معرفي اعضاي سايت

بابا برای سال های آینده ی دیگران این قدر امیدواری ندید...آخه واقعا کنکور این قدر وحشتناکه؟؟؟ما رو باش که یه امتحان نیم ترم میدیم چند هفته تو شوکیم....فکر کنم باید خیلی قدر این سال ها رو بدونم....
انقدر هم ترس نداره ... من خودم خیلی راحت کنکور 1.30 دادم:cheesygri ( البته ازمایشی بود;) )

نوشته شده توسط Saman:
زبان چند درصد زدي ؟!

I Back به نظرت غلط نيست ؟ :cheesygri

:blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing:

باید اعتراف کنم من هیچ وقت زبانم خوب نبوده !!!!!!!!!!!!
حالا درستش چی میشه ؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:)
بببببببببببببببه
سلام.
چطوری اقا؟؟(اسمت یادم نیست :blushing: )
منم کنکور داشتم ها :cheesygri همش تو سایت بودم.
موفق باشی.
من سعید هستم (دانته ) معذرت میخوام منم اسم شما یادم نیست ؟؟؟
می دونی من نمی تونم هم درس بخونم هم پشت کامپیوتر بشینم !!!!!!!!!!!:eek:

نوشته شده توسط SHvIRUS:
;) I'm Back
نوشته شده توسط kelark:
I'm Back یا اگه میخوای I خالی باشه :cheesygri بنویس I return
خیلی خیلی ممنونم دوستان ...:blushing: :blushing: :blushing:

خوب اشکان جون به نظره من این تاپیک موضوعش با بقیه تاپیک ها فرق میکنه. تو سایت حداقل 1 نفر روزانه عضو میشه. که اگه 2 نفر این ها یک هفته بعد از ورودشون به سایت با این تاپیک اشنا بشن میان خودشون رو معرفی میکنن. اما اگه بسته باشه دیگه حسش میپره.

خوب اشکان جون به نظره من این تاپیک موضوعش با بقیه تاپیک ها فرق میکنه. تو سایت حداقل 1 نفر روزانه عضو میشه. که اگه 2 نفر این ها یک هفته بعد از ورودشون به سایت با این تاپیک اشنا بشن میان خودشون رو معرفی میکنن. اما اگه بسته باشه دیگه حسش میپره.
خوب اگر هم قرار باشه اینجا به تاپیکی تبدیل شه تا اعضا فقط تعداد پستاشونو ببرن بالا همون بهتر که کسی خودشو معرفی نکنه و قفل باشه!

البته یه راهم دارین اشکان جون.یه مدیر بزارین پستهای غیر معرفی اعضا رو پاک کنن:) یعنی دیگه اصله بیکار باشه طرف.به نظر منم یا یه تعهد نامه بگیر پست اضافی نزنن یا همون قفل...

الان که دارم فکر می کنم می بینم بیخود تاپیک قفل نبودا! بیخود بازش کردی سامان

من تاپيكو عكس بچه ها رو باز كردم آي كيو !
حالا ميخواي اينو به جاش ببندم :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or