مضامین انحصاری برای نسخه PS3 عنوان L.A.Noire

Robin Hood

کاربر سایت
سلام !

617feVIF8yL._AA300_.jpg

سایتهای Amazon,Gamestop و Walmart با آپدیت کردن باکس شات نسخه PS3 عنوان L.A.Noire خبر از وجود مضامین انحصاری برای این نسخه را میدهند .

همچنین شما با پیش خرید کردن این بازی از سایت Amazon صاحب یک لباس کارآگاهی (Detective Suit) برای کرکتر اصلی این عنوان خواهید شد .

Source 1
Source 2
Source 3
Source 4

آپدیت : عنوان این مضمون انحصاری Consul's Car Traffic Case میباشد .

attachment.php

آخرین ویرایش:
بچه راسته ميگن موتور اصلي بازي روي ps3 هست...ميترسم دوباره قضيه RDR تكرار شه:-/
اگه ps3 لید باشه که مشکلی پیش نمیاد :d مشکلات برای شرایط برعکسه :d بعد قضیه ی RDR منظورت معضل بزرگ کم بودن تعدادی شوید توی صحراست ؟! :d
--------------
اره همون ليدر يا لودر..:d
من RDR رو باور نميكردم كه خيلي فرق داشته باشن..ولي هر 2 نسخه رو همزمان خودم مقايسه كردم...تفاوت چندتا شيويد كه تو مافيا ميديديم نبود...زمين تازير زمين تفاوت بود...:d..اميدوارم تو L.A.Noire حداقل برابر باشن چون خيلي از كار R* عصبي شدم...با خودم عهد كردم اگه بازي بعدي اين شركت اينقدر تفاوت بذاره نسخه اورجينال اون بازي رو تحريم كنم:d
من خودم تا پارکینگش رفتم خبری نبود :d شما به نظرم از همین الان تحریمش کن که بعداً تو ذوقت نخوره :d

آخرین ویرایش:
اگه ps3 لید باشه که مشکلی پیش نمیاد :d مشکلات برای شرایط برعکسه :d بعد قضیه ی RDR منظورت معضل بزرگ کم بودن تعدادی شوید توی صحراست ؟! :d

اره همون ليدر يا لودر..:d
من RDR رو باور نميكردم كه خيلي فرق داشته باشن..ولي هر 2 نسخه رو همزمان خودم مقايسه كردم...تفاوت چندتا شيويد كه تو مافيا ميديديم نبود...زمين تازير زمين تفاوت بود...:d..اميدوارم تو L.A.Noire حداقل برابر باشن چون خيلي از كار R* عصبي شدم...با خودم عهد كردم اگه بازي بعدي اين شركت اينقدر تفاوت بذاره نسخه اورجينال اون بازي رو تحريم كنم:d

Consul's Car Traffic Case شامل این موارده:

The Naked City: یک پرونده جدید در خط داستانی بازی که در اون کاراگاه به دنبال سرنخ‌هایی در مورد قتل یه خانم جیگول می‌گرده. شغل این مادمازل هم fashion model بوده( تبلیغات برای البسه مد روز). در نگاه اول این پرونده یه خودکشی به نظر میرسه اما سرنخ‌هایی وجود داره که باید توسط شما پیدا بشه.

20 Police badges: این هم 20 تا آیتم هست که در سراسر محیط بازی پخش شده و اگه همه را پیدا کنید، آیتم‌‌های جدیدی در بازی در اختیارتون قرار میگیره که توضیحی در موردشون داده نشده.

• Like
Reactions: Amin.J
The Naked City: یک پرونده جدید در خط داستانی بازی که در اون کاراگاه به دنبال سرنخ‌هایی در مورد قتل یه خانم جیگول می‌گرده. شغل این مادمازل هم fashion model بوده( تبلیغات برای البسه مد روز). در نگاه اول این پرونده یه خودکشی به نظر میرسه اما سرنخ‌هایی وجود داره که باید توسط شما پیدا بشه.
The Naked City یکی از نوآرهای معروف سینما هست که اسکار هم برده :دی توی اون هم یه مدل به قتل میرسه ولی نمیدونم کلآ این قسمت LA Noire ربطی به اون فیلم داره یا فقط از نظر اسم و تم یه ادای دین بهش هست ! :دی

• Like
Reactions: GENE
من که از خیلی وقت پیش میخواستم این عنوان رو برای PS3 بگیرم الان هم که این ها هستش .

content انحصاری بخوره تو سرشون . بزرگترین لطفی که بکنن همین که تفاوتش با نسخه ی x360 ناچیز باشه !!!=))

عزیز این بازی از اول برای PS3 در حال ساخت بوده به صورت انحصاری چجوری میشه یک دفعه پس رفت کنه ؟

به فرض هم که REDD یکم علف کم داشت شما مگه میخواستین گوسفند یا گاوتون رو ببرین چرا که مشکل داشته باشه یا تو GTA IV مشکل از نور بازی بود خوب مگه چه تاثیری در روند خود این بازی ها اتفاق میفته .

واقعا شما ها خودتون خندتون نمیگیره با این نظر دادن ها ؟

بعدشم تمام ویدیو های تا الان از نسخه PS3 بوده میتونین ویدیو ها رو ببینین یک دفعه دیگه که اون مربع و ..... که میگه بزنین رو ببینین .

آخرین ویرایش:
S3

عزیز این بازی از اول برای PS3 در حال ساخت بوده به صورت انحصاری چجوری میشه یک دفعه پس رفت کنه ؟

به فرض هم که REDD یکم علف کم داشت شما مگه میخواستین گوسفند یا گاوتون رو ببرین چرا که مشکل داشته باشه یا تو GTA IV مشکل از نور بازی بود خوب مگه چه تاثیری در روند خود این بازی ها اتفاق میفته .

واقعا شما ها خودتون خندتون نمیگیره با این نظر دادن ها ؟

بعدشم تمام ویدیو های تا الان از نسخه PS3 بوده میتونین ویدیو ها رو ببینین یک دفعه دیگه که اون مربع و ..... که میگه بزنین رو ببینین .
red dead هم اگه یادت باشه اولین دموشو تو کنفرانس e32005 سونی داشت و اون موقع هم انحصاری ps3 اعلام شده بود .(اون موقع code name بود).در ضمن قبل از عرضشم مسوولین rockstar از کیفیت بالاتر و lead بودن ps3 گفته بودن .خب اینکه ادعا میکنن ولی ماحصل کارشون 180 درجه فرق میکنه با حرفشون ادم مجبور میشه اظهارنظر های خنده دار (به قول شما)از خودش بروز بده و تفاوت های ناچیز(علف کمتر نسخه ی ps3 و رزولوشن و فریم ریت کمتر و از این چیزهای سطحی!!!) تو چشمش بزرگ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or