سلام سلام سلام
بالاخره منم می خوام خودم رو معرفی کنم(چه شخصیتی :cheesygri )
دادادادام.....
نام: رهام
نام مستعار: رهام Xp
رنگ مورد علاقه: همه ی رنگ ها :exclaim: برای هر جایی یک رنگی قشنگ هست اما اصولا رنگ مات و کدر دوست ندارم×!!!
تاریخ تولد : دهم اردیبهشت ماه سال 1369 (مطابق با 30 آپریل 1990)
متولد سال: اسب(ثور=گاو وحشی)
علاقیات : کامپیوتر:بازی-اینترنت-طراحی/کتاب:رمان علمی تخیلی-علمی/بسکتبال/نجوم
موسیقی مورد علاقه:سبک های راک-متال-تکنو(مثل Disco و House)-رپ---->از Aligator بدم می آد×!!!
خواننده مورد علاقه: خیلی اند: Emin3m-D-Devils-S.O.A.D-Evanescence-Don Omar-Global Deejays
سبک بازی: تقریبا همه ی سبک ها×!!!!
شخصیت در بازی ها: Prince-Dark Prince-Max Payne-Hitman
نماد(لوگو): qX~!¥!^Roham^!¥!~Xp *نکته:این Xp کاملا با ویندوز Xp فرق داره و یک معنی دیگه داره×!!!!
موارد بیشتر:
جوان-شوخ و شنگ و بامزه-Anty Girl و تنفر از داشتن GF~!!!!-کمی دیوووووووووووووونه-کمی توپول-تیکه پرون-عشق Xp همه جای اطاقش این نوشته دیده می شه روو دست و پاهاشم همین طور و هیچ کس جز خودش نمی دونه یعنی چی-انسانی فوق العاده لحظه ای-انسانی فوق العاده متفاوت(و از اینک همه بهش می گند با همه فرق داری متنفر هست و برای همین خودش رو سعی می کنه شبیه جماعت نشون بده و پیشنهاد می کنم بهش نگین×!!!)-باهوش و استعداد زیاد اما کمی تنبل:××××>اینها رو دوست هام گفتند و یک چیز مهم:
من به آینده ی خودم خیلی خیلی امیدوار هستم و آیندم رو از الان می بینم و براش شب و روز تلاش می کنم و از چیز های جزئی مثل سربازی و... هیچ حراسی ندارم×!!!هدف من به حدی بزرگ هست که سبب حل شدن همه ی این مشکل ها می شه
به این می گند معرفی