مطالبي درباره ي Resident Evil 5

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
مطالب زير برگرفته از سايت Game Daily هستش
مكان قسمت جديد Resident Evil مكاني در افريقا هستش . جايي كه نوعي بيماري جديد شروع به پيشروي داره
اگر چه اونها هنوز اطلا عات زيادي رو درج نكردند اما سازنده ها اعلام كردند اين اولين قسمت واقعي
اين مجموعه هستش اين تقريبا همون كاري كه Capcom در مورد قسمت 4 انجام داد
قسمت جديد از مجموع يك سري المنت جديد و قديمي بهره ميگيره توسط Chris Redfield يكي از سخصيت هاي نسخه اصلي و يكي از شخصيت هاي بزرگ سري Resident Evil . همچنين اونها تا
به حال مشخص نكردند كه شخصيت زن چه كسي هست
71cg96h.jpg

داستان بازي چند سال بعد از نسخه اصلي و اول بازي اتفاق ميافته و با بازيكن ها اشنا ميكنه كه در طول اين مدت وچند سال چه اتفاقاتي براي كريس افتاده است
دشمنان بازي متفاوت با zombies هاي معروف و ديوانه هاي نسخه 4 بازي هستند
دشمنان جديد در Resident Evil 5 خيلي سريعتر از اون چيزي هستند كه شما فكر ميكنيد و اين اجازه رو مثل زامبي ها به شما نميدهند كه با خيال راحت به اونها شليك كنيد و مانند زامبي ها به زندگي نكبت بارشون پايان دهيد
اونها به شدت وحشي و خطر ناك هستند و باعث اكشن و كشمكش زياد در بازي ميشوند
براثي مقابله با اين دشمنان سريع و باهوش فرد بازيكننده بايد از نقطه ضعف ائنها استفاده كنه
و به اونها زماني شليك كنه كه در هوا هستند { احتمالا در زمان پرش }
73nq0r9.jpg

سازنده ها همچنين اشاره كردند ممكن بازي داراي پايان هاي مختلف باشه در عوض بازي به
صورت خطي هستش
گرافيك Resident Evil 5 بسيار بالاست و همچنين از فيزيك استثنايي برخوردار هستش اين ابژكت ها زماني طبعيترتند كه شما به اونها تير بزنيد
محيط اطراف شما نقش به سزايي در بازي شما داره
گرما در طول بازي دريك مدت زمان زياد بر روي شما تاثيرات فوق العادهاي داره و ممكن باعث حتي توهم در شما بشه
همچنين Chris براي اينكه محيطشو { روشنايي. وتاريكي } رو عوض كنه نيازمند زمان هست و براي مدتي محدود تغيير مكان ممكن باعث كوري لحظه اي و يا تار ديدن براي زماني خاص بشه
Resident Evil 5 براي كنسول هاي PlayStation 3 و Xbox 360 ساخته ميشه
همچنين بازي به طور همزمان براي هر دو كنسول ريليز ميشه
سازنده ها اشاره كردند كه كه در حال فكر كردن و بازي كردن با ايده تموم كردن و نتيجه گرفتن مجموعه Resident Evil هستند . انتظارات از اونها از هميشه بالاتره اونم به خاطر توليد بازي همچون Resident Evil 4 و در اخر اين عنوان واقعا يك بازي نسل بعد هستش
81thv0h.jpg

موفق باشيد

وقتی داره به Claire حمله میکنه، اون موجودی که میاد دورش میپیچه و بهش ضربه میزنه، در واقع یه بخشی از Alexia هستش ... چندبار هم بعدا باید باهاش سر و کله بزنید !

بازی 2 تا پایان داره اگه شما دارویی را پیدا کنید استیو زنده میمونه.البته من خیلی بعد از تموم کردن این بازی این رو فهمیدم و خودم امتحان نکردم!اما میدونم وجود داره
زمین و آسمون رو به هم بدوزی ، با GameShark هم بازی کنی ، استیو میمیره :D

نه آخه شما نوشتی با ایده تمام کردن سری بازی ، در حالی که تاکوچی ازش پرسیده بودن این آخرین Re ـه ؟ گفته بود تا وقتی کپکام هست ، Re هم هست ... مطمئن باشید حداقل این نسخه پایان Re نیست !
پ.ن : چی چی رو تمومه !
من هنوز بری بورتون رو میخوام !

منم ربکارو میخوام!:biggrin1:

ترد مربوط به شونصد سال پیش رو بالا آوردی که ابراز خوشحالی بکنی ؟ :-J
استیو سرنوشت نامعلومی پیدا میکنه ، آخر سر هم Wesker جنازشو ورمیداره بخاطر ویروسی که توش بوده ، اطلاعات بیشتر خواستی برو DVD ـی به نام Wesker's Report رو تهیه کن لذت ببر ...
کد ورونیکا ، قسمت دوم ؟! lol خوبه ، یک مقدار از افسردگی در اومدم !

خو اینم هست :دی کور شود چشم آن هندونه فروشی که نتونه ببینه من بازی تست کردم :دی
خو این Survivor هیچ ربطی به Veronica نداره ، فقط شخصیتها و محیط بازی رو توش قرار دادن ، یه باس هم براش گذاشتن نمسیس ، خوشحال بشن ملت ...

خو اینم هست :دی کور شود چشم آن هندونه فروشی که نتونه ببینه من بازی تست کردم :دی
خو این Survivor هیچ ربطی به Veronica نداره ، فقط شخصیتها و محیط بازی رو توش قرار دادن ، یه باس هم براش گذاشتن نمسیس ، خوشحال بشن ملت ...
من رو شادمان کردی با این خبر
نمسیس رو میگم :biggrin1:
دستتوت درد نکنه !

خوب حالا که نمیدونی بزار داستانشو بهت بگم
کلر بعد از پیدا کردن برادرش کریس و فرار از وسترن سیتی متوجه میشه که استیو هنوز زنده هستش که تصمیم میگیره که یک باره دیگه به وسترن سیتی برگره
اسمه بازی هم اینه (resident evil:survivor2-code:veronica)
البته ساخت بازی برای خودش داستانی داره :arrowd:

نه آخه شما نوشتی با ایده تمام کردن سری بازی ، در حالی که تاکوچی ازش پرسیده بودن این آخرین Re ـه ؟ گفته بود تا وقتی کپکام هست ، Re هم هست ... مطمئن باشید حداقل این نسخه پایان Re نیست !
پ.ن : چی چی رو تمومه !
من هنوز بری بورتون رو میخوام !
اگه resident evil 1 رو تموم کرده باشی میبینی که بری توسط تایرانت کشته میشه ما این صحنه رو نمیبینیم اگه با جیل بازی رو تموم کنی بری عکس خانوادگیش (زنش پسرش خودش) رو به جیل میده ومیمیره
وسکر هم کشته میشه وقتی تایرانت رو برای کشتن (جیل یا کریس) از محفظه شیشه ای ازاد میکنه حالا نمیدونم capcom رو چه حساب وسکر رو بر میگردونه اخه ساختمون بعد از تموم شدن بازی منفجر میشه ;)

خب دیگه لطف کنید بعد از این پستی ندید بزارید تاپیک بره همونجایی که بود ...
شما هم دوست من ، یک مقدار تعقل کنی میبینی بری بورتون رو در بازی میتونی بکشی ، میتونی نکشی، در نسخه سوم هم بازی دو پایان داشت ، در پایان اصلی بری بورتون میومد دنبال جیل و کارلوس و اونا رو نجات میداد ، باز از طرفی اگه همه نسخه ها رو بازی کرده باشی میفهمی که وسکر به واسطه تزریق ویروس به خودش و Mutant شدن تونست درست قبل از انفجار عمارت از اونجا خارج بشه ...
خوب حالا که نمیدونی بزار داستانشو بهت بگم
کلر بعد از پیدا کردن برادرش کریس و فرار از وسترن سیتی متوجه میشه که استیو هنوز زنده هستش که تصمیم میگیره که یک باره دیگه به وسترن سیتی برگره
اسمه بازی هم اینه (resident evil:survivor2-code:veronica)
البته ساخت بازی برای خودش داستانی داره
اولا نسخه ای که کلیر توش با استیو آشنا میشه 2 سال بعد از انفجار راکون سیتی ـه ، حالا نمیدونم راکون سیتی در توهمات شما چجوری اون موقع بوده !!
کلیر هیچوقت در راکون سیتی ( دقت کن، راکون نه وسترن !!! ) برادرش رو پیدا نکرد ... قبل از اینکه کلیر وارد شهر بشه کریس به اروپا رفته بود ، کلیر میره دنبالش که اتفاقات نسخه ورونیکا میفته ... حالا بزار زندگیمو بکنم ...

آخرین ویرایش:
ترد مربوط به شونصد سال پیش رو بالا آوردی که ابراز خوشحالی بکنی ؟ :-J
استیو سرنوشت نامعلومی پیدا میکنه ، آخر سر هم Wesker جنازشو ورمیداره بخاطر ویروسی که توش بوده ، اطلاعات بیشتر خواستی برو DVD ـی به نام Wesker's Report رو تهیه کن لذت ببر ...
کد ورونیکا ، قسمت دوم ؟! lol خوبه ، یک مقدار از افسردگی در اومدم !

ببینم wesker"s report رو خودت ساختی بد نیست بدونی resident evil شامل این قسمتها میشه:

Resident Evil-Resident Evil (Remake-)Resident Evil Deadly Silence-Resident Evil Zero

Resident Evil 2-Resident Evil 3 Nemesis-Resident Evil Code: Veronica

Resident Evil 4-Resident Evil 5-Resident Evil Outbreak-Resident Evil Outbreak File: 2

The Umbrella Chronicles-Resident Evil Gun Survivor-Resident Evil Gun Survivor 2

Resident Evil Dead Aim-Resident Evil Gaiden

هفت تا بازی unreleased titles هم داره میخوای اسماشو بگم

آخرین ویرایش:
خب دیگه لطف کنید بعد از این پستی ندید بزارید تاپیک بره همونجایی که بود ...
شما هم دوست من ، یک مقدار تعقل کنی میبینی بری بورتون رو در بازی میتونی بکشی ، میتونی نکشی، در نسخه سوم هم بازی دو پایان داشت ، در پایان اصلی بری بورتون میومد دنبال جیل و کارلوس و اونا رو نجات میداد ، باز از طرفی اگه همه نسخه ها رو بازی کرده باشی میفهمی که وسکر به واسطه تزریق ویروس به خودش و Mutant شدن تونست درست قبل از انفجار عمارت از اونجا خارج بشه ...

اولا نسخه ای که کلیر توش با استیو آشنا میشه 2 سال بعد از انفجار راکون سیتی ـه ، حالا نمیدونم راکون سیتی در توهمات شما چجوری اون موقع بوده !!
کلیر هیچوقت در راکون سیتی ( دقت کن، راکون نه وسترن !!! ) برادرش رو پیدا نکرد ... قبل از اینکه کلیر وارد شهر بشه کریس به اروپا رفته بود ، کلیر میره دنبالش که اتفاقات نسخه ورونیکا میفته ... حالا بزار زندگیمو بکنم ...

کی اینجا حرف از راکون سیتی زد بری رو میتونی بکشی میتونی نکشی دیگه چیه اگه code veronica رو بازی کرده باشی میبینی که کریس با قایق وارد وسترن سیتی میشه و کلر رو پیدا میکنه من کی گفتم کلر برادرش رو تو راکون پیدا میکنه
چرا حرفها رو میپیچونی به هم:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or