مصاحبه کامل با جان کارمک : DOOM 4 شاید در یک دیسک Blu-ray جا نشود !

Gartall

کاربر سایت
جانکارمک در یک مصاحبه با سایت مربوط به ترکیه حرفهای جالبی رد بدل شده که تصمیم گرفتم براتون ترجمه کنم .

-----------------------------------------------------------------

Mahmut Saral : اول از همه تبریک به 20 مین سالگرد id و همینطور که سری بازیهایی مثل Doom, Quake ,Wolfenstein را ساختید . برنامه هایی بعد این برای اینده چی ها هستند ؟

John Carmack: بعد از این تمرکز ما روی doom4 خواهد بود . من امیدوارم که rage بازی موفقی بشه تا ما روی شماره 2 این بازی هم کار کنیم .

MS : تو Quakecon2011 بین سوالاتی که از شما پرسیده شد شما گفتید که ما در مورد شماره بعدی Quake فکر میکنیم ولی هنوز هیچ تصمیمی نگرفتیم . خب به این معنیه که شما میخواید شماره بعدی این بازی را هم بسازدید ؟ ایا این حقیقت داره ؟

JC :ما در مورد Quake فکر میکنیم و حتی اگر کم , برنامه های براش داریم ولی در این لحظه ما به صورت رسمی و جدی هیچ تصمیمی برای بازی نداریم .

MS : شما گفتید محتملا برای ارتقاء گرافیکی rage مخصوص نسخه pc یه Super Texture Pack در نظر گرفتید . میخوام اینو بدونم که اخیرا این ویدو ها و تریلرهای مربوط به بازی که نشون میدید این Super Texture درش استفاده شده یا نه ؟ و یا این که شما ایا در doom4 هم از آن استفاده میکنید ؟

JC : این ویدئو های که ما نشون دادیم در حالت نرمال هستند . به احتمال کم ما تو بازی DOOM4 مقدار داده هایی (تکسچرهایی ) که به کار میبریم حتی بیشتر از یک دیسک بلوری خواهد بود ! به هرحال ما با 2 روش متفاوت عمل میکنیم و در نهایت این موضوع برای ما مشکلی به وجود خواهد اورد یا نه ؟ خواهیم دید . اون چیزی که من دوست دارم و اگر واجب هم باشه برای نسخه PC میتونیم از طریق اینترنت عمل کنیم ولی این روش هم نیاز به پهنای باند زیادی داره و فکر نکنم این روش هم امکان پذیر بشه .

MS : اقای Todd Hollenshead تو نمایشگاه Quakecon 2009 گفتند که ما DOOM4 را در Quakecon 2010 نشون میدیم ولی الان ما تو Quakecon 2011 قرار داریم و DOOM4 را شما هنوز نشون ندادید ایا منتظر این هستید که RAGE عرضه بشه ؟

JC : بله ما این بار نخواستیم که RAGE تحت تاثیر DOOM4 قرار بگیره و تیم DOOM4 به خاطر اینکه این همه نمایش به تاخیر خورده خوشحال نیستند .

MS :شما گفتید که RAGE را یک بار کامل روی 360 تموم کردید و بسیار خوب به نظر میاد ایا به این معنیه که ساخت بازی تموم شده و تاخیری دیگر در کار نیست ؟

JC : از طرف مایکروسافت وسونی ما میتونیم تصمیمون را عوض کنیم ولی در حال حاضر تاخیری در کار نیست .

MS : مشخصاتی PC که داری ازش استفاده میکنی چیه ؟

JC : به 12 core / 24 thread X5650 Xeons, 24 GB ram, GeForce GTX 560 Ti

MS : در سال 2010 اقای Zachary Quarles بازی DOOM4 در Twitter’ خودشون گفتن که ما میتونیم ویدئویی از DOOM4 در QuakeCon 2010 نشون بدیم . ایا این حقیقت داشت ؟ و اینکه چرا شما منصرف شدید ؟

JC: وقتی ما یکی از زیر مجموعه های Zenimax شدیم ویدئوی doom4 را در یک نشست براشون نشون دادیم و اونها به ما گفتن که هنوز زمان مناسبی برای نمایش doom4 نیست .

MS: بازی انصراف داده شده Darkness که شما داشتید روش کار میکردی ایا امکان داره بعدا اطلاعاتی ارزش درج کنه یا روش کار کنید ؟

JC : نخیر چیزی که به این بازی ربط داشته باشه هیچ چیز نخواهید دید .

MS: ایا Quakecon 2012 بر پا میشه ؟

JC: بله مطمعنا میتونم بگم Quakecon 2012 هم بر پا خواهد شد .

MS: به نظر شما بازی هایی که روی موبایل ها به قیمت بسیار ارزان مثل Plants vs Zombies, Angry Birds gibi ایا تحدیدی بر بازی های گران قیمت به حسب میاد ؟

JC: از نظر من بازی های ارزان برای بازهای بزرگ و اسم دار تحدیدی به حساب نمیاند من فکر میکنم که بازیهای ارزان کسایی که گیمر نیستند را گیمر میکند و اونها را برای تجربه بازی های بزرگ وارد به فروشگاه ها خواهند کرد .

MS: ایا تکنولوژی 3D برای این زمان واقعا واجبه ؟

JC: نخیر من هنوز Super Mario Bros را دوست دارم ! ( خودم اضافه کنم که منظوز جان کارمک این نیست که 3D خوب نیست چون تو مصاحبه های قبلش گفته که برای این نسل 3D زیاد کار ساز نیست و برای نسل بعد بهتره که خودش هم داره در این زمینه برای ساخت ID TECH6 کار میکنه . گفتم که بعدا بحث اضافی پیش نیاد !)

MS : امسال برای بازی های که قرارن عرضه بشن به کدوم یکی خیلی منتظر هستید !

JC : در حال حاضر برای بازی که خیلی منتظرش باشم وجود نداره .

MS: ایا فیلم دوم DOOM هم ساخته میشه ؟

JC : نخیر برای فیلم دوم DOOM هرگز تصمیمی گرفته نشده .

MS : سپاسگذاریم از اینکه وقتتون را به ما دادید .

آخرین ویرایش:
ایول حال کردم دیگه همه راحت کردی و مصاحبه کاملو ترجمه کردی...

مشخصات pcش خوبه فقط نمیخواد رمو عوض کنه :دی

پس منتظر این همه از بازیهای بزرگم نیست (حتی یکی:()

پس در کل امکان داره Doom 4 واسه کنسول تو این نسل نیاد دیگه درسته؟

از اونور Cut کردم اینور:d
خبرش کژتابی داشت:dیعنی دوم4 واسه PC اگر الان بیاد کنثول های نسل بعد تازه میتونن بکشنش؟:d من 2زاریم نیافتاد:d​

همیشه برای انتشار DOOM اینقدر شلوغش میکنند هنوز شماره 3 یادم نرفته که زیر سایه HL2 محو شد حالا هم میخواد بگه اینقدر حجیم بازی 1 Bluray جا نمیشه و از الان کر کری میخونه برای بازی های دیگه

من شک ندارم که بازی خیلی خوبی میشه ولی جان کارمک هم همیشه زیادی شلوغش میکنه تمام ای حرفها رو برای Rage هم میزد.اگه قراره Doom 4 روی یه بلوری جا نشه معنیش اینه که حداقل تعداد دیسک هاش روی 360 میشه 6 دیسک ! اصلا مایکروسافت اجازه ی همچین کاری رو نمیده! من فکر میکنم یه کمی پیاز داغش رو زیاد کرده

فکر کنم حدود دو یا سه سال پیش بود که گفتن DOOM4 برای 360 و PC عرضه میشه در حالی که با این مشخصاتی که جان کارمک داره از DOOM4 میده یعنی گرافیک سه برابر بیشتر از RAGE یا حجم بیشتر از یه دیسک بلوری واقعا فقط یه معجزه میتونه باعث عرضه ی این بازی رو کنسولای نسل حاضر بشه در هر حال امیدوارم اتفاقی که برای DOOM3 افتاد یعنی تبدیل شدن به یک بازی که فقط برای نمایش قابلیتای تکنیکی موتور تیم سازنده ساخته شده برای DOOM4 و RAGE پیش نیاد

واقعا استاد رم سیستمش 24 گیگ هست؟ :d
جون من 4 گیگ ــش رو بده به من دعات می کنم؟ :d
اما از طرفی چرا Doom 4 نشون نمیده؟ ما ندیده میگیریم. نمیزاریم Rage تحت تاثیر Doom 4 قرار بگیره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or