مصاحبه کامل GAME INFORMER با Bryan Henderson

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
BryanHenderson610.jpg
با توجه به گردباد مولینیکس و بازی خاصش که فهمیدیم اولین کسی که به مرکز مکعب رسید (Bryan Henderson) خدای بازی بعدی مولینیو یعنی Godus بوده است ! و با توجه به اینکه قوانین موجود در این بازی رو هم ایشون تعیین میکنهمصاحبه ی جالبی رو GI با این شخص جوان انجام داده که بسیار جالب هست:

سوالات GI از BRYAN HENDERSON :

کمی از خودتان بگویید؟چه مدت است که شما به طور حرفه ی بازی میکنید ؟اغلب شما چگونه به بازی کردن میپردازید

جواب BRYAN HENDERSON :
من 18 ساله هستم، من در حال حاضر به انجام کارآموزی برای یک نشریه دانشجویی به عنوان یک طراح گرافیکی میپردازم . من بازی های بسیار زیادی را تجربه کردم و از آ«ها درس گرفتم ، از آنجایی که من خیلی جوان بودم میتوانستم از هر بازی درس هایی خاص بگیرم . بازی های مورد علاقه من عبارتند از: Halo 3، DEAD SPACE 3،AC، بازی Battlefield 3، و پورتال 2...من اغلب یک ساعت گیم بازی میکنم در طول روز و این امر اصلا خوب نیست و مدت زیادی نیست که گیم بازی میکنم

GI :

شما بازي هاي قبلي که توسط peter molyneus ساخته شده بازي کردين ؟

جواب BRYAN HENDERSON :

من هيچ کدوم از بازي هاي قبلي رو بازي نکردم ولي دوست دارم يه امتحاني بکنم.مخصوصا بازی FABLE رو

GI

با در نظر گرفتن ماهیت godus شما چگونه با این موظوع کنار اومدین؟ متونيد کمي از ماهيت هاي مذهبي خودتون به ما بگين ؟
جواب BRYAN HENDERSON :

درواقع من خودم به خدا اعتقاد ندارم . هر کس ميتونه به هرچي که دلش ميخواد اعتقاد داشته باشه من باهاش مشکلي ندارم

GI

با توجه به godus .شما به عنوان یک ادم تازه کار قدرت بسیار زیادی خواهید داشت نسبت به کسانی که بازی های قبلی رو تجربه کردن . در این مور چی فکر میکنی ؟

BRYAN :

واقعا باور نکردنیه . هنوز دارم سعی میکم با این موضع کنار بیام . فعلان برام روشن نیست که چه کار هایی از دستم بر میاد . ولی میدونم که قراره این حرکت ها بسیار نوع آورانه و خارق العاده باشه.

GI
22cans درباره همکاری شما تو این پروژه به شما چه گفتند و چه در خواست هایی از شما داشتند؟ اولین کاری که میخای انجام بدی چیه ؟

BRYAN :
من همون چیزایی رو میدونم که همه میدونن . فعلا منتظرم که در اینده peter اطلاعات بیشتری در اینباره بهم بده.

وقتی داشتی با peter صحبت میکردی چه چیزایی ازش پرسیدی ؟

BRYAN :
ازش پرسیدم چگونه قراره تمام این چیزا اتفاق بیفته .اون چیزی بهم نگفت .تنها چیزی که گفت این بود که بعدا اطلاعات بیشتر رو در اختیارم میزاره .واقعا برای شنیدن کارهایی که میخواد بهم داده بشه از تیم 22cans و peter هییجان زده ام .
با تشکر از Lions Gate برای کمک در ترجمه...
منبع

آخرین ویرایش:
بیای با هر چیزی شوخی کنی بعد اسمش و بذاری تجربه ناب !!!!!!!!! دیگه چی ؟! :| ( البته منظورم شما نیستی ، منظورم سازنده بازیه )

چیز خیلی تعجب برانگیزی نیست

همونطور که بالایی گفته بازی Black and White هم که نصف آدمای دنیا عاشقشن این سبکیه

برداشتت یکم ناجور بوده

اگه به من بگن یه بازی هست که هر بلایی که بخوای میتونی سر زمین بیاری خیلی هیجان زده میشم و مشتاق

حالا اعتقادات درب و داغون این یارو رو ول کن. از قیافش نابودی میباره :)) از این آدماییه که تو خیابون ببینم داره به طرف من میاد به جا اینکه خودمو بکشم کنار رد بشه, با شونه میرم تو حلقش

دقیقاً کجای منبع گفته شده نابغه جوان دنیای گیم ؟! مجبور شدم تیتر رو عوض کنم.
این بنده خدا یه آدم کاملاً معمولی بوده که مثل چند هزار نفر دیگه مشغول ضربه زدن به مکعب بوده. خودش هم نوشته فقط یک ساعت قبل از رسیدن به وسط مکعب ، بازی رو دانلود کرده بوده. (البته نمیدونم چرا این تیکه ترجمه نشده)
کلاً بازی به این صورت بوده که هر کسی اول از همه به مرکز مکعب میرسید ، برنده میشد و ربطی به توانایی خاصی نداره. یعنی اگه یه بچه 4 ساله یا پیرمرد 89 ساله هم مشغول ضربه زدن به لایه های بازی Curiosity بود ، ممکن بود به مرکز مکعب برسه و الآن خدی بازی Godus محسوب بشه و بخشی از پول بازی به حسابش ریخته باشه. یه چیز کاملاً شانسی بوده.

رسیده وسط مکعب :d
والا ما هم نفهمیدیم این قضیه ی Godus رو. یکی بیاد توضیح بده :(
خودم می دونستم. استفهام انکاری بود:d

پیتر مولینیکس هدایت بازی رو به یه جوان 18 ساله داده کم چیز بیخودی نیست همه ی ما میدونیم مولینو تو گیم جادو میکنه ببینید این پسر چقد توانایی داشته که مو.لینیو بهش اعتماد کرده امیدوارم با یه شاهکار طرف باشیم ولی اون بخشش که گفت خدارو قبول ندارم یکم ضایع بود....
من عموماً آدم گیری نیستم. اما کلیک کردن روی یک مکعب نبوغ خاصی نمی خواد. بیشتر یک جوان خوش شانس بوده تا نابغه ی جوان. ما خودمون توی این مملکت جوانان نابغه ای داریم که ماشین زمان میسازن و اون بحثش البته جداست:lol:

مولینو هم به این بنده ی خدا اعتماد نکرده. فقط یه حالی بهش داده، اسمش رو گذاشته ی توی Godus و یه پولی هم گذاشته توی جیبشb-)

دقیقاً کجای منبع گفته شده نابغه جوان دنیای گیم ؟! مجبور شدم تیتر رو عوض کنم.
این بنده خدا یه آدم کاملاً معمولی بوده که مثل چند هزار نفر دیگه مشغول ضربه زدن به مکعب بوده. خودش هم نوشته فقط یک ساعت قبل از رسیدن به وسط مکعب ، بازی رو دانلود کرده بوده. (البته نمیدونم چرا این تیکه ترجمه نشده)
کلاً بازی به این صورت بوده که هر کسی اول از همه به مرکز مکعب میرسید ، برنده میشد و ربطی به توانایی خاصی نداره. یعنی اگه یه بچه 4 ساله یا پیرمرد 89 ساله هم مشغول ضربه زدن به لایه های بازی Curiosity بود ، ممکن بود به مرکز مکعب برسه و الآن خدی بازی Godus محسوب بشه و بخشی از پول بازی به حسابش ریخته باشه. یه چیز کاملاً شانسی بوده.

اگه شانسی بوده چه جوری اسم درکرده اصلاماالان توی این تایپک چی می خوایم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or