سلام
اقا بهزاد پاشو عمل کرده و حدود 2 ماهی میشه که پاشو گچ گرفته.من خبر دارم.پنج شنبه به من زنگ زد.حسابی با هم گپ زدیم.تاندون های پای چپ و راستش مشکل داشته و الان هم باید بره فیزیو تراپی. هر هفته 3 جلسه.
نمیتونه فعلا راه بره.
و مشکل داره.
کلی با هم خندیدیم.بنده خدا فکر کرده بود من نفرینش کردم به زمین گرم نشوندمش. :confused: :confused: (منو از این کارا )
حالش که خوب بود.ولی انگار هنوز دسترسی به اینترنت توی خونه نداره.جایی که خوابیده سیم تلفن توش نیست.این جوری بمن گفت.
ترم پیش دانشگاشو هم مرخصی گرفته و این ترم رو هم فعلا از بند " پ " استفاده کرده.
ببخشید که اینو اینجا گفتم.
فقط خواستم خبری داده باشم.
راستش من بازم اشتباهی تلفنشو از روی موبایلم پاک کردم یادم رفت باز سیو کنم.
کسی اگه تلفنشو داره بی زحمت به من بده.
پرسیدن حال دوستان خیلی خوبه.توی این اوضاع یکم دلش گرم میشه دوستمون.البته منم خیلی حال اقا بهزاد رو نپرسیدم.من اشتباه کردم.ولی به خودشم گفتم تلفنشو از روی کانتکتام پاک کرده بودم.مگر نه حتما حالی ازش میگرفتم.
خداحافظ
هر جا که هستی اقا رهام موفق باشی و سلامت.
ان شاء الله مشکلاتت هم رفع بشه.
از بهزاد خبری ندیدم اگر کسی خبری داره بی زحمت بگه
اقا بهزاد پاشو عمل کرده و حدود 2 ماهی میشه که پاشو گچ گرفته.من خبر دارم.پنج شنبه به من زنگ زد.حسابی با هم گپ زدیم.تاندون های پای چپ و راستش مشکل داشته و الان هم باید بره فیزیو تراپی. هر هفته 3 جلسه.
نمیتونه فعلا راه بره.
و مشکل داره.
کلی با هم خندیدیم.بنده خدا فکر کرده بود من نفرینش کردم به زمین گرم نشوندمش. :confused: :confused: (منو از این کارا )
حالش که خوب بود.ولی انگار هنوز دسترسی به اینترنت توی خونه نداره.جایی که خوابیده سیم تلفن توش نیست.این جوری بمن گفت.
ترم پیش دانشگاشو هم مرخصی گرفته و این ترم رو هم فعلا از بند " پ " استفاده کرده.
ببخشید که اینو اینجا گفتم.
فقط خواستم خبری داده باشم.
راستش من بازم اشتباهی تلفنشو از روی موبایلم پاک کردم یادم رفت باز سیو کنم.
کسی اگه تلفنشو داره بی زحمت به من بده.
پرسیدن حال دوستان خیلی خوبه.توی این اوضاع یکم دلش گرم میشه دوستمون.البته منم خیلی حال اقا بهزاد رو نپرسیدم.من اشتباه کردم.ولی به خودشم گفتم تلفنشو از روی کانتکتام پاک کرده بودم.مگر نه حتما حالی ازش میگرفتم.
خداحافظ
هر جا که هستی اقا رهام موفق باشی و سلامت.
ان شاء الله مشکلاتت هم رفع بشه.
آخرین ویرایش: