مصاحبه کامل GAME INFORMER با Bryan Henderson

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
BryanHenderson610.jpg
با توجه به گردباد مولینیکس و بازی خاصش که فهمیدیم اولین کسی که به مرکز مکعب رسید (Bryan Henderson) خدای بازی بعدی مولینیو یعنی Godus بوده است ! و با توجه به اینکه قوانین موجود در این بازی رو هم ایشون تعیین میکنهمصاحبه ی جالبی رو GI با این شخص جوان انجام داده که بسیار جالب هست:

سوالات GI از BRYAN HENDERSON :

کمی از خودتان بگویید؟چه مدت است که شما به طور حرفه ی بازی میکنید ؟اغلب شما چگونه به بازی کردن میپردازید

جواب BRYAN HENDERSON :
من 18 ساله هستم، من در حال حاضر به انجام کارآموزی برای یک نشریه دانشجویی به عنوان یک طراح گرافیکی میپردازم . من بازی های بسیار زیادی را تجربه کردم و از آ«ها درس گرفتم ، از آنجایی که من خیلی جوان بودم میتوانستم از هر بازی درس هایی خاص بگیرم . بازی های مورد علاقه من عبارتند از: Halo 3، DEAD SPACE 3،AC، بازی Battlefield 3، و پورتال 2...من اغلب یک ساعت گیم بازی میکنم در طول روز و این امر اصلا خوب نیست و مدت زیادی نیست که گیم بازی میکنم

GI :

شما بازي هاي قبلي که توسط peter molyneus ساخته شده بازي کردين ؟

جواب BRYAN HENDERSON :

من هيچ کدوم از بازي هاي قبلي رو بازي نکردم ولي دوست دارم يه امتحاني بکنم.مخصوصا بازی FABLE رو

GI

با در نظر گرفتن ماهیت godus شما چگونه با این موظوع کنار اومدین؟ متونيد کمي از ماهيت هاي مذهبي خودتون به ما بگين ؟
جواب BRYAN HENDERSON :

درواقع من خودم به خدا اعتقاد ندارم . هر کس ميتونه به هرچي که دلش ميخواد اعتقاد داشته باشه من باهاش مشکلي ندارم

GI

با توجه به godus .شما به عنوان یک ادم تازه کار قدرت بسیار زیادی خواهید داشت نسبت به کسانی که بازی های قبلی رو تجربه کردن . در این مور چی فکر میکنی ؟

BRYAN :

واقعا باور نکردنیه . هنوز دارم سعی میکم با این موضع کنار بیام . فعلان برام روشن نیست که چه کار هایی از دستم بر میاد . ولی میدونم که قراره این حرکت ها بسیار نوع آورانه و خارق العاده باشه.

GI
22cans درباره همکاری شما تو این پروژه به شما چه گفتند و چه در خواست هایی از شما داشتند؟ اولین کاری که میخای انجام بدی چیه ؟

BRYAN :
من همون چیزایی رو میدونم که همه میدونن . فعلا منتظرم که در اینده peter اطلاعات بیشتری در اینباره بهم بده.

وقتی داشتی با peter صحبت میکردی چه چیزایی ازش پرسیدی ؟

BRYAN :
ازش پرسیدم چگونه قراره تمام این چیزا اتفاق بیفته .اون چیزی بهم نگفت .تنها چیزی که گفت این بود که بعدا اطلاعات بیشتر رو در اختیارم میزاره .واقعا برای شنیدن کارهایی که میخواد بهم داده بشه از تیم 22cans و peter هییجان زده ام .
با تشکر از Lions Gate برای کمک در ترجمه...
منبع

آخرین ویرایش:
الآن ایشون چه کاری کردن که نابغه ی جوان محسوب شدن؟/:)

پیتر مولینیکس هدایت بازی رو به یه جوان 18 ساله داده کم چیز بیخودی نیست همه ی ما میدونیم مولینو تو گیم جادو میکنه ببینید این پسر چقد توانایی داشته که مو.لینیو بهش اعتماد کرده امیدوارم با یه شاهکار طرف باشیم ولی اون بخشش که گفت خدارو قبول ندارم یکم ضایع بود....
رسیده وسط مکعب
yahoo_4.gif

والا ما هم نفهمیدیم این قضیه ی Godus رو. یکی بیاد توضیح بده
yahoo_2.gif
یه قضیه جالب هست که مولینیو میخاد روش تو بازی مانور بده با توجه به اعتقاد نداشتن مولینیو و این پسر به خدا و طرز تفکر خواستشان این هست که همه ی ما خدا هستیم و کارهای ما هست که جامعه را هدایت میکند البته هنوز مولینیو راجع به این بازی چیزی نگفته ولی یه عکس مرتبط با همین موضوع براتون میزارم
images
images
images

آخرین ویرایش:
برای کسایی که نمیدونن
بازی Curiosity بازی بود که چند ماه پیش عرضه شد روی Smartphone ها
یک مکعب چند لایه بود که همه کسایی که بازی رو داشتنتد باهم داشتند لایه ها رو نابود میکردند
و فقط یک نفر میتونست برسه به لایه آخر که ایشون بودند
و مولینو هم گفته بود هرکسی برسه یک چیزی فوق العاده از این چیزا میبینه
بازی Godus بازی جدید مولینو که که من هم دقیقا نمیدونم قضیه اش چیه و این پسر که رسیده به آخر مکعب یه کاره ای تو بازی هست بالاخره:d

خدایا از این که به عنوان فن XBOX تنفر از بازی Fable رو در وجودم قرار دادی بسیار ممنونم..!

باید از ماکرو تشکر کرد که دیگه مولینکس رو نمیبینیم..:|

یه قضیه جالب هست که مولینیو میخاد روش تو بازی مانور بده با توجه به اعتقاد نداشتن مولینیو و این پسر به خدا و طرز تفکر خواستشان این هست که همه ی ما خدا هستیم و کارهای ما هست که جامعه را هدایت میکند البته هنوز مولینیو راجع به این بازی چیزی نگفته ولی یه عکس مرتبط با همین موضوع براتون میزارم
images
images
images

چی میگی برا خودت ؟! بازی جدید مولینیو یعنی Godus در سبک God Gameـه. در این سبک بازیکن در نقش یه خدا یا الهه با قدرت های مختلف و ماورایی قرار میگیره و با تصمیماتی که میگیره روی زندگی انسان‌ها یا حالت زمین تاثیر میذاره. هیچ ربطی هم به توهماتی که نوشتید نداره.

شیطونه میگه با جفت پا برم توسر و صورت این بچه سوسول :)):d

- - -ویرایش - - -

چی میگی برا خودت ؟! بازی جدید مولینیو یعنی Godus در سبک God Gameـه. در این سبک بازیکن در نقش یه خدا یا الهه با قدرت های مختلف و ماورایی قرار میگیره و با تصمیماتی که میگیره روی زندگی انسان‌ها یا حالت زمین تاثیر میذاره. هیچ ربطی هم به توهماتی که نوشتید نداره.

MR.BIG BOSS که چیزی نگفته قاطی کردی ! نظرش و گفته . واقعا هم چرا باید یه ادمی پاشه بره بازی در باره خدایان و از این جورمزخرفات درست کنه ؟! اگه منظورش الهه هایروم باستان و یونان باستان هست که قضیه فرق میکنه . یه جورایی میشه تاریخ باستان . اما این اقا داره واسه عمش این بازی رو با داستان تخیلی خودش درت میکنه . مشخصه که داره چی رو مسخره میکنه ! واقعا ادم بعضی پست ها رومیخونه مغزش هنگ میکنه !

MR.BIG BOSS که چیزی نگفته قاطی کردی ! نظرش و گفته . واقعا هم چرا باید یه ادمی پاشه بره بازی در باره خدایان و از این جورمزخرفات درست کنه ؟! اگه منظورش الهه هایروم باستان و یونان باستان هست که قضیه فرق میکنه . یه جورایی میشه تاریخ باستان . اما این اقا داره واسه عمش این بازی رو با داستان تخیلی خودش درت میکنه . مشخصه که داره چی رو مسخره میکنه ! واقعا ادم بعضی پست ها رومیخونه مغزش هنگ میکنه !
هدف بازی هایی که تو این سبک هستن مثل بقیه‌ی بازی‌ها خلق یه تحربه جذاب و Fun برای بازیکن هست. اینطوری هم نیست که طرف بخواد با ساخت این بازی از ایدئولوژی خاصی حمایت کنه (حتی اگر این قصد رو داشت هم مشکلی نداره) چون این بازی‌ها معمولا فاقد این مضامین هستن. شما هم اگر آدم متعصبی هستی و اینجور بازی‌ها اذیتت میکنه بازی نکن کسی مجبورت نکرده که. هنوز هم مشخص نیست این بازی چه طوری میشه پس پیش‌داوری و تئوری توطئه رو تموم کنید...

هدف بازی هایی که تو این سبک هستن مثل بقیه‌ی بازی‌ها خلق یه تحربه جذاب و Fun برای بازیکن هست. اینطوری هم نیست که طرف بخواد با ساخت این بازی از ایدئولوژی خاصی حمایت کنه (حتی اگر این قصد رو داشت هم مشکلی نداره) چون این بازی‌ها معمولا فاقد این مضامین هستن. شما هم اگر آدم متعصبی هستی و اینجور بازی‌ها اذیتت میکنه بازی نکن کسی مجبورت نکرده که. هنوز هم مشخص نیست این بازی چه طوری میشه پس پیش‌داوری و تئوری توطئه رو تموم کنید...

بیای با هر چیزی شوخی کنی بعد اسمش و بذاری تجربه ناب !!!!!!!!! دیگه چی ؟! :| ( البته منظورم شما نیستی ، منظورم سازنده بازیه )

بیای با هر چیزی شوخی کنی بعد اسمش و بذاری تجربه ناب !!!!!!!!! دیگه چی ؟! :| ( البته منظورم شما نیستی ، منظورم سازنده بازیه )

بازی تو سبک God Mode کم نیست و همیشه هم بوده,حتی اولین بازی مولینیو Black And White هم همین سبک رو داشت!!!
چیز جدیدی نیست که همه شاکی بشین الان!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or