مصاحبه آقای Masachika Kawata با MarcaPlayer.در مورد رزیدنت اویل 6

hmd2009

کاربر سایت
Resident_Evil_6_-_Logo.jpeg

به نام خدا

این دقیقا ترجمه ی متن بیانه ای هست که آقای Masachika Kawata در مورد این دنباله در سری بازی های رزیدنت اویل یعنی رزیدنت اویل 6 در مصاحبه با MarcaPlayer. گفتن

"این مجموعه یک بازسازی کامل رو در هر سطحی تو عنوان بعدی رزیدنت اویل نشان خواهد داد.اما ما نمیتونیم عنوان های قبلی بازی رو فراموش کنیم که منجر به ایجاد امکانات زیادی تو این فرانچایز شد.من نمیتونم بگم که ما میخوایم این بازی رو ترسناک بسازیم یا اکشن اما میتونم بگم که یک چیز کاملا متفاوت خواهد بود."

منبع: http://www.marcaplayer.com/2011/04/18/xbox360/1303137518.html

ما میخوایم این بازی رو ترسناک بسازیم یا اکشن اما میتونم بگم که یک چیز کاملا متفاوت خواهد بود."
یه چیز متفاوت؟! یعنی مثلا FPS میشه!؟ :))

گرفتم یه چیزی تو مایه های COD :))

کاش دوباره بشه اون رزیدنت کلاسیک رو دید

دیگه خیلی بعید میدونم نه lost in nightmare نه revelations اونطوری که باید باشه مثل رزیدنت اویل 1 2 3 نبود .دیگه نباید انتظار دیدن رزیدنت اویل های به سبک کلاسیک رو داشته باشیم. :(:(:( فقط مونده رزیدنت اویل 6 اینم یه اسکن ازش بیاد همه چی معلوم میشه...

آخه برادر من، تو جای کپکام ،همچین ریسک مسخره ای رو میکنی ؟ فروشش رو شما تضمین میکنی که احتمالا 4 تا فن RE C باید بخرنش؟

کجای این ریسک مسخرس ؟ ! الان اکثر فن های رزیدنت اویل همشون دلشون میخواد رزیدنت اویل به همون ریشه های خودش یعنی ترس برگرده بعد شما میگی ریسک مسخره ! شما مطمعن باش فروشش از رزیدنت اویل 5 کمتر نمیشه اگه CAPCOM همچین کاری کنه .

سلام
رزیدنت اویل 6 مسخرس من میگم این راکوم سیتی موفق میشه.
لندن هم مکان خوبی عست.
(همچنان در انتظار رزیدنت اویل ترسناک)

از کجا میدونی رزیدنت اویل 6 مسخرس در حالی که حتی یه اسکن هم از بازی نیومده .این راکون سیتی که دیگه حرفشو نزن به قول افشین جان فقط واسه اسپیناف خوبه.

من حتی حاضرم اگه اویل به سبک کلاسیک ساخته بشه تا 6 ماه هیچ بازی نکنم اورجینالشو بگیرم و یه هفته توالتای یه ساختمونو بشورم.:x

منم حاضرم یه کارایی بکنم حالا نه به این شدت :d اما خیراتی چیزی شامی بدم مثلا فقیر فقرا رو از این چیزا ...

به نظر من o rc چیز خوبی از اب در نیاد بیشتر طرفتارای cod خوششون میاد فکنم;)
مخصوصا که lion و claire که باید بکشی
من که دلم نمیاد سمتشون تیر شلیک کنم:-oترجیح میدم game over بشم
ولی فکر میکنم re6 میترکونه نمیدونم چرا
بعد یه چیزی ما ها که همه عشق re هستیم هرچی بیاد میشینیم 400 دفه میریم تا اخرش چه خو ب چه متوسط
پس چرا جنگ کنیم سر خوب بودن یا نبودنش
اخرین re که بازی کردم و حس قدیمارو بهم دار cod:veronica بود و out breack1.2#:-s

به نظر من o rc چیز خوبی از اب در نیاد بیشتر طرفتارای cod خوششون میاد فکنم;)
مخصوصا که lion و claire که باید بکشی
من که دلم نمیاد سمتشون تیر شلیک کنم:-oترجیح میدم game over بشم
ولی فکر میکنم re6 میترکونه نمیدونم چرا
بعد یه چیزی ما ها که همه عشق re هستیم هرچی بیاد میشینیم 400 دفه میریم تا اخرش چه خو ب چه متوسط
پس چرا جنگ کنیم سر خوب بودن یا نبودنش
اخرین re که بازی کردم و حس قدیمارو بهم دار cod:veronica بود و out breack1.2#:-s
آی گل گفتی!!!
من به شخصه عاشق شخص شخیص Lion هستم!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or