خبر رسمی معذرت‌ خواهی فیل اسپنسر بابت عرضه ناامیدکننده بازی Redfall

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
چند روز پس از عرضه بازی Redfall، فیل اسپنسر در مصاحبه‌ای حاضر شده و ضمن معذرت‌خواهی از طرفداران، عنوان کرده که ایکس باکس انتظار امتیازات بهتری را از بازی داشته است. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Redfall - فیل اسپنسر

هفته اخیر بالاخره پس از یک تأخیر نسبتا طولانی مدت شاهد عرضه ردفال، جدیدترین ساخته استودیوی Arkane Austin بودیم. عرضه‌ای که با ناامیدی‌های زیادی همراه بود و تاکنون بازخوردهای ضعیفی را دریافت کرده است. در حال حاضر، نسخه کنسولی بازی با میانگین امتیاز 62 و نسخه PC بازی نیز با میانگین امتیاز 58 بر روی متاکریتیک، یکی از ضعیف‌ترین عرضه‌های مایکروسافت در نسل جدید محسوب می‌شود.

فیل اسپنسر، رئیس ایکس باکس که اخیرا در پادکست Kinda Funny Games حضور داشته، به این موضوع پرداخته و گفته: «برای من هیچ چیزی سخت‌تر از این نیست که جامعه طرفداری ایکس باکس را ناامید کنم. من برای مدت‌ها بخشی از ایکس باکس بوده‌ام و مشخصا تجارت ایکس باکس را اداره می‌کنم. من دوستان زیادی دارم و بازخوردهای زیادی را نیز دریافت می‌کنم. دیدن اینکه جامعه طرفداری اعتماد خود را از دست بدهد و ناامید شود، من را نیز ناامید می‌کند. از دست خودم ناراحت هستم.»

او در ادامه اشاره کرد که مایکروسافت پیش از عرضه تمام بازی‌های خود، بررسی‌های آزمایشی انجام می‌دهد و نمرات Redfall نسبت به آنچه که ایکس باکس انتظار داشته، بسیار پایین‌تر بوده است. با این‌حال، اسپنسر همچنین می‌گوید که بتسدا و استودیوی آرکین به پشتیبانی از Redfall ادامه می‌دهند و تیم سازنده همچنان مشغول کار بر روی آپدیت حالت 60 فریم و سایر بهبودها است.

رئیس ایکس باکس در ادامه مصاحبه گفت که با وجود ناامیدکننده بودن بازخوردهای ردفال، او «بلندپروازی‌ها و چشم‌اندازهای هنری تیم‌های خود را تحت فشار قرار نخواهد داد.» اسپنسر معتقد است که شاید چنین چیزی به معنی این باشد که تعدادی از عناوین انتظارات را برآورده نکنند. اما اگر استودیوهایی مانند Rare یا Obsidian به کار بر روی عناوینی مانند Sea of Thieves و Grounded تمایل داشته باشند، ایکس باکس بستر مناسب برای آن‌ها را فراهم خواهد کرد.

اسپنسر در پایان گفت: «اما من همچنین به این نیاز دارم تا تعداد زیادی از بازی‌ها که باعث شگفتی و شور و شوق طرفداران می‌شود را به آن‌ها ارائه دهم، و ما در این امر انتظارات را برآورده نکردیم و از این بابت عذرخواهی می‌کنم. این چیزی نیست که انتظارش را داشتم، این چیزی نیست که من می‌خواستم، اما عمل کردن به قول‌ها بر عهده ماست.»

دقیقا کمال گرایی یعنی کنترلر ۴۰۰ ساعته :D
نشت فلز مایع :blink:
پیغام داغ کردن بیش از حد کنسول :-"

خیلی وارد جزئیات کمال گرایی نشم بهتره :D
راوی جان دلبندم، شما و کامنت هات رو کامیونیتی سینه چاکان و بی طرفان جعبه فن هم گردن نمیگیرن، ولی همچنان با قدرت ادامه میدی مسیر لاو کنسول رو که باعث افتخارِ.

والا ما که کنسول داریم هیچکدوم اینارو ندیدیم و پستی هم مرتبط با این موضوع داخل بخش پرسش و پاسخ PS5 نزاشتیم. یه دسته دریف گرفت که قبل خرید کنسول داشتمش و 4 نفر باهاش بی وقفه بازی میکردن با تعویض پتانسیومتر اوکی شد.

شما از زیبایی های ردفال و عذرخواهی های فیل اسپنسر بگو برامون :)

راوی جان دلبندم، شما و کامنت هات رو کامیونیتی سینه چاکان و بی طرفان جعبه فن هم گردن نمیگیرن، ولی همچنان با قدرت ادامه میدی مسیر لاو کنسول رو که باعث افتخارِ.

والا ما که کنسول داریم هیچکدوم اینارو ندیدیم و پستی هم مرتبط با این موضوع داخل بخش پرسش و پاسخ PS5 نزاشتیم. یه دسته دریف گرفت که قبل خرید کنسول داشتمش و 4 نفر باهاش بی وقفه بازی میکردن با تعویض پتانسیومتر اوکی شد.

شما از زیبایی های ردفال و عذرخواهی های فیل اسپنسر بگو برامون :)

قسمت اول کامنت که ارزش جواب دادن نداره (:|

قرار نیست همه مشکلات شما شخصا ببینی هر چند که میزان استفاده کنسول هم اهمیت داره وقتی از کنسول استفاده نکنی طبیعتا مشکلاتش هم کمتر دیده میشه:D

این مشکلاتی که گفتم خیلی راحت با یه سرچ ساده میتونی ببینی و قابل انکار نیست:D

در مورد ردفال و اسپنسر هم خودشون هر چی لازمه گفتن:-bd

قسمت اول کامنت که ارزش جواب دادن نداره (:|

قرار نیست همه مشکلات شما شخصا ببینی هر چند که میزان استفاده کنسول هم اهمیت داره وقتی از کنسول استفاده نکنی طبیعتا مشکلاتش هم کمتر دیده میشه:D

این مشکلاتی که گفتم خیلی راحت با یه سرچ ساده میتونی ببینی و قابل انکار نیست:D

در مورد ردفال و اسپنسر هم خودشون هر چی لازمه گفتن:-bd
ما استفاده مون رو کردیم منتظر بازی های بعدیم که هر ماه به پلاس اکسترا اضافه میشه

وقتی خود یوتیوبری که موضوع نشت لیکویید مطرح میکنه بعد میگه برای شوخی و خنده گفتم اما شما چسبیدی بهش که کنسولتو افقی بزار، یعنی دنبال نخود سیاهی عزیزم ❤️

• Like
Reactions: Arash-S212
مث اینکه کار از معذرت خواهی و شِت خوردم و این حرفا گذشته .
آقای Failed Spender انگاری به زودی شوت میشن در منزل .

Opinion: For Xbox, The Phil Spencer Era
Is Over - Lords of Gaming

ترکمونی که ایشون و اون احمق قبل تر از خودش به برند اکس باکس زد رو هیچ گونه نمیشه جمع کرد . با آشغال سازی به نتیجه ای نمیشه رسید.

آخرین ویرایش:
داریم تو دنیایی زندگی میکنیم که رئیس بخش گیمینگ یکی از بزرگترین برندهای صنعت گیم، عقیدش اینه بازیه خوب ملاک موفقیت تو این صنعت نیست.
این اگه توهین به شعور مخاطبت نیست پی چیه؟ واقعا چه شیادیه این بشر و تیم اینفلوئنسرهاشون که بعد از این همه دروغ و گندی که زده، ترند سایتهاشون اینه که ببینید جیم رایان میتونه بیاد عذرخواعی کنه مثل اسپنسر کبیر؟ آدم خوبه رو اسپنسر نشون میدن، جیم رایان که نه سره این ماجراس نه تهش میکشن وسط میکوبنش... اونم کسی که یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین شخصیت های صنعته گیم در حال حاضره...

اونا که دارن بیزینس میکنن و پول رد و بدل میشه بینشون، اینایی که اینجا ماله میکشن رو درک نمیکنم.

اینو اینجا بوکمارک کنید، بعد از ردفال نوبته استارفیلده که ناامیدتون کنه، یه شکست اقتصادیه دیگه، و نمرات ۱۰ و ۹ از سایتهای اکس باکس، نمرات مفتضح از طرف سایت های معمولی و دوباره وعده برای هلبلید و پشتبندش یه بازیه دیگه...

خب مث اینکه مجمع الجزایز حماقت ها بلاخره قبول کردن گند زدن . و آقای اپیک فیل هم بوی غزلش به گوش میرسه و باید بره بغل رفیقش دان مرتیکه .

Microsoft exec admits Xbox lost console war to Nintendo, Sony: ‘Worst generation to lose’

این چه ربطی به بوی غزل و بغل بازی داره :D

خلاصه صحبت های فیل اسپنسر هست که خیلی کامل تر این مصاحبه رو دوستان توی انجمن گذاشتن و شما انجمن چک نکردی رفتی سایت خارجی یه چیز دیدی فکر کردی خبری هست :D

عجیبه که اسپنسر نگفته:
ما بجای تولید بازی AAA با گرافیک خفن و موشن کپچر، به استدیو آزادی عمل دادیم تا این پیس آف ش.ت رو بسازن.
:D

بزا من‌ واقعا سواله چرا بعضی از دوستان یه تنفر عجیبی نسبت به بزند PSدارن و‌ دوست دارن سونی با کله بخوره زمین

اگر یک کامنت مثل این👇🏻، از اون سمت با این درجه از بغض و نفرت پیدا کردید، ایمان می آوریم😂
خب مث اینکه مجمع الجزایز حماقت ها بلاخره قبول کردن گند زدن . و آقای اپیک فیل هم بوی غزلش به گوش میرسه و باید بره بغل رفیقش دان مرتیکه .

اگر یک کامنت مثل این👇🏻، از اون سمت با این درجه از بغض و نفرت پیدا کردید، ایمان می آوریم😂
من نفرتی تو این کامنت نمیبینم به جز حقیقتی که نمیشه کتمانش کرد.
طرف جز دروغ و ضرر به مخاطبای اکس باکس چی ارائه کرده که یه سونی فن بخواد ازش نفرت پیدا کنه؟ اتفاقا یه سونی فن افراطی از خداشه اسپنسر سر پستش باقی بمونه چون روز به روز داره فاصله اکس باکس رو با سونی بیشتر میکنه و گند میزنه به تمام بازی ها و استودیوهای خودش...

مطمعن باشید سونی فن ها دارن لطف میکنن به فن های اکس باکس که اسپنسر رو میکوبن، چون شیادیش بخاطر فن بودنتون داره روتون جواب میده... کافیه دیدتونو عوض کنید، یک سال و چند ماه ۱۵ دلار ۱۵ دلار ازتون گرفته تا ردفالو منتشر کنه، الان اصلا گردن نمیگیرتش... یه های فای راش بوده که خودتونم میدونید اون ۱۰ و ۹های سایتهای اکس باکس ازش کم بشه متاش خیلی پایینتر از چیزیه که هست. تو چه دنیایی های فای راش متاش از هورایزن بیشتر میشه... اصلا قصدم کوبیدنش نیست، و به خوبی و بدیش کار ندارم، ولی متا کریتیک رو باز کنید ببینید بالای ده تا سایت که تو اسمشون اکس باکس هست فقط نمره دادن... دارن سرتون کلاه میزارن...

فقط دلم میخواد استارفیلد هرچه زودتر بیاد تا این معرکه گیری چند تن از دلواپسان عزیز که تا دیروز معتقد بودند "کویر و صحرای بی بازی، فن های اکس باکس رو مشغول ترول باقی کمپانی ها و معاملات مایکرو کرده" هم ته بکشه که هر تاپیکی رفتیم شاهد دلواپسی نباشیم، بلاخره هرچقدرم که دلواپسی + وقت ازاد وجود داشته باشه، باز یه جایی باید ابراز نگرانی پایان پیدا کنه و طرف سرش رو بکنه تو کار خودش دیگه، نه کمپانی که به قول خودش بازی هاش مزخرف هستند ( => برداشت و سلیقه و درک شخصی)

جالبه، یک طرف (اکس باکسی ها) متهم بود که از رو بیکاری و بی بازی بودن همش افتاده رو انتقاد به باقی و نمیدونم گیر دادن به پورت پی سی یک شاهکار و فولان، حالا خودشون، صبح و شب در حال دلواپسی برای بازی هایی هستند که اگه ازش متنفر نباشند، کوچکترین علاقه ای هم بهش ندارند،

یکی 3 سال پیش تو تاپیک ورسس میگفت BGS برای من جایگاه خاصی داره و به شدت نگرانم که مایکرو حالا مسئولیتش رو به عهده گرفته، حالا همون ادم به ردفال که کشید نظر واقعیش رو مطرح میکنه که "اصلا BGS و بتزدا برای من مهم نیست، مهم فن های مایکرو و فولان بهمان و توجیه (دلخوشی*) کردنشونه"

خب اقاجان، فن مایکرو شاید دلش بخواد تا 3 سال دیگه توجیه کنه، پرابلم شما دقیقا چیه این وسط؟ مامور "وزارت ارشاد توقع و انتظار" گیمر ها که نیستید به حمدالله؟

البته، 100% اون فرومر و گیمر های فن بوی مایکرو، با گل الود کردن اب در ماه های اخیر (جو سازی پیرامون سونی، دقیقا نقطه مقابل خودتون) در شکل گیری این وضعیت نقش دارند، قبول دارم، که اگه انگولک های اون ور نبود، شما هم الان راحت تر کنار میومدید و "بیخیال" میموندید،

با این حال، به عنوان یک سوپر فن بتزدا، خیلی خوب میدونم استارفیلد "ممکنه" بر اساس معیار های برخی، گند بزنه، خیالتون راحت، چیزی نیست که شما کشف کرده باشید و همه میدونند، 100%، اما در عین حال، به عنوان کسی که هزاران ساعت تو بازی های BGS مخصوصا گذرونده، با اطمینان بهتون میگم، فن بیس BGS بیدی نیست که به باد 4 تا نمره و نظر 4 تا گیمر یا منتقد، بلرزه، این کامیونیتی یک "کمتر از حد انتظار" از نظر مین استریم مثل وگاس رو بعد از چندین سال به عنوان شاهکار میشناسه، دیگه استارفیلدی که هرچی باشه حداقل در حد فال اوت 4 در نسل جدید خواهد بود، رو مطمئن باشید با اغوش باز ازش استقبال میکنه، هرچقدرم که بعدش شما ها بخواید بر اساس نمره یا هرچی، دلواپس باشید،

سوپر فن هایی از بتزدا میشناسم، کسی که سر تا پای دیوار خونه اش یا محل کارش، متریال های تبلیغاتی ایناست، و در عین حال اپسیلون اهمیت به متا یا گوتی بودن اسکایریم، نمیده، اما پای صحبتش بشینی، جوری با عشق از بازی های BGS حرف میزنه که انگار همین امروز یک پلی ترو چند صد ساعته رو تموم کرده، خلاصه دلواپس نباشید، به نظرم سرتون تو کار خودتون باشه و به خودتون برسید، گرچه حقتونه ازادانه نظر بدید(بدیم) و همچنان دلواپس و نگران دیگرانی باشید که اهمیتی به معیارهاتون نمیدند... قطعا این حقتونه... چه در کویر باشید، چه در جنگل چه در ساحل....

سوپر فن هایی از بتزدا میشناسم، کسی که سر تا پای دیوار خونه اش یا محل کارش، متریال های تبلیغاتی ایناست، و در عین حال اپسیلون اهمیت به متا یا گوتی بودن اسکایریم، نمیده، اما پای صحبتش بشینی، جوری با عشق از بازی های BGS حرف میزنه که انگار همین امروز یک پلی ترو چند صد ساعته رو تموم کرده، خلاصه دلواپس نباشید، به نظرم سرتون تو کار خودتون باشه و به خودتون برسید، گرچه حقتونه ازادانه نظر بدید(بدیم) و همچنان دلواپس و نگران دیگرانی باشید که اهمیتی به معیارهاتون نمیدند... قطعا این حقتونه... چه در کویر باشید، چه در جنگل چه در ساحل....
مرسی از آقای اسپنسر که با انحصاری کردن بازی های BGS، نه تنها باعث شد دست عده ای از سوپر فن ها از بازی های این کمپانی کوتاه بشه، که به قول محمد طالبیان تو آخرین ویدئو یوتیوبش، تو که میگی اگه استارفیلد 11 از 10 هم بشه، هیچ دارنده کنسول PS5 ـی حاضر نیست کنسولشو بفروشه بیاد Xbox بگیره، پس چرا اصلا بازی رو انحصاری کردی؟ دیوانه ای مگه؟ اگه هدف ساخت بازی خوب برای جذب مخاطب و خرید کنسول طرف مقابل نیست پس انحصاری کردنت چیه دیگه؟

مرسی از آقای اسپنسر که با انحصاری کردن بازی های BGS، نه تنها باعث شد دست عده ای از سوپر فن ها از بازی های این کمپانی کوتاه بشه، که به قول محمد طالبیان تو آخرین ویدئو یوتیوبش، تو که میگی اگه استارفیلد 11 از 10 هم بشه، هیچ دارنده کنسول PS5 ـی حاضر نیست کنسولشو بفروشه بیاد Xbox بگیره، پس چرا اصلا بازی رو انحصاری کردی؟ دیوانه ای مگه؟ اگه هدف ساخت بازی خوب برای جذب مخاطب و خرید کنسول طرف مقابل نیست پس انحصاری کردنت چیه دیگه؟

به همون دلیلی که FF انحصاری شد ! و یا همین Starfield قرار بود انحصاری سونی بشه :D ! یا حتی ، با توجه به صحبت های اخیر ، شایعات ریمیک SH MGS و ... ، انحصاری شدن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or