مصاحبه کامل Fumito Ueda پیرامون The Last Guardian

• Thread starter Thread starter Dreamy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dreamy

کاربر سایت
عذرخواهی Ueda بابت تأخیرهای The Last Guardian

Fumito Ueda خالق دو عنوان Ico و Shadow of the Colossus در تازه ترین مصاحبه خود با مجله EDGE - شماره 261 - به علت تأخیرهای پی در پی پروژه بعدی خود، The Last Guardian عذر خواهی کرده است.

78484474475622509727.jpg

" بیشتر از هر چیزی من به طرز وحشتناکی متأسفم و معذرت میخوام بابت دلیل های مختلفی که باعث شد هوادارها برای مدت طولانی منتظر بمونن."

"اعضای اصلی از تیم Ico و Shadow of the Colossus به همون اندازه روی جزئیات ریزبین هستن که خود من هستم. من همیشه می خواستم که سریع یک کاری رو خلق کنم و می خواستم که سرعت تولیدات کارها رو افزایش بدم. در مورد The Last Guardian هم کار من به عنوان خالق اثر خیلی وقت پیش تموم شد منتها جزئیاتی مثل اینکه کِی و کجا و چطوری قراره کامل بشه خارج از کنترل منه."

Ueda در پاسخ به این سوال که چه چیزی باعث شد به عنوان کارمند آزاد تصمیم به فعالیت بگیرد، اینطور توضیح می دهد:

"توضیح دادنش سخته، اما به طور خلاصه دلیلش این بود که من در مورد خیلی از مسائل احساس بحران کردم - سخته که بگم دقیقاً چه چیزی بودن - ولی این کار در مسیر پیشرفت و رشد و زندگی حرفه ای ـم بود."

EDGE: الان روی چی کار می کنین؟

“در حال حاضر روی The Last Guardian کار می کنم و مابقی هم مخفیه، خارج از حوزه بازیهاست. فقط برای سرگرمی، من خیلی دوست دارم دستم رو تو هنر امتحان کنم."

آخرین اخبار رسمی در خصوص TLG از طرف Shuhei Yoshida خبر از این می دهد که تیم کوچک تری مشغول Re-engineering بازی بوده و منتظر زمانی مناسب برای معرفی دوباره آن هستند.

آخرین ویرایش:
دو حالت داره، یا اینکه دارن بازی رو واسه PS4 آماده میکنن و به وقت بیشتری نیاز دارن، و یا اینکه بازی رو میخوان سال دیگه واسه PS3 بدن بیرون که ثابت کنن PS3 رو توی سال دوم نسل 8 باز هم با بازی های تاپ ساپورت میکنن! هدف سونی به نظر من اینه که تا زمانی که فروش کلیِ PS3 از Wii بیشتر نشده، دست از سرش بر نمیداره :دی وگرنه خیلی ساده میتونست The Last of Us - Beyond - GT6 رو بندازه قاطی لانچ تایتل هاش! تو 24 ساعت اول 2 میلیون کنسول میفروخت به راحتی :| و کنسول نسل 7ـمشو فقط با مولتی ها مثل فیفا و NBA ادامه بده!

چه عجب استاد لب به سخن گشود...
اینکه گفته "در مورد The Last Guardian هم کار من به عنوان خالق اثر خیلی وقت پیش تموم شد منتها جزئیاتی مثل اینکه کِی و کجا و چطوری قراره کامل بشه خارج از کنترل منه." یه جورایی آدمو به شک می ندازه،آیا به این معناست که بازی داشته آماده می شده بر روی PS3 عرضه بشه ولی سونی گفته باید بر روی PS4 عرضه بشه و تو فلان تاریخ این کار انجام بگیره

من یکی که چشمم آب نمیخوره بازی برای PS3 عرضه بشه

دو حالت داره، یا اینکه دارن بازی رو واسه PS4 آماده میکنن و به وقت بیشتری نیاز دارن، و یا اینکه بازی رو میخوان سال دیگه واسه PS3 بدن بیرون که ثابت کنن PS3 رو توی سال دوم نسل 8 باز هم با بازی های تاپ ساپورت میکنن! هدف سونی به نظر من اینه که تا زمانی که فروش کلیِ PS3 از Wii بیشتر نشده، دست از سرش بر نمیداره :دی وگرنه خیلی ساده میتونست The Last of Us - Beyond - GT6 رو بندازه قاطی لانچ تایتل هاش! تو 24 ساعت اول 2 میلیون کنسول میفروخت به راحتی :| و کنسول نسل 7ـمشو فقط با مولتی ها مثل فیفا و NBA ادامه بده!

به نظرم امکان عرضه اش برا PS3 خیلی کمه . در حد صفر . همون E3 که بازی معرفی شد چند روز بعدش یه مصاحبه با همین اقا گذاشتن که گفته بود برا پردازش فیزیک بازی از یه سیستم عجیب غریبی استفاده میکنن . نمیدونم چجوری توضیح بدم یادم نیست ولی در کل خیلی خفن و عجیب غریب بود . البته یه چیزی هم در مورد رندر پرهای اون جونوری که با شخصیت اصلی بود گفتن که این موارد به نظرم با PS3 یا امکان پذیر نیست یا به نتیجه دلخواه نمیرسن . بازی باید برا PS4 عرضه بشه چون هم قوی تره و هم اینکه PS3 از لحاط انحصاری تا الان بهترین ها رو داره . دیگه بیشتر از این هم نمیشه به PS3 رو داد . پر رو میشه .:d

با وجود اینکه خیلی قبولش دارم ICO و SOTC هرکدام یکی از بهترین بازی های بودن که در عمرم بازی کردم اما این حرکت که بازی قبل از عرضه رها کرد رفت خیلی حرکت بچه گانه ای بود .:|

به هر حال یه مسئولیتی داشته در قبال این بازی هرچند خودش میگه تمام شده اما اگه تمام شده چرا هنوز نیمه وقت انجا کار میکنه .:|

به نظرم سونی بهتره یه فکر اساسی به حال این استدیو بکنه واقعا استعداد های خوبی در این استدیو کار میکنن امید وارم بعد از رفتن یودا به صورت کامل استدیو به خوبی با این قضیه کنار بیاد و عنوان های خوبی از بچه های با استعداد این استدیو ببینیم .;)

از بس در مورد این بازی و تاریخ انتشارش صحبت شده که اگه تاریخ ریلیزش هم بگن بازم کسی باورنمیکنه:d
ولی امید وارم بازی به خوبی مراحل ساختش رو طی کنه این مردک اوئدا هم معلوم نیست داره چیکار میکنه خیلی مشکوک میزنه نکنه داره فیلم میسازه؟:d

از بس در مورد این بازی و تاریخ انتشارش صحبت شده که اگه تاریخ ریلیزش هم بگن بازم کسی باورنمیکنه:d
ولی امید وارم بازی به خوبی مراحل ساختش رو طی کنه این مردک اوئدا هم معلوم نیست داره چیکار میکنه خیلی مشکوک میزنه نکنه داره فیلم میسازه؟:d

یه جایی خوندم که گفته بود به انیمیشن و هرچیز متحرکی خیلی علاقه داره . :d
احتمال اینکه انیمه بسازه زیاده .
اگه بسازه رقیب جدی برا میازاکی خواهد بود :d

با وجود اینکه خیلی قبولش دارم ICO و SOTC هرکدام یکی از بهترین بازی های بودن که در عمرم بازی کردم اما این حرکت که بازی قبل از عرضه رها کرد رفت خیلی حرکت بچه گانه ای بود .:|

Ueda کلاً قراردادش همون موقع هم یک ساله بوده ظاهراً و حتی قبل اینکه خبر رفتنش رو هم اعلام کنه داشت به صورت آزاد کار می کرد اونجا! خودش هم همیشه میگه که حساسیتّی نباید بقیه روی این قضیه داشته باشن چون هنوزم مثل قبل بلند میشه میره دفترش تو Shinagawa ـه توکیو و رو TLG نظارت می کنه و فرقی با سالهای قبل این قضیه جدایی ـش نکرده شرایط.

به هر حال یه مسئولیتی داشته در قبال این بازی هرچند خودش میگه تمام شده اما اگه تمام شده چرا هنوز نیمه وقت انجا کار میکنه .:|

در مقام خالق و نویسنده TLG کارش تموم شده و وظیفه ای به دوشش نیست ولی بلاخره واسه نظارت رو بخشهای دیگه ی پروژه و جمع و جور کردن کار معلومه که سر می زنه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or