معرفی بازی انلاین
خوب سوالا هایی که ممکنه پیش بیاد
این بازی چه سبکی داره دقیقا چه هدفی داره و چه طوری اغاز میشه ؟
شما در این بازی نقش یه شخصو دارید که عین انسان های اولیه بدون هیچ چیزی در یه جهان رها میشد همراه یه بقیه بازیکنها بعد شما باید دنبال منابع مورد نیاز باشید برای زنده موندن مثلا باید چوب جمع کنید تا بتونید تبر بسازید بعد کلنگ برای خرد کردن صخره و بعد منابع جمع کردن برای ساختن یک خونه برای پناه گرفتن همه اینها در کنار بقیه بازیکن ها صورت میگیره که میتونن یه قبیله تشکیل بدن و در کنار هم به جمع کردن منابع و ساختن خونه گروهی بپردازن و به شکار حیوانات ما قبل تاریخ برن و غذا پیدا کنن .......
انواع سلاح ها
شما در این بازی از انواع سلاح ها از نیزه تا اسلحه های پیشرفته رو به رو هستید که از انسان اولیه تا انسان های متمدن که از شرابط برای بهره برداری از منابع موجود در اونجا هست رو به رو هستید.....
عکس ها و اطلاعات بیشتر به زودی
یوزر های بچه ها
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]یوزر انجمن[/TD]
[TD]یوزر استیم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shp[/TD]
[TD]AliShp[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]parsia13[/TD]
[TD]parsia13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saeidrezay[/TD]
[TD]saeidrezay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]don_strife[/TD]
[TD]arianm613
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shafaei
[/TD]
[TD]shafaei
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
سلام بر همه
این تاپیک رو زدم برای معرفی این بازی که یکی از سرگرم کننده ترین بازی های بود که کردم .......
کسانی که بازی رو خریدن و رو استیم بازی میکنن خواهش میکنم اکانت استیمشون رو بدن تا به پست اضافه کنم تا بشه تجربه بهتری داشت تو بازی.....
این تاپیک رو زدم برای معرفی این بازی که یکی از سرگرم کننده ترین بازی های بود که کردم .......
کسانی که بازی رو خریدن و رو استیم بازی میکنن خواهش میکنم اکانت استیمشون رو بدن تا به پست اضافه کنم تا بشه تجربه بهتری داشت تو بازی.....
این تاپیک هر شب ابدیت میشه در صورت نیاز
خوب اطلاعات بازی
Title: ARK: Survival Evolved
Genre: Action, Adventure, Indie, RPG, Early Access
Developer: Studio Wildcard , Instinct Games , Efecto Studios , Virtual Basement
Publisher: Studio Wildcard
Release Date: Jun 2, 2015
Genre: Action, Adventure, Indie, RPG, Early Access
Developer: Studio Wildcard , Instinct Games , Efecto Studios , Virtual Basement
Publisher: Studio Wildcard
Release Date: Jun 2, 2015
خوب سوالا هایی که ممکنه پیش بیاد
این بازی چه سبکی داره دقیقا چه هدفی داره و چه طوری اغاز میشه ؟
شما در این بازی نقش یه شخصو دارید که عین انسان های اولیه بدون هیچ چیزی در یه جهان رها میشد همراه یه بقیه بازیکنها بعد شما باید دنبال منابع مورد نیاز باشید برای زنده موندن مثلا باید چوب جمع کنید تا بتونید تبر بسازید بعد کلنگ برای خرد کردن صخره و بعد منابع جمع کردن برای ساختن یک خونه برای پناه گرفتن همه اینها در کنار بقیه بازیکن ها صورت میگیره که میتونن یه قبیله تشکیل بدن و در کنار هم به جمع کردن منابع و ساختن خونه گروهی بپردازن و به شکار حیوانات ما قبل تاریخ برن و غذا پیدا کنن .......
انواع سلاح ها
شما در این بازی از انواع سلاح ها از نیزه تا اسلحه های پیشرفته رو به رو هستید که از انسان اولیه تا انسان های متمدن که از شرابط برای بهره برداری از منابع موجود در اونجا هست رو به رو هستید.....
شما هنگام ورود به بازی به همراه بقیه بازیکن ها باید به دنبال منابع قبل از شب شدن و تهیه سرپناهی برای سپری زمان باقی مانده و قوی تر شدن هستید
عکس ها و اطلاعات بیشتر به زودی
یوزر های بچه ها
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]یوزر انجمن[/TD]
[TD]یوزر استیم[/TD]