مصاحبه VG247 با پت هنیس ریاست شرکت بسدا

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
pete-hines.jpg

امسال سال بزرگی برای بسدا است. بزرگ ترین بازی RPG این شرکت یعنی Skyrims و تنها IP جدید شرک id Software پس از 15 سال امسال منتشر میشود.
دیروز سایت VG247 مصاحبه مهمی در رابطه با این سال پربار برای این کمپانی با آقای پت هینس انجام داد. متن زیر ترجمه این مصاحبه می باشد:

VG247: امسال سال بزرگی برای کمپانی شماست؟

هنیس:
اوه آره امسال ما سال بزرگی رو در پیش داریم . امسال در تمام تاریخ شرکتمون بی سابقس!

VG247: ما هیچ حرکتی از جانب شرکت شما برای ساپورت کینکت و موو ندیدیم. آیا شما امسال یا در آینده برنامه ای برای این ندارید؟

هنیس:
اینکه ما هیچ چیزی برای این ها نداریم به این منی نیست که هیچ نگاه و توجهی بهشون نمی کنیم. بلکه ما دوست داریم تا نحوه کار سایر بازی ها بر روی این سته ها رو ببینیم و موفقیت ها و شکست های احتمالی سایر بازی هایی که برای آنها می آید را آنالیز و در صورتی که چیز چشم گیری وجود داشت ما هم دست به کار می شویم.

VG247: در مورد 3DS چی ؟ آیا چیزی برای اون دارید؟

هنیس:
ما تا کنون هیچ چیزی برای DS نداشتیم . اگه بخواهیم این کار رو انجام بدیم نیاز به نیرو برای ساخت بازی DS داریم. البته اینها همه فرضیه اند و ما در کل چیزی برای DS نداریم.

VG247: بریم سر بازی RAGE. این بازی اولین IP جدید id پس از 15 سال بود. آیا ساخت این بازی برای بسدا و id دلهره آور نبود؟

هنیس:
{می خندد} جواب هم نه و هم آره مناسب این سوال است.
بله دلهره آور بود زیرا ، اینکه شما بیایید یک IP جدید بسازید نیازمند داستان ها و فضا ها جدید و از همه مهمتر اینکه کاری بکنید که گیمر ها بازی شما را قبول کنند.
و نه دلهره آور نبود چون ، id تمام چیز های مورد نیاز برای ساخت RAGE را در دست داشت.
و RAGE اونی شد که باید باشه. محیط های بزرگ و گیم پلی که مبنای اون محیط های وسیع خارجی است.و من باید بگم این بازی یک کار شدیداً متفاوت نسبت به ساخته های قبلی این شرکت هست.
شما تو این بازی رانندگی دارید ، میتونید به شهر برید ، بگردید ، با مردم صحبت کنید و ماموریت بگیرید. این خیلی با بازی هایی مثل Quake , DOOM , Wolfshtain تفاوت داره.

VG247: برای یک IP جدید آیا فک نمی کنید که یک نسخه دمو میتونه گیمرا ها رو مجذوبتون کنه؟

هنیس:
گاهی اوقات این کار به شدت جواب میده.
اما اگر بخواهیم کمی صادق باشیم من می گوییم شانس انجام این عمل در حد صفر است.

VG247 : به تازگی کارهای جالبی از سوی دیگر شرکت ها دیدیم. Capcom با بازی "خیزش مردگان2" و چند کار اینطوری هم از THQ و RAGE رو هم از جانب شما. حال سوال این است "آیا شما می خواهید از این دست بازی ها را باز بسازید؟"

هنیس:
باز هم می گم. ما id همه ایدها را برای ساخت داشت. جان کارمک تلاش های زیادی برای این عنوان کرد.
در واقع بسدا باید همشه تلاش کنه تا بتون این طیف گسترده از حامیان و طرفداران خودش رو که سلایق گوناگون را دارند رو کنار خودش حفظ کنه.
این موضوعات از طریق فیس بوک و توییتر به ما گفته میشه و ما هم سعی می کنیم اونها رو گوش کنیم تا طرفدارانمون راضی باشند.

VG247: خب بریم سر بازی بعدی: آیا امسال در E3 یا QuakeCon شاهد حضور DOOM4 هستیم؟

هنیس:
از نظر تکنیکی ما بازی رو رونمایی کردیم. فکر کنم منظور شما به صورت عمومی هست؟

VG247: بله..

هنیس:
پس جواب اینه " من نمیتونیم چیزی به شما بگم"
ما با اعضای تیم قرار گذاشتیم تا بچه های سازنده آمده سخن گفتن یا نشون دادن چیزی از بازی نشدن هیچ حرفی از بازی نزنیم. و من باید توجه همه رو به این موضوع که id داره RAGE می سازه جلب کنم.
و فعلاً هم در قرار هی خبری مون قرار نیست چیزی از این بازی بگیم.

VG247: در مورد به فروش رساندن Fallout New Vegas در حالی که باگ های زیادی داشت و شما چند بار بازی را به روز کردید. اما مشکلات ادامه داشت چه می گویید؟

هنیس:
خب ما باید بازی رو در تاریخش به فروش می رسوندیم حتی با داشتن اون اگ ها.
ما obsidian رو مسئول کردیم تا تمام باگ ها رو پیدا و فیکس کنه. و فک کنم ما در این امر موفق بودیم. ما دو یا سه آپدیت هم برای Fallout 3 داشتیم و کاری کردیم که بازی از هر باگی عاری باشه.
هر شرکت و ناشری راه رسم خودشو تو ساخت و نشر بازی ها داره اما ما همیشه و همیشه
یک مسیر داشتیم "ساخت و نشر بهترین بازی با بالاترین کیفیت ممکن"

VG247 : بازی SKYRIMS موتور جدیدی برای ساختش استفاده شده. آیا ما شاهد ساخه شدن Fallout های بعدی با این موتور هستیم؟

هنیس: بله ، منظورم اینه که ما الان Skyrims رو داریم با این موتور می سازیم و فعلاً برنامه ای برای ساخت بازی دیگه ای بر پایه این موتور نداریم. باید ببینید در آینده چه رخ خواهد داد.
فعلاً تمرکز ما بر روی Skyrims است و ما نمی توانیم چیزی رو از آِنده برای شما بگوییم.

VG247: ما شاهد عرضه DLC های Fallout 3 ایتدا بر روی XBL و GFWL قبل از PS3 بودیم. آیا این بدان معناست که PC , PS3 یک مقصد کم سود برای شما هستند؟

هنیس:
فعلاً ما یک قرار داد انحصاری با X360 داریم و من نمی توانید هیچ چیزی در مورد سایر پلتفرم ها به شما بگوییم.

VG247: آیا خیال ما بابت عرضه تعدادی DLC برای Fallout New Vegas قابل عرضه در سال جاری راحت باشد؟

هنیس:
اوهالبته. ما یک DLC برای امسال آماده کردیم. ما همیشه پشتیبان محصولاتمان هستیم. ما می خواهیم بهترین را انجام دهیم و فکر می کنم عرضه یک DLC تمام آنچه ما می خواهیم نیست. پس منتظر چیز های بیشتری باشید.

VG247 : ما فشخیص دادیم که آبسیدین یکی از وابتگان شاست. آیا این شرکت نقشی در آینده Fallout خواهد داشت؟

هنیس:
فعلاً رابطه ما با آنها در مورد Fallout New Vegas و DLC های آن است. ما دوست داریم کارمان را با آنها ادامه دهیم.

VG247: من BRINK را دوست دارم. اما همه چیز از این بازی فوق العاده زیبا با آن گیم پلی منحصر به فرد و خارق العاده محدود به نمایش شما در فرانسه و پاییز گذشته شماست. حال آیا واقعاً بازی در این بهار می آید؟

هنیس:
اوه آره. حتماً کاملاً مطمئناً

VG247: ما در اواخر سال میلادی قبل اخباری مبنی بر نسخه بتا چند نفره شنیدیم. آیا شما برنامه ای برای عرضه بتای این بازی قبل از عرضه دارید؟

هنیس:
من نمیدونم. ما یک چیزایی دیدیم و شنیدم و یکسری تست لازم داریم.
اگه گروه تشخص بده میتونه بتای بازی رو برای یک گروه تستر یا به صورت همگانی عرضه کنه.
ما باید بشینیم و ببینیم چی میشه . من واقعاً در این مورد چیزی نمی دونم.

VG247: شما در QuakeCon سال پیش از خرید استدیوی Arkane خیر دادید. حال یک خرید مانند Arkane چگونه با بسدا هماهنگ میتونه باشه؟

هنیس:

ادامه دارد.....

آخرین ویرایش:
ادامه ......

VG247: شما در QuakeCon سال پیش از خرید استدیوی Arkane خیر دادید. حال یک خرید مانند Arkane چگونه با بسدا هماهنگ میتونه باشه؟

هنیس:
اونها برای یک مدتی با ما کار می کنند. هم اکنون ما و آنها مشغول فعالیت بر سر یک پروژه هستیم. ما منتظر ارائه ی پروژه اونها هستیم و دوست داریم اولین کار مشترکمون با اونها رو هر چه زودتر رو نمایی کنیم.

VG247 : ما کی می تونیم اولین پروژه اونها رو ببینیم؟

هنیس:
من نیم تونم یک زمان رو به صورت مشخص به شما بگم.

Moving onto Tango تقریباً مانند یک کودتا بود. شما چطوری میتونید استدیو های شرقی مانند TANGO یا میکامی رو با شرکت های غربی مانند بسدا یا زن ماکس هماهنگ کنید؟

هنیس:
ما با میکامی یک سری مکالمات طولانی مدت داشتیم و فهمیدیم اون رو چه پروژه ای و چه نوع روابطی می خواد کار کنه. و همچنین ما چه بازی هایی رو از اون می خواهیم.
اون خیلی خوب مثل بچه های id و بچه های Arkane با ما هماهنگ شد. و ما خوشحالیم که حالا اونو داریم و می خواهیم پروژه هایمان را با او معرفی کنیم.

VG247 : خوب اولین پروژتون چیه و چجوریه؟

هنیس:
اوه {خنده} من نمی دونم چطوری میتونم کیفیت و نوع اونو براتون شرح بدم!
اونا یک پروسه طولانی رو دارند.اونو تیمش دارند به خوبی کار می کنند. و من نمی دونم که فردا یا این هفته یا کی میتونم بگم اونا چه کار می کنند. فقط بدونید اون و تیمش دارند به سختی تلاش می کنند.

VG247 : در مورد Zeni Max چی؟ اونم مثل id , Arkane ,Tango هستش؟

هنیس:
ما با اونا داریم صحبت میکنیم. این اینطوری نیست که ما بگیم" هی ما می خوایم شما رو بخریم!" و اونام بگم" اووه البته!نظر شما چیه؟!" و ما بشنیم با هم کار کنیم. این یک پروسه طولانی رو میطلبه.
در مورد id , Arkane , Tango اینطوری بود که " ما دوست داریم با شما کار کنیم و کارای شمارو هم دوست داریم. ما بازی های شمار رو دوست داریم و می خوایم اگه بشه با هم یک کاری رو انجام بدیم"
که این موضوع در مورد id اتفاق نیوفتاد و ما فقط تصمیم بر نشر بازی های اونا گرفتیم.
در مورد Arkane اونها اومدند و با ما همکار شدند. اونها به یک بخش از بسدا تبدیل شدند و به زیر مجموعه ZeniMax تبدیل شدند.
ما با سازندگان زیادی صحبت کردیم و نسبت به اینکه اونها بیان و به ما بپیوندند با هم حرفایی زدیم. و گفتیم (به اونهایی که کارشان را دوست داریم) که اگر ممکن است ما هم در پروژه به شما بپیوندیم.
این وطری ما ناشر تعداد زیادی بازی شدیم و با سازندگانی بسیار باهوش آشنا شدیم.

VG247: بر گردیم سر بازی Skyrim . شما سر انتشار هر دو شماری قبلی "Oblivion" و "Morrowind" مشکلاتی داشتید. بازی پس از عرضه برای رفع مشکلاتش شامل تعدادی پچ شد.حالا شما مایلید بازی Skyrim قبل از عرضه به دست بتا تستر ها برسه و دیگه شاهد اون مشکلات نباشیم؟

هنیس:
در واقع نه.ما بتای عمومی عرضه نخواهیم کرد.ما بازیمون نسخه پیش بتا و تعداد زیادی تست پشت سر میزاره. و ما در طول این پروسه بازی رو بهبود می بخشیم. اگه بخوایم با هم رو راست باشیم عرضه یک نسخه باز بتا که عده زیادی دانلودش کنند و بازی کنند هیچ فایده و کمکی برای ما نداره.
این یک بازی چند نفره نیست که ما بخوایم مشکلات خاص ازش در بیاریم.
اگه تستر بخوایم میدونیم اونا رو از کجا پیدا کینم. ما کسانی رو داریم که به بهبود بازیمون کمک کنند. ما برای کار قبلیمون که Fallout 3 بود کارای زیادی کردیم و این روند "بهتر و بهتر شدن" را ادامه خواهیم داد.

VG247: چرا کلاس های توانایی در Skyrim رو به 18 رسوندید؟ در Oblivion 21 و در Morrowind 27 کلاس توانایی وجود داشت؟

هنیس:
ببینید ما در Fallout کلاس هامون رو ترکیب کردیم تا بتونیم از دل Fallout3 ، Fallout رو بیرون بکشیم.و همین تغییرات و ترکیبات رو هم در New Vegas به کار بردیم.
ما نمی خوایم در جا بزنیم و دوست داریم بازی هامون همیشه بهترین باشند.
ما از تغییرات نمی ترسیم و لازم نمی دونم همیشه همون روند های ساخت شماره قبلی رو تکرار کنیم.
ما معتقدیم هر شماره باید تازگی های خودش رو برای بازیکنان داشته باشه.

VG247 : کیت ماد سازی که برای Skyrim معرفی کردید با اونی که برای Oblivion معرفی کردید تفاوت داره؟

هنیس:
جزییات کار رو نمیشه گفت اما اساس کار همونی هست که تو Oblivion یا Morrowind دیدید. هنگامی که شما ماد مورد علاقتون رو میسازید بازی با قلبتون پیوند می خوره.
ما بهش میگیم کیت سازندگی چون تو اون موتور داره موتر دیگه ای رو خلق می کنه.

VG247 : آیا ما می تونیم فرض کنیم که Skyrim شامل DLC هایی مثل Oblivion یا Fallout میشه؟

هنیس:
ما تمرکزمون رو بر روی اصل بازی گذاشتیم. برای ما اونچه که فعلاً مهمه خود بازی هست. و فعلاً نگرانی بابت چیز هایی که قراره بعداً برای بازی قرار بدیم نداریم.

VG247 : در مورد Fallout Online که به دست Interplay ساخته میشه به عنوان آخرین سوال چیزی دارید بگید؟

هنیس:
این یک مشکل حقوقی هست. ما جلوی اون کارو می گیریم. من در مورد مسائل حقوقی چیزی نمی گم.
Fallout و تمامی حقوق مادی و معنوی آن متعلق به ما و بسدا است. من در مورد کار ها و سخنان Interplay هیچ سخنی نمی گویم.

با تشکر از سایت VG247

منبع

بابت تاخیر حاصل شده در میان ترجمه شدیداً پوزش میطلبم امیدوارم دلگیر نشده باشد در متن هر اشکالی بود تذکر بدید اصلاح کنم. متن منبع رو هم بخونید اگه در ترجمه نقصی بود بر طرف کنم.
با تشکر صادق

خسته نباشی. کارت خیلی سنگین بود.
ولی تو بعضی از جاهایی که من نگاه کردم مقداری شبه تو ترجمت ایجاد میشه مثل این بخش:
VG247 : در مورد Zeni Max چی؟ اونم مثل id , Arkane ,Tango هستش؟
راستش من اولین بار خوندم خیال کردم که بدستا میخواد ZENIMAX رو بخرتش.
به نظر من اینطوری بهتره؛ ایا zenimax به دنبال خرید استودیوهای دیگری مثل id ، ARKANE یا Tangoهست؟
یا مثلا در ادامه جواب همین بخش ، بعضی از بخشا رو نذاشتی مثل:‘Hey, you know, it would make a ton of sense on both sides if we joined forces and you guys came on board with us.’ It happens that way.
در مجموع کارت عالی بود. بازم ممنون.

• Like
Reactions: slipkboy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or