مصاحبه سایت Ausgamers با BioWare Victory

RattleSnake

کاربر سایت
ببخشید اگه بعضی جملات نامفهوم بود

AusGamers وقتی برای مصاحبه با Dr. Ray Muzyka درباره تاسیس استدیو BioWare Victory و نحوه ساخت بازی Command & Conquer: Generals 2 توسط خالق فرنچیز Migh & Magic اقایJon Van Caneghem, تدارک دیده است .

AusGamers: چه چیزی باعث تاسیس استدیو BioWare Victory شد؟ایا همیشه دراین استدیو بازیهایی در سبک strategy ساخته خواهد شد ؟ یا فقط از سری فرنچیز Command and Conquer بازی ساخته میشود؟

Dr. Ray Muzyka
: وقتی BioWare زیر مجموعه ای از EA شد ، مانند : EA Games ,EA Sports و Maxis به ما یک فرصت برای توسعه بازیهایمان داد .من شخصا یکی از طرفدارن سبک RTS هستم .من با جان و تیم او در (BioWare) ملاقات کردم و انها قسمت زیادی از استعدادهای اصلی خود را برای ما نمایش دادن مثل توسعه Generals 2 .من در این مورد فکر میکنم این فرصت خوبی برای بهتر کردن کیفیت کار این تیم است و من همچنان مسرورم.ما اکنون هم طرفدار سبک RTS هستیم و فکر میکنم این یک کار متناسب از BioWare باشد.
CCGenerals2_Screen1.jpg

Jon Van Caneghem: تیم ما یک استدیو از مجموعه BioWare بوده است .و من میگوییم که BioWare چندین بار برای کیفیت بازیهایش و داستانسرایش تحسین شده است.ما همچنان خوشحالم هستیم از اینکه به عنوان بخشی از فامیلی BioWare هستیم.

AG:BioWare به عنوان یک استدیو که داستان سرایی بزرگ وغنی دارد شناخته میشود انچه مشخص است این است که سری C&C از داستان سرایی کلاس C بهره میبرد؛ چگونه BioWare داستان Generals 2 را روایت خواهد کرد؟

JVC: Tiberium و سری Red Alret همواره به عنوانcampy شناخته میشوند. یک اکشن زنده و FMV کات سکانس هسته اصلی انان بوده و از ان دسته بازیهایی بودند که کار در جهان انها حرف اول را میزند.Generals همیشه جدیتر از بقیه بازیهای این سری بوده است ، با صحنه های اکشن بیشتر و داستان به مراتبط درگیر کننده تر.در Generals 2 ما همچنان این قضیه را حفظ خواهیم کرد و حتی مطمئن باشید بیشتر به جنگ های اینده نزدیک خواهیم کرد .

RM: وقتی شما به یک منطقه جدید میروید چیزهای متفاوت زیادی میبینید و ما با Frostbite 2 میتوانیم صحنه های سینماتیک زیادی در کل بازی خلق کنیم ، ما میخواهیم بازیکنان را مجذوب و درگیر بازی بکنیم که تجربه ای متفاوت را حس کنند و این کار باعث میشود طرفداران این ژانر خوشحال شوند و افزایش پیدا کنند.

AG: گزارشها و اخبار وجو دارد مبنی بر اینکه تعدادی از استدیوهای EA هم Frostbite 2 را برای موتور بازی خود انتخاب کرده اند ایا میشود با استفاده از این فناوری به پیروزی در رقابت با دیگران دست پیدا کنند؟

JVC: درست است که این یک دستاورد جدید است ولی برای یادگیری و استفاده از ان باید مراحلی طی شود.اما برای ما استفاده از Frostbite 2 بسیار شادیبخش است .این موتور گرافیکی واقعا از یک تکنولوژی بروز و قوی استفاده میکند و به ما این امکان را میدهد که در حال حاضر کارهای بزرگ و شگفت اوری در Generals 2 انجام دهیم.

CCGenerals2_Screen2.jpg

AG: مشخص است که Frostbite 2 در یک بازی استراتژیک بسیار خودنمایی خواهد کرد ، شما چطور میخواهید با ان کار کنید و شگفتی بیافرینید؟ایا امکان دارد تیم شما ویژیگیها منحصر به فرد و جدیدی به فضای بسری بازیهای استراتژیک اضافه کند که هرگز قبلا ایجاد نشده است؟

JVC: Frostbite 2 بسیار قدرتمند است و پیشرفته و ما میخواهیم با پیدا کردن راهی قدرت ان را به بهترین شکل در بازی بنمایش بگذاریم.
تصاویر حیرت اور بخشی از این کار است ،چیزی که واقعا برای ما خوشایند است این است که راه حلی برای بهتر استفاده کردن از موتور گرافیکی در صحنه های درگیری دست یابیم .چیزی که ما میخواهیم این است که بازیکن احساس کند که به یک ارتش بزرگ واقعی دستور میدهد .

AG: عناوین C&C همیشه در طول این سالیان دارای گیم پلی درگیر کننده و خوب بودند ایا در مورد Generals 2 نیز صدق خواهد کرد؟ و ایا میتوانیم چشم انتظار ویژگیها و عناصر جدید در بازی باشیم؟

JVC: هسته اصلی گیم پلی که در طی سالیان در سری C&C که کمرنگ شده بود برای ما مهم است و ما تمرکز خود را بیشتر روی گیم پلی میگذاریم ، که ترکیبی از یک گیم پلی اکشن و ناب و کمی هم استفاده از هوش در بازی است.ما هم با اضافه کردن عناصری جدید به این سبک به منظور کمک و بهبود داستان سرایی بازی در این ژانر و نشان دادن ان با استفاده از کات سین ها از طریق قدرت موتور گرفیکی است.
image.php

AG: جان شما چطور به این پروژه وارد شدید میشود توضیح دهید؟

مدیر عامل شرکت ما از من خواست که این کار را انجام دهم ، در حقیقت John Riccitiello و بقیه اعضای ارشد و مدیران من را به عنوان مدیر فرنچیز Command & Conquer انتخاب کردند ، و من یکی از طرفداران بزرگ این سری هستم ، این فرصت بزرگی برای من است و بسیار هیجان زده هستم،استدیو ما حال بخشی از BioWare هست و در اینده باعث میشود که Command & Conquer بسیار بزرگتر و اینده دار شود.

AG: با تاسیس 2 استدیو جدید ،پرسشی در مورد کیفیت و نام گذاری و تخصص ایجاد میشود،که EA استدیو BioWare را بیش از بیش بزرگ کرده است ، میتوانید کمی در مورد تصمیماتی که در مورد این 2 استدیو گرفته شده و،جایی که EA به عنوان تصمیم گیرنده اصلی قرار دارد صحبت کنید؟

RM:BioWare از زمانی که مستقل بوده در حال رشد و ترقی است .پیوستن به EA بخشی از این تحول بزرگ و ترقی بوده است.هنگامی که ما هنوز در اوایل سال جاری یک زیر مجموعه بودیم ، اعتبار زیادی برای پروژه سخت و سنگین ما پرداخت شد و ما تا 4 سال گذشته بخشی از EA بودیم .اما کارو درامد اصلی برای تیم های زیر مجموعه های خلاق ما هست .تمام تمرکز انان برای ارائه یک بازی با کیفیت بالا که شایسته و مورد انتظار طرفدارانشان باشد است .

رهبری و توسعه تیم ما هنوز هم ادامه دارد، و فرصت های زیادی برای ایجاد نامی دیگر از برند BioWare وجود دارد.بازیهای شبکه های اجتماعی در حال حاضر یک فرصت بزرگ برای رشد استدیو ما هست ، (هم اکنون BioWare Sacramento بخشی از ما در قسمت شبکه های اجتماعی است) و در حال رشد و رفتن به سمت هسته اصلی بازیهای شبکه های اجتماعی هستیم تا کمکی به ان قسمت کنیم .ما طرفداران بزرگی برای Command & Conquer بدست اوردیم وقتی با جان و تیم او ملاقات کردیم ، این فرصت به انان داده شده است تا پس از جمع اوری گروهی تبدیل به BioWare Victory بشوند ، تیم استراتژیک BioWare .

ما تا به حال تجربه های زیادی بعد از پیوستن به EA بدست اوردیم ، با توجه به ازادی عمل زیادی که در اختیار ما قرار گذاشته شد.ما و یا هر کسی دیگری که درون شرکت فعالیت میکند خیلی جدی کار میکند.من فکر نمیکنم هیجان از این لحظه در BioWare در هیچ زمانی وجود داشته باشد ، و در EA یا در صنعت بازیهای ویدئویی .
image.php

AG: در حال حاضر BioWare Victory به عنوان یک استدیو استراتژیک ساز تازه تاسیس است ، این احتمال وجود دارد که با اثری ارزشمند مانند Mass Effect ،و یا حتی Ip با نام تجاری جدید و با عنوان Generals 2 ببینیم ؟

JVC: ما باید در درجه اول مطمئن شویم که Generals 2 ساخته و عرضه میشود ان هم با کیفیت بالا Command & Conquer به عرصه باز خواهد گشت ؛ ما نمیتوانیم اینده را پیش بینی کنیم که چه اتفاقی میفتد،اما حتما تعداد زیادی دنیای بزرگتر هم برای دست یابی در EA و BioWare وجود دارد.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون
فکر نکنم استراژی روی کنسولها به توفیقی برسه..

خوب قطعاً به پای PC نمیرسه اما اینطور هم نیست که کلاً شکست بخوره ؛ باید دید چقدر می تونند با توجه به قابلیت ها و محدودیت های کنسول، ایده پردازی کنند به شخصه از halo wars که برای ایکس باکس منتشر شد خیلی لذت بردم و یکی از بازیهاییست که به شدت منتظر نسخه ی دومش هستم و احتمالی هم که می دم اینه که در نسل بعد فکری هم برای این ژانر روی کنسول ها بکنند !

ممنون برای خبر اما کاش سوال ها رو بولد میکردی .

اما در کل واقعا ممنون .

وایی چه شود Command and Conquer جدید خدا کنه فقط عالی بسازنش مثل قبلی ها .

چرا وقتی این کنسول ها انحصاری میزنن نمیان یه زوری برای PC بزنن ؟ وقتی یکی یه بازی که کلا روی PC بوده و هست رو میخواد بده به خورد کنسول ؟ برای فروش بیشتر ؟ اگر این کنسول ها نبودن وضع دنیای گیم بهتر میشد . از لحاظ فروش و اینا رو نمیدونم ولی دیگه با پورت کردن و بازی تکراری و آشغال (RE:ORC):d رو به رو نمیشدیم . همین 5 سال پیش که کنسول ها جون نگرفته بودن چقدر صنعت گیم در حال پیشرفت بود . تو این 2 سال اخیر چقدر از بازی های ریشده دار و اصیل که واقعا شاهکار بودن به گند کشیده شدن واسه وارد شدن به عرصه کنسول ؟ (Crysis2) ! خدا کنم بلایی سر این نیارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or