مصاحبه با Epic Games در مورد Natal

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
markrein1b.jpg

درود.

به تازگي Mark Rein رئيس شركت Epic Games مصاحبه اي با OXM داشته كه بسيار جالب شده.
به طور كلي در اين مصاحبه به Natal و برنامه هاي Epic براي آن صحبت شده و Mark Rein سخنان قابل توجهي در مورد Natal و حمايت خود از Xbox 360 گفته.

دموي نشان داده شده در E3 امسال كه مربوط به Natal بود توسط Unreal خلق شده بود. آيا شما آن را درست كرده بوديد ؟

نه اون كار Microsoft بود. مايكروسافت يك استوديو جديد دارد كه در آن فقط براي Natal بازي ساخته مي شود و آنها از Unreal Engine 3 استفاده مي كنند. اين موتور بهينه شده و آنها در ساخت Avatar ها هم از آن استفاده مي كنند.

قسمت خوب ماجرا اين است كه ما همراه با مايكروسافت Unreal Engine 3 را براي هر كسي كه به خواهد براي Natal بازي بسازد آماده كرده ايم. پس اگر شما مي خواهيد يك بازي فوق العاده و شروعي خوب براي Natal داشته باشيد كه مايكروسافت هم از آن استفاده كرده ، بايد پيش ما بياييد . در حقيقت ما موتور غير رسمي مايكروسافت هستيم ... يا شايد هم رسمي !.

اينطور كه ما فكر كرده ايم در حقيقت ما موتور به صرفه اي براي Natal هستيم. اگر مي خواهيد با استفاده از Natal پول در بياوريد ، بهتر است كه پيش ما بيايد و ما كمكتان خواهيم كرد.

آيا بهينه كردن Unreal Engine براي مطابقت با Natal كار آساني بود ؟

ساختن بازي هيچ وقت آسان نيست. من بعضي وقتها مي خواستم بگويم آسان است ولي در حقيقت من اين كار را انجام نمي دهم . ولي آنها در مدت زمان كوتاه كار فوق العاده اي انجام دادند و آنها از اين تكنولوژي و كار با ما خيلي خوشحال بودند و دوست داشتن كه به بقيه سازندگان هم در مورد اين تكنولوژي و استفاده از آن براي Natal هم پيشنهاد كنند.

اگر مي خواهيد بدانيد كه با اين موتور چه كارهاي متفاوتي مي توان كرد بهتر است به Paint Party اي كه در E3 نشان داده شد نگاه كنيد ، اين مثال خوبي است. اين خيلي فوق العاده و معتاد كننده است . Paint Party بسيار عالي بود.

من فكر مي كنم مايكروسافت كاري بيشتر از آنچه در E3 نشان داد مي خواهد انجام دهد. و نمايش آنها قسمتي از چيزي بود كه شما با استفاده از اين تكنولوژي مي توانيد انجام دهيد.

Natal يك تكنولوژي يا وسيله ي محدود نيست. اين چيزي است كه شما بگويد :"من چه رويايي را مي توانم بسازم؟". من واقعا از آن شگفت زده ام و مي خواهم "يك چيز غير واقعي" رو آن بسازم. و اين خيلي خوب است كه مصرف كننده ما در قسمت Mod سازي هم از آن استفاده كند.

آيا فكر مي كنيد Mod سازي جايي روي كنسولها دارد ؟

بله.اميدوارم. ما هميشه درب مايكروسافت را مي زنيم تا يكي دو سال آينده همچين چيزي را بتوانيم انجام دهيم. مايكروسافت يك انجمن بزرگ و XNA را دارد ، جايي كه شما مي توانيد هر چيزي كه خواستيد بسازيد و ما هم مي خواهيم Unreal را در آن قرار دهيم. اميدوارم كه اين طور شود ، ولي مسلما اين كار سخت خواهد بود چون بزرگترين مشكل پيدا كردن بهترين Mod و بهترين استعداد است.

فكر مي كنم مردم واقعا توانايي ساخت Mod هاي فوق العاده دارند كه با استفاده از آن مي توانند به سرعت يك بازيساز حرفه اي شوند. جالبه كه بدونيد نصفه كارمندان ما با استفاده از كار روي Mod سازي به كمپاني ما آمده اند. پس استعداد هاي زيادي در بيرون وجود دارد.

يكي از نكات مثبت ناتال اين است كه شما كل بدن خود را در بازي داريد و مي توانيد با اشياء در تماس باشيد. آيا اين چيزي خواهد بود كه بتوان با استفاده از آن با Unreal Engine كار كرد؟

موتور ما كارهاي زيادي با فيزيك انجام مي دهد . يكي از چيزهايي كه ما در متور براي فيزيك داريم PHAT نام دارد. اين چيزي است كه باعث انتقال يك فيزيك خواص به اسكلتها مي شود. حتما نبايد اسكلت انسان باشد ، بلكه مي تواند حتي تعداي استخوان در محيط باشد. پس مي توانيد با استفاده از اين اسكلت ها يك انسان بسازيد !!. اين يك مثال خيلي ساده بود .

كاري كه مايكورافت انجام داده بسيار عجيب و فوق العاده است و اين يك شروع بزرگ براي هركسي است كه مي خواهد بازي روي Natal بسازد. مايكروسافت تمام اين وسايل ساخت را به شما خواهد داد اگر از Unreal استفاده كنيد. اين تمام مشكلات را حل خواهد كرد.
خب حالا مردم مي توانند شروع به فكر كردن كنند..."خب.. چه كاري مي خواهم انجام دهم؟ چه بازي ميتونم بسازم؟"... اين خيلي ساده است ، جلوي تلوزيون بيستيد و هر آنچه مي خواهيد بسازيد.

شما اين كار را انجام مي دهيد و بازي مثل Frogger ، Shadow Complex يا Gears of war مشاهده خواهيد كرد. اين زيبايي است كه مي توانيد هر چيزي مي خواهيد بسازيد و كارهاي بسيار زياد ديگري هست كه مي توانيد با Natal انجام دهيد.

gears2art.jpg

آيا فكر مي كنيد Natal قابليت استفاده از بازيهاي Hardcore مثل Gears of war و Halo را دارد ؟

بله. من هم اكنون مي توانم آن لحظه را ببينم كه جلوي تلوزيون نشسته ام و مي توانم با Natal بازيهايي مثل Gears of war و يا Call of Duty يا هر FPS ديگري را با بدن خود انجام دهم. من مي خواهم با دست خود به هم گروهي هايم نشان دهم كه "به آنجا برويد" و يا وقتي مي خواهم نارنجك پرتاب كنم ، دست راستم را از كنترلر برداشته و به عقب برده و نارنجك پرتاب كنم.

ما نمي خواهيم تجربه Hardcore ها را عوض كنيم. Gears of war بيش از 11 مليون فروخته و معلومه كه مردم اين حالت رو دوست دارند و يا اينكه مردم Call of Duty را همان طور كه هست بازي و از آن لذت مي برند و ما اصلا نمي خواهيم Halo را عوض كنيم. ولي مي توان چيزهاي جديدي به كنترل آنها با استفاده از Natal داد.

وقتي ما اين كار را انجام دهيم كم كم Hardcore ها هم به آن عادت مي كنند. البته اين اصلا لازم نيست ، Natal براي اين هدف ساخته نشده كه يك سبك خواصي را بسازيد. كارهايي مثل انخاب فيلم با استفاده از تكان دادن دست خود طبيعت آشكار آن است. و اين كاري است كه شما با DVD هاي خود انجام مي دهيد .... "كدام را مي خواهم؟".

و دست شما هيچ گاه باتري تمام نمي كند...

دقيقا. ديگه لازم نيست دنبال Remote خود بگرديد. اين يك كار صوتي است ... "تلوزيون را روشن كن"..."TV را خاموش كن"..."Last.fm"..."Twitter" و هر چيزي.هر چيزي كه مي خواهيد بگويد تا انجام شود. همچنين آنها گفته اند كه از اين به بعد Xbox را همراه با Natal عرضه مي كنند ، پس هر كسي يك Natal خواهد داشت و پس از آن آنها Natal را به هر كسي كه ندارد به طور جدا مي فروشند.

من دو هفته ديگه بچه هاي شركت را جمع مي كنم تا نگاهي به اين بندازيم. هنوز هيچ ايده اي مبني بر ساخت يك بازي ندارم ولي ما موتور را براي اين كار بهينه كرده ايم و در آينده هر بازي كه ما بسازيم از Natal هم پشتيباني خواهد كرد.

من فوق العاده از Natal هيجان زده ام.

با اين حساب Gears of war 3 و استفاده از Natal را امري شدني بدانيد.

اینا دیگه کین !! ناتال و مایکرو رو کردن سکوی پرتاب خودشون و رقابت با کرای انجین 3 !! :biggrin1:

البته بد هم نمیشه ! میشه یه بانجیه دیگه ! ( الان هم هست یه جورایی !! :-" )

دستتون درد نکنه آقا حمید !! خوب ترجمه کردی !:smile:

من مي خواهم با دست خود به هم گروهي هايم نشان دهم كه "به آنجا برويد" و يا وقتي مي خواهم نارنجك پرتاب كنم ، دست راستم را از كنترلر برداشته و به عقب برده و نارنجك پرتاب كنم.
OMG:eek: یعنی ممکنه ؟ من فکر میکردم اگه بخایم با ناتال کار کنیم باید دسته
رو کنار بذاریم :-"
اگه ایینجوری باشه که خیلی خفنه :eek:

OMG:eek: یعنی ممکنه ؟ من فکر میکردم اگه بخایم با ناتال کار کنیم باید دسته
رو کنار بذاریم :-"
اگه ایینجوری باشه که خیلی خفنه :eek:
دقیقا مشکل بیشتر بچه های اینجا اینه که فکر میکنن بازی یا باید کلا از ناتال پشتیبانی بکنه یا از دسته!! هر 2 باهم نمیشه :) بهترین مثال رو زد مارک رین یه لحظه خودتون تست کنید این حرکت رو خیلی باید جذاب باشه :)

دستت درد نکنه... با این یه تیکه خیلی حال کردم:
Natal يك تكنولوژي يا وسيله ي محدود نيست. اين چيزي است كه شما بگويد :"من چه رويايي را مي توانم بسازم؟". من واقعا از آن شگفت زده ام و مي خواهم "يك چيز غير واقعي" رو آن بسازم
پسر... من در انتهای این جاده یه چیز خفن میبینم و اون اینه که دنیای بازی خواهد ترکوند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or