hell's Highway ye khabari bedin gharar bood 2 june beyad vali khabari azash nashod yani man nashnidam shoma khabar darid va raste ke ace combat 6 ta ye hafte dige miad va ekhtesasi baraye 360 ba tashakor
سلام بچه ها آقا ميشه از بازي Brothers in Arm :Hell`s in high wayيه خبري بزاري قرار بود 2ژون بياد ولي خبري ازش نشد يعني من نشنيدم شما خبر داريد و راست كه Ace Combat 6تا يك هفته ديگه مياد و اختصاصي براي X360هست؟

آقا من ترجمه كردم و حالا اگر زحمتي نيست جواب بديد.:blushing::p

از اين تاپيك ديدن فرماييد:
دو تريلر جديد از NFS Pro Street.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=5391

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or