معرفي اعضاي سايت

امیرعلی ابوئی :d

15 سالمه و 27 اسفند میشه 16 سالم :d

فن ایکس باکس :d

فن پی سی هم قبلنا بودم :d

سرعت نتم 125 ولی انگار 512 هستش :d

اول دبیرستان هستم :d

مدرسه دکتر حسابی هستم :d

اگه چیزی جامونده بگید تا بگم :d

[ سعید ]
[ دانشجو ]
[مهارت : هک , زبان برنامه نویسی Python , طراحی قالب وردپرس ]
[ بازی : Wot , GOW , Resident Evil (4), MafiaI,II , Erepublik , E-Sim , NFS , AC ]
[ کاراکتر مورد علاقه :Altaïr Ibn La'Ahad ]

امیرحسین هستم از حسینش خوشم نمیاد منرو امیر صدا بزنید
اهل شیراز 14 سالمه میرم تیزهوشان نوشاد i love you PMC
26 اسفند به سال از عمرم کم میشه
الاف الاف به طوری که بیشتر مواقعی که بیای من آنم میگی نه از بروبچ بپرس به قول خودم
من الافیم که دومی نداره
یه سر دارم با دوتا چشم تازه یه لب هم دارم یه ایکس باکسهم هست که قابل شما رو نداره
مهارتام هم تو نقاشی , PP , رد کردن HOS , پودر کردن تو فایت , بسکتبال , تیکه انداختن (چند تا از دوستان سابقه دارند میتونید بپرسید)
عشق فیلم (مخصوصا اثر های نولان و کوانتین ترانتینو) بازی مثه همه ی گیمر ها و فن ایکس باکسم حالم از شاتل ***** بهم میخوره و میخوام خودم با لنسر مارک پت پتش کنم
بازی و پوستر هم زیاد دارم تو البوم هام میتونید ببینید
با ارز پوزش شما قابل به دسترسی به این قسمت را ندارید

من هژیر محمودی هستم البته خیلی از عضویتم میگذره من از سایت بازی سنتر خیلی خوشم میاد جایی برای گیمر های حرفه ای ساده هست
من اهل بانه هستم،،،استان کردستان شهرستان بانه،،من 13 سال دارم ومعدل نوبت اولم 19/88 بود البته تیز هوشم در دروس ،،میرم کلاس زبان انگلیسی
تاریخ تولدم هم 28/07/1378 البته از راست به چپ است کنسول ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم ویک پی سی نسبتا خوب دارم با اینترنت 256 جدیدا هم پلی استیشن 3 کپیخور از عراق برام میارن تا دوشنبه یا سه شنبه میرسه دستم
با هژیر هم صدام بزنید من کوچیک هموتون هستم ممنون

فرامرز جمالی ..... 18 ساله ..کنکوری .. از اصفهان !
عاشق سری بازی Metal gear solid
موسیقی هم راک ..متال ..هوی متال ... بلک متال .. و ..... رو گوش میدم و باهاش حال میکنم :دی
کسانی هم که تو بازی رایانه بودن میشناسن بنده رو دیگه :>

سلام
من مسعود هستم بچه اراکم متولد سال 1364
عاشق گیم و اسپرت کردن ماشین خیلی هم خوشحالم اینجا عضو شدم درضمن عاشق Xbox 360

آخرین ویرایش:
[FONT=Tahoma, Helvetica, sans-serif]درود من علیرضا بشیری هستم ، 17 کرج ، دوم دبیرستان رشته ی فنی و حرفه ای ، شغلم هم طراحی وب و برنامه نویسی است و به گیم و ورزش علاقه خاصی دارم | موفق باشید [/FONT]

آذین
17
تهران
خرخون دوم دبیرستان
از آشناییتون خوشوقتم/:)

---------- نوشته در 10:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 AM ارسال شده بود ----------

رشته تجربی یادم رف بگم

سید محمد حسین بطحایی
17 سال دارم
رشته تجربی می خونم
بازی فقط سونیک،زلدا،ماریو
عاشق کاریکاتور و کمیک و کارتونم(خودمم زیاد میکشم و 2 سال پیش تو منطقه رتبه اوردم)
تهرانیم.......
نمتظر روزی که بتونم پریمیوم شم....
(حالم از آنچارتد بهم می خوره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or