مصاحبه با سازندگان Mafia 2

  • Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
سلام.سايت Mafia2Game مصاحبه با سران ارشد ساخت بازي بزرگ Mafia 2 راه انداخته بود كه بسيار جالب شده و اين مصاحبه تشكيل شده از چندين بخش با طراحان اصلي بازي كه فعلا مصاحبه با Daniel Vavra رو ميگذارم و قسمتهاي بعد هم به زودي UP ميشوند.

تقديم به ديوانگان مافيا

Daniel Vavra به عنوان طراح ارشد شماره 1 بازي مافيا نزد هواداران اين بازي شناخته شده است .خبر خوب اين است كه او همچنان طراح ارشد بازي Mafia 2 بر روي اين بازي كار ميكند .

52158319b37a53c7
bah6u.jpg



اسم من Dan Vavra است و 33 سال سن دارم و من روي اين بازي به عنوان طراح ارشد كار ميكنم.

سوال:چطور شد كه شما بازي ساز شديد؟

جواب:در حقيقت من به ياد نمياورم !! اين تنها يك چيز نبود .من تاريخ را دوست دارم . فيلمهاي قديمي هم همين طور.پس اين همانند يك علاقه يك استعداد در من است.
بازي ما يك بازي خيلي خيلي واقعي نيست .ما مي خواهيم يك پتانسيل بسيار خوب براي اين بازي داشته باشيم و همچنين يك سبك خاص.ولي با اين حال كار بسيار سخت است.

اين واقعا يك راه طولاني بود .من ابتدا براي يك آ‍ژانس تبليغاتي كار ميكردم .و سپس به Illusion softworks ملحق شدم.من قبلا در خانه بازي هايي ساخته بودم ولي نه به عنوان يك بازي ساز حرفه اي و هيچ آينده ي در اين ضمينه به عنوان شغل نميديدم.
وقتي ما در IS مشغول به ساخت چند پروژه شديم تازه من وارد ماجرا شدم و از اون زمان بود كه من واقعا يك طراح بازي شدم.


سوال:چطور شد كه شما به بازي سازي علاقه مند شديد؟


جواب:اين خيلي سخته به خاطر اينكه من به عنوان يك طراح و سازنده ي باز كار رو شروع نكردم.با اين حال شما بايد براي اين كار استعدادهايي داشته باشيد .خيلي از مردم دوست دارند كه يك بازي ساز بشوند و آنها مهارت لازم رو در اين ضمينه ندارند.
راه ساده براي بازي ساز شدن پيوستن به يك شركت بازي سازي است و كار كردن در پوستهاي فراوان است مانند Tester. به نظر من براي اين كار بهتر است كه شما كمي تجربه به دست بياوريد.مثل Mode سازي براي بازيهاي عرضه شده و ساختن مراحل جديد براي آنها.
راه ديگه اين است كه شما يك برنامه نويس باشيد كه من نظر خاصي در اين ضمينه ندارم.
وقتي شما در محيط قرار بگيريد و خودتون رو اثبات كنيد آن وقت به عنوان يك طراح بازي ناميده مي شويد.به نظر من مود سازي و Script نويسي بهترين راهها هستند.


سوال:اين روزها رويه چه پروژه هايي كار ميكنيد ؟


جواب:خوب.... (خنده) ما يك چيز جديد ميسازيم و من هم بر روي بقيه كارها نظارت ميكنم.به طور مثال من ايده ي ميدهم و اگر خوب باشند آنها روي آن كار ميكنند.


سوال:وقتي شما Screenplay نويسي Mafia 2 رو شروع كرديد آيا ميدانستيد پايان كار چگونه خواهد بود ؟و آيا شده آن را تغير بدهيد؟


جواب:در حقيقت ما كار رو با يك موضوع اصلي شروع كرديم و همچنين من ميدونستم بازي چگونه پيش ميرود و تمام مي شود.و ما كار رو بر روي داستان اصلي شروع كرديم.و سپس ما كار را بر روي جزيات آغاز كرديم.اكثرا كسان ديگه اينطوري عمل نميكنند و فقط داستان و ساخت بازي را شروع ميكنند و تازه پس از ماه ها تصميم ميگيرند كه داستان چطور تمام شود.وسپس بين داستان و كاراكترها رابطه برقرار ميكنند.


سوال:آيا شما داستان قسمت اول بازي را ادامه داده ايد ؟ بعضي مردم به Tommy و دخترش يا پسرش فكر ميكنند؟


جواب:خير.من نظر خيلي از مردم و ايده هاي آنها را در رابطه با داستان 1 و ادامه آن در اينترنت ديده ام.ولي به نظر من اين كار فكر خوبي نبود .چون افرادي هستند كه بيشتر با اين موضوع موافق نبودند.من فكر نميكنم كه ارتباط بين داستان 1 و 2 جالب باشه.ما ميخواستيم يك چيز و نمايي جديد از بازي را نشان دهيم و اين ارتباط براي ما زياد جالب نبود.


سوال:آيا شما طراحي گرافيك مافيا 2 را انجام ميدهيد ؟ چون شما Menu مافيا 1 را هم طراحي كرده بوديد.

جواب: من يك نظري در مورد Menu شماره 2 و همچنين GUI دادم ولي افراد زيادي روي اين قضيه كار ميكنند و فقط من نيستم در نتيجه من زياد روي اين قضيه كار نميكنم.


سوال:آيا شما يك رابطه ي هم فكري با سازندگان شماره 1 داريد كه روي اين شماره كار نميكنند و يا كلا از تيم هاي ديگه هستند؟


جواب:بيشتر افرادي كه روي نسخه 1 كار ميكردند اكنون با ما هستند و روي شماره 2 هم كار ميكنند.در نتيجه من با كس ديگري مشورت نكردم من هنوز با ديگر تيم ها رابطه دارم ولي اجازه نميدهم اطلاعاتي از كمپاني به بيرون منتشر بشود.من روي كار خودم كار ميكنم و اجازه نميدهم كه ديگران در اين كار دخالت كنند.ولي اگر كسي بيايد و ايده خوبي داشته باشد صد در صد من قبول ميكنم.و در اصل من ايده هاي خودم را دوست دارم وخوشحال ميشوم ديگر اعضاي تيم هم نظر بدهند.


سوال:آيا در 2K Czech كسي هست كه تجربه فيلم و سينما داشته باشه؟


جواب:بله تعدادي از تحصيل كرده هاي Famu(Film and academy در شركت هستند .در سمت ديگر من خودم هم مطالعات زيادي در اين ضمينه دارم و تجربه هاي خودم هم هست كه انيماتورهاي ما آن را به تصوير ميكشند.و من از دوستانم در كه در اين ضمينه كار ميكنند تشكر ميكنم كه كمك كردند يك تم فيلم مانند به بازي اضافه كنيم.


سوال:شما براي خلق داستان و كاراكترها و كلا بدنه ي اصلي بازي از چه چيزهايي الهام گرفته ايد ؟


جواب:من كتاب زياد مي خوانم نه فقط در مورد مافيا ! بلكه در مورد تاريخ هم هست .وسياست و مذهب . و من با همه ي اينها الهاماتي هم ميگيرم.


سوال:مي توانيد مثالي در اين ضمينه بزنيد؟


جواب:در حقيقت من نمي توانم به شما كامل توضيح دهم.ولي به طور مثال از don Corleone در The Godfather .فيلمهاي گنگستري خوب كه بر اساس حوادث واقعي ساخته شده.زندگينامه ي بعضي گنگسترها .فيلمهايي مثل Casino و Goodfellas. مطالعه بر وقايعه Mafia Families هاي آن زمان.اين تمام چيزهايي است كه ما از آنها الهام گرفتيم.


سوال:در حقيقت شما داستان را مينويسيد و سپس آن را به كسي ميدهيد تا بازنگري كند درست است؟


جواب:نه در حقيقت ولي من داستان را مينويسم و پس از آن خودم آن را بازنگري ميكنم البته اين كار به تنهايي ممكن نيست و از افراد ديگر هم كمك ميگيرم.


سوال:اين مهمه كه بازيبازها با شخصيتهاي اصلي بازي آشنا بشوند و آنها را بشناسند .چقدر در اين ضمينه پيش رفته ايد ؟



جواب:درست مثل يك فيلم كه ساخته ميشود و كاراكترهاي آن بايد دوست داشتني باشند در ضمينه اين بازي هم اين قضيه صدق ميكند.كاراكترهاي ما همه داراي يك گذشته هستند و يك سري ويژگيهاي فردي ويك سري تجارب فردي در زندگي.


سوال:در مورد ماهيت كاركتر آيا شما اجازه ميدهيد كه بازي باز آن را پيش ببرد و هدف اورا مشخص يا تغير دهد يا شما خودتان بر يك پايه كلي اين كار را امجام ميدهيد ؟


جواب:اين قضيه خيلي به گونه ي و سبك بازي مربوط است .اين واقعا خوب است كه شما يك كاراكتر بسازيد مانند Fallout يا Oblivion ولي مافيا بهتره كه يك كاراكتر فيكس داشته باشد.


پايان


مصاحبه با ديگر اعضاي تيم به زودي.
ممنون.
 
آخرین ویرایش:
يك مرد بدون اسلحه مثل يك زن بدون لباس است كه همه به او تجاوز ميكنند.
با این جمله حال کردم یک جمله ی مافیایی !:love:
ممنون بابت مصاحبه ها !

واقعا بد جوری به این بازی گره خوردم یکش دیوونم کرد با اون داستانش !:((
 
در حواشي مافيا:

اين شماره از مافيا بسيار خوش ساخت تر از شماره قبل شده جنبهاي رواني و احساسي بازي به شدت بالا رفته به طوري كه احساس ميكنيد يك فيلم سينمايي همانند The Godfather را مشاهده ميكنيد .Roman Hladik كه در سمت Lead Artist در نسخه قبل هم حضور داشت Concept Art هاي بي نظيري براي اين نسخه طراحي كرده است .
در طراحي بازي با توجه به هنر رومن براي هر چه زيبا تر به تصوير كشيدن تصاوير درست بدون كم و كاستي تمام طراحي هاي او به Engine بازي رفته و شما ميتوانيد در آن بازي كنيد.

npiftd.jpg



30svb55.jpg




با توجه به اين عكس دراماتيك ميبينيد همچين صحنه هايي حتي در شاهكارهاي سينمايي هم وجود نداره.براي درك اين موضوع به طرح اوليه نقاشي رومن توجه كنيد و عكس ديگر كه عكس In game بازي هست را نگاه كنيد بدون فراموش كردن كوچكترين جزيات درست و كامل از طرح او شبيه سازي شده است.
در اين عكس ويتو را مشاهده ميكنيد كه زخمي است و حس عصبانيت و نگراني به طور واضح چه از محيط و چه از چهره او معلوم است و او را ميبينيم كه با نگراني خاصي گوشه اي پنهان شده.


كمي درباره ي Joe بهترين دوست Vito در بازي:

2vbklqf.jpg




Joe شخصيت خوش گذران دارد او به واسطه ي پول كثيف كارهاي كثيف تري ميكند ولي هميشه به ميتو وفادار بوده.او رابطه هاي نا مشروع فراواني با زنها دارد .همچنين با توجه به اين عكس متوجه مي شويم.او آدم بسيار خوش گذراني است كه بعد از پارتي روز بعد بيشتر خواب است.


يكي از جالب ترين قسمتها در نسخه قبل وينچنزو بود كه پشت بار ساليري اسلحه هاي دون را فراهم ميكرد اگر اتاق او را به ياد مي آوريد در Wallpaper در مشاهده ميكنيد همچين جايي در نسخه دوم هم وجود خواهد داشت??.





طراحي Empire city يك طراحي بسيار نو آور است .آيا يك شهر خوب در بازي از نظر شما بزرگي آن است ؟؟؟
Empire city علاوه بر بزرگي يك شهري است كه گاهي در خيابانهاي آن شلوغي بسياري مشاهده ميكنيد رابطه مردم با شهر دعواها و ... و گاهي خلوت و سكوتي عجيب كه احساس ميكنيد كه فقط شما و شهر در اين محيط هستيد و شهر با شما صحبت ميكند.جزيات باور نكردني شهر در اين Wallpaper واقعا ديدني است.


سخن مجله معتبر Playstation:The official Magazine در مورد مافيا:

گيم پلي مافيا بسيار بزرگ و متنوع است.داستان بازي بسيار زيبا است كه در خلال شهر و ميان مردم روايت مي شود به طورت Real timeو بسيار واقع گرايانه است.و جلوه هاي بصري بازي يكي از بزرگ ترين گرافيك ها را براي PS3 دارد.


سخن سازندگان در بازي نسخه دوم:

گيم پلي موفق نسخه قبل مافيا اين بازي به نسخه 2 بازگشته.داستان تاريك و پر رمز راز از سفر يك مرد به دنياي نابخشوده ي Mob Boss ها.
بازي در شهر Empire city بين تاريخ 1940 تا 1950 اتفاق مي افتد.


رستوران Deluca چيست ؟

يكي از مجهولات مافيا 2 اين است كه در بعضي عكسها عبارت و تبليغات Deluca's Restaurant را مشاهده ميكنيد و بعضي عكسهاي بازي در فضايي رستوران مانند است .آيا اين بار هم مانند بار ساليري ما با يك رستوران براي محل اصلي دون هستيم؟

چيزي كه درباره ي اين رستوران ميدانيم اين است كه در قسمت شرق Empire city است.
حال Deluca كيست آيا پدرخوانده ي شما در اين نسخه است؟
اگر اورا ديديد از او از طرف من سوال كنيد!!!:cheesygri


مافيا اين بار با داستان و فضاي Noire مانند باز ميگردد تا نه تنها صنعت بازي را دگرگون كند بلكه فضايي خلق كنيد كه نه تنها كاپولا بلكه بزرگترين كارگردانان هاليوود هم نميتواننند.


يك تير در اسلحه حكم يك انسان در دنيا را دارد... Pull The Trigger-حميدرضا:cheesygri
 
مافيا اين بار با داستان و فضاي Noire مانند باز ميگردد تا نه تنها صنعت بازي را دگرگون كند بلكه فضايي خلق كنيد كه نه تنها كاپولا بلكه بزرگترين كارگردانان هاليوود هم نميتواننند.
بابا دیگه!!:dozing:
ولی ظاهرش که عالی به نظر میاد.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or