مصاحبه IGN با Phil Spencer

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
مثل پارسال که مصاحبش رو گذاشتم، امسال هم IGN با آقای Phil Spencer رئیس استودیو های مایکروسافت یه مصاحبه انجام داده که میتونین بخونین. امیدوارم اگه اشتباهی داره دیگه ببخشین:

=====================

91056994941556302754.jpg

IGN: خیلی از مردم میگن از اینکه کمپانی هایی که سخت افزار میسازن، به اندازه کافی ریسک پذیر نیستن، نا امید شدن

Phil Spencer: خب راستش من فکر میکنم قشر های متفاوتی وجود دارن که به نمایشگاه میان. گروه اول سازنده ها هستن که به کارهای هم نگاه میکنن، گروه دوم مردمی هستن که دنبال خرید کنسول هستن و مدام به این نگاه میکنن که چه زمانی کنسول های جدید میان، و آخر از همه هم افراز بیزینسی و تجار هستن که به دنبال مسائل تجارتی وارد نمایشگاه میشن.
من فکر میکنم تجارت ما الآن تو نقطه عطفش قرار داره. که این موضوع رو اگر به Install Base ما و افرادی که 360 دارن نگاه کنین، متوجه میشین. به عنوان یه کسی که به عنوان ناشر روی پلتفرم های سرگرمی کار میکنه، زمان، زمانه فوق العاده ای برای Xbox هست. ما 10 ها میلیون نفر طرفدار داریم و وقتی یه بازی مثل Minecraft عرضه میکنیم و دو میلیون میفروشه، این اسمش میشه یه تجارت موفق.
تجارت بزرگی هست. شما میدونید که هردو قسمت سخت افزار و Live رو دارید و با عنوان های پرخرجی مثل Halo و COD و Assassin’s Creed میتونین از این موارد استفاده کنید. و افرادی بیرون هستن که از این محصولات به شدت استقبال میکنن و این موفقیت رو به همراه داره. من فکر میکنم خلاقیت هم این وسط خیلی مهمه و موارد بیشتری وجود دارن که میتونین روشون تمرکز کنین. شما میتونین روی یه مورد خاص کار کنین. ولی افراد زیادی چشمشون به شما و کارهاتون هست. زن و مرد و بزرگ و کوچیک. و با این تعداد ما باید در مورد تلویزیون و ورزش و ... باهم کار کنیم.

IGN: شاید گفتن این جمله که همه چیز خیلی خوبه داریه پیش میره، پس بیاید بریم به نسل بعد سخت باشه. اما همه دارن میپرسن که Xbox720 کجاس؟ چرا بدون نمایشش به E3 اومدید؟

Phil Spencer: خب من نظرم اینه که کلمه "همه" اینجا صادق نیست. برای اینکه من فکر نمیکنم همه همچین نظری داشته باشن. این نظر منه. یه قشر Core وجود دارن و من خودم عوض همچین قشری هستم. اینها افرادی هستن که همیشه منتظر قسمت بعدی کار هستن و طبیعتا باعث جهش کل صنعت میشن. من این موضوع رو واقعا دوست دارم. افرادی هستن که همیشه منتظر سخت افزار جدید و عنوان های روش هستن. اما خب راستش این احمقانس که فقط فکر کنیم همچین افرادی برای تحارت ما حضور دارن. تو این تجارت افراد دیگه ای هم هستن که ما باید به اونها هم فکر کنیم.

IGN: من به شخصه فکر میکنم شما در نظر داشتین که یه چیزی رو (از نسل بعد) نشون بدید اما بعد پشیمون شدید. این عقیده شخصی من هست.

Phil Spencer: ما برنامه هامون رو برای E3 از دسامبر و ژانویه شروع به برنامه ریزی کردیم. و از اول دقیقا میدونستیم که قراره چی نمایش بدیم. چیزی رو این وسط واقعا تغییر ندادیم. ما میدونستیم که باید نمایشمون خوب باشه و همه موارد رو در نظر بگیره و هیلو هم بخش مهمی ازش بود. واقعا چیزی رو تغییر ندادیم.

IGN: مطمئنا شما با این مشکل روبرو هستین که چه زمانی میشه یه کنسول دیجیتالی عرضه کرد که همه چیز دانلودی یا به طور همزمان پخش بشن. دنیا الآن براش آماده نیست و هر چقدر صبر کنین میتونین به همچین چیزی نزدیک تر بشین که مطمئنا برای شما بهتر هست، درسته؟

Phil Spencer: من میتونم بگم که نسخه های فیزیکی خیلی برای ما مهمتر و راحت تر هستن. و برای چند سال آینده هم همینطوری هست. وقتی شما به یه شهر کوچیک یا کمتر پیشرفته میرین، هنوز مردمی هستن که بازی ها و موزیک هاشون رو DVD میخرن. اینها افرادی هستن که برای کنسولشون در آینده هم همینطوری چیزهایی که میخوان رو تهیه میکنن.

IGN: من دارم سعی میکنم متوجه بشم که شما چه چیزی تو آستینتون برای Xbox بعدی دارین؟ چیزی که شاید تو کینکت باشه، فقط من نمیتونم انگشتم رو روش بذارم. مطمئنا شما یه فکرهایی دارین که من نمیتونم متوجه بشم.

Phil Spencer: شما باید به 11 سال پیش و زمانی که Xbox 1 عرضه شد تا جایی که الآن قرار داریم نگاه کنین. و شما میتونین تمام زمان هایی که صرف پیشرفت 360 رو ببینین. ما دیدیم که آنلاین در بازی ها روز به روز پیشرفت کرد و هر روز کاملتر میشد و به بخش مهمی از بازی تبدیل شد. و این به دلیل استفاده مردم از Xbox بود که باعث گسترش این موضوع به شکل امروز شد. همینطور فرصت خوبی بود که موارد مختلف دیگه ای (به جز بازی) رو به Xbox اضافه کنیم. منظورم این نیست که Core ها رو فراموش کردیم، فقط موارد بیشتری رو اضافه کردیم. درست مثل اینکه تلویزیون چی پخش میکنه و شما در طول روز انتخاب ها متفاوتی دارین.
راستش ما به شدت داریم به Xbox به چشم محصول سرگرمی کامل نگاه میکنیم که به تلویزیون وصل بشه و هرچیزی که احتیاج دارین رو در اختیارتون قرار بده. و این یکی از دلایل تمرکز ما بر روی Smart Glass بود. ما میدونیم که وصل شدن دستگاه ها خیلی مهمه و به وجود آوردن یک اکو سیستم خیلی مهمتر (اشاره به برنامه مایکروسافت بعد از عرضه ویندوز 8)
دقیقا مثل زمان عرضه کینکت که باعث عرضه شدن بازیی مثل Dance Central شد. سبکی که قبلا وجود خارجی نداشت و با کینکت امکان پذیر شد. Smart Glass و فرصت های دیگه ای هم که بهش نگاه میکنیم از همین موضوع پیروی میکنن. ساختاری که به وجود آوردیم روبه کامل شدن پیش میرود و با وصل شدن وسایل دیگه پیشرفت میکنم. همینطور دنبال راه های تازه ای برای قسمت آنلاین هم هستیم که پیشرفت بزرگی باشه.

IGN: من با Gaikai در مورد قراردادشون با سامسونگ حرف زدم و اینکه دوران کنسول ها تموم شد؟ که در جواب گفتن نه. هنوز نه. اما در آینده این اتفاق می افته و همه چیز به سیستم Cloud و آنلاین اضافه میشه. این یه مشکل برای شما نیست که بهش فکر میکنید؟

Phil Spencer: سیستم Cloud یا آنلاین یک فرصت بزرگه. یک روز بله. ولی نه حالا. اگر به توانایی های الآن اینترنت نگاه کنید اجرای این موضوع یه کاره سخته. این موضوع قابل مقایسه با دیدن فینال CL به صورت HD نیست چون یه بازی به مراتب خیلی سنگین تره. در نتیجه من فکر میکنم هنوز مشکلاتی وجود داره. من به شخصه عقیده دارم که ما هم در آینده (نه آینده نزدیک) به این روش رو میاریم. این موضوعی هست که همین الآن مایکروسافت به شدت درش فعاله و تحقیق میکنه (اشاره به ویندوز Azura روی Cloud و کلا سیستم Cloud مایکروسافت). من به کاری که Gaikai میکنه علاقه دارم و از سیستمشون هم استفاده کردم و لذت بردم. ولی خب مسلما این امکان برای بازی های AAA خیلی سخته و فعلا امکان پذیر نیست. اما من خودم از تحقیقاتی که Gaikai در این زمینه داره انجام میده استقبال میکنم.

IGN: امسال برنامه ای برای کاهش قیمت 360 دارید؟

Phil Spencer: در حال حاضر ما هیچ کاهش قیمتی رو تایید نمیکنیم. الآن احساس خوبی در مورد جایگاه کنسول و میزان فروش جهانیش داریم. ناشر ها و سازنده ها هم از میزان فروش بازی هاشون راضی هست و از جایگاهمون واقعا راضی هستیم. اما خب مواردی مثل قرارداد خرید Xbox 360 به قیمت 99 دلار و اقساط دوسال هم اضافه کردیم که خب مسلما فشار کمتری به خریدار ها وارد میکنه و خیلی ها رو جذب میکنه.

IGN: خب این روش خوب بوده ؟ و باعث میشه که تو آینده هم ادامش بدین؟

Phil Spencer: آره خیلی خوب بوده و آنالیز های ما نشون میده که این کار نتایج مثبتی داشته و در آینده ادامه پیدا میکنه.

IGN: این احساس رو دارید که زمانی که کنسول جدید عرضه میشه IP های جدیدی معرفی کنین؟

Phil Spencer: خب هیچ شکی نیست که زمانی که یه کنسول عرضه میشه زمانه خیلی خوبی برای معرفی IP های جدید هست. اگر به سه سخت افزاری که عرضه کردیم نگاه کنین متوجه میشین با هرکدوم IP های جدید معرفی شدن. به طور مثال با Xbox 1 فرنچایز Halo معرفی شد، با 360 هم Gears of War و در آخر هم با کینکت بازی هایی مثل Kinect Sport معرفی شدن.
اگر هم به سود اقتصادی نگاه کنین، تمامشون فوق العاده موفق بودن. وقتی هم کنسول جدید عرضه بشه، یه فرصت منحصر به فرد برای معرفی IP های جدید هست و شکی درش نیست و میدونیم که Core ها هم منتظر این معرفی ها هستن.

Source

آخرین ویرایش:
چشم نخورن ایشون . . .
اینجور که معلومه فقط تو هر نسل باید منتظر یه IP جدید از مایکروسافت باشیم :|.
سونی نسلش تموم شد دوتا عنوان عالی رو رونمائی کرد در حالی که می تونست مفت خوری کنه و ادامه ی بازیاش رو بسازه.
بعد ما عین هر سال داریم تو نمایشگاه مایکروسافت Halo و G.O.W و Fable و Forza میبینیم که فقط اسماشون هی تغییر میکنه و کیفیتشون بیشتر میشه.
واقعن AW2 و Ryse دیگه امسال نیاز بود. کل کنفرانس مایکروسافت رو میشد به اون 10 دقیقه نمایش از Halo 4 خلاصه کرد بقیه اش رو می تونستند توی یک برگه بنویسند یه دی وی دی هم ضمیمش کنند بدن دست ملت . . .

بعد اونوقت Alan Wake و Geow میشه یه IP ?
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif
حالا بازم بودن زیاد شاخ نبودن مثل Too Human و Crackdown ولی آقا IP جدید یدونه نداشتیم
yahoo_4.gif

تازه هنوز که معلوم نیست RYSE برای نسل بعد رفته باشه یا نه
پ.ن:هرچی میخونم چیزی به اسم تاخیر در عرضه نسل بعد پیدا نکردم فقط از جواب دادن داشت طفره میرفت خبرنگار IGN هم خودش کشت فکر کنم آخرش تلف شد
yahoo_4.gif
اینجور که بوش میاد، رسم مایکروسافت اینه یه بازی میده بیرون اگر فروش کرد اینقدر از اون بازی میسازه که ملت سرشون بزنند به دیوار، نفروخت هم یا بیخیالش میشه یا اینکه مدت ساختش رو طولانی میکنه و...
الان کل استودیو های زیر مجموعه مایکروسافت رو نگاه کنی یا دارن Forza میسازن یا Halo یا FOrza در بهترین شکل هم یک بازی برای کینکت میدن بیرون.
باز پارسال و پیارسال یه Kinect Sport دادن که امسال همونم ندادن. بماند که KS2 اینقدر مزخرف بود که انگار قبل از KS عرضه شده بود.

جدای این که اول نسل عالی بود، سیاست هاش قشنگ سونی و نینتندو رو زمین گیر کرد، ولی الان چسبیده به یه سری مسائل حاشیه ای، آخه کدوم گیمری براش اهمیت داره مثلن تبلتش رو بگیره فلان کنه؟ اصلن ملت چقدرشون میگه یه 360 دارن یه تبلت هم بغل دستشون؟ اینا یه سری آپشن اضافه است. X360 رو داره میبره تبدیل میکنه به یک پلتفورم شبیه به Iphone و Mac های Apple که به صورت خیلی کنترل شده روی دستگاه یه عالمه app و... میاد.

آخرین ویرایش:
بعد اونوقت Alan Wake و Geow میشه یه IP ? :-/:d حالا بازم بودن زیاد شاخ نبودن مثل Too Human و Crackdown ولی آقا IP جدید یدونه نداشتیم :d
تازه هنوز که معلوم نیست RYSE برای نسل بعد رفته باشه یا نه
پ.ن:هرچی میخونم چیزی به اسم تاخیر در عرضه نسل بعد پیدا نکردم فقط از جواب دادن داشت طفره میرفت خبرنگار IGN هم خودش کشت فکر کنم آخرش تلف شد :d

چشم نخورن ایشون . . .
سونی نسلش تموم شد دوتا عنوان عالی رو رونمائی کرد در حالی که می تونست مفت خوری کنه و ادامه ی بازیاش رو بسازه.
بعد ما عین هر سال داریم تو نمایشگاه مایکروسافت Halo و G.O.W و Fable و Forza میبینیم که فقط اسماشون هی تغییر میکنه و کیفیتشون بیشتر میشه.
واقعن AW2 و Ryse دیگه امسال نیاز بود. کل کنفرانس مایکروسافت رو میشد به اون 10 دقیقه نمایش از Halo 4 خلاصه کرد بقیه اش رو می تونستند توی یک برگه بنویسند یه دی وی دی هم ضمیمش کنند بدن دست ملت . . .

اینجور که بوش میاد، رسم مایکروسافت اینه یه بازی میده بیرون اگر فروش کرد اینقدر از اون بازی میسازه که ملت سرشون بزنند به دیوار، نفروخت هم یا بیخیالش میشه یا اینکه مدت ساختش رو طولانی میکنه و...
الان کل استودیو های زیر مجموعه مایکروسافت رو نگاه کنی یا دارن Forza میسازن یا Halo یا FOrza در بهترین شکل هم یک بازی برای کینکت میدن بیرون.
باز پارسال و پیارسال یه Kinect Sport دادن که امسال همونم ندادن. بماند که KS2 اینقدر مزخرف بود که انگار قبل از KS عرضه شده بود.
برای نسل بعد اوضاعش فرق داره. استودیو هایی که تاسیس شدن هیچکدوم تا حالا IP نداشتن و هرچی بسازن جدیده. این وسط 6 تاش کاملا Core هست و جدید. اشتباه نداشتن استودیو و ... رو یه بار تجربه کرده. برای نسل بعد همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنن

هنوز این نسل تموم نشده که کل استودیو هاش رو گذاشته برای نسل بعد. به شخصه رفتم کینکت خریدم، رسمن رفت تو پاچم حتا یک بازی درست و حسابی هم روش تجربه نکردم که جذبم کنه. Forza 4 که اونقدر نشون دادن یه افتضاح تمام بود وقتی میخواستی با کینکت بازی کنی، کجاست اون نمایش های آب و تاب دار که ماشین رو قشنگ میرونی پیاده میشی لاستیک رو عوض میکنی و...
yahoo_22.gif
؟
اینجور که معلومه X360 رو هم مثل Xbox One یک روز اعلام می کنند دیگه ازش پشتیبانی نمی کنند و میرن سراغ Xbox Next . . .

الآن کینکت چه ربطی داره به تعداد IP ؟ :d من به شخصه خوشم از کینکت و بازی هاش نمیاد و برام مهم نیست. الآن هم بحث سره IP های جدید Core بود. در مورد کینکت نسل بعد هم همین کینکت هست (حالا بماند که تیمی که کینکت رو ساخت مشغول ساخته یه چیز دیگه هست)

آخرین ویرایش:
برای نسل بعد اوضاعش فرق داره. استودیو هایی که تاسیس شدن هیچکدوم تا حالا IP نداشتن و هرچی بسازن جدیده. این وسط 6 تاش کاملا Core هست و جدید. اشتباه نداشتن استودیو و ... رو یه بار تجربه کرده. برای نسل بعد همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنن
هنوز این نسل تموم نشده که کل استودیو هاش رو گذاشته برای نسل بعد. به شخصه رفتم کینکت خریدم، رسمن رفت تو پاچم حتا یک بازی درست و حسابی هم روش تجربه نکردم که جذبم کنه. Forza 4 که اونقدر نشون دادن یه افتضاح تمام بود وقتی میخواستی با کینکت بازی کنی، کجاست اون نمایش های آب و تاب دار که ماشین رو قشنگ میرونی پیاده میشی لاستیک رو عوض میکنی و... :|؟
اینجور که معلومه X360 رو هم مثل Xbox One یک روز اعلام می کنند دیگه ازش پشتیبانی نمی کنند و میرن سراغ Xbox Next . . .

الآن کینکت چه ربطی داره به تعداد IP ؟
yahoo_4.gif
من به شخصه خوشم از کینکت و بازی هاش نمیاد و برام مهم نیست. الآن هم بحث سره IP های جدید Core بود. در مورد کینکت نسل بعد هم همین کینکت هست (حالا بماند که تیمی که کینکت رو ساخت مشغول ساخته یه چیز دیگه هست)
اکثر بازی ها و IP های جدید که مایکروسافت زد فقط برای کینکت بودن دیگه، الان چندتا IP جدید از مایکروسافت از 2009 به بعد نام ببر :دی. هیچی . . .
هرچی نشون دادن یا مربوط به کینکت بوده یا ارتباط داشته.
چسبیده به دنیای کینکت و الحاقاتش.
من به شخصه با کینکت موافقم، اونم با چیزی که اول نشون دادن حرفه ای ها در کنار تازه کار ها، ولی یهو بیخیال شدن.
نمایش های مایکروسافت یه جوری شده کلن چندتا بازی برای کینکت و چندتا قابلیت از کینکت، یه بازی خوب برای طرفداراش و بقیه اش هم بازی های مولتی، خب من میخواستم بشینم اسپلینترسل یا توم رایدر بازی کنم میرم اونو روی PC با گرافیک دو چندان بیشتر بازی میکنم خرم مگه برم نسخه ی کنسولی رو بگیرم؟ یا حتا COD . . .
این فکر کنم بیشتر مشکل تو باشه که با یه دید دیگه رفتی کینکت خریدی
biggrin1.gif
نمیگم خیلی عالیه ولی دیگه اینقدرها هم وضعش خراب نیست، حالا بازیهاش به سلیقه تو نمیخوره فکر نمی کنم خود وسیله مشکلی داشته باشه.
وضعش خراب نبود، ولی بازی خوب هم تقریبن نداشت. همه بازی ها در یک سطح بودن. مثلن هیچکس نمیاد الان بگه من میرم کینکت میگیرم چون فلان بازی روش هست :دی. همین Fable شاید بتونه بترکونه.
البته کینکت وسیله خیلی خوبی بود من خیلی هم ازش حمایت میکنم. منظورم از نبود بازی درست و حسابی هم این نیست که اصلن بازی نداره ولی اون انتظارات رو بر آورده نکرد. اون هایپ های الکی که نشون دادن. مایلو، اون ماشین سواری ها، اون جنگ ستارگان مسخره . . .

لینک تریلر این قسمت رو میدی؟ دقیقا مربوط به Forza 4 باشه لطفا
biggrin1.gif
من یادمه سال 2009 یه Forza Kinect تو کنفرانس نشون دادن که دقیقا عین همون رو تو Forza 4 دیدیم، این چیزهایی گه گفتی رو من یادم نمیاد تو تبلیغات Forza 4 نشون داده باشن.
فورزا نبود بابا، فورزا رو که یک نمایش دادن یک انسان شریف اومد ماشین سواری کرد، که بنده خودم رو جر دادم نتونستم توی فورزا 4 مثل آدم با کینکت رانندگی کنم. توی نمایش های اولیه یک پدر و دخدر شریف بغل هم نشسته بودن یکی رانندگی میکرد فرمول 1، میزد کنار اون یکی چرخارو عوض میکرد خیلی شیک . . .

حب میثم انتظارت از کینکت متفاوت بوده خب مثلا من که گرفتم میدونستم ازش جه انتظاری دارم مثلا برای ممد DC بازی کردن خیلی لذت بخشه
yahoo_4.gif
ولی مثلا برای تو نه
آخه ماکرو کم IP هم نداده این نسل و ادامه هم داده ولی خب مشکلش همین استدیو ها First Party بود که اکثرا با Third Party کار میکرد ولی تو نسل بعد خیلی پشتوانه قوی تر از این نسل همین IP ونکوور که آخر نفهمیدم این نسل میاد یا اون نسل(همون نسل بعد دیگه) IP جدید به حساب میاد بماند بقیه استدیو تازه تاسیس مثل ویکتوریا و چندتا دیگه
در مورد اون بخشت هم مخالفم ماکرو کاری کرده که هرکی میاد کنسول بخره تنها به چشم یک کنسول بازی نخره به عنوان یک وسیله چند رسانه ای بخره همون قضیه تبلت هم بازتابش خوب بوده شاید تو ایران اصلا بدرد نخوره ولی تو آمریکا خیلی مشتری داره
اتفاقن من خودم خیلی با فامیل میشستیم DC بازی میکردیم :دی، ولی مثلن همون DC خوب بود نسخه های بعدیش که تکرار بودن. بعد بازی های دیگه هم همشون در سطح معمولی بودن. واقعن کینکتی که نشون دادن نهایی نبود.
بعد الان همش هم تو کنفرانس ها شده کینکت ارتباط کینکت، تشخیص کینکت، بازی های کینکت، خسته شدیم به خدا هر سال یه کنفرانس 1 ساعته 45 دقیقه اش درباره قابلیت های کینکت هست که از اکثرشونم استفاده نمیکنی.
روی جعبه کینکت نوشته 5 تا 10 سال
جان؟ :دی؟

آخرین ویرایش:
به شخصه رفتم کینکت خریدم، رسمن رفت تو پاچم حتا یک بازی درست و حسابی هم روش تجربه نکردم که جذبم کنه
این فکر کنم بیشتر مشکل تو باشه که با یه دید دیگه رفتی کینکت خریدی :دی نمیگم خیلی عالیه ولی دیگه اینقدرها هم وضعش خراب نیست، حالا بازیهاش به سلیقه تو نمیخوره فکر نمی کنم خود وسیله مشکلی داشته باشه.
Forza 4 که اونقدر نشون دادن یه افتضاح تمام بود وقتی میخواستی با کینکت بازی کنی، کجاست اون نمایش های آب و تاب دار که ماشین رو قشنگ میرونی پیاده میشی لاستیک رو عوض میکنی و... :|؟
لینک تریلر این قسمت رو میدی؟ دقیقا مربوط به Forza 4 باشه لطفا :دی من یادمه سال 2009 یه Forza Kinect تو کنفرانس نشون دادن که دقیقا عین همون رو تو Forza 4 دیدیم، این چیزهایی گه گفتی رو من یادم نمیاد تو تبلیغات Forza 4 نشون داده باشن.

حب میثم انتظارت از کینکت متفاوت بوده خب مثلا من که گرفتم میدونستم ازش جه انتظاری دارم مثلا برای ممد DC بازی کردن خیلی لذت بخشه :d ولی مثلا برای تو نه
آخه ماکرو کم IP هم نداده این نسل و ادامه هم داده ولی خب مشکلش همین استدیو ها First Party بود که اکثرا با Third Party کار میکرد ولی تو نسل بعد خیلی پشتوانه قوی تر از این نسل همین IP ونکوور که آخر نفهمیدم این نسل میاد یا اون نسل(همون نسل بعد دیگه) IP جدید به حساب میاد بماند بقیه استدیو تازه تاسیس مثل ویکتوریا و چندتا دیگه
در مورد اون بخشت هم مخالفم ماکرو کاری کرده که هرکی میاد کنسول بخره تنها به چشم یک کنسول بازی نخره به عنوان یک وسیله چند رسانه ای بخره همون قضیه تبلت هم بازتابش خوب بوده شاید تو ایران اصلا بدرد نخوره ولی تو آمریکا خیلی مشتری داره

به شخصه رفتم کینکت خریدم، رسمن رفت تو پاچم حتا یک بازی درست و حسابی هم روش تجربه نکردم که جذبم کنه. Forza 4 که اونقدر نشون دادن یه افتضاح تمام بود وقتی میخواستی با کینکت بازی کنی، کجاست اون نمایش های آب و تاب دار که ماشین رو قشنگ میرونی پیاده میشی لاستیک رو عوض میکنی و... :|؟

روی جعبه کینکت نوشته 5 تا 10 سال

اگر ازش پول دربیارن تا 100 سال دیگه ساپورتش میکنن

به وضوح مشخصه که نه مایکروسافت و نه سونی فعلا تمایلی به ورود به نسل بعد رو ندارن و احتمال 99% معرفی کنسولهای نسل بعد برای E3 2014 خواهد بود ...
یک نگاهی به تاریخ عرضه ی عناوین اصلی هر دو کنید این موضوع رو درک میکنید ...

------------------------------
amirali7092 جان خواستم like کنم ولی گفتم به غیر از اون یک تشکر ویژه هم ازتون کنم ... خیلی مفید بود ..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or