مصاحبه با Bill Gates

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
bill-gates.png

درود.

تقريبا يك سال مي شود كه Bill Gates افسانه اي مايكروسافت را ترك كرده ، ولي همچنان سر او شلوغ است.

درمان و مبارزه با بيماري فلج اطفال،مبارزه با مالاريا و حل مشكل سيستم آموزشي آمريكا ، تنها ادنكي از كارهاي بود كه عمو بيلي در اين چند وقته انجام داده .

آقاي گيتس جديدا مصاحبه اي با news.cnet.com داشته كه در اين مصاحبه سخنان زيادي گفته كه البته همه ي آنها در مورد بخش سرگرمي مايكروسافت نيست ولي ايشون در طول اين مصاحبه در مورد.Project Natal و حتي آمدن آن براي PC و يا Chrome صحبت هايي كرده كه سعي شده بخش هاي مهم و مربوط به بازي آن از متن اين مصاحبه استخراج شود. گرچه اين بحث به دو سوال كوتاه شده ، ولي لازم دانستم به جاي گذاشتن خبر اين قسمت همان اندك قسمت مصاحبه قرار گيرد.

مايكروسافت در حال حاظر چه كار مي كند؟

من هميشه فكر مي كنم، اوه خداي من چرا مايكروسافت حتي بيش از اين بهتر عمل نمي كند؟ به اين خاطر كه اين ديدگاه هميشه بينش من بود. سريع حركت كنيد ، تمام چيزهاي جديد را به سرعت انجام دهيد. ولي شما بايد بپرسيد: آيا Windows 7 خوب خواهد بود؟. من مجبورم براي پاسخ دادن به اين سوال آن را با بقيه سيستم عامل ها مقايسه كنم. و مسلما پس از آن مي گويم:اين ويندوز به شدت زيبا است.

كاري كه آنها با Office انجام داده اند فوق العاده است و آنقدر چيزهاي زيادي در آن است كه بايد 9 ماه بعد در مورد آن سخن گفت.

يكي از قسمتهايي كه ما در آن خيلي خوب ديده شديم بخش Game بود. استخدام افراد بسيار حرفه اي و ادامه دادن راه خود در اين قسمت با حالتهاي مختلف.

قسمت مهمي كه من هميشه در آن سعي مي كردم به قولي Up to date باشم ، مستلزم يك گروه تحقيقات بود. من چند هفته پيش در آزمايشگاه Cambridge بودم. رفتن به آزمايشگاه هند يكي از برنامه هاي اين ماه من است. اين قسمتي بود كه من هميشه براي آن اهميت زيادي در مايكروسافت قائل بودم. براي مثال شما در سالهاي آينده شاهد دوربينهاي حسگر جديدي خواهيد بود . نه فقط براي بازي ، بلكه براي تمام رسانه ها. اگر آنها آن را به ويندوز يك PC وصل كنند ، براي همكاري و ارتباطات خيلي خوب خواهد بود. و وقتي شما دوربين را ميگذاريد .. اين فوق العاده خواهد بود. اين نشان گر يكي از تجربه ها و تحقيقات وسيع مايكروسافت پيرامون يك پديده ي Original است.

در ادامه پس مي توان گفت كه هر دو كاربران Xbox و PC مي توانند از آن استفاده كنند. و حال اگر آن را در دفتر كار خود استفاده كنيد ، ميتوانيد ببينيد چقدر جالب خواهد بود. در كل اين فوق العاده است.

پس مي توان گفت ، مايكروسافت خيلي شركت نو آوري است. و بديهي است كه همچنان در حال پيشرفت است.

من به خوبي آخرين صحبت شما را متوجه نشدم . شما در مورد دوربينها و depth sensing cameras هاي موجود در Natal صحبت مي كنيد؟

بله،دقيقا Natal. و تمام برنامه سازي ها و كارهاي پيرامون آن.

و ما آن را بيش از يك وسيله براي بازي ميبينيم؟ آيا ما آن را در بخشهاي مختلف هم خواهيم ديد؟

خب. من فكر مي كنم ارزش آن خيلي بالاست وقتي شما در خانه هستيد. و مي خواهيد موسيقي و فيلم مورد نظر خود را اجرا كنيد. و اين در آنجا خيلي خوب است. و من فكر مي كنم به همين ميزان ارزش اين دستگاه به قدري است كه ما از آن در دفتر كار خود از آن استفاده كنيم و آن را به PC متصل كنيم. پس مايكروسافت كارها و تحقيقات زيادي پيرامون همين موضوع انجام داده. و بايد بگويم: چرا نبايد از آن در Office خود به عنوان يك وسيله ي مهم استفاده نكنيم.

در آخر بايد بگم اين فقط طرح و نظر آقاي گيتس بود و در حال حاظر ما Natal را براي PC نداريم و مسلما به اين زوديها اين خبر تاييد نخواهد شد. ولي از اين امر كه Natal يك پديده ي فراگير خواهد شد نبايد گذشت. و تقريبا مي توان گفت Natal براي PC يك امر جدي و بسيار مهم براي مايكروسافت خواهد بود.

سال 2005 یادمه وقتی بیل گیتس گفت بازی های ویندوز(Games For Windows)مملکت میگفتن بیل گیتس ال و بیل گیتس بل ولی دیدیم که هم این ادعا هم فراگیر شدن Live اتفاق افتادن پس راجع به Natal هم فکر کنم همین آشو همین کاسه باشه...
البته به نظر من Natal برای PC فقط در عرصه ی Media و کلاً کارکردن با PC استفاده بشه نه برای بازی...
حمید جان ایول.

سال 2005 یادمه وقتی بیل گیتس گفت بازی های ویندوز(Games For Windows)مملکت میگفتن بیل گیتس ال و بیل گیتس بل ولی دیدیم که هم این ادعا هم فراگیر شدن Live اتفاق افتادن پس راجع به Natal هم فکر کنم همین آشو همین کاسه باشه...
البته به نظر من Natal برای PC فقط در عرصه ی Media و کلاً کارکردن با PC استفاده بشه نه برای بازی...
حمید جان ایول.

من هم با حرف شما موافقم ! ناتال بیشتر از این که برای گیم کاربرد داشته باشه برای کارهای چند رسانه ای و ... میتونه مفید باشه ! آخه چند تا فیلم از نسخه اولیش دیدم که هم بجای موس کار میکرد هم میشد کارهای جالبی باهاش کرد که در فیلمهای هالیودی دیدید ! مثل اینکه صفحات زیادی رو با دست جایجا کنید یا تغییراتی رو در اونها ایجاد کنید !! اگه خوب طراحیش کنن میتونه جایگزین خوبی برای موس و کیبرد باشه !!

ناتال که کنترلر نیست... ناتال یه Interactionـه با نرم افزار... حالا اون نرم افزار می خواد یه بازی باشه یا Windows...
اومدنش برای PC اصلا دور از فکر نبود چون خود گیتس پارسال گفت : دنیای اینتر اکشن هارو عوض می کنیم...

من هم با حرف شما موافقم ! ناتال بیشتر از این که برای گیم کاربرد داشته باشه برای کارهای چند رسانه ای و ... میتونه مفید باشه ! آخه چند تا فیلم از نسخه اولیش دیدم که هم بجای موس کار میکرد هم میشد کارهای جالبی باهاش کرد که در فیلمهای هالیودی دیدید ! مثل اینکه صفحات زیادی رو با دست جایجا کنید یا تغییراتی رو در اونها ایجاد کنید !! اگه خوب طراحیش کنن میتونه جایگزین خوبی برای موس و کیبرد باشه !!

اونچیزی که شما دیدید فکر می کنم ماکروسافت سورفیس بوده نه ناتال!

نه ! یه فیلم بود که قابلیت های ناتال رو به نمایش میذاشت !! البته اسمش هنوز ناتال نشده بود ! Z cam بود !! ولی هم باهاش بازی میکردن و هم این کارهایی که گفتم !:biggrin1:

اگه بخواید میتونم فیلمش رو بذارم اینجا ! که زیاد هم بی ربط نیست با تاپیک !

به نظر من ناتال به شدت همه گیر میشه و تنها کاربرد کوچیکی در صنعت بازی های کامپیوتری داره شما فکر کنید که این وسیله وارد بخش پزشکی بشه ... دکترا میتونند به وسیله ی ناتال به راحتی و با دقتی فوق العاده از ربات ها برای عمل جراحی استفاده کنند ... به نظر من ناتال کاربرد های خیلی بیشتری از نظر media و gaming داره ...

ممنون خبر خوبی بود ....

اگه Voice Recognize پروژه ی ناتال با همان کیفیتی که در نمایشگاه نشان داده شد عمل کند میتونیم انتظار داشته باشیم که دیگه در آینده پدیده ای به نام تایپ کردن نداریم ....
این دوربین همچنین میتونه یه اسکنر خیلی قوی هم باشه ....( همونطوری که توی نمایشگاه نشان داده شد ) و با این وجود واقعا کار با PC لذت بخش میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or