مصاحبه‌ای در مورد Halo 3: ODST

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
Joseph Staten، نویسنده و Halo 3: ODST، مصاحبه‌ای با Gamepro داشته که در زیر می‌خوانیم.

halo3-odst_8.jpg

Halo 3: ODST اولین بازی از این سری می‌باشد که بدون حضور مستر چیف اتفاق می‌افتد. آیا Rookie در طول این بازی با مسترچیف برخورد خواهد داشت؟

نه. شما به هیچ وجه با مسترچیف برخورد نخواهید داشت. در واقع Halo 3: ODST بعد از اینکه مسترچیف زمین را ترک می‌کند( پایان Halo2) و قبل از اینکه او در جنگل ابتدای Halo3 ظاهر شود، اتفاق می‌افتد.

آیا در این بازی یک villain جدید خواهیم داشت؟( شخصیت منفی و اصلی بازی).

بله، اما Rookie نیز مانند مسترچیف هرگز او را ملاقات نخواهد کرد. حالا اگه واقعا فن Halo هستید، حدس بزنید!

سلاح SMG که به نظر می‌رسد صدای آن نیز خفیف شده چه تاثیری توی بازی دارد؟ آیا در این بازی نوعی مخفی‌کاری خواهیم داشت؟

بله. SMG سلاحی است که در گاهی اوقات تجربه مخفی‌کاری را نیز به بازیباز می‌دهد. در شب‌هنگام و وقتی که شما در محیط‌های باز هستید اسلحه مناسبی برای مبارزه خواهد بود. شما یک اسپارتان افسانه‌ای نیستید و بنابراین باید مواظب حرکات خود باشد و در این راه، این سلاح کمک بزرگی به شما خواهد کرد. قابل ذکر است که سلاح های جدیدی نیز در بازی حضور دارند.

دشمنان این بازی، نسبت به سری قبلی بسیار وحشی‌تر و شیطانی‌تر به نظر می‌رسند. آیا آن‌ها به تکنیک‌های جدیدی برای مبارزه دست یافته‌اند؟

Paul Bertone، طراح این بازی، یک سیستم کاورگیری جدید را برای دشمنان خلق کرده که واقعا جنگیدن با آنها را جذاب‌تر می‌کند. وقتی می‌گویم" جذاب" واقعا منظورم همین کلمه است. Brute‌ها در این بازی به شدت ازخود محافظت می‌کنند که این تجربه بازی را بسیار جذاب‌تر می‌کند. آن‌ها شما را به تله انداخته، محاصره می کنند و ...

ماسک روی صورت Rookie چگونه عمل می‌کند؟ آن رنگ‌ها و های‌لایت‌های زیبایی که ما در تریلر‌ها دیدم چه هستند؟

ما هنوز مشغول تنظیم و بهینه سازی این ماسک هستیم. با استفاده از این ماسک پیدا کردن محل اختفای دشمنان بسیار ساده‌تر خواهد بود. کار اصلی این ماسک نیز این است که دشمنان را باهای‌لایت قرمز و یارانتان را با های‌لایت سبز نشان می‌دهد و البته در جهت یابی نیز نقش بسزایی دارد. آیتم‌های کلیدی بازی نیز به صورت خاصی نشان داده خواهند شد.

آلمان‌های open-world این بازی بسیار جذاب به نظر می‌رسند؟ آیا بازیباز می‌تواندی هر منطقه‌ای را که خودش خواست، از بین چهار منطقه اصلی برای جستجو انتخاب کند؟

من نمی‌خواهم سورپرایز‌های بازی را رو کنم ولی از طرفی نیز نمی‌خواهم اطلاعات غلط در اختیار شما بگذارم. در واقع بیش از 4 منطقه اصلی در بازی وجود دارد. وقتی شما اولی را پیدا کردی، دیگر آزادی که در منطقه چرخ بزنی، خیابان‌ها را بگردی و بقیه مناطق را همانگونه که خودتان دوست دارید پیدا کنید.

به نظر شما وقتی بازیباز این بازی را انجام میدهد چه تفاوتی خواهد داشت نسبت به وقتی که در نقش یک ابرسرباز مثل مسترچیف بود؟

این بازی بسیار تاکتیکی می‌باشد، شما باید قبل از هر اقدامی فکر کنید و نقشه‌های خود را بررسی کنید وگرنه براحتی توی دردسر می‌افتید، ‌مخصوصا در درجات سختی بالا. همچنین سربازان ODST کمی کند‌تر هستند و شما نمی‌تواندی به محض اینکه ضربه خوردید به پناهگاه بروید. قانون طلایی این بازی این است: "look before you leap."

با تشکر
پایان.

آخرین ویرایش:
به شخصه تنها دليلي كه باعث ميشه هنوز كه هنوز بشينم Halo 3 رو دوباره تموم كنم همون رنگبندي جذابش هست البته قبول دارم گرافيك بازي فوق پايين بود و شديدا به اون رنگ بندي زيباش لطمه زده بود.

دقیقاً میثم جان بی صبرانه منتظر سپتامبر 09 هستم:love:

من نميدونم رو چه حسابي ميگيد بازي رنگ بنديش مناسب نيست؟ شما اصلا چند تا از Halo هارو بازي كرديد كه يكهو به اين نتيجه رسيديد كه رنگ بندي اش مناسب نيست.

میثم جان من رو این حساب که خیلی رنگهای باز توشه مثل قرمز , نارنجی , سبز کمرنگ گفتم , یکم رنگ تیره نباید توش باشه ؟ , من فقط هیلو 3 رو بازی کردم .
ولی فکر نمی کنم تشخیص و نظر دادن راجب یک بازی به تعداد نسخه هایی هست که ازش بازی کرده باشی .

اخه ببين اون رنگ بندي هميشه با Halo بوده كسي كه طرفدار پر و پا قرص اين بازي باشه دوست داره همون رنگبندي رو ببينه.

این حرف تا حدی درسته کسی که طرفدار واقعی باشه , ولی همه ی 10 میلیون طرفدار واقعی که نیستن برای اینکه نظر اونا رو هم به خودش جلب بکنه و کسایی هم که به همین خاطر اصلا هیلو رو تهیه نکردند , بیاد رنگبندی رو متعادل بکنه یعنی هم این رنگبندی رو تا حدی نگر داره و حالت رنگبندی سینماتیک هم بهش بده که دوتا رو با تمام وجود داشته باشه .

به شخصه تنها دليلي كه باعث ميشه هنوز كه هنوز بشينم Halo 3 رو دوباره تموم كنم همون رنگبندي جذابش هست البته قبول دارم گرافيك بازي فوق پايين بود و شديدا به اون رنگ بندي زيباش لطمه زده بود.

این حرفتون رو در مورد گرافیک قبول دارم که اگر گرافیکش بالا بود رنگبندیش اینطور بنظر نمی رسید کمتر تو چشم میخورد .

ولی من که دوست دارم یک هیلویی مثل اون تریلر که گفتم ساخته بشه .

يك بازي مثل MGS هم بعد از يك سال به فروش halo 3 نرسيده و صد درصد محبوبيتش بيشتر از Halo 3 هست.

الان شما از کجا به نتیجه رسیدی که mgs4 از halo3 محبوب تر هست .
اولا که هر بازی برای پلتفرم خودش و طرفدارهای خودش محبوبترین هست .
دوما مقایسه دو بازی با سبک متفاوت کار اشتباهی هست .
ولی اگه بخوای به طور کلی نگاه کنی که کدوم محبوبتر بوده ,همین آمار فروش هر دو بازی میتونه نشون دهنده محبوبیت بازی باشه که halo3 با فروشش همه چی را مشخص میکنه .

این حرفتون رو در مورد گرافیک قبول دارم که اگر گرافیکش بالا بود رنگبندیش اینطور بنظر نمی رسید کمتر تو چشم میخورد .
ولی من که دوست دارم یک هیلویی مثل اون تریلر که گفتم ساخته بشه .

اولا که گرافیک halo3 خوب بود . مخصوصا با اون سبک و گستردگیه محیط که داره یک سروگردن از بعضی بازیهای های 360 بیشتره و اصلا هم گرافیکش فوق پایین نبوده ! همین نورپردازیه بازیه halo3 که هنوز هم تو بازیهای 360 ملاحظه نشده خودش خیلی حرفه و البته با یه فریم بازی بسیار عالی .

دومین مورد مهم که خیلی ها اصلا دقت ندارند و نداشتند ! همین رنگبندی جذاب و متنوع تو بازی که حرف ازش میشه با اینکه محیط بازی را جذاب جلوه میده ولی یکی از بدیهاش اینه که باعث میشه خیلی از ضعف های گرافیکیه بازی هم رو نمایی بشه . درک کردن این مسئله خیلی راحته .
یعنی یکی از دلایل که باعث میشه halo3 گرافیکش از نظر بصری پایین جلوه بده ( نه تکنیکی ) همین رنگبندیه شاد و جذابش هست . اگر halo3 میخواست مثل خیلی از بازیهای امروزی از رنگهای کدر و خاکستری مانند استفاده کنه شاید گرافیکش بیشتر از این به نظر میومد .
و کسانی هم که ابتدایی به بازی نگرش کنند به گلوله های رنگی halo3 که شلیک میشه و به رنگهای صورتی یا سبز نشون داده میشه به اینها گیر میدند یا دشمنهایی که رنگ ابی و صورتی و یا زرد دارن !
ولی کلا گیم پلی سری halo طوری ساخته شده که باید همین رنگ بندی را داشته باشه .
اما به نظر من بهتره مایکروسافت به بانجی بگه کمی از این رنگها بکاهه و به جای صورتی و بنفش از سیاه و قهوه ای استفاده کنه تا کمی نظرات فرق کنه !

میثم جان من رو این حساب که خیلی رنگهای باز توشه مثل قرمز , نارنجی , سبز کمرنگ گفتم , یکم رنگ تیره نباید توش باشه ؟ , من فقط هیلو 3 رو بازی کردم .
ولی فکر نمی کنم تشخیص و نظر دادن راجب یک بازی به تعداد نسخه هایی هست که ازش بازی کرده باشی .
اگر بد رسوندم حرفم ببخشيد ، منظورم اين كه شما ميگي طرفدار هاي نسخه قبلي اگر رنگبندي تغيير كنه بيشتر اميدوار ميشند ولي بايد بگم همين رنگ بندي يكي از جذابيت هاي سري Halo هست همين طور كه همه F.E.A.R رو با اون رنگ بندي سياهش ميشناسند.

الان شما از کجا به نتیجه رسیدی که mgs4 از halo3 محبوب تر هست .
اولا که هر بازی برای پلتفرم خودش و طرفدارهای خودش محبوبترین هست .
دوما مقایسه دو بازی با سبک متفاوت کار اشتباهی هست .
ولی اگه بخوای به طور کلی نگاه کنی که کدوم محبوبتر بوده ,همین آمار فروش هر دو بازی میتونه نشون دهنده محبوبیت بازی باشه که halo3 با فروشش همه چی را مشخص میکنه .
من هميشه برام سوال بوده تو چرا هيچ وقت مطالب رو نميخوني و سر جمع يك قسمت نگاه ميكني و نقل قول ميكني ؟

اولا كه هيچ شكي ندارم MGS از Halo طرفدار بيشتري داره.

دوما دوستمون گفتند كه خيلي از مردم وقتي كه ديدن بازي اي نيست رفتن Halo 3 خريدن خب به همين دليل آمار 10 ميليون بوجود اومده كه منم در جوابشون گفتم اگر اينجوري بود الان MGS4 هم بايد چنين فروشي ميكرد.

اولا که گرافیک halo3 خوب بود . مخصوصا با اون سبک و گستردگیه محیط که داره یک سروگردن از بعضی بازیهای های 360 بیشتره و اصلا هم گرافیکش فوق پایین نبوده ! همین نورپردازیه بازیه halo3 که هنوز هم تو بازیهای 360 ملاحظه نشده خودش خیلی حرفه و البته با یه فریم بازی بسیار عالی .

دومین مورد مهم که خیلی ها اصلا دقت ندارند و نداشتند ! همین رنگبندی جذاب و متنوع تو بازی که حرف ازش میشه با اینکه محیط بازی را جذاب جلوه میده ولی یکی از بدیهاش اینه که باعث میشه خیلی از ضعف های گرافیکیه بازی هم رو نمایی بشه . درک کردن این مسئله خیلی راحته .
یعنی یکی از دلایل که باعث میشه halo3 گرافیکش از نظر بصری پایین جلوه بده ( نه تکنیکی ) همین رنگبندیه شاد و جذابش هست . اگر halo3 میخواست مثل خیلی از بازیهای امروزی از رنگهای کدر و خاکستری مانند استفاده کنه شاید گرافیکش بیشتر از این به نظر میومد .
اول كه من عاشق اين رنگ بندي هستم و به نظرم بهترين رنگ بندي ممكنه رو Halo 3 داشت و كلي سري Halo داشته.

اما ببين اونجا من اصلا حرفم بصري نبود ، مسئله اينجاست كه گرافيك تكنيكي Halo 3 شديدا در خواب زمستاني بود كه اين ديگه همه مثل روز براشون روشنه ، افكت هاي جالبي تو بازي بود كه شديدا آدم رو سر حال مياورد ولي در هر حال باز هم گرافيك تكنيكي بازي پايين بود كه به اين نوع رنگ بندي شديدا ضربه ميزد ،اين چيزي هم كه از اين نسخه ديدم رنگ بندي تقريبا شبيه به نسخه هاي قبل هست كه كمي سياه بهش اضافه شده ولي در هر حال من معتقدم رنگ بندي واقعا معركه بود.

و کسانی هم که ابتدایی به بازی نگرش کنند به گلوله های رنگی halo3 که شلیک میشه و به رنگهای صورتی یا سبز نشون داده میشه به اینها گیر میدند یا دشمنهایی که رنگ ابی و صورتی و یا زرد دارن !
ولی کلا گیم پلی سری halo طوری ساخته شده که باید همین رنگ بندی را داشته باشه .
اما به نظر من بهتره مایکروسافت به بانجی بگه کمی از این رنگها بکاهه و به جای صورتی و بنفش از سیاه و قهوه ای استفاده کنه تا کمی نظرات فرق کنه !
Halo يك سگانه بود و مطمئنا سه گانه بايد عين هم ميبودن ، اما از نظر خودم يكي از جذابيت هاي اصلي Halo 3 و كل سري Halo همين تيپ و رنگ بنديش بود كه اگر نبود اصلا گيم پليش خيلي مسخره ميشد.

اینو که همه ی دنیا میدونن که گرافیک هیلو 3 خوب نیست , حتی متعصبترین طرفدارهاش هم اینو قبول دارن . ولی شما گفتید گرافیکش خوب هست , فعلا تا اینجا

حالا اینجا شما گفتید باعث میشه خیلی از ضعف های گرافیکی بازی هم رو نمایی بشه
خوب حالا شما بالا گفتید گرافیک بازی خوبه بعد چطور شد دو خط پایینتر گفتی باعث میشه خیلی از ضعفهای گرافیکیه بازی رو نمایی بشه .
حرفتون باهم همخونی و هماهنگی نداره .
ولی فکر کنم که شما نوشته های ما رو کامل یا به دقت نخوندید .

و خیلی راحتم میشه بازی ساخت که رنگبندیش مثل هیلو باشه ولی با گرافیک بالا ( البته برا سازنده ها راحت )

اینو که همه ی دنیا میدونن که گرافیک هیلو 3 خوب نیست , حتی متعصبترین طرفدارهاش هم اینو قبول دارن . ولی شما گفتید گرافیکش خوب هست , فعلا تا اینجا
:laughing: فعالا كه تو كل دنيا تو سايتهايي كه بازي را نقد كردن هيچ وقت نگفتن بازي گرافيك فوق پايين داره . و حداقل كلمه به اندازه كافي خوب و كافي را گفتن يا حداقلش متوسط را گفتن . شما ميتوني بري سري به سايتهايي مثل gs يا ign بزني . و متاسفانه همين گرافيك فوق پايين از ign براي گرافيكش امتياز 9 ميگيره .
كلا شما هر جور راحتي فكر كن .

حالا اینجا شما گفتید باعث میشه خیلی از ضعف های گرافیکی بازی هم رو نمایی بشه
خوب حالا شما بالا گفتید گرافیک بازی خوبه بعد چطور شد دو خط پایینتر گفتی باعث میشه خیلی از ضعفهای گرافیکیه بازی رو نمایی بشه .
حرفتون باهم همخونی و هماهنگی نداره .
ولی فکر کنم که شما نوشته های ما رو کامل یا به دقت نخوندید .

عجب تناقصي وجود داره تو حرفهاي من ! اصلا بيخيال داداش .

و خیلی راحتم میشه بازی ساخت که رنگبندیش مثل هیلو باشه ولی با گرافیک بالا ( البته برا سازنده ها راحت )
بله نمونش الان تو خيلي بازي ها ديده ميشه . مثل همين gow و killzone2 كه خيلي راحت تونستن از تنوع رنگي فوق العاده به سر ببرن !

.

البته این تاپیک مال چنین روز پیش هست و ما بحثهامون رو راجب همه چیز هیلو کردیم .
و خوب هرکسی یه نظری داد , تو بعضی از قسمتها نظر هم رو قبول داشتیم تو بعضی از قسمتها نداشتیم یا کامل قبول نداشتیم .

فعالا كه تو كل دنيا تو سايتهايي كه بازي را نقد كردن هيچ وقت نگفتن بازي گرافيك فوق پايين داره . و حداقل كلمه به اندازه كافي خوب و كافي را گفتن يا حداقلش متوسط را گفتن . شما ميتوني بري سري به سايتهايي مثل gs يا ign بزني . و متاسفانه همين گرافيك فوق پايين از ign براي گرافيكش امتياز 9 ميگيره .
كلا شما هر جور راحتي فكر كن .

گرافیک بازی حداقل اون چیزی که ما میبینیم اصلا خوب نبود .
و بزرگیه بازی و بخاطر اینکه یکی دو بخش عالی مثل گیم پلی و ... داشته , و یکی از دلایل این امتیاز چون بازیه بزرگی بوده نخواستن میانگین امتیازاتش رو بیارن پایین .

بله نمونش الان تو خيلي بازي ها ديده ميشه . مثل همين gow و killzone2 كه خيلي راحت تونستن از تنوع رنگي فوق العاده به سر ببرن !

فقط من یه نکته رو اینجا بگم
اینا خودشون می خوان , خواستن , که رنگبندی بازی حالت سینماتیک تیره باشه . مثلا Killzone 2 به جو , حال وهوای سیاره که توش هستند این رنگ می خوره .

آخرین ویرایش:
ببخشيد كه پست ها را دير جواب ميدم چون ديگه دير دير به سايت سر ميزنم و نميتونم سريع پستها را جواب بدم .

ولي به خاطر اين كه گفتي هر كسي نظري داره منم بحث را كش نميدم . و اين كاملا منطقيه كه هر كسي نظري داره . اما اگه خواستي در موردش حرف بزني پست خصوصي بهتره .

فقط من یه نکته رو اینجا بگم
اینا خودشون می خوان , خواستن , که رنگبندی بازی حالت سینماتیک تیره باشه . مثلا Killzone 2 به جو , حال وهوای سیاره که توش هستند این رنگ می خوره .

اينا كه گفتي دليل نميشه . هر بازي سازي دوست داره در بازيش از تنوع رنگيه بيشتري استفاده كنه . همين طور كه ديدي در شماره دوم gow بيشتر از شماره اولش تنوع رنگي داشت و اينم يادت نره كه تجربه gow سينمايي هم هست .
و تو اخرين مصاحبه ها كه بين كليفي بي شده گفته كه ما حتما سعي خواهيم كرد در شماره سوم بازي از تنوع رنگيه بيشتر استفاده كنيم و حتي شايد رنگ صورتي هم استفاده كنيم !

كلا گفتم كه اگه ميخواي بحث را ادمه بدي بهتره تو پست خصوصي ادامهبديم كه بهتر ميتونيم منظورمون را برسونيم .

اينا كه گفتي دليل نميشه . هر بازي سازي دوست داره در بازيش از تنوع رنگيه بيشتري استفاده كنه . همين طور كه ديدي در شماره دوم gow بيشتر از شماره اولش تنوع رنگي داشت و اينم يادت نره كه تجربه gow سينمايي هم هست .
و تو اخرين مصاحبه ها كه بين كليفي بي شده گفته كه ما حتما سعي خواهيم كرد در شماره سوم بازي از تنوع رنگيه بيشتر استفاده كنيم و حتي شايد رنگ صورتي هم استفاده كنيم !

وقتی یک بازی میخواد حالت سینماتیک داشته باشه و گرافیکش بهتر نشون بده این امر معمولا با رنگهای تیره امکانش بیشتره .
راجب Killzone 2 مگر میشه تو سیاره که توش هستیم از رنگ صورتی و سبز و ... استفاده کرد .
رنگهای تیره بهش میخوره .
من دیگه صحبتی راجب این مسئله ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or