عزیز این بازی کلا ربطی به لید و .... حتی ربطی به راکستار هم نداره راکستار ناشر بازی هستش همین فقط بازی رو یکی از استدیو های که یک جورای T-P های سونی حسابش کرد به خاطر این که تمام افراد این گروه جزو مقامات سونی بودن . داره میسازه و این بازی کلا به صورت انحصاری تا چند وقت پیش در حال ساخت بوده و بعد از قبول کردن سونی که بازی خرجش زیاد شده و به راکستار اجازه داده بازی روی 360 هم عرضه بشه این اتفاق افتاده .
حتی این استدیو بعد از این بازی باید به قراردادی که با سونی داره عمل کنه که هنوز چند عنوان که باید این استدیو برای سونی بسازه قراردادش پا برجا هستش حتی میتونی از اضافات این بازی برای PS3 هم دقت کنی و حتی بازی که راکستار شمالی بعد از مولتی کردن این عنوان قرار شد خودش برای سونی بسازه که اسمش AGENT هستش به احتمال زیاد در E3 میبینیمش .
بعدشم این یک مقدار چمن و ..... هیچ تاثیری در خود بازی نداره وقتی شما بازی رو بازی میکنید چی رو دوست دارین ازش لذت ببرین اول گیم پلی بعدی داستان بعدش هم اگه گرافیک بالای داشته باشه وگرنه هنوز بازی های هستن از نسل های قبل بدون داشتن گرافیک امروزی به 1000تای بازی های با فریم 60 و.... میرزن .
به خدا اصلا مهم نیست این بازی برای PS3 هستش یا 360 یا .... فرق با هم دارن باید بازی کرد و از بازی لذت برد حالا هرکسی روی هر چی که داره یکی با PC بازی میکنه یکی با360 یکی با PS3 یکی هم مثل من با هر 3 تاش وقتی از چیزی خوشم بیاد یا حال کنم .... این رو هم برای این که خیلی دوست دارم تو کلکسیون بازی های اصلم باشه برای PS3 میخوام بگیرم به خاطر این که برای 360 که ایران نمیاد مجبوریم برای Ps3 بگیرم این کانتنت های انحصاری رو هم که برای Ps3 گفته بیشتر ادم ازش لذت میبره همین .