مصاحبه Oskari Häkkinen درباره Alan Wake

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

alan-wake-site-logo-490.jpg

بازي Alan Wake مدت هاست كه در حال ساخته شدن است اما هنوز اطلاعات خاصي از اين بازي در دسترس نيست. بعد از مدت ها يكي از مديران Remedy يعني Oskari Häkkinen با يك سايت نوروژي مصاحبه كرده است. اين مصاحبه در سان فرانسيسكو واقع در يكي از رستوان هاي ايتاليايي صورت گرفته است !!
...............

خب , تو درباره Alan Wake چه چيزي مي توني به من بگي ؟

- خب من نميتونم چيز زيادي بهت بگم هههه ... بذار اين طوري بگم. تو از من سوال مي كني و من سعي مي كنم به بهترين نحوي كه مي تونم توضيح بدم. ما در حال حاضر هيچ چيزي در Game Developers Conference نشان نداده ايم. و به همين خاطر ممكن است فكر كني ما علاقه اي به توضيح درباره مراحل ساخت بازي نداريم.

اين بازي چند سال پيش تاييد شده اما بعد از اين همه مدت ما دقيقا نمي دانيم با چه جور بازي سر و كار داريم , ميشه يكم به ما در اين باره توضيح بدي ؟

- باشه ... Alan Wake يك بازي هست كه بر اساس داستان پيش ميره. و پيشنيه بسيار قوي دارد. اين بازي يك psychological action thriller هست و الن در اين بازي يك نويسنده هست.

زماني كه Alan Wake يك نويسنده هست واكنش وي در بازي چگونه هست ؟ ايا اين بازي مثل Max Payne يك بازي كاملا اكشن خواهد بود يا به گونه اي ديگر پيش خواهد رفت ؟

- اكشن بازي خيلي كمتر از Max Payne هست.

تو ترجيح ميدي اين بازي رو با Silent Hill مقايسه كني ؟ يك سري اكشن در بازي هست كه با تجسس و معما ادغام شده است ؟

- بله همين گونه است. منتها Silent Hill يك بازي زامبي گونه است و ما سعي مي كنيم از مسائل زامبي گونه دوري كنيم و به اصليت بازي تكيه كنيم.

من داشتم درباره سرعت اهنگ بازي از لحاظ اكشن و اكتشاف فكر مي كردم.

- اين بازي كاملا بر اساس داستان هست. پيشينه مهمترين ركن در بازي هست و داستان براي ما خيلي مهمتر از به عنوان مثال داستان در بازي Silent Hill هست. يك داستان هوشمندانه براي ما خيلي مهم هست. ما يك پيشينه بسيار قوئ در كنار اتمسفر و روح( جو ) بسيار قوي در بازي داريم. ما مي خواهيم يك دليلي براي ترس و احساس خطر وجود داشته باشد در حالي كه در بازي هاي ديگر زامبي ها از پشت به شما حمله مي كنند و اين چيزي هست كه ما خوشمان نمياد. روشنايي( نورپردازي) در اين بازي خيلي مهم است و يك ايتم بسيار تك در بازي هست و روشنايي كه ما در اين بازي استفاده تا به حال در هيچ بازي استفاده نشده است. Remedy هميشه سعي ميكند چيز جديدي را وارد عرصه كند.

ايا حرف هاي شما بدين معنا هست كه روشنايي( light ) در اين بازي يك Bullet-Time ( عنصر ابتكاري و يگانه Max Payne ) جديد است ؟

- Bullet-Time يك عنصر جديدي بود كه ما واردش شديم و روشنايي در اين بازي هم به اين گونه هست. روشنايي در Alan Wake المان بسيار مهمي است و در همه المان ها بازي به كار رفته است. ما بازسازي روز و شب را در بازي وارسي مي كنيم. اما مهمترين چيز اين است كه چه مقدار روشنايي در بازي به كار رفته و چه ميزان تاثيري را دارد.

79286_alan_wake_2.jpg

اين بدين معنا هست كه اب و هواي بازي به صورت پويا هست يا اب و هوا با توجه به محيط و جو بازي عوض ميشه ؟

- ما اين اتمسفر انتخاب كرديم. حدس شما در اين زمينه درست هست. هر چيزي در بازي مي تونه تحت تاثير اب و هوا قرار بگيره. مثلا زماني كه شما در حال رانندگي با ماشين هستيد اگر هوا باراني باشد وضعيت شما خيلي بدتر از زماني كه هوا خوب است , خواهد شد. اب و هواي پويا بر روي وضعيت بازي تاثير گذار است و مثلا اگر هوا به صورت مه باشد وضعيت شما هم بد خواهد بود. شما بايد به ياد داشته باشيد كانسپت اين بازي جديد و با ديگر بازي هاي متفاوت است.

خيلي از مردم اين متن مي خونند و فكر مي كنند : من اين روشنايي قبل از اين در بازي ديدم. من قبلا از چراغ استفاده كردم. ايا اين بدين معناست كه روشنايي در Alan Wake متفاوت با چيزي هست كه ما تا به حال ديده ايم ؟

- بله و البته اين المان در مبارزات بازي هم تاثير داره.

بگذاريد يك سوال اصلي از تون بپرسم. شما در اين بازي چه كاري كرده ايد ؟ بيشتر بازي هاي در حال حاضر بازي هاي Fighting يا Shooter هستند. زماني كه شما مبارزه در طول بازي نداريد چي كار مي كنيد ؟

- بذاريد با پيشينه شروع كنم و اينكه Alan Wake چه كسي هست. وي يك نويسنده معروف هست اما يك مشكلي پيدا كرده. وي براي دو سال هست كه هيچ اثري را ننوشته. زنش يعني Alice براي حل اين مشكل, الن را به شهر كوچك Bright Falls ميفرستد. و يك مشكلي بزرگي در اين بين هست. اليس يك دفعه اي ناپديد مي شود و الن بايد وي را پيدا كند. اين در حالي هست كه وي بين افكارش و كابوس هاش گير افتاده. ما المان هاي زيادي براي كابوس هاي وي در نظر ديديم. و در مورد خيلي از اين المان ها شما مطمئن نيستيد كه انها چي هستند. و اين چيزي هست كه حالت بسيار جالبي به گيم پلي بازي هم ميدهد. و البته من دوباره بايد در مورد جنبه psychological (روانشناسانه) بازي اشاره كنم اما مي ترسم كه بيش از حد از بازي تعريف كنم !! . به سريال هايي مثل 24 , Lost , Prison Break فكر كنيد. و اين كه در اخر هر سريال شخصيت اصلي بين كوهي از مشكلات قرار مي گيرد و شما در پايان در اين فكر هستيد كه در قسمت بعدي چه اتفاقي مي افتد. اين همون چيزي هست كه ما مي خواهيم با Alan Wake به دست بياوريم. ما به اين معقوله خيلي نزديك هستيم و از اين بابت خيلي خوشحاليم. اين بازي پروسه بسيار طولاني داشته است و ما پنج سال هست كه در حال ساخت اين بازي هستيم و بالاي و پايين هاي بسياري براي پيدا كردن راه درست داشته ايم. در حال حاضر ما راه درست پيدا كرده ايم و ساخت بازي به خوبي پيش مي رود.

از انجايي كه شما پستي و بلندي هاي زيادي را داشتيد ايا مفهموم ( Concept ) عوض شده ؟

- concept ما عوض نشده اما هيچ concept از اول قوي نبوده. پاسخ به اين كه ما چطور concept اشكار مي كنيم از اول مشخص نبوده . ما خيلي توقع خودمون از بازي زياد بوده و هميشه تونستيم راهي پيدا كنيم كه ايده هاي دشوار و پيچيده را در بازي به واقعيت در بياوريم و اين يك concept كاملا منحصر به فرد هست.

من هنوز , دقيقا نفهميدم كه ما با چه جور بازي طرف هستيم ؟

- Alan Wake يك بازي سوم شخص هست. ما در بازي Shooting ه , جستجو , رانندگي و تعقيب و گريز خواهيم داشت. تفاوت هاي زيادي در اين بين وجود دارد. و اين بازي به صورت اپيزود وارانه هست. ما دوست داريم درباره هر اپيزود صحبت كنيم تا اينكه درباره Level صحبت كنيم و هر اپيزود داري يك مضمون جدا هست.

هر اپيزود چه مقدار به طول مي انجامد ؟

- متاسفانه من نمي توانم در اين مورد فعلا صحبت كنم. بازي هميشه به يك شكل هست و كنترل هم به همين صورت منتها اتمسفر هر مرحله تفاوت دارد. شما به مكان هاي مختلفي سفر خواهيد كرد. مثل Bright Falls در Washington و جاهاي ديگر. Alan Wake در اين بين سعي مي كنه دست نوشته هاي خودش را پيدا كند.

alan-wake-screenshot.jpg

دست نوشته هاي خودش را ؟ وي چگونه انها را گم كرده است ؟

- اره ... اين مورد فعلا مخفي هست.

من متوجه هستم كه شما نمي توانيد بگويد كه بازي كي عرضه مي شود اما مي تونيد به من بگيد چه زماني اطلاعات جديد از بازي عرضه خواهد شد ؟

- اميدوارم به زودي اما نمي توانم زمان دقيقش رو بهتون بگم.

ايا گرافيك بازي از اولين تريلر بازي تغيير كرده است ؟ نه فقط از بعد تكنيكي بلكه طراحي بازي در طول اين چند ساله تغيير پيدا كرده است ؟

- از بعد تكنيكي , اين تكنولوژي به طور مستمر در طول پروسه تكامل پيدا كرده. حالا اگه كسي بياد و از اين موضوع شاكي باشه... كه اين تكنولوژي قديمي هست بهتره سخت نگيره.

مشكل همينجاست. خيلي ها به اين مورد شديدا اهميت مي دهند و همين عامل موجب خريد انها مي شود.

- زماني كه Alan Wake عرضه شود يكي از بهترين زيبا ترين بازي هايي خواهد بود كه هر كسي ديده است.

چه چيزي در زمينه بصري بازي مهم هست ؟ استايل بازي با بعد تكنيكي ؟

- جلوه هاي بصري و جزييات بازي و تمركز بر روي جزييات اين بازي بي نظير هست.

صدا در بازي چه مقدار اهميت دارد ؟ مثل افكت هاي صدايي يا موسيقي ؟

موسيقي براي ما بسيار مهم است و جهت بازي ما رو تعيين مي كند. ما از روي نحوه موسيقي هاي فيلم و سريال ها تاثير گرفته ايم. موسيقي وسيله اي مهمي براي به وجود اوردن اتمسفر مناسب بازي است.به كمك موسيقي حس اينكه اتفاقي افتاده يا قرار است بيافتد منتقل مي شود.اين بازي يك اثر thriller (هيجاني) است. ما هيچ گونه هيولايي در بازي نداريم. هيچ زامبي نداريم كه بر روي شما بپرد و اين مسئله راحت نيست. ما يك بازي راونشناسانه رو به ارمغان اورده ايم. ساختن يك زامبي كه باعث ترس شما بشه كار راحتي هست. اما ساختن يك چنين بازي روانشناسانه اي سخت است. شما بايد اتمسفر درست را داشته باشيد و افرادي را داشته باشيد كه شما به انها اهميت مي دهيد.

پيشينه در اين بازي چگونه گفته خواهد شد ؟ ايا همه چيز در بازي گفته خواهد شد يا از تكنيك هاي كه در Max Payne استفاده بود , در اينجا استفاده خواهد شد ؟

متاسفانه من فعلا نميتوانم در اين مورد نظر دهم. اما پيشينه در اين بازي بسيار مهم خواهد بود ما يك گالري شخصي بسيار قوي داريم كه با گالري هاي مدل بازي خيلي تفاوت دارد كه فرضا در ان شخصيت ها خيلي خوب هستند يا بد.اونها همه در حالت صحيح خودشون قرار دارد. اصليت در بازي بسيار مهم خواهد بود. كاري كه برگرداندن ان با بازيگر است. الن و اليس هر دو از New Yrok هستند. و ما براي انها صداهاي با همان اصلييت تهيه ديدم. براي مردم واشنگتن هم ما صداهايي با همان اصليت را خواهيم داشت. ما بازي نميخواهيم كه بازيكن بعد از اينكه در مقابل بازي قرار مي گيرد با خود فكر كند : نه اين امكان پذير نيست. ما يك تجربه واقعي و قابل باور مي خواهيم.

اول :دی

آقا واقعا دستت درد نکنه. هر چند بازم زیاد پنهان کاری کردن اما جواب های خوبی هم دادن.

ما هيچ گونه هيولايي در بازي نداريم. هيچ زامبي نداريم كه بر روي شما بپرد
از این نظر خیالم خیلی خیلی راحت شد.

ما هيچ گونه هيولايي در بازي نداريم. هيچ زامبي نداريم كه بر روي شما بپرد
پس عمه کتی میخواد بهم بپره؟
حتی نگفته دشمناش چجوریه؟
احتمالا شبیه alone in the dark باشه با کیفیت پلاس!

عجیب خسته نباشی.خیلی عالی بود.
ce9b5522627ea157c548fe0a3bc3969f.gif

اندفه بازم بیشتر صحبت کرده بودن.این جریان اپیزود و رفتن به مکانهای مختلف و گم شدن دست نوشته ها هم جالب بود:biggrin1:

به به :d
مرسی کسری جان !
ولی با اینهمه سوال و جوابی هم که شد بازم چیز بدرد بخوری نگفتن !
یکی همون مسئله ای هست که فردین اشاره کرده ! یکی هم اینکه از گرافیک بازی تعریف کرده !
ولی خب قبلا همه میدونستن بازی زیاد اکشن نیست !
بابا به خدا ملت یه تریلر IN GAME میخوان همین و بس .

به به :d
مرسی کسری جان !
ولی با اینهمه سوال و جوابی هم که شد بازم چیز بدرد بخوری نگفتن !
یکی همون مسئله ای هست که فردین اشاره کرده ! یکی هم اینکه از گرافیک بازی تعریف کرده !
ولی خب قبلا همه میدونستن بازی زیاد اکشن نیست !
بابا به خدا ملت یه تریلر IN GAME میخوان همین و بس .
بابا بايد خدامونو شكر كنيم يارو اينقدر از بازي حرف زده. فكر كنم خبرنگاره چيزخورش كرده بود اختيار دست خودش نبوده.:biggrin1:

اين تعريفها رو قبلا هم كردن. تا يه چيز درست و حسابي نشون ندن فايده نداره.

دقیقا عین فارنهایت هست خدا کنه زنده باشیم بازی کنیم و البته خدارو شکر که دیگه زامبی نیست حالم از زامبی بهم میخوره دیگه چقدر زامبی حداقل باز دم این re5 گرم که این زامبی هاش را تغییر داده یکم باهوش کرده ولی به نظرم دورش تموم شده الان شما اگر یه گیمر باشی یه زامبی واقعی در خونتون ببینی کاملا مطمعنم به راحتی از پس بر میای چون تمام شیوه ها را توی این همه بازی یاد گرفتید به طور ساده تر کلش را بزنید

آخرین ویرایش:
اینطور که به نظر میاد فلسفه کلی بازی با تقلیدی کامل از بازی سایلنت هیل طراحی شده !! اینکه الن ( بازیکن ) همش توی دنیای واقعی و خیالی ( کابوس های الن ) هست و خودشم نمی دونه اینا چی هست و الان کجاست و ... _ به گفته این بابا _ رو دقیقا در سری بازی سایلنت هیل هم تجربه می کنیم. من نمی دونم این چه المان تازه ای هست که این بابا اینقدر بهش افتخار می کنه !! البته در کل باید تا زمان عرضه بازی صبر کرد . ولی به نظر من این بازی هم به سر نوشت عنوانی مثل Lair درمیاد . Lair هم کم تبلیغ نمی کردن روش :)

بابت خبر ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or