من یادم نمیاد خودم رو معرفی کرده باشم این جا بعد این همه مدت که در BAZICENTER هستم .:d فکر کنم خیلی طولانی شد . LOL
نام: علی رضا
قد: 184 (دقیق نیست شاید بیشتر باشه ):d خیلی سال پیش قد کردم
وزن : 95
تحصیلات: فوق دیپلم
رشته: کامپیوتر گرایش نرم افزار
رنگ مورد علاقه: سیاه . سفید . قرمز
کار مورد علاقه : طراحی و ساخت بازی های رایانه ای .
سبک موسیقی مورد علاقه: کلاسیک
موزیسین محبوب : موتسارت و بتون و .... .
گروه مورد علاقه : Linkin Park , system of down , backstreet boys , westlife , limp bizkit , Evanescene
خواننده مورد علاقه : maykal jakson , reza sadeghi , siyavash ghomashi , Shaggy
بازیگران مورد علاقه: bruce willis . jean reno . will smith . zachary quinto . jackie chan . tom cruise . sean connery . nicolas cage . antonio banderas . tom hanks . mark wahlberg. jet lee .song il guk . jason statham ,.............................................
فیلم مورد علاقه: S.W.A.T , Seven, BAD BOY , I ROBAT , AVATAR , Enemy At The Gates , Gone in 60 Seconds , Hostage , Inside Man , Jurassic Park , KILL BILL , Law Abiding Citizen , Phone Booth , The Last Samurai , The Dark Knight , The Good The Bad And The Ugly ,
سریال مورد علاقه : Castle , Dexter ,Fringe, Merlin, supernatural, THE MENTALIST, HEROSE, LOST, X-Files ,Lie To Me , Haven , Rizzoli and Isles , Sherlock
بازی مورد علاقه:
metal gear .kill zone . god of war . fifa . NFS . harvest moon . resident evil .dino crisis . GTA . gran turismo .splinter cell .Assasin cread . HALO . fox hunt . Crash . onimusha . ICO . shadow of colossus . Alen wake . heavy rain ,......................................................
شخصیت بازی مورد علاقه: SNAKE
سبک بازی مورد علاقه: همه چی :d
مارک ماشین مورد علاقه: پورشه porsche 911 torbo , موستانگ ford mustang gt
کارت گرافیک مورد علاقه: NVIDIA
غذای مورد علاقه: لازانیا , کباب ها کلا , خورشت كرفس , لوبیا پلو , کاری , ژیگو , فسنجون , تندوری , کباب ترکی , زبان , کله پاچه , خوراک ماهیچه .
غذای FAST FOODمورد علاقه : پیتزا پپرونی - مغز - زبان - خوراک سوسیس - خوراک جیگر - چیزبرگر (مخصوصا اگه مال مک دونالد باشه )
مارک موبایل مورد علاقه: NOKIA
تیم فوتبال مورد علاقه: پرسپولیس .
(milan . manchester united . chelsea . real madrid . barselona):d
تیم ملی مورد علاقه : اول برزیل بعد ایران بعد آلمان .
بازیکن مورد علاقه : رونالدو - ریوالدو - رونالدینیو - علی کریمی - کاکا - پاتو - لمپارد - کاسیاس - مسی -کریم باقری - احمد رضا عابدزاده - جرارد - روبینی .
ورزش مورد علاقه : فوتبال . بسکتبال . تکواندو . شنا ( در همشون یه سر رشته دارم )------- بیلیارد .
محل كار: فعلا بیکار.
وضعيت خدمت: معاف.
وضعيت تاهل: مجرد (تا 120 سالگی مجرد حساب کنید )اگه عمر کردیم .
تنفرها: این که بقیه رو خر فرض کردن . دروغ .