معرفی بازی جدید برای PS3

Victarion

Loyal Member
tecmologo_news.jpg

شرکت Tecmo خبر از معرفی بازی جدید خود داد.

این شرکت از طریق ارسال email برای خبرگذاری‌ها اعلام کرد در تاریخ 24 مارچ بازی جدید خود را که احتمالا اختصاصی برای PS3 است طی مراسمی در فروشگاه Playstation واقع در San Francisco، معرفی خواهد کرد.

این مراسم همچنین شامل 30 دقیقه جلسه پرسش و پاسخ با کارگردان و تهیه کننده بازی نیز می‌شود، بنابراین می‌توان انتظار داشت اطلاعات خوبی از بازی منتشر شود.

منبع

آخرین ویرایش:
tecmologo_news.jpg

شرکت Tecmo خبر از اعلام بازی جدید خود داد.

این شرکت از طریق ارسال email برای خبرگذاری‌ها اعلام کرد در تاریخ 24 مارچ بازی جدید خود را که احتمالا اختصاصی برای PS3 است طی مراسمی در فروشگاه Playstation واقع در San Francisco، معرفی خواهد کرد.

این مراسم همچنین شامل 30 دقیقه جلسه پرسش و پاسخ با کارگردان و تهیه کننده بازی نیز می‌شود، بنابراین می‌توان انتظار داشت اطلاعات خوبی از بازی منتشر شود.

منبع
bliss.gif

But... No Itagaki, No Team Ninja, No Super Se×ual Theme, No Care.

آخرین ویرایش:
منفی ـه صفر اپسیلُن.

پس هنوز جای امیدواری هست:biggrin1:

ولی خوب یک حسی به من میگه این بازی هرچی هست مربوط به NG میشه!! البته بهتره بگم خیلی دوست دارم این بازی مربوط به NG باشه!!

quanthom theory نيست؟
بــلْـــــــــــــــه؟!؟!؟!؟!؟

ولی خوب یک حسی به من میگه این بازی هرچی هست مربوط به NG میشه!! البته بهتره بگم خیلی دوست دارم این بازی مربوط به NG باشه!!
ماكان موافقم باهات. خيلي وقته هوس يه Ninja Gaiden ـه حسابي كردم. البته اگه همون نسخه ي 2باشه كه ضدحاله! چون اون رو ميشه از تو كلوپي چيزي هم با 360بازي كرد. بايد يه نسخه ي جديد با يه گيم پلي عالي و يه درجه سختي خيلي بالا بدن بيرون;)

فارسی تر اونی که بهت گفتم میشه " از هیچ هم کمتر ". ناشر بازی MGS + قرار و مدار های که انحصاری موندن این بازی رو بیمه میکنه. اصلا امید نداشته باش. درضمن DoA و NG بدون استاد یعنی چی؟
Ninja Gaiden III ... :دی. یعنی اگر بشه من یکی سکته میزنم ولی باز بدون استاد فایده نداره..
شخصا ترجیح میدم یه شماره جدید و طوفانی از Rygar کبیر باشه. NG و DoA بدون ایتاگاکی همون نداره.

پ.ن. این همه بحث نکنیم و فسفر بسوزونیم یه دفعه یه عنوان واسه PSN نترکونن ضد حال بخوریم :دی. 11 روز صبر کنیم ببنیم چی میشه.

خودم فهمیدم منظورت چی بود!! ان جمله هم شوخی بود!! جدی که نگفتم!!:biggrin1:

ولی خوب باهات موافقم، نه NG و نه DOA بدون استاد=آشغالن....پس همون بهتر که اینا رو نسازن!!

البته بعد از رفتن ساکاگوچی هم همه میگفتن FF دیگه خز شد ولی خوب با انتشار FFXII معلوم شد که اصلا اینجوری نیست...من هنوز امیدم رو به NG از دست ندادم.

به شخصه دوست دارم یک IP جدید رو ببینم، چون تو این نسل هر چی ادامه برای بازی های معروف ساخته شد...

خودم فهمیدم منظورت چی بود!! ان جمله هم شوخی بود!! جدی که نگفتم!!:biggrin1:

ولی خوب باهات موافقم، نه NG و نه DOA بدون استاد=آشغالن....پس همون بهتر که اینا رو نسازن!!

البته بعد از رفتن ساکاگوچی هم همه میگفتن FF دیگه خز شد ولی خوب با انتشار FFXII معلوم شد که اصلا اینجوری نیست...من هنوز امیدم رو به NG از دست ندادم.

به شخصه دوست دارم یک IP جدید رو ببینم، چون تو این نسل هر چی ادامه برای بازی های معروف ساخته شد...
روی Tecmo ـی حال حاضر وقتی میشه نظر داد و اظهار امیدواری کرد که یه چیز درست درمونی از Kuanton Teory نشون بدن.
گفتن با موتور Sigma میسازن و این یعنی تکسچر خالی + 60fps + سرعت بالا بازی.

پ.ن. مورد اخری "احتمالا" داره :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or